Plasenta previa

çocuklar büyüsün de rahatladığımızda gönlümüze göre değiştiririz inşaALLAH.
ihtiyaç bitmiyor.fazlasına da fırsat olmuyor.
hayırlısı canım.

mihroş da dün yine huysuzdu.o da tam atamadı.akşam çok yordu beni.

Aynen canim hele bebisten sonra katlandi ihtiyaclar... buyudukcede daha cok articak muhtemelen...

Bayadir yazamadim canim nasilsin, kuzular nasil?

Kizlar nasiksiniz gorusemedik uzun zamandir

Aynen canim hele bebisten sonra katlandi ihtiyaclar... buyudukcede daha cok articak muhtemelen...

Bayadir yazamadim canim nasilsin, kuzular nasil?

merhaba kızlar.ben bu hafta çok yoğundum işte.

mihrimah yine nezle oldu.mamaya ağırlık veriyoruz artık.gündüz ememeince süt azaldı.ama dert etmiyorum,çok şükür 9 ay emdi.

şarkılar söylemeye başladık.abla abi ne yaparsa aynısı yapıyoruz.sürekli ellerindne tutup yürütmemizi istiyor.büyüklerile bir yarış halinde gibi.onların her yaptığına ortak olmak istiyor.

yeliz eymenin son resimlerini gördüm.çok şeker maaşALLAH.

Kizlar nasiksiniz gorusemedik uzun zamandir

yarencim canım iş güç gezme valla fırsat yok malumunuz yaz geldi:)
nasılsın canım iyimisin kuzular nasıllar? karneler nasıl bakalım?

dagcı canım valla öyle bi yoğunluk yorgunluk varki annem gitti gideli çok yoruluyorum
maşallah mihrimaha genelde büyükleri taklit ediyorlar sanırım bizimkide öyle..

canım valla baya tatlı olduk sorma teyzesi.. dün birazda saçlarını kestim baya bi değişik oldu:)

fatih bütüngün sokakta oynuyor gece 10 falan öyle zor getiriyorum eve haliyle bende bütün gün ya balkonda yada aşağıda oluyorum onla beraber...
önümüzdeki hafta fatih ve çetesi diyorum artık 5 arkadaşlar bunlar hepsiyle konuştum kuran kursuna başlıyacaklar inşallah...
bugün fatihi babasıyla yolladım arkadaşlarından rahat yok habire kapıyı çalıyolar geri getirsin babası onu diye, nezaman gelicek? diyolar akşama kadar yok diyorum:) alıştılar sanırım çocuklarda ona üüldüler yok diye:)

bu sene ilk defa kapıya saldım onu küçük diye bırakmıyordum önceleri ama gördümki büyümüş benim oğlum artık:)

merhaba canım,
benim de geçen haftam ve hafta sonum çok yoğun geçti.düğünler de çok yaz olunca.yiğenlerim geldi gittiler bu h.sonu da.
benim oğlan da hep bahçede.bu yıl ilk kez kendi başına kalıyor.sitemiz çocuklar açısından çok iyi.çok çocuklu br siteyiz.:)akşam 9a kadar ablasıyla kaldılar.
evde olunca çekilmiyorlar valla.arkalarını toplamaya yetişemiyorum.küçük de uyurken ses yapıyorlar uyanacak diye huzursuz oluyorum.
bugün sitedeki kızlarla ablamız kursa başladı.oğluma göre uygun bir yer var mı bakmadım.aslında gittiği kreşde biraz öğrenmişti.
bugün anasınıfına yazdıracağım onu.hayırlısı bakalım.ablamız 4ü bitirdi çok şükür.
karnemiz güzel,ortaokulda ki başarısı daha önemli benim için.
mihrimah gece hafif ateşlendi yine.akşam da çok huysuzdu.hava bir soğuk bir sıcak üşüttü galiba.

ah canım ya yaz geldi okullar kapandı tabi çocukların oynayacağı alanlar şart.. sitelerde daha özgürler canım. anneminde evi site içinde anenmin evini dolaşmaya gittiğimizde fatih dönmek istemiyor ordan.. bizimki mahalle arası burdada çocuk dolu ama orası daha ferah rahat o yüzden hoşuna gidiyor fatihin..

