Plasenta previa

kahvaltıda tahin helva yıyorum.Humanada içiyorum ama düzenli değil.Bir de öyle deneyeyim.
saaol cnm

Ic cnm bak ben iki kere yasadim damla geliyodu sutum her iki defasindada humanayi duzenli 4 bardak ictim duzeldi rezenede tuket cnm bide 3 lt su icmeye dikkat et uykuda onemlu guzel uyuyunca uretimde oluyo

Cnm kg alimii iyiyse yeteri kadar cis ve kaka yapiyosa sorun yok kakaniz cisiniz ne durumda benim kizimda yarim saatte emmwk isterdi kimisi memeci oluyo

kahvaltıda tahin helva yıyorum.Humanada içiyorum ama düzenli değil.Bir de öyle deneyeyim.
saaol cnm

Canım sana müthiş bir süt arttırıcı söyleyim solgarın brewers yeast tableti bende mucizeler yarattı.eşim eczanedeyken eczacı tavsiye etmiş o da emziriyormuş kullansın görsün demiş ben pek umutlu değildim sütüm bir artıp bir azalıyordu ama ilaçtan ççook memnun kaldım şiddetle öneriyorum.ilk günler zor olur benimki de aşırı gazLıydı azıcık sabır :)

Bir de almadıysan elektrikli bir süt pompası edin.emzirdikten sonra sağ sütün artar

İşim çok zor canım eşim bir öyle bir böyle..ne kadar özverili bir anne olduğumu bilir taktir eder Allah senden razı olsun deyip methiyeler dizer ama bir yandan da eleştirir durur dengesiz sağolsun :)

Sağol canım şimdi daha iyiyiz.fburakla aynı drdan bahsediyoruz.benim bildiğim de senin bildiğin gibi,ben de anlam veremedim canım ama vardır elbet bir bildiği heralde.
Ben de eşime dua ediyorum hidayet diliyorum kendimi de bizi de asaniyetiyle yıpratıyor aslında yufka yürekli çocuk ruhludur.ben de gevriyim idare etmesini hala öğrenemedim :)

günaydın canım,inşaALLAH çok güzel çıkar sonuçlar.sen de rahatlarsın.
haftasonu hep aklımdaydın ama evde hiç kendime vakit bulamıyorum.
cuma akşam kızım okuldan gelince c.tesi arkadaşının geleceğini söyledi.unutmuş daha önce söylemeyi.c.tesi sabah mihrimah erkenden hortladı zaten.arkadaşı 11 de gelecekken annesi dr.a gidecekmiş bir gibi bırakırım dedi.ben de eşim 2 de geliyor.o vakte kadar kalır gider biz de alış verişe vs.çıkarız diye plan yapmıştım.saat ertelenince ben de kahvaltıdan sonra oğlum ve mihrimahla dışarı çıktık.hava güzeldi.arkadaşı ve annesi ancak 14.30 da gelebildiler.bütün planım alt-üst oldu.ütü yapacaktım sonrasında güya.annesi de geldi.18 gibi gittiler.biz de alışverişe çıktık.tam marketteydik ablam aradı toplantıya geliyor musun diye.ben onu tamamen unutmuştum.koştur koştur ne gördüysem attım sepete.ablam kapıdan aldı beni doğru toplantıya.23 gibi bitti toplantı.artık sandalyede oturamaz haldeydim.plansız bir misafir,çocukalrı dolaştırma,kahvaltı,ev toplama,çamaşır vs.........hiiiiç oturamamışım yani.

