- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.461
Adama bide söyleniyordum valla be hafta sonu evde bu ara nede gece.. valla 2 saat bile ilgilense ne büyük velinigmetmis anlayamamisim...çok zor senin halin.eşin erken gelir de en azından büyüğü idare eder.benim oğlan da aynı şeyleri yapıyor.dün minikle oynarken baktım kıskançlık belirtileri var.aldım kucağıma oturttum.koca oğlanla fış fış kayıkçı oynadık.dün de güreş yaptık.bugün babsına havale ettim.
anne babanın ilgisine alışık olunca çocuklar bunalıyor.acısı miniklerden çıkıyor.biz de başbaşa bırakamıyoruz.
annen memlekete mi gitti 4 ay.bağ bahçesi mi var erkenden gitti canım?
Inşallah eymenin sıkıntılari geçse bu kadar huysuz değil... Sünnet oldu gıkı çıkmadı düşün kolay atlattı bide o idrar deliğindeki kabuk olayı olmasaydı süperdi..
Bu akşam 10 gibi gelirim dedi hafta sonuda 1 gün evdeymis bunada şükür...
Annem arkadaşıyla bozcaada da pansiyon işletecek canım memlekete gitmedi...
Zaten kadıncağız bir yılı aşkın bakti bizi allah razı olsun suyumu bile ayağıma getirdi..
Sabah 5 lere kadar uyumadik bazı geceler ona sen uyu dedim nede olsa belli sabah 5 olmadan uyumuyordu...
Ozaman abisinden çaktırmadan kollamak lazım canım mihrimahi...
Biliyorsunki tembihleyince daha çok inada bindiriyorlar...o yüzden kollamak lazım yoksa ıstediğin kadar yapma de inada bindirir yapar.