- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.461
Adama bide söyleniyordum valla be hafta sonu evde bu ara nede gece.. valla 2 saat bile ilgilense ne büyük velinigmetmis anlayamamisim...çok zor senin halin.eşin erken gelir de en azından büyüğü idare eder.benim oğlan da aynı şeyleri yapıyor.dün minikle oynarken baktım kıskançlık belirtileri var.aldım kucağıma oturttum.koca oğlanla fış fış kayıkçı oynadık.dün de güreş yaptık.bugün babsına havale ettim.
anne babanın ilgisine alışık olunca çocuklar bunalıyor.acısı miniklerden çıkıyor.biz de başbaşa bırakamıyoruz.
annen memlekete mi gitti 4 ay.bağ bahçesi mi var erkenden gitti canım?
Eki Görüntüle 682590 bak teyzesi bunuda yeni cektim...
Adama bide söyleniyordum valla be hafta sonu evde bu ara nede gece.. valla 2 saat bile ilgilense ne büyük velinigmetmis anlayamamisim...
Inşallah eymenin sıkıntılari geçse bu kadar huysuz değil... Sünnet oldu gıkı çıkmadı düşün kolay atlattı bide o idrar deliğindeki kabuk olayı olmasaydı süperdi..
Bu akşam 10 gibi gelirim dedi hafta sonuda 1 gün evdeymis bunada şükür...
Annem arkadaşıyla bozcaada da pansiyon işletecek canım memlekete gitmedi...
Zaten kadıncağız bir yılı aşkın bakti bizi allah razı olsun suyumu bile ayağıma getirdi..
Sabah 5 lere kadar uyumadik bazı geceler ona sen uyu dedim nede olsa belli sabah 5 olmadan uyumuyordu...
Ozaman abisinden çaktırmadan kollamak lazım canım mihrimahi...
Biliyorsunki tembihleyince daha çok inada bindiriyorlar...o yüzden kollamak lazım yoksa ıstediğin kadar yapma de inada bindirir yapar.
Allah'ım bu ne şirinlik.gözler de afacan afacan.anlattığın kadar var,çok tatlı.şu keyifsizlikleri de bitse yer bitirir,mutlu mesut geçer günleri annesinin.ama abiye bu kaDARr mı benzer?
maaşALLAH kuzumuza.
onun çektiği hastalıkları kim çekti canım.iyileşsin afacanlıklarıyla uğraşırsın.
ben oğluma gaz veriyorum.aslan abisi,korur abisi.iyi ki abin var.evimin erkeki....vs.
çocuklar ve erkekler söylenenin aksini yapmayı severler.ben de öyle davranıyorum.
Canım sağol valla abisinin kopyası bu zaten.. bunda farkettiysen fotodan ganzeleri var abide yok.. bide bu biraz daha acik tenli...
Inan okadar keyifli bir bebekki normalde hep böyle gülüyor herkeze..
Biraz yaramaziz teyzesi hic sorma..
gözlerinden belli çok işler becerecek yaramaz.:)
O gözlet fırıl fırıl sorma...
Canım bugun dr'a gitmeye karar verdim cikicam birazdan.. dua et teyzesi kuzuma Insallah cani yanmaz..
Bu arada hayırli cumalar canım..
hayırlı cumalar canım.inşaALLAH çok çok hafif,hissetmeden atlatır.dualarım sizinle.:)
Selam kızlar,mesajları biraz okudum iyisiniz maşallah.fburakçım eymen ne kadar afacan ve sevimli maşallah çok yakışıklı oğlan :)
Allahtan benim kızla eymenin arası çok ta kıskansa bile çaktırmıyor ya da farklı şekilde ifade ediyor.zaten bu aralar kendi aleminde.
Eymen nezle oldu bu arada,dün tek başıma dra götürdüm helak oldum.daha önce de tek götürmüştüm ama o zaman daha minikti.neyseki ciğerlere inmemiş.bricanyl verdi bir de burnu temiz tutmaya çalışıyorum.gece uyutmuyor burnundan.
3 gün önce de rota için avcılar hospitale gittim.ömer bey sağolsun bebek sevip hoplatıp zıplatıyor ama ne kalbini ne de ciğerini dinlemedi.ağzına,kulağına bir de eşim dedi diye pipisine baktı hızlıca o kadar boyunu ölçtü bir de.boyu kilosu yaşıtlarının önünde demesine rağmen annesi senin sütün artık bu tosuna yetmeZ ek gıdaya başlayın deyip elime bir kağıt tutuşturdu.üzerinde ek gıda bilgisi olan.ayol 5 aylık tosun bir bebeğe sen neden ek gıda başlatıyosun ve sütümün yetmediğini nerden çıkarıyosun demedim tabi.ama ama süt için içmediğim şey yok ve şu an da baya var dememe rağmen doğum kilosunun 2 katına çıkmış bebelerde ek gıda başlanması gerekir diye cevap verdi.o zaman ben eymen 3 aylıkken ek gıdaya başlasaymışım çünkü 3 aylıkken iki katına çıkmıştı zaten.uzmanlar ilk 6 ay sadece anne sütü diye bas bas bağırınırken bu dr neye dayanarak bunu söyledi anlamadım.çocuk zayıf olsa anlıcam.girmemizle çıkmamız en fazla 7dk sürdü sürmedi.bir daha da asla ona gitmicem.onu dinleyip ek gıdaya başlasam sür vermem azalacak töbe töbe.neyse öyle işte..
BiraZdan karseşim ve yeğenim gelecek bu gece bizde kalacaklar ecenin haberi yok çok sevinecek.
