• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

biz de yeni taşındığımızda kombi öyle kafasına göre yükselirdi.belki barı düşmüştür.

yatılı misafir olayı zor bebekle.ektra yorgunluk demek.bana da önümüzde ki haftalarda bir haftalığına misafir gelecek gibi.

akşamlarımız zor olacak ama anlayışlıdır beni yormaz otur diye.

benim kızım sokulgan değil.yabancı birine oldukça mesafeli.aile bireylerine gülücükleri var.sabah erkendne kalktı yine.oynadık biraz zaman geçirdik kuzumla.

Artık ne olduysa pişirdi gece iyiki uyumadan farkettim gerci farkedilmeyecek gibide degildi..

Aman zor bide erkek olunca oturamiyorsun kalkamiyorsun...

Benim fatihte yabancılar aglardi bi ton sebeklik yapar güldürurduk...

Aman bi süre misafir lafı duymak istemiyorum bu ara...

Ve gelelim kültür sonucumuza..
Sonuçlarimiz temiz çıktı ama sevinemedim daha..
3 ay arka arksya kültür vericez bunlardan birinde bile urerse voiding ( ilacli film ) çektiricez..
Şayet hiç bişey çıkmazsa son kültürden sonra böbrekler yine kontrol edilecek 1 yaşını doldurunca sintigrafi bakılacak..
Bunlardan sonrada bi sorun yoksa yok demekmiş...
Yani bir kültür sonucu temiz diyip geçemeyiz 1 aylıkyan buyana sürekli uruyor..

Bide iyiki sondali idrar vermedim ben bu bulaşma olayına inanmiyorum güya kaka yaparsa bulaşıyormusda vs..
Ben okadar kültür verdim ve antibiyotik sonrasida verdim tedavi sonrasındskiler temiz hep...

Hatta antibiyotik kullanımı sonrası verdigimde kakada yapmıştı yani ona ramen temiz aldım...

Artk bundan sonrasını bekleyip göreceğiz inşallah bisey çıkmaz..
Dr kültüru görünce sondayla idrar alma fikrinden caz geçti baticonla temizlet alırız yine dedi... Adam sanırım daha kimseye sondali idrar istemez siler yollar..

Ve gelelim kültür sonucumuza..
Sonuçlarimiz temiz çıktı ama sevinemedim daha..
3 ay arka arksya kültür vericez bunlardan birinde bile urerse voiding ( ilacli film ) çektiricez..
Şayet hiç bişey çıkmazsa son kültürden sonra böbrekler yine kontrol edilecek 1 yaşını doldurunca sintigrafi bakılacak..
Bunlardan sonrada bi sorun yoksa yok demekmiş...
Yani bir kültür sonucu temiz diyip geçemeyiz 1 aylıkyan buyana sürekli uruyor..

Bide iyiki sondali idrar vermedim ben bu bulaşma olayına inanmiyorum güya kaka yaparsa bulaşıyormusda vs..
Ben okadar kültür verdim ve antibiyotik sonrasida verdim tedavi sonrasındskiler temiz hep...

Hatta antibiyotik kullanımı sonrası verdigimde kakada yapmıştı yani ona ramen temiz aldım...

Artk bundan sonrasını bekleyip göreceğiz inşallah bisey çıkmaz..
Dr kültüru görünce sondayla idrar alma fikrinden caz geçti baticonla temizlet alırız yine dedi... Adam sanırım daha kimseye sondali idrar istemez siler yollar..

inşaALLAH bundan sonrakiler de temiz çıkar canım.
ilaçlı film ben çektirmiştim.damardan vermişlerdi bana.
minik kuzu sağlık,sıhhatle büyür bundan sonra inşaALLAH.

sondadan kurtulmasına sevindim canım.her dr. kendine göre bir yorum yapıyor.demek ki kakalı olması sebep olamyabiliyormuş.pepuke yaptırmıştı.ona kakadan bulaşmış demişlerdi ama anlamadılar sanırım.

inşaALLAH bundan sonrakiler de temiz çıkar canım.
ilaçlı film ben çektirmiştim.damardan vermişlerdi bana.
minik kuzu sağlık,sıhhatle büyür bundan sonra inşaALLAH.

sondadan kurtulmasına sevindim canım.her dr. kendine göre bir yorum yapıyor.demek ki kakalı olması sebep olamyabiliyormuş.pepuke yaptırmıştı.ona kakadan bulaşmış demişlerdi ama anlamadılar sanırım.
inşallah bişey çıkmaz Canim bende öyle umudediyorum..