bende bakalım önümüzdeki sene falan böyle site içersinde bi ev alayım diyorum öyle bi düşüncem var bakalım çocuklar için özellikle çok iyi oluyor...

mihrimahın bu ara sanırım ara ara ateşi çıkıyor acaba niye çıkıyor canım?
havalarda bi türlü dengeyi bulamadı haliyle çocuklarda etkileniyor bu durumdan...

dün gezmeye gittik öncesi temizlik yapmıştım; gezmede biberonumuzu kaybetmişiz oğlanı uyuttum gece uykusuna teyzoşa bıraktım fellik fellik biberon aradım nöbetçi eczanelerde:)
eşimde türkçe olimpiyatlarının kapanış programına gitmişti iş bana düştü anlayacağın.. dün hayli yoruldum bide adam anahtarsız gitmiş gece 02.30 da eve geldi birazda ona cırladım haliyle:)
yoruldum baya baya annemin dönüşünü iple çekiyorum anlıcan ama onada daha çok var eylülde sanırım gelicekler

merhaba canım,annen yazı bitirmeden gelemeyecek desene.
Allah yardımcın olsun.yalnız çocuk bakmak çok zor.ben de iki haftadır çok zorlanıyorum.
mihrimah boğaz enfeksiyonu olmuş.bugün arkadaşımın tavsiye ettiği iyi bir kkb ciye götürdüm.
bademcii hep beyaz beyaz olmuş.iğne ve ayrıca antibiyotik verdi.küçük olan kulak kepçesi de 1 yaş içinde plastik operasyon olması gerekiyormuş.

çok yoruldum ve işe döndüm o halde.
Allah başka bir şey vermesin de doktor ve hastane fobim var artık.

inşaALLAH gönlüne göre güzel bir ev alırsın canım.
oğluma yaz okulu bakıyorum ben de.

benim eşim de gidecekti olimpiyatlara ama gözü almadı.arkadaşlar 1,5 da eve gelmişler.
kalabalıktan pek hoşlanmıyorum ben.uzaktan izlemek daha güzel.

Kizlar uzun zamandir yazamadim umarim meyifker iyidir
Yaren é hafta once su cicegi olmustu
Cok hafif rahat gecirdi
Ve pazartesi arasta da basladi kasiniyo agliyo uyuyamiyi cok zorlu geciyo ne olur bebegime dua edin elimden hic bisey gelmiyo evladim icin

çok geçmiş olsun canım.hafif geçirenden geçince ağır olurmuş.
doktorlar yıkamayın diyorlar ama eskiler hep yıkarmış.yiğenimi de bakıcısı hep yıkamıştı daha rahat geçirdi.ben oğlumu yıkamamıştım.sıcakta çok fena olmuştu kuzum.
çabucak atlatır inşaALLAH yavru.

slm herkese.size bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.bende previa totalis var.13.haftamda söylemişti doktor.hiç yukarı çıkmadı artık çıkmaz diyor tamamen rahmin önünü kaplamış.1 ay önce gittiğimde bana 34.haftaya kadar sık dişini dedi.2 hafta önce gittiğimde 32.haftaya kadar sık dişini dedi.sanki benim elimdeymiş gibi.ama merak ettiğim şu sizlere de böyle şeyler söylendi mi yoksa bana özel bir durum mu bu.yani her previa totalis bu kadar erken mi doğar yoksa benim durum mu vahim???bu arada 3 haftadır da nildat kullanıyorum kasılmayı erken doğumu önlesin diye...

merhaba canım,ben de totalisttim.sezaryen dikişine yapışıktı plesanta.
bana ve aynı durumda olanlara da söylendi.genelde 34.haftada doğdu bebeklerimiz.
bebek için ciğer geliştirici yaptırmayı ihmal etme.erken doğsa da ciğerleri güçlenmiş oluyor.
bana da dr.um 14.haftada söylemişti.hiç değişmedi.ama burda 35.haftada bile yukarı çıkanlar oldu.
ameliyatı yapacak doktorun bu konuda tecrübesi olması lazım.
inşaALLAH sen de sağlıkla bebeğini dünyaya getirirsin burdaki herkes gibi.:)

