- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.641
yok canım ya okadar yakındeğil dişlerin gelmesi baktım damaklara ben kontrol yaptım henüz değil...
ama bebeklerde büüyüme atakları olurmuş öyle bişey olabilir bide bu ara gazlandı oda olabilir...
şuan yine kalktı oturuyor kucağımda anlaşılan bugece uzun olacak..
yok canım ya kalkıyor iki gıdım mam içiyor 30 cc sabah yine kalkıyor busefer biberon almıyor kahvaltı yaptırıyorum geri yatıyor 1 saat uyur sonra 9 a kadar ayakta.. koca adam gibi oturuyor..
bende bakıyım bakalım çok abartı olursa bende keserim canım yazık bebelerimize..
adı ya ay ben hıc anlayamıyorum damak bakınca falan ne zaman gelıcek dıye
belkıde gazdandır cnm
ay demek oturuyo tos tos en son ne zzman kontrole gıttınız cnm
tabı ya bende kıyamıyorum yazık
arasta artık baya cesaretlendı oturmaya cok hosuma gıdıyo
ıkı gundur de gec kalıyo ınsalla bu sekılde devam eder
canım gelmeye yakın baya bi belli oluyor ben artık o konunun uzmanı oldumdan bakınca anlıyorum...
ya anlamıyorum aradabir gazlanıyor niyeyse..
1 mayısta gittim canım aşısı vardı onun için..
bu aralardad çocuk cerrahına gitmem lazım idrar kültürü için ama bu ara olaylardan bide sıkıntıdan kurtulamadık kardeşim sağolsun çok üzdü bizikendimi bi toparlayayım havanında güzel bir günü gideceğim inşallah onada..
canım benimki çok erken kalkıyor uzun zamndır böyle uykusu kendini öyle programlamış illa o saate bi uyanıyoruz..benimkinin totoda kurt var anam bi rahat oturmuyor heryana sallanıyor atlıyor bi nesne bişey görmesin alamya çalışıyor...
parka gidiyoruz yanıma biri oturuyor ya saçını çeker ya çantasını ya koluna vurur sataşır illa ne eli duruyo ne ayağı.. çok şükür devrildimi kalkıyor tekrar önceden kalkamıyordu ağlıyordu kaldır diye... şimdi bide ordan burdan tutunmaya uğraşıyor bakalım tutunup kalkıcak paşa zade:)
canım o 3 ay derken her ay arka arkaya 3 kere bakılacak bunlardan birinde bakteri ürerse voiding çekilecek senin aklında 3 ay sonra diye kalmış sanırım ...aaa onun zamanı geldımı 3 ay oldumu ay ınsalla guzel cıkar sonuc
kardesıne bende uzuldum ınsan alısıyo bı yerde hayatınıza sokuyrsunuz kolay degıl bırden cıkarmak ama hersey nasıp bellı olmaz
en azından evlılık olup uzmemısler sızı
cnm ya demek kendını kurdu o saate arasta kacta yatarsa yatsın 09.20 de kalkardı ıkı sabahtır farklı
o el kol durmama bızdede var bı mama yedırıyorum o kadar zorluklarla anlatamam
emekleme varmı
canım o 3 ay derken her ay arka arkaya 3 kere bakılacak bunlardan birinde bakteri ürerse voiding çekilecek senin aklında 3 ay sonra diye kalmış sanırım ...
3 ay sonra için sadece bunlarda temiz çıksa bile böbreklere bakılacak 1 yaşında sintigrafi çekilecek her halukarda .. yani bakteri üresede bakılacak üremesede akılacak üremezse sadece voiding bakılmayacak..
canım kızla geçen gün konuştuk ablacım dedi ben sizi çok seviyorum yinede ben sizinle kopmak istemem dediüzüldüm çok tabikide bende herzaman bağımı koparmak istemem..
kardesim zaten haketmiyor o kızı kız çok iyi bir kız bizimkine fazlaydı..
dünde dayanamadım kardeşime açtım tlf konuştuk baktım caz cuz yapıyor ne ablan var ne yeğenlerin bundan böyle dedim seni gözüm görmesin dedim kapadım tlf paşa zadem çok üzülmüş bu lafıma ama kaç gündür ben nekadar çok üzüldüm hiç uğruna ayrılmışlar bideceviz kabuğunu doldurmayacak sebeplerden..
he sımdı anladım tatlım desene daha ıs cok
ıyı etmıssın kızla konusmakla sonucta sorun onların bıde yarı oburgun barısırlar kız uzulur hıc ılgılenmedınız dıye
kardesıne bak sesını cıkarmıyor ınsalla barısırlar cnm ya
aynen öyle kurulu saat gibi hiç şaşmıyor:))
ay canım ya her yemekten sonra kılık kıyafet değiştiriyorum ya önlük mönlük karetmiyor her biyan batıyor yetmiyor benimde üstüm batıyor
yok canım ya emekleme yok bu bence çok geç yürüyecek gibime geliyor pek ayakta durmayı sevmiyor hemen popoyu yere atıyor:) biraz hımbılız o konuda:)
valla canım yok barışmazlar son söylenecek söz söylendi sanırım artık dönüşü yok inada binmiş iş anlıcan...hafta sonu arkadaşlarının nikahı vardı kız oraya annesiyle gelmiş bu bizimki işi düzeltme niyetinde gitmiş kadın bişeyler söyleyince bu sinirlenmiş istemiyor anlıcan kızın anasının yüzünden...
yoksa diyo ben nikaha gidirken barışma niyetiyle gittim niyetim oydu dedi..
amamnnnn desene bı pıste sızde ayaklar hep agızda onluk takınca hep ısyanda ıstah yerınde ama atmosfer fena yanı
ay eymen erke yurucek belkıde bızdede emekleme namına hıc bısey yook
hadı ya arık hersey nasıple ama anne faktorude ortalardayasa o ıste zoe soyleyım arkadasım
canım bilemiyorumda fatih emeklemedi hiç birden kalktı yürüdü 10 aylıkken .. emeklemeyen bebekler daha erken yürüyor bence..
valla günlük çamaşırlarını yıkıyorum ben artık çünkü ne kıyafet dayanıyor ne atlet ne bişey önlükler desen her biri bi çeşit:)
cnm yaren emekledı hemde 6 aylıkken ama 10 ay bıtı 11 e gırdı yurudu
bana camasır deme cnm ya of yanı
canım valla biz hiç karışmadık bekledik onla çözsün olayı diye .. ben anlamadımki kadın niye durduk yere atlamışta bi sürü laf etmiş ne gerek duymuş yani.. kızda diyorki ben annemin öyle yapacağını hiç bilmiyordum çok şaşırdım birden diyo..
halbuki biz başta konuşmuştuk çocuklara müdahale etmeyelim diye en sorunları varsa kendileri halletsinler diye anlıcan anası sebep oldu bi bakıma onlar konuşur anlaşırlardı bişekilde..
dogru dıyosu cn onlar cozerler ama sonra anneye ıcınde kalır cougun bazıe seyler kardesın e kız kac yasında
valal bilmiyorumki canım ya ben kendim şahsen 9 aylık yürümüşüm hemde konuşmuşum:) bu totoslar bana çekmemiş:)
valal burdan sonra anası kına yaksın ne diyelim bozmuş işi
kardeşim 30 kız 23 yaşında canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?