Bu ilaçli film damardan değil canım pipiden sondayla veriliyormus yani dr' a sordum öyle dedi...
Bu bakteri idrar yollarında uruyor demmekki bi yerde bi kaçak var ve bunu anlamak için ilaç verilip o bolgede Bobrek ve kanallara bakılıyor vs..
Bende hsg çekilmiştim tuplerime bakmışlardi tikalimi diye ondada ilaç spektulumla alttan veriliyor ve cok yakmışti ilaç o yüzden hoş bişey değil yani...

Bulaşma olayına gelince o bir ihtimal olarak düşünüluyor ve diyorumya ben kaç kere kaka yaptı o şekil verdimde temiz çıktı...

Bi ara huysuzluk yaptı ona yordum başta sonra baktım bi kac gün sonra geçti hırçınlıklari ozaman anladım aslında üreme olmadığını..

inşallah bişey çıkmaz Canim bende öyle umudediyorum..

Bu ilaçli film damardan değil canım pipiden sondayla veriliyormus yani dr' a sordum öyle dedi...
Bu bakteri idrar yollarında uruyor demmekki bi yerde bi kaçak var ve bunu anlamak için ilaç verilip o bolgede Bobrek ve kanallara bakılıyor vs..
Bende hsg çekilmiştim tuplerime bakmışlardi tikalimi diye ondada ilaç spektulumla alttan veriliyor ve cok yakmışti ilaç o yüzden hoş bişey değil yani...

Bulaşma olayına gelince o bir ihtimal olarak düşünüluyor ve diyorumya ben kaç kere kaka yaptı o şekil verdimde temiz çıktı...

Bi ara huysuzluk yaptı ona yordum başta sonra baktım bi kac gün sonra geçti hırçınlıklari ozaman anladım aslında üreme olmadığını..

fburak cnm kulturde sonuc olmadıgıma cok sevındm
ama devamını okuyuca sımdılık sevındm cnm puff
meger ne cok ıslem varmıs rabbım kolaylık versın cnm ya

fburak cnm kulturde sonuc olmadıgıma cok sevındm
ama devamını okuyuca sımdılık sevındm cnm puff
meger ne cok ıslem varmıs rabbım kolaylık versın cnm ya

Sağol canım bende sevinemedim açıkçası sevindim desem yalan olur..
Önümüzde 6 aylık bir süreç var daha..

En çok sevindigim olay sondayla idrar vermek zorunda kalmamamiz, çünkü bakteriye rastlansaydi sondayla akicakti ıdtari...
Ve bugün dediki bundan sonra baticonla iyice pipiyi temizler aliriz yine dedi...
Insallah bisey cikmazda ilacli filmdende kurtuluruz..
Zaten dr Sunnet olmadan once pipi tombislikten iceri kaciyor ve oraya biseyler birikiyor, kucuk bir ihtimal bile olsa o bakteri uremesine sebep olabilir dedi... Sunnet olarak o ihtimali kaldirdik ortadan.. simdi bol bol yika dedi o bolgeyi ozellikle temiz tutucaz malum kaciyor iceri...
Tek temennim o iceri kactigindan ordaki birikintinin bakteri uremesinin sebep olmasi...

Tabi yine kontrollerini duzenli yaptiricam 6 ay boyunca ne gerekiyorsa cunku bobrekler hasar gorurse ozaman daha kotu olur sonuclar..

Sen nasilsin, kuzularin nasil?

Fburakçım sonucun temiz olmasına ben çok sevindim valla,sen de sevin bence,içini ferah tut inşallah şu 6 aylık süreçte de herşey yolunda gider de ne sondaya ne de voidinge gerek kalmaz.
Biz çok şükür iyiyiz diyelim iyi olalım.burnu biraz tıkalı genizden arkaya akıyor.onun dışında huysuzluğa devam.diş yüzünden sanırım eli hep ağzında ve sinirli.hiçbişey yapamıyorum.anca uyuduğu zaman.abla okuldan geldiği zaman az çok yardımcı oluyor.semin için doğurdum senin o bakıcan tabi diyorum :)

Dağcı ım sen de iyisindir inşallah yavrukuşlar nasıl?mihrimahın kulak kontrolü ne oldu belki yazdın kaçırdım.minik papatya görüşebilsek te sevsem eymenciğimi ve prensesimizi :)

Eymeni şimdi salladım uyudu ben de yAtayım bari.kızlar bence burayı işgal etmeyelim yeni bir başlık açsak doğum sonrası bölümünde falan ne dersiniz?çünkü previayla alakasız sohbetler ediyoruz, bilgi almak için okuyanlara ayıp olmasın.

