- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.621
Anaaa fburak cikmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vnm cvp icin tesekkur ederim
Ay tahmon ettigim gibiymis demekki
Ay bebegi cok kucuk daha nasil dinlenecek sizlerden biliuorumki yatmk gerektiren bi durum kendide 23 yasinda henuZ
Dr umun moralide cok bozuldu bebegi cok aglafi muaynede huysuzda direk riskli gebik diye acti dosyayi
Ve esinin sana kastimi var dedi dusun korunurken de degil adam gayet salmis afedersin
Valla cb tum gece ugrastim anlicagin bilebile nasl goze aldilar
Pekala hayati tehlike yada erken dogum risk olouyormu
Sagol vnm
Eymen bunyeden dolayi bu sekikde sanirim
Bak seneye daha zorlu fatih okula giddicek benden tvsiye hepinize grip asisi bizz o sekilde yapicz
Arasta kabarip duruyodu yumurta kestim bitti dr bunye aliscak desede kiyamiyorum hergun kabariyi bi daha
canım benim mutlaka yatması lazım tabi yatamıyorsa bile çok dikkat etmesi lazım..
eşide yaklaşmayacak yani o işi unutacaklar dr söylemiştir mutlaka..
yani dikkat etmezse kanama falan olursa bebek içinde anne içinde riskler var malesef ama dikkat ederse allahın izniyle bişey olmaz..
ona bakıcak birileri yokmu canım?
canım kaç haftalık hamile arkadaşın?evet cnm dr soyledı ama onda o cahıl es varken ne kadar uygular bılmıyorum
ay annesı var ama daha soylemesemmı havasındaysı bende actım tekl ablasına anlattım
ya esının yarım saat sonra hastanede randavu var ona bıle gelmedı dusun ne kadar onemsıyo lafa gelınce cok onemsıyı
ay o cocuk hep annesının kucagını ıstoyo nasıl korucak bu kız kendını nerde yatıcakta dınlenıcek
canım bende düşünüyorum grip aşısını zaten fatihle ben her sene olurduk geçen sene olmadık bitek hamilelikti doğumdu vs ona sıra gelmedi..
bu arada şekerim çıkmadımda telden giriyorumya ben oğluş uyanınca ona bakmaya gittim anca geldim canım kusurabakma:)
canım kaç haftalık hamile arkadaşın?
valla kendini koruyup kollamazsa ne olacağını allah bilir ama kollasa kendini iyi olur
yumurtadanmı oluyo tühh yuumurtada çok besleyici doyurucu bi gıda bebek için.. bizede havuçtan oluyor![]()
cnm normalde sat 1 nısan
dr karından baktı 5+3 cıktı ama sadece kese vardı dr asagıdan bakayım dedı bu bebeyle zor olur gelmek dedı asagıdan 6+2 cıktı cok mınnacık kalp atısı gordu
dr sonlandırmaktan hıc bahsetmedı ama canını tehtıt edermı dıye dusunuyorum
canım benim şuan için plesenta previadır vs dir onları konuşmak yersiz çünkü zaten bu belli olmaz olup olmadığı şuan..
zaten 20 haftadan sonra genelde o teşhisi koymak daha mantıklıymış çünkü plesenta rast gele biyere yerleşir sonra bebek büyüdükçe yerine çıkarmış v.s
o yüzden zaman bırakıp beklemek bu aradada dinlenmek zorunda...
he olsun kuzum bende bazen anı cıkıslar yapabılıryorum oncelık bebeklerımız
cnm ası vuruldugunuzda fayda gordunuzmu dr 4 unuzde vurulacaksınız dedı
gercekten okulun ılk yılı cok zormus yaren cok hasta oldu ondan arasa
bu seferde bana ay cnm senınde esın gec gelıyo cocuklar ayaklancak ders olayları zorlucak bızı ablamın kızı herseyı ıstıyo o sanslı babanne ust katta hemen ona verıyo
sorma cnm ya yedıgınde cok kabarıyo yemdıgınde bıseycık yok
anne sutunde olan hersey yumurtada varmıs ama cok kotu oluyo
haavucta cok yararlıymıs sız devam edıyormusunuz kestınızmı
canım ben çok girip olurum bide yatak döşşek yatarım giripten genelde ama aşı olduğumda çok hafif atlatıyorum..
valla ben düşünüyorum işim çok zor adam yok gelmiyo gece yarılarına kadar zaten kafayı yedim ikisiyle:)
eymenin bugün bi sıkıntısı var sürekli ağlayarak uyanıp duruyor.. normalde gece uykusu saatinde ama niyeyse uyanıyor süekli.. zaten sabah 6 da asker gibi ayaktayız biara 5 tü yine 6 ya şükrediyorum...
derslerini bi arkadaşı var eşimin bize yakın oturuyor o yaptırıcakmış fatihi çok seviyor zaten bide asker arkadaşım diyo ona:)
cnm pepuke ve dagcı nın dogumları bıraz zor olmusttu dımı
ay bıde bu sartlarda dogum hastanesındekıler hala dıyormus kı normal dogum yapabılırsın
bıde senden sonra ıkı kısıde daha plesenta parcası unutmuslar demıs marıfet gıbı anlatılyorlar
evet cnm dr da cok buyuk ıhtımalle dedı
ama cok uzun suren operasyonlar gecırdı kazıyarak aldılar plesantayı rahıme yapısmıs ondan yola cıkarak o kazınan yerın ıylesme surecı 2 seneyı bulurmus ondan ıhtımal buyukmus
rabbım yardım etsın de kafama ıyı taktım
öylemiymiş canım bilmiyordum onuda biz sabahları şimdilik yiyoruz ama benim oğlum bi anda bıçak gibi kesiyor bişeyleri .. mesela çok sevdiği bişey var bi an geliyor günlerce o şeyi yemiyor .. emmeyi kesti biberon almıyor vs bi çok yemek bvar böyle kestiği..
şimdilik peynirle yumurtada sıkıntı yaşamadım umarım yaşamam..
havuca 3 gündür yeniden başladım kabardık yine dudak yanları ense vs gidiyor.
napcaz böyle canım bilmiyorum hadi havuçneysede yumurta önemli dr ne diyor bu durumda?
ah cnm bı sıkıntısı var demekkı eymenı dıs sıkıntısımı acaba bılıysun arasta 1.5 satte emmeye kalkıyod memeyı damakla kemırıyordu senın dedıın gıbı oldu dıs cıktı sıkıntı bıttı
ders konusunda cok sanslısınız bız ne olcaz bılme esım evdeyken yaren okulda olucak
yok canım ya kalkıyor iki gıdım mam içiyor 30 cc sabah yine kalkıyor busefer biberon almıyor kahvaltı yaptırıyorum geri yatıyor 1 saat uyur sonra 9 a kadar ayakta.. koca adam gibi oturuyor..hadı ya ay emmeden bıberon olmadan gece acıkmıyormu
dr alısıck dıyo gıtgıde vucut daha az tekı verıcek dıyo gercek besın alerjılerı goz sısms kanlı kaka kusma vb cok daha fazla yanetkı olurmus kabrdıgı zaman kulllanmak uzere surup verdı ama 4 5 gun daha denedım hergun kabarıyoı hergun surupmu verıcem bıde kasınıyoda cok
4 aydır olamayan egzama kol dırseklerde kendını gostermeuye basladu mecbur kortızon kullandım bı kerelık
esımle yedırmeme kararı verdık o gunden berı hıc kabarmadı
cnm sıkıntı edıyosa sende verme derım havucu