- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.581
ay canim bilmiyorumki olay ilgisizlik falanda degil zaten Herkez onla ilgileniyor fazlasiyla..
Ben dersen bende oyle cok ilgileniyorum..
Hergun parka gidiyorum onun icin isteklerini elimden geldigince yapiyorum..
Gecen bana sen Cok kotu annesin dedi halbuki ogun onla ikimiz disari ciktik ona dondurma aldim parkta oynadik vs..
Dunde hastanede kadinin biri cocugunu dovdu cok fena buda korktu Anne sen kotu Anne degilsin ben sakadan soyledim seni cok seviyorum dedi..
Ne olursa olsun bu kardes kiskancligi oluyor okadar dikkat ettigim halde bide...
Seninde durum vahim desene bizimde artik evde sorun bitmeyecek suan anlaya biliyorum durumunu canim az cok...
Benim park olayi isime geliyor ufaklik uyuyor en azindan kafami dinliyorum evde uyumax hic...
Yarinda asi olacagiz bakalim.
Bu birkacgundur hic isyahi yok yemiyorsunda bisey..
ah cnm benım demek ıcten bı kıskanclık yasıyo oda dogal bı duygu aslında
bıde ben dogumdan once soyle bısey okudum ve oonu uyguladım bılmem fayda oldumu
kardes dogdugunda abı yada abıoye asla ektra bı ılgı verılmemelıynıs noramalde nasılsa o sekılde devam etmelıymıs
bıde kardes onun yanındada sevılmelıymıs kı kardesın sevılmesı gerektıgını ogrenmelıymıs
gercktn zor durum arkadasım
bu arada assınız varmıs yarın sımdıden gecmıs olsun bızımde cuma
Canim valla elimden geldigince ilgileniyorum oyle fazladan vakit ayiramiyorum..
Ikisini bir aliyorum kucagima eymen fatihin sacini yoluyor surekli ondan hoslanmiyor cok eymene yaklasmaktan..
Neyse duzelicek bisekilde olmadi pedagogdan yardim aliriz..
Bizim asilar bugundu canim gittik dr'a 3 asisi vardi 1 kol 2 bacak ve hic aglamadi gik demedi sasirdim kaldim valla..
9. Ayina kadar daha gitmeyecekmisiz 9 aylikken rutin tahliller varmis kaninda bazi maddelere bakilmadi gerekmis chek- up gibi bisey dedi Dr..
Size oyle bisey dedilermi 9 aylik butun bebeklere yaptirilmasi gerekiyor dedi bu testler...
oh hadı gecmıs olsun cnm
bıze gelınmıcek falan demedı cnm bız eklere yenı basladık hatta dıger kontrol bızım ııcın cok daha onemlı degerlendırme acısından
benım bıldıgım tarama testı dıye gecıyo 1 yasında yapılıyo gectıgımız hafta arkadasım yaptırdı kan demır tsh seker bunlara bakıldı sızın dr neden 9 dedıkı
cok yakın arkadasımdan duydum bende dr muz daha bahsetmedı
eger bana gelme demezse ben devam edıcem cnm saglık ocagı takıbınden nefret edıyorum aras gecen cok agladı durmadı baskulde kg sını 5800 yazıcaktı pufffff
aşınız nasıl geçti,çok ağladı mı paşa?ay canim bilmiyorumki olay ilgisizlik falanda degil zaten Herkez onla ilgileniyor fazlasiyla..
Ben dersen bende oyle cok ilgileniyorum..
Hergun parka gidiyorum onun icin isteklerini elimden geldigince yapiyorum..
Gecen bana sen Cok kotu annesin dedi halbuki ogun onla ikimiz disari ciktik ona dondurma aldim parkta oynadik vs..
Dunde hastanede kadinin biri cocugunu dovdu cok fena buda korktu Anne sen kotu Anne degilsin ben sakadan soyledim seni cok seviyorum dedi..
Ne olursa olsun bu kardes kiskancligi oluyor okadar dikkat ettigim halde bide...
Seninde durum vahim desene bizimde artik evde sorun bitmeyecek suan anlaya biliyorum durumunu canim az cok...
Benim park olayi isime geliyor ufaklik uyuyor en azindan kafami dinliyorum evde uyumax hic...
Yarinda asi olacagiz bakalim.
Bu birkacgundur hic isyahi yok yemiyorsunda bisey..
Cok iyi gecti, aglayacak sanmistim oysaki gik bile demedi...aşınız nasıl geçti,çok ağladı mı paşa?
şimdiki çocuklar çok biliyorlar işlerini.
dün oğlum da babasını kıskanmış.oturmuş odaya,kapıyı kapatmış.kendi kendine söyleniyordu.bu evde herkes en çok babasını seviyormuş.onu kimse dinlememiş.
nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım.dışarda bebek rahat oluyor.ayaklanınca daha zor.ne istekleri,ne kaprisleri bitiyor.
şu hafta içi tatilleri her hafta olsa ne güzel olacak.dün çok yorulmama rağmen kendimi daha huzurlu hissediyorum.
mihrimah konuşma çabasında son günlerde.