pazar da ekstra yorucuydu.yorgunluktan gözlerimi açamıyorum şimdi.(
o kadar sıkıntıdan sonra kavustuk yavrumuza simdi ondan bı hastalık olunca cok endişe yaşıyorum...idrar yolunda az mıktarda enfeksıyon varmış türlü senaryolarla kendimi yiyorum
geçmiş olsun canım.fburak arkadaşım da yaşadı.bir kaç kez antibiyotik tedavisi oldu kuzu.inşaALLAH ikiniz de atlatacaksınız.
burda sıkıntı yaşamayan yok canım.önemli olan geçip gitmesi.bundan sonrası güzel güzel geçer inşaALLAH.:)

herkesin bir yapısı var.ben de bazen çok asabi olurum.c.tesi akşam resmi bir toplantıdayım.10 gibi eşim arıyor ve nerde kaldın bu çocuk durmuyor,ne yapacağım diyor.çıktım kızım açtı.hiç mama vermemiş çocuğa mübarek.
eve gittim hem beni rahatsız ettiği için,hem de çocuğu aç bıraktığı için fırça çektim.sustu oturdu.

günaydın canım...
Benimde cumadan beri yatili misafirim var biraz yoruldum..

Tahliller bugün veya Yarin çıkacak bende arayıp soracagim çıkmışmi diye...
Seninde hafta sonun biraz sikintili geçmis öyle söz verip verilen saatte gelmeyip esir alana gıcık olurum...

Kuzu aç kalmış y Çok üzüldüm ışte babaya çocuk birakmamak lazim bukadar sorumsuzlar iste...
Keşke çıkarken neyi nekadar hangi saatte yedirecegini yazsaydin biraz kazma oluyor erkek milleti.. olan kuzuya olmus aç kalmış yavrucak...
Bende cumartesi gezdim bol bol hava cok güzeldi yine kituledi havalar off...

ne bileyim yapardı mama ama kendi alemine daldı galiba.
eve gelince çok kızdım.

güzel sonuçlar bekliyorum canım.:)

boğazım çok fena.ağzımdan da aft çıkmış.şimdi dr.a gidiyorum canım.belki rapor alırım bir gün.

Ic cnm bak ben iki kere yasadim damla geliyodu sutum her iki defasindada humanayi duzenli 4 bardak ictim duzeldi rezenede tuket cnm bide 3 lt su icmeye dikkat et uykuda onemlu guzel uyuyunca uretimde oluyo

Tavsiyelerin için saol cnm.Uyku çok problem.Benım kızımdaha çok gündüz uyuyor.Gece uykusu pek yok.O gündüz uyudugundada ev işi yemek temizlik hiç vakit kalmıyo uyumuya.

Cnm kg alimii iyiyse yeteri kadar cis ve kaka yapiyosa sorun yok kakaniz cisiniz ne durumda benim kizimda yarim saatte emmwk isterdi kimisi memeci oluyo

Ya benim kızım 15 gün yoğun bakımda kaldı.Orda mamaya ve emziğe çok alışmış.Onunda etkisi vardır diyorum.Çişimiz iyi ama kaka 2 gün önceye kadar 3-4 günde bir yapıyodu.2 gündür günde 1 kere yapıyor.Bakalım bugün yapacakmı?
Yoğun bakımdan çıktıktan sonra kontrole gittik 2.910 du.bir hafta sonraki kontrolde 2.900 çıkınca doktor 3 saatte bir önce emzir sonra ardından 1 ölçek mama ver dedi.Ama ben ne yalan söyleyim o kadar sık vermiyorum.Gündüz bazen 1-2 kere bazen hiç vermiyorum.Gece de 1 kere veriyorum.Ama en son tartısı 3,510 çıktı.Bende iyice azalttım mamayı.Ama bu adar cok emmek isteyince bende vicdan yapıyorum aç kalıyo galiba diyip veriyorum mamayı.O yüzden sütüm artsın diye gece gündüz dua ediyorum.

Allah hepimizin yardımcısıolsun özellikle previa total olanlara.Allah benim canımı bbağışladı.Umarım zor durumda kalmaz kimse.Kuzuları annelerine aneleride kuzularına bağışlasın Rabbim.

Sorma bi gaz bi gaz.Bi de öyle kokuluki.İlaç derken bitkisel birşey herhalde dimi cnm?

