- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.601
kışa gürültülü işleri kalmaz,içiyle uğraşırlar inşaALLAH.
sağlık ocağına sordum iki hafta sonra gelecekmiş aşı.9 ay bitince giderim artık.
bugün küçük ablam geldi buraya.doğuma gelecekti bel fıtığı nüksetmişti çok ağır.sonra başka rahatsızlıkları,annemin ve kendi ameliyatı vs.derken gelmek kısmet olmamıştı.
kısa bir süre kalacak ama inşaALLAH güzel geçer.
Inşallah kalmaz yoksa bunalirim evde , kışın küçük çocukla nereyegidilirki dimi ama Canim...
Bisuru talihsizlik olmuş, heleki bel fıtığı çok zor gerçekten çok geçmiş olsun..
Umarım güzel geçer, kisa derken nekadar kalicak?
Uzaktami yaşıyor ablanlar?
Bugünde ben çok sıkkınım, oğlanlar düzelmedi hala giripler kac gundur...
Kardesim aradı nişanlısıyla ayrılmışlar nedenini söylemedi. Bizede aramayin dedi arayıp sormadikta neoldu diye..
Içimizde bir sıkıntı oturuyoruz..
Kardeşim son noktayı koydum dedi bu saaten sonra işim olmaz vs dedi...
Sence aramalimiyim kızı hoş arasam bunuda kardesim duysa papaz oluruz ne yapacağımı şaşırdım kaldım valla...
ablam tokatta yaşıyor.öğretmen.
burda ve sivasta da birer ablam var.:)
benimkiler de aynı.hapşırık,aksırık.......
kardeşin neye kızdığını söyleseymiş,en azından bilridiniz durumu.
kardeşinin haberi olmasa görüşsen iyi olur.böyle durumlarda ortamı yumuşatacak dışardan birileri gerekiyor.
kız da kötü olmuştur şimdi.herkes için üzücü bir şey.
kardeşin sinirli midir,birden öfkelenir mi?
hani sinirden mi bitirdi acaba,yoksa ciddi bir nokta mı var ona göre?
annen de üzülmüştür.hayırlısı haklarında tabi.
amanın kaç kardeşsiniz canım siz?
tokkatta demek benim memleketimde:)
aman valla düzelmiyolar canım ya ufağın burnunu çekiyorum kanadı artık çekmesem oda dert..
valla kardeşim kapalı kutu canım benim bilemiyorumda, aramayın dedi ya şimdi arasam duysa bi sürü dıdıvıdı yapar durru bilmiyorumki.. arasam bi dert aramasam öyle aslında arayıp kıza sormak lazım ne oldu sorun ne niye böyle oldu diye
keşke şu vurdum duymaz olabilmeyi bi başarsam keşke herşeye banane demeyi, m,idem ağrıyo valla sıkıntıdan yanıyor bide...
bi beceremedim şu aman banane yaaa demeyi
canım geçmiş anneler günün kutlu olsun öncelikle...merhaba canım.
malum haftasonu girince ben uğrayamaz oluyorum buralara.
kardeşinin durumu ne oldu?
bir değişiklik var mı canım?
ben artık burnunu temizlemiyorum mihrimahın.o da hala aynı atamadı bir türlü.dışarı da çıkmıyor ama burun hep aynı.
biz 7 karşeiz canım.
canım geçmiş anneler günün kutlu olsun öncelikle...
Bizim burun aciciyla çıkıyor dışarı ama cekincede baya çok geliyor...
Kardeşim arkadaşının nikahı için hafta sonu geldi daha detaylı konuştuk bu mevzuyu kız bitirmiş ..
Ayni zamanda oda nikaha geldi onunda kiz samimi arkadaşı..
Kız annesini almış gelmiş nikaha hem ayrıl hem bizi barıştır diye al anneni gel ne tuhaf..
Kardesimle bi mevzudan tartışmislar kardeşim o konuda hakli buda hemen nişan önemli değil biz senle yapamayız ayrilalim demiş..
Bunu bi kaç kez söylemis kardeşimde demiski bak benden taraf sorun yok iyice düşün öyle karar ver demis kızda yok düşünecek bisey demiş..
Buda eminmisin diye bi kaç sefer sormuş oda eminim bitsin demiş...
Kardeşimde tamam demiş bak bunun dönüşüde yok demiş..
Dün annesi nikaha gelmiş orda kardesimle konuşmaya çalışmışlar. Oda biz buraya nikaha geldik suan bu mevzularin yeri burası değil demis insanlarında huzurunu kaçırmışlar sonuçta orda insanların en mutlu gunu...
Bakmış olmuyor kardeşim çıkmış ordan nikâh sonrasi yemek vardi onada gitmemis ortam gerilmesin diye..