Cevabin icin tesekkur ederim canim.doktorum riskli gebeliklere bakiyor sadece tecrubeli guveniyorum.peki bizim gibi olan sezeryanlar normalden uzun mu suruyor bir de kanama sonrasinda cok oluyor mu son bir soru genel anestezi mi veriyorlar.cok sordum kusura bakma kafamda dusunup dusunup duruyorum.insallah sizler gibi saglikla kavusurum yavruma...

merhaba canım.
evet annem gelmeyecek ve bende yetişemiyorum
sabah kalkıyoruz fatih başlıyor dışarı gidelim demeye
iş güç hak getire . bugün evdeyiz çünkü doumdan sonra regl oldum ve ağrımda var ..

sen neler yapıyorsun canım ? kuzular nasıllar?

merhaba canım çok geçmiş olsun umarım atlatmışlardır.. iki çozuk olunca böyle oluyor hastalıkları resmen paylaşıyorlar
umarım iyisinizdir şuan canım..

normalden uzun sürebiliyor.
benim plesantam rahme sarmıştı iyice.doktorum öncesinden de alacağını söylemişti.yani rahim gidince benim kanamam hiç olmadı doğumdan sonra.genel olması daha iyi ama burda previa olup epidural yaptıranlar da oldu.doktorun senin durumuna göre karar verir.kafana çok takma.Allah'a güvenmekten başka çare yok.bizlerin de çok stresli geçti ama güzel bitti.doktorun kendine güveniyorsa rahat ol.sonuçta ameliyatını o yapacak.

çok şükür iyiyiz canım.mihrimah iğne ve antibiyotikle atlattı.
ben de akşam çıkardım dışarıya.mihrimah artık evde durmak istemiyor.çok yoruyor beni.
büyük kızım tokatta,teyzesinde.

ev işi bitmez canım.özellikle çocuklarla sonu gelmez.

ben unuttum regli.sanki hiç yaşamamış gibiyim.sen de hamilelik ve bu zamana kadar UNUTMUŞSUNDUR.
geçmiş olsun canım.

aynen bizde durmuyoruz evde.. inan dün bi arkadaşla piknik yapalım dedik diğer bir arkadaş aradı nerdesiniz dedi sahildeyim gel dedim :) oğlu var benim fatihin arkadaşı o tuutrmuş kaç gündür göremedim arkadaşımı diye neyse piknik yaptık bitti dağılcaz başka bi arkadaş aradı nerdesin :) dedim sahildeyim gel bacım:) neyse konser vardı ebru gündeş konseri onuda görmüş olduk . gecenin yarısında eve geldim gece heryanım ağrıdı...
sabah telde 6 cevapsız çağrı var kalktım ona dön buna dön bi sabah kahvaltısı bi torium gezmesi bide akşam misafiri derken bu saat oldu .. demin bi arkadaş aradı hade sahile gel dedi yok anam dedim yokkkk yatacam ben artık yiterrrrr...

anlıcan günlerim böyle böyle geçiyor hafta arası arkadaşla havuz planımız var ona kadar şuan evde oturmayı yeğliyorum anlıcan:)

evde pek durduğum yok genelde sokaktayım .. geçen yaz hep yattık malum hep evde ev bastı beni genelde ben pek böyle evde duran bi tipte değilim .. ben dursam durdurmuyolar zaten bi o arıyo bi bu arıyor habire dışardayım:)

bu arada bide evin temmizlik olayları var:) her hafta biri geliyo yardıma temizliğe malum ev büyük hangar gibi ev işi bitsinde gezelim diye:) geçen jafta betüşle temizledik evi bu hafta emoşla haftayada özlemcim yardım edicek evcıyazımıda ihmal etmiyorum arada yani:)anlıcan şekerim tempoma kendimde yetişemiyorum.. nede olsa kışa yine kapancaz evciklerimize şu kış hiç gelmese keşke

keşke yakın olaydık şekercim şöle gezmelere giderdik beraber ne güzel olurdu:)

oh oh maaşALLAH ne güzel.arkadaşların da çok şekerler.:)
oğlanlar eve girmek istemezler artık herhalde.
bizim dişlerimiz çıkıyor geçen haftadan bu yana.bir üstten bir de alttan.her şeyi sıradışı zaten kızımın.
yakın olsa 3.5 da işten çıkar gelirdik yanınıza.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…