Reyhanreycim sözünü ettiğim ilaç bitkisel, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canım..bol sütler dilerim :)

Fburakçım sonucun temiz olmasına ben çok sevindim valla,sen de sevin bence,içini ferah tut inşallah şu 6 aylık süreçte de herşey yolunda gider de ne sondaya ne de voidinge gerek kalmaz.
Biz çok şükür iyiyiz diyelim iyi olalım.burnu biraz tıkalı genizden arkaya akıyor.onun dışında huysuzluğa devam.diş yüzünden sanırım eli hep ağzında ve sinirli.hiçbişey yapamıyorum.anca uyuduğu zaman.abla okuldan geldiği zaman az çok yardımcı oluyor.semin için doğurdum senin o bakıcan tabi diyorum :)

Dağcı ım sen de iyisindir inşallah yavrukuşlar nasıl?mihrimahın kulak kontrolü ne oldu belki yazdın kaçırdım.minik papatya görüşebilsek te sevsem eymenciğimi ve prensesimizi :)

Eymeni şimdi salladım uyudu ben de yAtayım bari.kızlar bence burayı işgal etmeyelim yeni bir başlık açsak doğum sonrası bölümünde falan ne dersiniz?çünkü previayla alakasız sohbetler ediyoruz, bilgi almak için okuyanlara ayıp olmasın.

Reyhanreycim sözünü ettiğim ilaç bitkisel, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin canım..bol sütler dilerim :)
Insallah gecer geniz akintisida ortakulak iltahaplanmasi falanda yapar o yuzden burnunu iyi temizlemek lazim...

Sevindim canim sevinmesinede arkasindan okadar sey siralayinca buruk bir sevinc oldu benimkisi tam anlamiyla sevinemedim yani..
Insallah hic bisey cikmazda bunlarin hic birine gerek kalmaz... 9 aylikken usg kesin bakilcak ama zaten aci veren bi islem degil digerleri gibi...

Senin kizin buyuk olmadi cok buyuk avantaj canim hem kiz cocukla erkek cocuk cok farkli .. fatih cok cabuk bunaliyor eymenden anne bak suna diyor..
Bencede baska biyer olsunda adini ne koyalim fikri olan varmi?

merhaba kızlar,bugün eşim rahatsızdı.sabah sancısı olunca işe gidemedi.tahlil,usg vs.derken saatlerce hastanedeydik.

çok yazamayacağım canlarım ama ben de başka bir yerde buluşalım istiyorum.anneler bölümünde olabilir.

hepinize hayırlı akşamlar.

merhaba kızlar,bugün eşim rahatsızdı.sabah sancısı olunca işe gidemedi.tahlil,usg vs.derken saatlerce hastanedeydik.

çok yazamayacağım canlarım ama ben de başka bir yerde buluşalım istiyorum.anneler bölümünde olabilir.

hepinize hayırlı akşamlar.
Canim gecmis olsun, umarim onemli birseyi yoktur esinin.

Nereye derseniz oraya gideriz. Ben size ayak uydururum canim..

Canim gecmis olsun, umarim onemli birseyi yoktur esinin.

Nereye derseniz oraya gideriz. Ben size ayak uydururum canim..

böbreklerinden rahatsızdı.çok ağrısı olunca göndermedim işe.2 saat sürüyor gitmesi işe.yolda daha kötü olur diye bırakmadım.enfeksiyon çıktı kanında.bağırsaklarında da problem varmış.iğne,antibiyotik ve bir kaç ilaç daha verdi.
çok yorucu bir gün oldu benim için.benim de midem ağrıdı.

siz nasılsınız canım?

pepuke eymen de kemirmeye meraklı bizim ki gibi.:)
mihrimah ne bulursa ağzıyla test ediyor.battaniyesini bile sokuyor ağzına.daha çok azı dişleri kaşınıyor nedense.:)

böbreklerinden rahatsızdı.çok ağrısı olunca göndermedim işe.2 saat sürüyor gitmesi işe.yolda daha kötü olur diye bırakmadım.enfeksiyon çıktı kanında.bağırsaklarında da problem varmış.iğne,antibiyotik ve bir kaç ilaç daha verdi.
çok yorucu bir gün oldu benim için.benim de midem ağrıdı.

siz nasılsınız canım?

pepuke eymen de kemirmeye meraklı bizim ki gibi.:)
mihrimah ne bulursa ağzıyla test ediyor.battaniyesini bile sokuyor ağzına.daha çok azı dişleri kaşınıyor nedense.:)
Cok gecmis olsun canim, Bobrekte cok onemli ihmale gelmez...