Israrla kadin aramış çağırmış vs.
Kardeşimde demiski madem benle konuşmak gibi bir niyetiniz vardi önceden arayıp geliyorum veya gel konuşalım desrydiniz burda insanların nikahinda vs konuşulmaz demiş..
Kadın sonra buna başlamis ıleri geri konuşmaya buda demiş kızınız istedi ayrılmayı bu saaten sonra bu tavırdan sonra benim için tamamen bitti daha uğraşmaya gerek yok demiş.
Anlican kadın kızının suçlu olduğunu biliyor oyuzden düştüler kardeşimin peşine isi düzeltmeye uğraşıyorlar..
Kardeşimde bu saaten sonra bitti diyor çünkü kackere sordum eminmisin diye diyor..
Bu bunun 3. Böyle yapması kendi gidip kendi geliyor...
ne tuhaf insanlar var.
fazla naz aşık usandırır derler,öyle olmuş.
hayırlısı olsun.nişan neyse de evlendikten sonrası önemli.Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın.
yüz göz olmak iyi olmuyor bu işlerde.
Kotu insanlar degiller canim bizim oglanda biraz huysuz kizda nazli.. bizimki naz caz pek sevmez bi hata varsa tek tarafli degildir mutlaka..
Ben kizi cok seviyorum o ayri tabi bu ikisi anlasamamis diye kotuleyemem Allah var iyi insanlar...
nişan dönemi biraz zor geçer.Allah haklarında hayırlısını versin.
herkesin tabiatı farklı.
merhaba canım,dün stresli bir gün geçirdik ailecek.
mihrimahın parmağı kesildi.çok kanadı.acile koştuk hemen.Allah'tan çok tehlikeli durumda değildi.
işten telefonla öğrendim.ablamız ağlayarak nasıl söylediyse hemen eve koştum.bakıcımız kanı durmuyor,arabayla gelin diyince çok fena oldum.Allah bir daha göstermesin bize de kimseye de.
merhaba canım,dün stresli bir gün geçirdik ailecek.
mihrimahın parmağı kesildi.çok kanadı.acile koştuk hemen.Allah'tan çok tehlikeli durumda değildi.
işten telefonla öğrendim.ablamız ağlayarak nasıl söylediyse hemen eve koştum.bakıcımız kanı durmuyor,arabayla gelin diyince çok fena oldum.Allah bir daha göstermesin bize de kimseye de.
Yaren nasilsin canim, kuzularin nasil?
Kizlar size bisey sormak istoyorum
Benim bi arkadasim 1 sene ince uzun ve zorlu bi dogum gecirdi aradan 1o gun gecmeden kovadan akarcasina bi kanamasi oldu hemen hastane kaldirdilar dogumhastanesinnde kizin icinde plesanta parca unutmus lar cok buyuk ihmal ve bunu kurtajla cok zor aldilar rahime yapismis gunlerce hastanede kaldi 3 gun rahimde balonla yasadi rahimi alma durumundan donuldu
Prof 3 yil gebelik yok dedi tabi benim.arkadasim ve esi hic bi onlem almamis oglu 11 aylikken gebe kaldi
Dun benim dr ma goturdum cok uzuldu bu durumda ayni olayi yasayabilirsin dedi plesenta yaposikliktan gevseklikten yeeini bulamayip o bolbgeye yapisabilir damarlanma yapabikir en kotu rahimini almak zorunda kalabikiri dedi
Kanaman olabikir bol dinlenme ve cocugu kucaga cok almaman lazim dedi ki dr da derken umutsuzdu
Kizlar ben anlatioan olayi plesenta previa ile benzettim sizcede durum bumu
Yasanan bu olay plesenta previa yasanmasina sebepmi
Agrilarida oluyi ayni zamanda
Tecrubelweinize guveneeek cvp bekliyorum fena kafama taktim 3 sene yasakken nasil ihmal ettilee diye
Aaaa tam yaziyodum.uzun uzun cnm
Ben bira hastayim.cnm gecinip gidiyoz si ne yapiyorsunuz iyi oldumu cocuklar
canim arkadasina cok gecmis olsun,keske dikkat etselermis..
Evt canim Plesenta previa oluyor , genelde rahimle alakali operesyon geciren kurtaj ve sezeryan olan kisilerde sik rastlaniyor.
Dagcininda damarlanma oldu ve rahimii almak zorunda kaldilat.
Birde pepukede oyle oldu..
Rabbim arkadasinin yardimcisi olsun..
Gecmis olsun canim..
Buyuk iyide kucuk zor atlatiyor biliyorsun hala akiyor burnu..
Beni sorarsan bende ayyni idare ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?