çok şeker oldu.
En guzel zamanlari simdi yarim yamalak biseyler soylemeye calisirken cok sevimli oluyorlar...
Benimkide anneee diyo ilk yanima geldiginde anne diye aglamisti etrafa bakindik kimden geldi bi ses diye.. hala o anne var el olarakta hannanna sanirim annane demek oluyor yada biz kendimizi avutuyotuz..
Cok iyi gecti, aglayacak sanmistim oysaki gik bile demedi...
Sastik kaldik 3 yerden bide bir kol ikibacak , bende asilar hazirlanirken eyvah cok aglayacak simdi dedim utandirdi beni..
Canim hic caktirmiyorlar kiskandiklarini bide, halbuki cok kiskaniyorlar...
Valla canim tatiller eminim iyi oluyordur. Ben calisma hayatimda hic oyle tatiller yapmadim. Kac gun arayla tatil oldu bak daha 23 nisan yeni gecti.. aslinda bakarsan baya tatil var yapabilene... Cogu yerde hic bir bayramda izin yapamayan insanlar var...
Bende dun cok gezdim pelican mall avm var burda. Orda bucuruk magazasindan ogluma birsuru yazlik aldim..
Gecen seneden Ellerinde kalan urunler varmis % 50 indirimli cokta guzellerdi.. tezgahtar bayan dediki bunlarin etiketinde 2012 yaziyor ondan indirimli yoksa yeni sezonda cok farkli degil dedi. Hakkatten oyleydi pek farki yoktu bi kac parcada yeni sezona daldim.. bunlar kuculenekadar daha bisey almam artik..
aferin paşaya.mihrimah ne ağlamıştı.hemşireye ters ters bakmıştı bitince.
güle güle giysin yakışıklı.:)
tatil iyi oluyor gerçekten.haftasonu iş güç perişan oluyoruz.bir gün bile ekstradan mutlu ediyor bizi.çok şükür.
oy oy anne de dermiş yaramaz.
benim kide anne,baba,aba,dey dey,allah diyor.
bazen baba dey dey düşmüyor dilinden.babasını çok az görmesine rağmen akşam gelir gelmez ağzı kulaklarına varıyor.
yemeği biraz alıştırdık çok şükür.
dün çocuklar kendi yemeklerini yiyordu.bizimki de kendi çorbasını.onlarınkine öyle bir sulandı ki,biraz verdim ağzına şapır şupur yedi.ama öyle bir lezzet alıyor ki ağız hareketlerinden anlamamk mümkün değil.
bir büyüse çok ağzının tadını bilecek.
Normal olani aglamis olmadi zaten , bende aglamayinca cok sasirdim dudak buzdu sadece...
Annenin tatili yok canim 7/24 anne...
Bizimki cok seciyor yemekleri begendirmek cok zor inanki..
Bugun bahar temizligi yaptim dolabim bom bos kaldi ne varsa attim..
Cocuklarinda baharlik yaxliklariyerlestirdim, kisliklari kaldirdim artik yazliklari koydum dolaba sigmadi... Eymene dolap almamistik farz oldu alicaz artik bi dinleneyim besigini aldigim yerden bakicam bakalim....
O anne dogdugundan beri var canim bilincli soylemiyor sanirim ama hannanna miz yeni...
merhaba canim.merhaba canım.
iyi olmuş bahar temizliğin.ben de kalabalığı sevmiyorum.
bizim de dolabımız yok.her şeyimiz abimizin dolabının boş kalan kısmında istifli.
büyüklere kendim çizip yaptırmıştım odalarını.depolama alanımız çok.yazlık kışlık kaldırmıyorum.sadece mevsimi geleni öne koyuyorum.biteni arkaya.
mihrimaha dolap için yer yok.acaba depo olarak kullandığım ebeveyn banyosuna sürgülü 2 kapılı bir şey mi alsam diyorum.kızların elbise vs. askı ihtiyacı çok oluyor.önce şifonyer düşünmüştüm ama öyle kıyafetler karışıyor.
haftasonun nasıl geçti?arkadaşın geldi mi?
benim cuma,cumartesi,pazar misafir vardı.cuma ve pazar yoruldum.hem ev işi,hem çocuk,hem yemek vs.
akşam da ütü yaptım yattım.
mihrimah hem büyüdü,hem sütüm azaldı sanırım.doymuyor.gündüz yine mama takviyesi oluyor ama gece olunca sıkca uyanmak zorunda kalıyorum.
merhaba canim.
Ben evi elden gecirdim, coguseyide attim gitti..
Evde yer sikintisi olmadi zor canim ebeveyn banyonu kapatman kotu olmus.
Benimde evde 2 banyo bi wc vardi bende w.c yi kapadim kullanmadiklarimiz orda duruyor..n
Hafta sonu yorucu gecti , cocuklar grip oldu, arkadasim gelmedi..
Bir arkadasim benden bisey istemisti tamam getiririm dedim '10 dakikaya evdeyim' dedi .