Allah hepimizin yardımcısıolsun özellikle previa total olanlara.Allah benim canımı bbağışladı.Umarım zor durumda kalmaz kimse.Kuzuları annelerine aneleride kuzularına bağışlasın Rabbim.

evet canım çok zor bir durumdu yaşadığımız.emseyde mi oldu ameliyatın?ilk bebeğin mi?

Belki sıkıldi bidaha bırakma diye öyle yapmışta olabilir... Erkeklerde bu kafa yapısi var malesef bazılarında...
Bukadar düşüncesiz olabiliyorlar malesef...

Çok geçmiş olsun canım evde dinlenirsin dicem ama ne mumkun 3 çocukla zor biraz...inşallah çabuk atlatirsin...

hayırlı sabahlar canım.
sonucunuz bugün çıkarcak sanırım.inşaALLAH içini rahatlatacak sonucu alırsınız.

rapor almadım canım.doktorum sağolsun hafif bir faranjit deyince rapor isteyemedim.ama akşamı zor ettim.çok zor bir gündü benim için.eve gidince sıcak banyo yaptım.oğlumla minikle biraz uğraştım.kızım okuldan gelice oğlumla komşuya gittiler.arkadaşlarının doğum günü varmış.21.30 da geldiler.küçük de uyudu çok şükür.en azından uzanıp kafamı dinledim.son aylarda yaşadığım ender bir akşamdı çok şükür.gece yine çok uyandık ama kendimi daha iyi hissediyorum.

sen nasılsın canım.eşin erken gelmeye başladı mı?
afacan,şeker miniğin nasıl?:)

Hayırlı sabahlar arkadaşım...
Bugün gidicem alican bakalım ne çıkacak sonuç bende merak ediyorum...

Ya hasta hasta çalışmakta zor canım, benim eşimin sirketinde burnun aksa rapor veriyolar..

Evde bari biraz başını dinlemissin o iyi gelmiştir, umarım bugün daha iyisindir?
Eşim misafirden dolayı haftasonu ve dün evdeydi, neyseki misafir bu akşam gidiyor..

Çok yogun bir hafta geçirdim düngecede yatakta dondum durdum bi sicak bastı beni yorgani actim vs.. sonra dedim üstümü değiştireyim çok sıcak..
Kalktım yerler yanıyor petege elimi bir sürdüm el degmiyor okadar sıcak.. kombiye baktım 80 de en dusuk ayarda duruyor sürekli bu ara niyeyse kendi kendine yukselmis bide en yükseğe...
Kombiyi kapadım bekledim soğumasıni yeniden açtım şu. Aldirdim suan bisey yok gece gece ne oldu acep bende bozuldu heralde dedim sabaha karşı 3:30 da uyudum 5:30 da uyandım çok uykum vardı eymeni 2 saat daha uyutmayi basardim ama hala uykum var..

Şebekte çok iyi teyzesi işi gucu gülücuk saçmak bütün gün kiki kiki herkeze... Kızlarin kalbini çalıyor şimdiden..çok sokulganiz sirnasik bişey , hiç abiye çekmemis abisi zor güler ciddi bir bebekti.. gerçi abinin kopyası aynilar benziyor bebeklikleri...

Umarım senin kuzularda iyidir canım..

Pepuke nasilsin canım, eymen pasamiz hastaydı biraz o nasil oldu?

Umarım hafif atlatmıştir hastaligini...

biz de yeni taşındığımızda kombi öyle kafasına göre yükselirdi.belki barı düşmüştür.

yatılı misafir olayı zor bebekle.ektra yorgunluk demek.bana da önümüzde ki haftalarda bir haftalığına misafir gelecek gibi.

akşamlarımız zor olacak ama anlayışlıdır beni yormaz otur diye.

benim kızım sokulgan değil.yabancı birine oldukça mesafeli.aile bireylerine gülücükleri var.sabah erkendne kalktı yine.oynadık biraz zaman geçirdik kuzumla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…