Insallah cabuk toparlar esin, erkeklerin hastalgi zor oluyor..
Biz hasta olsak sesiz bi yerde duruyoruzda erkekler çok nazlı oluyorlar.
Inşallah senin eşin öyle değildir, benimki burnu aksa ölecegini sanıyor..

Mesela previa durumumu bile ciddjye almamıştı, bütün gün yan gelip yatiyorsun ohh ne güzel diyordu bana.. oysaki agri, sızı ve sıkıntı içindeyim indi bile değildi yani... Eşim bugün hasta olsa bende ona merhamet etmicem ona karşı taşladim iyice..
Çocuk hasta olur yok hic biseyi der umru olmaz...

Bizde bildiğin gibi ayniyiz evdeyiz...

Cok gecmis olsun canim, Bobrekte cok onemli ihmale gelmez...

Insallah cabuk toparlar esin, erkeklerin hastalgi zor oluyor..
Biz hasta olsak sesiz bi yerde duruyoruzda erkekler çok nazlı oluyorlar.
Inşallah senin eşin öyle değildir, benimki burnu aksa ölecegini sanıyor..

Mesela previa durumumu bile ciddjye almamıştı, bütün gün yan gelip yatiyorsun ohh ne güzel diyordu bana.. oysaki agri, sızı ve sıkıntı içindeyim indi bile değildi yani... Eşim bugün hasta olsa bende ona merhamet etmicem ona karşı taşladim iyice..
Çocuk hasta olur yok hic biseyi der umru olmaz...

Bizde bildiğin gibi ayniyiz evdeyiz...

pek o kadar değil.ama hayatında ilk kez ultrasona girmesi bana tuhaf geldi.ben nerdeyse her hafta giriyordum hamileyken.
orda baktım kadınlar neler yaşıyorlar.normal doğum,sezaryen,dikişler vs.parçalanıyoruz ama tekrar toparlayıp annelik yapıyoruz o halde bile.Allah çok güçlü yaratmış aslında bizi.
erkekler kafalarını dışarda bırakıp eve geliyorlar.biz de nerde olursak olalım aklımız evde,çocuklarda.senin eşin de çok yoğun çalışmaktan ,artı tabiatında var olan rahatlıktan öyle davranıyor sanırım.

benim pıtırcığım öğlen çok tatlıydı.büyüdükçe ayrılmak istemiyorum.:16:
çıkışta pazara uğrayacağım geç gideceğim yani.

aklıma geldi şimdi.benim eşimde devlet hastanesi diye tutturup beni zeynep kamile göndermişti.:47:
ama çok güzel idare etti ev işlerini.ben yapsam kızardı.doğum yapınca emekli oldu hemencik.sonra bir gün benim dikişlerim çok ağrıyınca 2-3 hafta yine süpürme vs.işlerini yapmıştı.ama zordu ya o günler.çok şükür geçti.:)

pek o kadar değil.ama hayatında ilk kez ultrasona girmesi bana tuhaf geldi.ben nerdeyse her hafta giriyordum hamileyken.
orda baktım kadınlar neler yaşıyorlar.normal doğum,sezaryen,dikişler vs.parçalanıyoruz ama tekrar toparlayıp annelik yapıyoruz o halde bile.Allah çok güçlü yaratmış aslında bizi.
erkekler kafalarını dışarda bırakıp eve geliyorlar.biz de nerde olursak olalım aklımız evde,çocuklarda.senin eşin de çok yoğun çalışmaktan ,artı tabiatında var olan rahatlıktan öyle davranıyor sanırım.

benim pıtırcığım öğlen çok tatlıydı.büyüdükçe ayrılmak istemiyorum.:16:
çıkışta pazara uğrayacağım geç gideceğim yani.

