- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.681
Sukur Canim cok sevindim problem olmamasina..
Allah razı olsun canım.
siz de ne var ne yok?delikanlılar nasıl?
mihrimah 2 gündür hiç bir yerde durmak istemiyor.kucağımızdan kayıp gitmek istiyor.yürüteç de sıkılıyor.
ayakları tutsa yürüsün diyeceğim de o da yok.ne yapacağız bilmiyorum.
Kizlar cok soruyorum ama sizin kanamalariniz ne zamab baslamisto az da olsa arkadasin kanamasi var bebek canli bizim dr da anlatyada ona pazartesi gidick telde yonlendirme oluyo gittigi dr progestan vermis
Ne olsun canim ugrasip duruyorum eymen edepsiziyle cok yordu perisan etti beni...
Ay benim fildirdakta oyle hic kucakta biyerde durmaz hic yorulmuuorda ordan oraya atiyor kendini...
Bi arkadasimla baya oldu gorusmedik dun aradi illa gel diye gittim yere battaniye serdik saldik bunu hic durmuyor bi oyana bi buyana dondu durdu kadinin basi dondu bunu takip etcem diye...
Allah yardimcin olsun dedi bu yaramazla cok isin var dedi..
Bunlar mihrosla bi araya gelse hsllerini hic dusunemiyorum ben...
Ben basedemiyorum bu sipayla Insallah biraz uslanir tek temennim p yonde...
Allah kabul etsin canim..merhaba canım.
dün oruçtum pek zor geçti günüm.
büyüdükçe hareketleri çoğalacak gibi afacanın.:)
aslında bir araya gelseler ne iyi olacak şekerler.miniğimin hiç yaşıtı yok etrafda.
yürüteçi son günlerde daha iyi kullanıyor.başka odalara gidiyor artık.her şeyi karıştıracak gibi bir ayaklansa cimcime.
sıcak birden bastırdı ya dün çok terledi.sabah da erkenden uyanmıştı yine.tshirt giydirdim.çok tatlı oldu pıtırcığım.dit dit demeyi öğrenmiş şimdi.
oğlum seneye anasınıfına başlayacak.bugün okula görüşmeye gideceğim.
geçmiş olsun öncelikle.inşaALLAH tamamına erdirir Allah.iyi akşamlar bende bugün katıldım aranıza, benimde 10 gün önce durup dururken biraz kanamam oldu, acilen balıkesirde bir özel hastaneye gittik o gece orada kaldım. doktor plesenta aşağıda dedi, düşük önleyici ilaçlar verildi, diğer gün taburcu oldum akşamı yine kanamam olunca bu sefer devlet hastanesine yattım oradada düşük ihtimalinden bahsettiler ve hiç ilgilenilmedi. bende ayrıca kan pıhtılaşmama ( fibronojen ve faktör 5 ve 10 eksiği) sorunu var, bende diğer gün bursa uludağ üniversite hastanesine gittim tabi bu sırada da çocuğun durumu iyiydi, o gece acilde kaldım tdp yüklemesi yapıldı, taburcu olunca da istanbula ablamın 1.5 ay önce doğum yaptığı zeynep kamile geldim öncesinde ayşe gürbüz hanımın muayenehanesine gittim , 2 gece de hastanede yattım orada da tdp yüklemesi yapıldı ve düşük önleyici ilaçlar verildi ve istirahat etmem söylendi. cuma günü de hematoloji doktoru olan florence nightingale e gittim hemocompletan yapıldı. perşembe bir daha gidicem kanamam tam durmadığı için. sormak istediğim benim kanamam 10 gündür hafif hafif oluyor genelde idrar sonrası oluyor ve peçeteye geliyor fakat hiç kesilmedi, hastaneye gitmediğim tüm zamanlar istirahat ediyorum evde 19 hafta 5 günlük hamileyim. aranızda da bu şekilde kanaması tam durmadan doğum yapan varmı acaba? merakla bekliyorum
Allah kabul etsin canim..
