• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

ooo masalllla eymenden hala umur var bılıyısun dımı
yarende erken konustu cok

bakalım bekleyip göreceğiz canım benim :) aman sağlıklı olsunlarda er yada geç yiyüyecekler allahın izniyle..
benim şuan eymen allah allah diyo abide derdi öyle bunun aylardayken abbba abba babababa anne bide hannana diyor:)

bakalım bekleyip göreceğiz canım benim :) aman sağlıklı olsunlarda er yada geç yiyüyecekler allahın izniyle..
benim şuan eymen allah allah diyo abide derdi öyle bunun aylardayken abbba abba babababa anne bide hannana diyor:)

aaa ALLAH ALLAH MI DIYO NE GUZEL
BIZIMKIDE BU ARA LILI YE TAKTI LILI NE DEMEKSE ISTAH DURUMU NASIL

aaa ALLAH ALLAH MI DIYO NE GUZEL
BIZIMKIDE BU ARA LILI YE TAKTI LILI NE DEMEKSE ISTAH DURUMU NASIL

canım benim büyükte derdi llah allah bide o ellerini açar böyle şaşırarak derdi:)

iştah durumu bi gün iyi 5 gün kötü:) bugün 3 çeşit denedim onu yemedi bunu yemedi 3. yü yedi:) bazen istemiyor bişeyleri aç ama belli yoruyor beni...

canım benim büyükte derdi llah allah bide o ellerini açar böyle şaşırarak derdi:)

iştah durumu bi gün iyi 5 gün kötü:) bugün 3 çeşit denedim onu yemedi bunu yemedi 3. Yü yedi:) bazen istemiyor bişeyleri aç ama belli yoruyor beni...

hadı ya mesela bı yemekten kac kasık yıyo

ay bende artık beklemıyorum alsın kg ne dotu ne bası durmuyo kıpır kıpır 10 kg gorsek cok sukur
10 olurlar canım ya sanırım ama benimkinden tam emin değilim ben:))
ay geçenlerde parkta bi bebek gördüm öle tombiş tombiş kilosundan yürümekte oynamakta çok zorlanıyordu üzüldüm ya öle görünce..

ay herseyın kararcası arkadasım o kadarıda fazla

aynen öyle canım bide bugün kafamı neyana çevirsem elinde kaçıkla çocuğun peşinden koşop yemek yedirmeye çalışanları gördüm bi çocuk yemiyorsa okadar zorlaamanında alemi yok yiyorsa ver yemezse kaldır gitisin açsa zaten yer dimi ama..

aynen öyle canım bide bugün kafamı neyana çevirsem elinde kaçıkla çocuğun peşinden koşop yemek yedirmeye çalışanları gördüm bi çocuk yemiyorsa okadar zorlaamanında alemi yok yiyorsa ver yemezse kaldır gitisin açsa zaten yer dimi ama..

bende aynı fıkırdeyım artık
bende yarende o tıplerdendım kucukken kendu halıne bıraktım yemege basladı

bende aynı fıkırdeyım artık
bende yarende o tıplerdendım kucukken kendu halıne bıraktım yemege basladı
bencede canım bırak kendi haline daha iyi yemek yer ozaman.. bende bi dönem peşinden gezme değilde ısrar ederdim yesin diye fatihe daha çok kilitlerdi ağzını şimdi baktım bu istemiyor hemen kaldırıyorum..

Ay cnm gecmis olsun okuyunca yuregim kalkti nasil olmus simdi durumu nasil ay ne kadar korktun kimbilitr

Ayyyy canim kiyamammmmm, nasil olmus?
Cok cok gecmis olsun rabbim betetinden kor
usun kuzuyu..

Bakici ablanizda paniklemistir oyle olunca..
Sende cok kotu olmusundur eve varabakadar...
günaydın,sağolun kızlar.
tvnin altındaki dolabın camı çatlamıştı.bir kaç parça düşmüş açılmış orası.
mihrimah da yürüteçle git el at.aslında çok yetişemiyor ama uğraşmış tutmak için.cam kesmiş parmağını.
çok korktuk hepimiz.hastaneden geldik eve baktım hala bacaklarım titriyor.dayak yemiş gibiyim.
bakıcımız da çok korktu.
abimiz ablamız nasıl ağladılar.......
dün oğlum sürekli kardeşinin peşindeymiş.bakıcı teyzemize sürekli kardeşiyle ilgili komutlar verip durmuş.
Allah göstermesin,beterinden saklasın cümlemizi.
Kizlar size bisey sormak istoyorum
Benim bi arkadasim 1 sene ince uzun ve zorlu bi dogum gecirdi aradan 1o gun gecmeden kovadan akarcasina bi kanamasi oldu hemen hastane kaldirdilar dogumhastanesinnde kizin icinde plesanta parca unutmus lar cok buyuk ihmal ve bunu kurtajla cok zor aldilar rahime yapismis gunlerce hastanede kaldi 3 gun rahimde balonla yasadi rahimi alma durumundan donuldu
Prof 3 yil gebelik yok dedi tabi benim.arkadasim ve esi hic bi onlem almamis oglu 11 aylikken gebe kaldi
Dun benim dr ma goturdum cok uzuldu bu durumda ayni olayi yasayabilirsin dedi plesenta yaposikliktan gevseklikten yeeini bulamayip o bolbgeye yapisabilir damarlanma yapabikir en kotu rahimini almak zorunda kalabikiri dedi
Kanaman olabikir bol dinlenme ve cocugu kucaga cok almaman lazim dedi ki dr da derken umutsuzdu
Kizlar ben anlatioan olayi plesenta previa ile benzettim sizcede durum bumu
Yasanan bu olay plesenta previa yasanmasina sebepmi
Agrilarida oluyi ayni zamanda
Tecrubelweinize guveneeek cvp bekliyorum fena kafama taktim 3 sene yasakken nasil ihmal ettilee diye