aklıma geldi şimdi.benim eşimde devlet hastanesi diye tutturup beni zeynep kamile göndermişti.:47:
ama çok güzel idare etti ev işlerini.ben yapsam kızardı.doğum yapınca emekli oldu hemencik.sonra bir gün benim dikişlerim çok ağrıyınca 2-3 hafta yine süpürme vs.işlerini yapmıştı.ama zordu ya o günler.çok şükür geçti.:)

Canım her biri bir çeşit ışte..
Bizim yasadiklarimizin binde birini kaldiramazlar hele seninkini hiç ..
Dediğin gibi bizim yaradilisimizda var amacım bünyemiz güçlü hemen toparlaniyoruz...
Doğum diyip gecmemek lazim her doğum zordur, ama erkekler bunu idrak edemiyorlar..

Ay ne zordur eminim bırakmak gitmek, en tatlı en güzel zamanlari simdi zaten sonra sevdirmeyecekler kendilerini..

Bende dün pazara gidecektim ama öyle ağır bir hava vardiki çıkamadım, basim çok ağrıdı durdu...
Yarinda bi pazar var biraz uzak hava iyi olursa çıkarım yoksa marketr talim...

Canım her biri bir çeşit ışte..
Bizim yasadiklarimizin binde birini kaldiramazlar hele seninkini hiç ..
Dediğin gibi bizim yaradilisimizda var amacım bünyemiz güçlü hemen toparlaniyoruz...
Doğum diyip gecmemek lazim her doğum zordur, ama erkekler bunu idrak edemiyorlar..

Ay ne zordur eminim bırakmak gitmek, en tatlı en güzel zamanlari simdi zaten sonra sevdirmeyecekler kendilerini..

Bende dün pazara gidecektim ama öyle ağır bir hava vardiki çıkamadım, basim çok ağrıdı durdu...
Yarinda bi pazar var biraz uzak hava iyi olursa çıkarım yoksa marketr talim...

ben çocukları çok severim.ama şu an zorlanmıyorum desem yalan olur.her birinin yaşına göre davranmak için sakin bir ruha sahip olmam lazım.öğlen büyük kızımın saçlarını yapıp,tiriplerine sabrederken oğlumun afacanlıklarına yumuşak müdehale yapmaya çalışıyorum.gözüm saatde miniğe ayırmam gereken 10 dakikayı ayarlıyorum.kızımın saçı acıdı yaparken.pek coştu.annesi sakinleştirip öpüp gönderdi.oğlum evde sıkılıyor ve dağıtıyor.gaz verip hem toplamasını hem oyalanmasını sağladım.küçük zor uyudu.hemen emzirip,öpüp çıktım.

gülmezsen bir şey söyleyeceğim.sabah burda gülsuyu şerbeti dağıttılar.arkadaşla biz de ıhlamur almaya gitmiştik.içdik ikram edilince.ikimiz de hem mide bulantısı,hem karnımızdan gürültülerle uğraşıyoruz.:37:bazı arkadaşlar cır cır olmuş.bizim metebolizma yavaş ya henüz o raddeye gelmedik.
yolda yakalamz inşaALLAH.:9:

kızlar selamlar bi sorum olacak benim geçen hafta kanamam oldu küçük bi parça geldi sonrasında buarada 14+4 haftalıgız daha doktorum bebegin plesentası rahime baskı yapmış ondan olmuş korkulacak bi durum yok dinlen agır kaldırma dedi çok şükür şuan iyiyiz bu durum devam ederse kesin sezeryanmı olur??

[QUOTAE=dagci;29947202]ben çocukları çok severim.ama şu an zorlanmıyorum desem yalan olur.her birinin yaşına göre davranmak için sakin bir ruha sahip olmam lazım.öğlen büyük kızımın saçlarını yapıp,tiriplerine sabrederken oğlumun afacanlıklarına yumuşak müdehale yapmaya çalışıyorum.gözüm saatde miniğe ayırmam gereken 10 dakikayı ayarlıyorum.kızımın saçı acıdı yaparken.pek coştu.annesi sakinleştirip öpüp gönderdi.oğlum evde sıkılıyor ve dağıtıyor.gaz verip hem toplamasını hem oyalanmasını sağladım.küçük zor uyudu.hemen emzirip,öpüp çıktım.

gülmezsen bir şey söyleyeceğim.sabah burda gülsuyu şerbeti dağıttılar.arkadaşla biz de ıhlamur almaya gitmiştik.içdik ikram edilince.ikimiz de hem mide bulantısı,hem karnımızdan gürültülerle uğraşıyoruz.:37:bazı arkadaşlar cır cır olmuş.bizim metebolizma yavaş ya henüz o raddeye gelmedik.
yolda yakalamz inşaALLAH.:9:[/QUOTE]

Ah Canim bin parçaya bölünüyorsun zor valla..
Bende zorlanıyorum buyukle nekadar ilgilensem ona ilgilenmiyormusum gibi geliyor...