Eh artik uzmanlasti yurutec kullanma konusunda fir doner evde...
Bizde bu donem 1. Sinifa baslicaz bizde hayirlisiyla, gecen dönem malum zor hamilelikten dolayı vermek istemedim bazi arkadaslarim verdi, bizide kaydetmişler 1. Sınıfa ben yollamak istemedim müdüre gittim mecburiyet yok dedi vermedim bende..
hayırlisiyla baslicaz insallah..geçmiş olsun öncelikle.inşaALLAH tamamına erdirir Allah.
hepimizin değişikdi durumu canım.benim çok ileri olmasına rağmen bir kaç kez başlarda kanamam oldu.erken doğdu ama önlemini aldırmıştı doktorum.sağlıkla doğdu elhamdülillah.
ama sürekli kanamsı olanlar da çoktu aramızda.onların ki yukarı çıktı bile.
madem o kadar doktor gezdin eğer istersen beni ve burda başka ve ileri boyutta previa olan arkadaşımızı ameliyat eden profun ismini verbilirim.ben de araştırarak bulmuştum kendisini.anadolu yakasında herkesin bir numara dediği bir dr.her yönden çok çok memnun kaldık her ikimizde.
ATEŞ KARATEKE,netten bakabilirsin.previada çok tecrübeli.en azından muayene olup durumunu net öğrenirsin.
Allah kolaylık versin canım.
birinci sınıfa başlayacak demek abimiz.
gündüz sadece bir kez emdiğinden galiba sütüm azaldı.bu gece mama verdim.yatmadan da mama içiyor artık.
hayırlisiyla baslicaz insallah..
Az emiyorsa ister istemez azalır Canim bide yemekle arası iyiyse az emer..
merhaba canım,nasılsın görüşmeyeli?
cuma kızamık aşısı olduk.
boy,kilo bakıldı.
8 kiloymuş mihrimah.boy da 69.
Berbatim canim sen nasılsın?
Masallah mihrimaha canım neguzel asinizida atlatmışsiniz..
Eymen geçen hafta yine grip oldu burnunu okadar temmizlememeramen boğaz kulak enfeksyon olmuş.. gece çok ateşlendi düşürmeye calistim sürekli cikiyor dr bi kacgun surer ateşi dedi...
Malum havalar güzel normalde evde pek durmuyorum evde oluncada durmaya vakit olmuyor pek akşam olunca perte çıkıyorum resmen...
Sağol canım valla bi gecsede rahatlasa kuzum pek bi huysiz bugün...çok geçmiş olsun canım.insan çok kötü oluyor ateşde.
bu havalar çok tehlikeli.bir sıcak,bir rüzgar.
Allah şifa versin eymene.ateşi fazla sürmez inşaALLAH.
evde iş bitmiyor gerçekten.ben de haftasonu evde pek kalmadım.
pazar günü kardeşimin eşi doğum yaptı.yüksek tansiyonu vardı,36.haftada aldılar.son ZAMANDA büyüyemediği için 32 haftalık gibi demiş doktor.çok şükür sağlığı yerinde.onu görünce mihrimah çok büyümüş geldi bana.
Sağol canım valla bi gecsede rahatlasa kuzum pek bi huysiz bugün...
Gözünüz aydin canım allah anali babalı büyütsün..
Çok sukurki sağlıgi yerindeymis Bebegin Canim...
Ev işi çok nankör valla biktigimda salıyorum sonra toparlanması çok zor oluyor valla..
canım günaydın.
dün geceden bu yana mihrimah da ateşleniyor.
kaç gündür çok huysuzdu zaten.bu gece ateşi çok yükseldi.dişleri çıkıyor galiba.
siz nasıl oldunuz,iyileşti mi eymen?
Ah canim benim ya odami atesli, biz 3 gun ateslendik zor dustu atesi.
Umarim mihrosta atlatir, cok gecmis olsun.