Bende bi isim vardi onu halettim gittim hanim efendi evde yok, aradim ' ikidakikaya geliyorum' dedi merdivene oturdum 30 do oldu yok.
Aradim cevap yok istedigini attim balkona gidiyordumki yolda karsilastik kizdim biraz dedim isin var madem niye beni buralara getirtiyorsun falan dedim neymis efendim isi uzamis... Esiyle oglu evdeymis niye girmemisim eve, ne isim varsa o olmadan evinde neyapacaksam oyle diyince daha bi sinirlendim nerde tuhaf biri beni buluyor anlamiyorum valla...
Anlicananlican hafta sonu sorunlu gecti, bahar temizligim bitti sonunda ama arkatarafta apartman yikimindan dolayi toz toprak yikim bitsin dahacok is cikacak anlican basima...
Senin kuzular nasil, keyifleri yerindemi?
arkadaşın ayıp etmiş gerçekten.bazı insanlar pek rahat oluyor.
benimkiler de grip,nezle gidiyorlar.küçüğün burnu hafta sonu daha çok akıyordu.dün de akşam aktı.oğlum da öyle.ablamız da cuma baya kötüydü.şimdi daha iyi.
benim k.valide geldi pazar.bir zorluğu yok ama akşam oturup sohbet etmek istiyor.kaç gündür yorgunum.akşam kafamı ona verip dinledim ama şiştim.normalde severim sohbeti ama yorgun kafayla işkence gibi oluyor.
eşim haftasonu doğum yapan torununa götürecek annesini.geri getirecekmiş.ablası ve ailesi bize gelip alacaklarmış pazar günü.
oraya kadar gidip geri dönmeye ne lüzum var.ayrıca ablasının arabası var.karşıdan gelseler de alıp götürebilirler.şimdi bize gelseler akşama kadar onlarla uğraş.e uzaktan gelmişler yemeksiz olmaz.
valla iki hafta üst üste yorgunluk çekecek halim yok.sevgili eşimle konuşmam lazım.
ay sorma canım çok bi rahat hem beni çağır hem pazara git tövbe yarabbim.. neymiş bide kardeşinden öteymişim de bilmem ne öyle olunca istediğin kadar bekletebilirsin yani düşünceye bak...
ay canım ya ben okurken yoruldum allah sana kolaylık versin amma başın kalabalıkmış... insan kendi kendine kalmayı özlüyor ben valla kimse gelmeyince rahat ediyorum birileri gelince huzurum kaçıyor artık .. millet çoluğunu çocuğunu bi salıyor ev alt üst gürültü desen cabası haaa benimkilerde birileri gelince aşağı kalmıyolar maşallahları var o yüzden herkez evinde otursun valla beziyorum arada...
eşinin tarafı biraz düşüncesiz sanırım sen zaten çalışıyorsun cabası 3 te çocuk var evde senin derdin sana yetiyor bence beklentiye girmemeleri lazım..
bu mevsimdenmidir nedir bizde gripten dökülüyoruz inşallah geçer tek temennim o yönde.. kuzulara çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırlar bian önce..
zaten arkadaki yıkım yüzünden kafam ambole hiç dinlenemiyorum başımda bir ağrı var sorma gitsin ...
bizim buraya da emniyet bina yaptı.geçen yıl kafa kalmadı.
canım tüm proje eşime ait.daha ablasının haberi yok plandan.annesi de Allah var hiç yük olmaz kimseye.benim işgüzarın planı.
nasılsınız kızlar bakıyorum da dagcı yogun gunler gecırıyorsun
burak sız nasılsınız grıp ne alemde bızde bugun asımızı vurulduk aglamadık desem yerı
eymencık nasıl yenı resımde cok tatlı pasam
Allah kolaylık versin canım.evde durulmaz bütün yaz inşaaT SESİNDEN.ah canım daha yapım başlamadı yıkıyolar daha yapılacak işi çok yani:)
aman bu eşler yokmu benimkide sokaktan geçeni alıp getiricek utanmasa eve:)
nasılsınız kızlar bakıyorum da dagcı yogun gunler gecırıyorsun
burak sız nasılsınız grıp ne alemde bızde bugun asımızı vurulduk aglamadık desem yerı
eymencık nasıl yenı resımde cok tatlı pasam
Allah kolaylık versin canım.evde durulmaz bütün yaz inşaaT SESİNDEN.
sağol canım,sen nasılsın?ablamız,tombiğimiz nasıl?
erkek oldukları şimdiden belli.:)
benim kızım nasıl ağlamıştı.zor susturmuştum.hemşire aşı sonrası kucağına almak istedi,bir bağırdı ona.
aklıma geldi,kızamık olmadık daha.aşı kalmamıştı.sizler oldunuz mu?
Canım zaten bende pek durmam evde yazinda kışa napcaz bilmiyorum ..
Daha bir bina var yıkılacak yeni insaaata nezaman başlatlar bilmiyorum ama kışın baya bi kafamızı ütüleyecekler...
Biz olduk sanırım kizamik tam hatırlamiyorum aşı kartına bakmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?