previa canım.olan olmuş artık.dikkat edecek ve iyi bir dr.bulacak.en önemlisi bu.rahimde giderse yapacak bir şey yok.inşaALLAH gitmez.bize göre yaşı çok genç.Allah'a emanet artık.eşinden uzak durması lazım.kanamaya yol açacak hiç bir şey yapmamalı.hoş ilk aylarda çok aşırı kanama olmuyor sanırım.
inşaALLAH hayırlısıyla atlatır.moralini çok fazla bozmasın.gelip,geçecek bir süreç Allah'ın izniyle.

bu arada oku oku sayfaları bitiremedim.yarenle fburak burda olunca sohbet bol oluyor maaşALLAH.:)))

günaydın,sağolun kızlar.
mihrimah da yürüteçle git el at.aslında çok yetişemiyor ama uğraşmış tutmak için.cam kesmiş parmağını.
çok korktuk hepimiz.hastaneden geldik eve baktım hala bacaklarım titriyor.dayak yemiş gibiyim.
bakıcımız da çok korktu.
dün oğlum sürekli kardeşinin peşindeymiş.bakıcı teyzemize sürekli kardeşiyle ilgili komutlar verip durmuş.

previa canım.olan olmuş artık.dikkat edecek ve iyi bir dr.bulacak.en önemlisi bu.rahimde giderse yapacak bir şey yok.inşaALLAH gitmez.bize göre yaşı çok genç.Allah'a emanet artık.eşinden uzak durması lazım.kanamaya yol açacak hiç bir şey yapmamalı.hoş ilk aylarda çok aşırı kanama olmuyor sanırım.
inşaALLAH hayırlısıyla atlatır.moralini çok fazla bozmasın.gelip,geçecek bir süreç Allah'ın izniyle.

bu arada oku oku sayfaları bitiremedim.yarenle fburak burda olunca sohbet bol oluyor maaşALLAH.:)))

ah cnm ya tekrardan gecmıs olsun bı an gozumun onune geldıde ne kadar korktunuz uzuldunuz kımbılır rabbım buyugunden korusun
cnm sen aksamları gıremıyosun aslında gelebılsen ıyı kaynatırızda yorgun oluyorsundur malum bıde 3 cocuk zor ıs

arkadasıma gelınce bugun sms attım dedı kırmızımsı pembe bıseyler gelıyoı hemen dr a gıt dedım ıhmal etme demezmı ben ızmıtteyım burdan tam 1 saat yol kı dr bol dınlenme dedı kı bıde lekelenmelerı varken gıtmıs yarın saglık ocakta kan verıcem pazartesı gıderım artık dedı boyle yanı cnm sanırım ben daha cok onemsıyorum durumu kıyamıyorumda

günaydın,sağolun kızlar.
bakıcımız da çok korktu.

Ahh kuzumm kiyamam ben ona demek yaramazlik yapmis birazcik...
Neyse bunla gecmis olsun..

Tabikide insan cok kotu olur soz konusu minnack bir bebek sonucta...

ah cnm ya tekrardan gecmıs olsun bı an gozumun onune geldıde ne kadar korktunuz uzuldunuz kımbılır rabbım buyugunden korusun
cnm sen aksamları gıremıyosun aslında gelebılsen ıyı kaynatırızda yorgun oluyorsundur malum bıde 3 cocuk zor ıs

arkadasıma gelınce bugun sms attım dedı kırmızımsı pembe bıseyler gelıyoı hemen dr a gıt dedım ıhmal etme demezmı ben ızmıtteyım burdan tam 1 saat yol kı dr bol dınlenme dedı kı bıde lekelenmelerı varken gıtmıs yarın saglık ocakta kan verıcem pazartesı gıderım artık dedı boyle yanı cnm sanırım ben daha cok onemsıyorum durumu kıyamıyorumda

ahh canim o zaten kendini dusunse hamile kalmaz kollardi kendini dr lar uyarmis okadar..

Insallah bisey olmazda is isten gectikten sonra ah vah etmenin bi fsydasi yok.

Ahh kuzumm kiyamam ben ona demek yaramazlik yapmis birazcik...
Neyse bunla gecmis olsun..

Tabikide insan cok kotu olur soz konusu minnack bir bebek sonucta...

az önce kontrole gittik.dr.hareketlerine baktı parmağının.bir sıkıntı yok çok şükür.

Back