Bende dislerimi temizlettim hamilelikte fircayi agzima suremedim ogurmekten o sebepten baya dis tasim vardi cok sukur fitsat bulup gittim hallettim.
Su sirekli canimi sikan telefonumu degistirdim sonunda, aslinda oda yeniydi hamileyken almistim ama hic sevemedim bi turlu.
Bu ara herseyi bi yenileyesim var bi atma moduna girdimki sorma koltuklar , yemek odasi takimim, yatak odam, bulasik makinam vs.. anlican evi komple degistiresim var ama sabrediyorum azcik bebis buyusunde sil bastan yenileyecegim herbiseyi...
Bazen diyorum hangi kafayla almisim bu esyalari gerci 10 sene oldu ozaman demekki guzel gelmis gozume...
Ah canim bizimde oyleydi bogazlar bide kulak..sorma canım ya boğaz enfeksiyonu olmuş.bugün dr.a götürdüm.antibiyotik verdi.çok fena durumda gözünü açamıyor.çok da huysuz.
evde de misafirler var.sürekli kucakta,ayakta sallanmak istiyor.evde birilerinin olması iyi oluyor.yorulduğumda onlar alıyor.şimdiye kadar hep kendi başıma uğraştığım için birinin destek olması değişik geliyor.
yakın bir zamanda ben de evdeki her şeyi atmak istiyordum.
aslında ruhumuzu yenilemeye ihtiyacımız var.huzurlu,dinleneceğimiz sakin bir tatile.:)
salonum 12 yıllık.o zaman ben hiç ilgilenmemiştim.eşim ne düşündüyse öyle oldu.
şimdi ben de kendi zevkime göre,kullanışlı,bana özel bir salon tasarlamak istiyorum.
mihroşum biraz büyüsün,evimin taksitleri de azalsın rahat rahat istediğim şekilde olsun diye bekliyorum.:)
mutfakla salon beraber değişmeyi bekliyor.
dün çok beğendiğim tencere takımını aldım.mutfak değişinceye kadar tüm eşyaların da yenilenme zamanı gelmiş olacak.
Ah canim bizimde oyleydi bogazlar bide kulak..
Dise yormamak lazim hemen, ben o yuzden gece ateslendi sabahi goturdum ... surekli yandi cocuk 37.5 in altina hic dusuremedim fitille bile..
Bu ara bu yenilenme durumu herkezde var sanirim, ama sen calistigin icin benden daha sanslisin maddi ozgurlugun var en azindan bense adama onaylatiyirum ne alsam
Gunaydin arkadasim.
Yogun, yorucu ve uzucu bir haftadonundan yeni bir haftaya girdik cok sukur.
Umarim sular durulur artik.
Sen neler yaptin hafta sonun nasil gecti?
bizimde grip gidip gidip geri geliyor bi duzelmiyor..günaydın canım.maalesef ortam çok kötü oldu.
bizim de ateş en son 39,5 oldu.genelde 38 civarıydı.dayamadı çocuğum,öyle ızdırap çekti ki sorma teyzesi.
çok şükür iyi şimdi kuzucuğum.
herkes de var ya bu boğaz enfeksiyonu,ateş.
ben çalışıyorum ama evin kredisine gidiyor tüm maaşım.ben de sevgili eşimin gönlünü ederek bir şeyler yapıyorum.
bir kaç yıl daha bekleyeceğiz sanırım değişiklik için.bakıcı olunca bu yıl da rafa kaldırdık salon ve mutfağı.
sağlık olsun diyoruz ama insan yaşadığı yeri güzelleştirmek istiyor.hevesleniyor gördükçe.:)
benim bir hafta misafirim vardı.c.tesi gittiler.tek başına çocuklarla ve evle uğraşmak çok zor.ne kadar olsa da baya yardımları oluyordu.gidince birden hiç bir şey yapamayacak gibi hissetti.:)
dün balkonuma saksılar almıştım.çiçeklerimi diktik.çok güzel oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?