Büyük kiz kaç yaşındaydı canım?
Onunda ergenlik sorunları başlar oda zor..

Ayy kız yollarda yapma sakın kola iç kahve ic onlar iyi geliyor..
Bikerede bana oldu öyle eve zor attım kendimi öyle fena oldumki kesin yediğim bişey dokundu...sanada demekki şerbet dokundu..

kızlar selamlar bi sorum olacak benim geçen hafta kanamam oldu küçük bi parça geldi sonrasında buarada 14+4 haftalıgız daha doktorum bebegin plesentası rahime baskı yapmış ondan olmuş korkulacak bi durum yok dinlen agır kaldırma dedi çok şükür şuan iyiyiz bu durum devam ederse kesin sezeryanmı olur??

Öncelikle sağ salim kucagina almak nasip olur inşallah...
Suan haftan cok erken henüz, 20 li haftalardan sonra yukarı cikms ihtimali var...
Benimde kanamam cok oluyordu surekli yattım, çok şükür benimk Plesentam yukarı cekildi...
Eger yukarı cikarsa normal doğum yaparsin yada az kapatirsa rahim ağzını ozamanda normal olur...
3lu haftalarda bile yukarı cikan var, o yüzden suan sezeryan konuşmak icin cok erken bence.. son anda kararlaştırulmali doğum şekli Plesentanin durumu göz onune alınarak...

evet canım çok zor bir durumdu yaşadığımız.emseyde mi oldu ameliyatın?ilk bebeğin mi?

Emsey planlıyoduk ama olmadı.36+1 gün sabahı yine emseye gittim son kontrolümdü.Doktor herşey normal dedi.37+2 de sezeryana alacaklardı.Ama o günün akşamı benden bir kan boşaldı.Hemen Ambulansı çağırdık.Önce kartal araştrmaya götürdüler orda yer olmadığı için beni kabul etmediler ve beni sevk edecek hastane aradılar.En sonunda Marmara eğitim ve araştrmaya sevk edildim.O gün akşam yatışım yapıldı.Kanamamı takip ettiler.Önce 4 gün sonra doğuma alıcaz dediler.Sonra kanama artınca o gün aldılar.Sezeryandan çıktım.Kanamyı durdumak için rahme balon takmışlar.Ama balon vajenden çıkmış.Gözümü bi açtım başımda 6-7 doktor.Biri karnıma bastrıyo biri vajenden ontrol ediyor.Ama benden oluk oluk kan akıor.(Bunları bana o an yanımda olan kardeşim anlatıyor.Kanama artınca onuda çıkarmışlar yanımdan tabi.)Ne yaptılarsa olmadı durduramadılar ve sezeryandan daha 2 saat geçmeden rahim ameliyatına aldılar.Yaklaşık 4 saat de orda kalmışım.8 ünite kan vermişler.Ama çok şükür rahmi almadan kanamayı durdurabilmişler.Ameliyata girerken rahmi alabiliriz dediklerini hatırlıyorum.Kanamaya sebep olan damarları dikmişler.Ben gözümü açtığımda gece olmuştu.Sabahında da bebeğimi aldılar yanımdan yoğun bakıma.Akciğerlerinde enfeksiyon varmış ve birde olmaması gereken kistler varmış ve patlamışlar.Göğüs altlarından hortum takarak havayı boşalttılar ve enfeksiyon tedavisine başladılar.15 gün yoğun bakımda kaldı bebeğim.Çok şükür aldık yanımıza derken topuk kanıyla ilgili problem olduğunu ve testlerin tekrarlanması gerektiğini söylediler.Çok şüür onları da yaptırıdık ve temiz çıktı.Şimdi kalbinde üfürüm varmış ve kıkırdağı gelişmemiş.Bakalım bunlarıda hayırlısı ile bi atlatabilirsek Alahın izni ile.Diğer kontrollerini söylemiyorum bile.Ne olur dualarınızı eksik etmeyin bebeğimden.

Back