Ben de eşimden çok şikayetçiyim yaa fburakçım seninkini öp başına koy benimkini anlatsam fenalık geçirirsin.drların berdiği ilaçları beğwnmezse bebeğe veremiyorum.dr buhar verdiği zaman önce bu ilaç bebeğe ağır diye kullandırtmamıştı.yüzünde bir yeri çizik görse çocuğumu düşürdün diye kızar.otribebeyle burnunu açarken ağlayınca yaptırtmaz.benim anneliğimi sorular hep dangoz.ama 2 saat baksın beyimize fenalık gelir sıkılır bin tane laf sayar.dagha yazmıyım sinir oldum pöf
merhaba canım,geçmiş olsun tosbiğe.fburakla aynı ömer beyden mi bahsediyorsunuz?çok farklı ikinizin de anlattığı dr.Selam kızlar,mesajları biraz okudum iyisiniz maşallah.fburakçım eymen ne kadar afacan ve sevimli maşallah çok yakışıklı oğlan :)
Allahtan benim kızla eymenin arası çok ta kıskansa bile çaktırmıyor ya da farklı şekilde ifade ediyor.zaten bu aralar kendi aleminde.
Eymen nezle oldu bu arada,dün tek başıma dra götürdüm helak oldum.daha önce de tek götürmüştüm ama o zaman daha minikti.neyseki ciğerlere inmemiş.bricanyl verdi bir de burnu temiz tutmaya çalışıyorum.gece uyutmuyor burnundan.
3 gün önce de rota için avcılar hospitale gittim.ömer bey sağolsun bebek sevip hoplatıp zıplatıyor ama ne kalbini ne de ciğerini dinlemedi.ağzına,kulağına bir de eşim dedi diye pipisine baktı hızlıca o kadar boyunu ölçtü bir de.boyu kilosu yaşıtlarının önünde demesine rağmen annesi senin sütün artık bu tosuna yetmeZ ek gıdaya başlayın deyip elime bir kağıt tutuşturdu.üzerinde ek gıda bilgisi olan.ayol 5 aylık tosun bir bebeğe sen neden ek gıda başlatıyosun ve sütümün yetmediğini nerden çıkarıyosun demedim tabi.ama ama süt için içmediğim şey yok ve şu an da baya var dememe rağmen doğum kilosunun 2 katına çıkmış bebelerde ek gıda başlanması gerekir diye cevap verdi.o zaman ben eymen 3 aylıkken ek gıdaya başlasaymışım çünkü 3 aylıkken iki katına çıkmıştı zaten.uzmanlar ilk 6 ay sadece anne sütü diye bas bas bağırınırken bu dr neye dayanarak bunu söyledi anlamadım.çocuk zayıf olsa anlıcam.girmemizle çıkmamız en fazla 7dk sürdü sürmedi.bir daha da asla ona gitmicem.onu dinleyip ek gıdaya başlasam sür vermem azalacak töbe töbe.neyse öyle işte..
BiraZdan karseşim ve yeğenim gelecek bu gece bizde kalacaklar ecenin haberi yok çok sevinecek.
Ben de eşimden çok şikayetçiyim yaa fburakçım seninkini öp başına koy benimkini anlatsam fenalık geçirirsin.drların berdiği ilaçları beğwnmezse bebeğe veremiyorum.dr buhar verdiği zaman önce bu ilaç bebeğe ağır diye kullandırtmamıştı.yüzünde bir yeri çizik görse çocuğumu düşürdün diye kızar.otribebeyle burnunu açarken ağlayınca yaptırtmaz.benim anneliğimi sorular hep dangoz.ama 2 saat baksın beyimize fenalık gelir sıkılır bin tane laf sayar.dagha yazmıyım sinir oldum pöf
iyi canım.artık ufacık bir şey kaldıracak halin yok.torba olması iyi olmuş.şeker oğlunun tombik yanaklarını yerim.afacan bakışlı.:)Yok canim ya sondayi taktirtamadim.. daha doğrusu dr'a un kapısına kadar gitttim orda bi xarpinti başladı bende kapıdan girdim dr'a dedimki geldik ama cok korkarak geldik bencdedim taktiramicam sondayi...
Zor bi islemmi dedim acır biraz bide çis yaparken yanar dedi...
Bende torbayla alalım yada hiç almayalım dedim gidiyim ben...
Tamam dedi gittim baglattim poşeti eğer bakteri çıkarsa sondayi takıp film cekicez dedi...
Pipiyi temizledi baticonla öle taktık poşeti...
Inşallah bişey çıkmaz yoksa sanırım ben o ilacli filmi çektirtemicem..
merhaba canım,geçmiş olsun tosbiğe.fburakla aynı ömer beyden mi bahsediyorsunuz?çok farklı ikinizin de anlattığı dr.
sağlıklı olsun da emsin yeter.benim bildiğim kilolu bebeklere pek ek gıda verdirmezler.ama belki bir bildiği vardır ömer beyin.
eşine Allah sükunet versin.sen dert etme annesi onun için ne yapacağını bilir,için rahat olsun de.
iyi canım.artık ufacık bir şey kaldıracak halin yok.torba olması iyi olmuş.şeker oğlunun tombik yanaklarını yerim.afacan bakışlı.:)
Sagol teyzesi çok şebek bildiğin gibi değil...Selam kızlar,mesajları biraz okudum iyisiniz maşallah.fburakçım eymen ne kadar afacan ve sevimli maşallah çok yakışıklı oğlan :)
Merhaba gözün aydın...
Bol bol su iç sık sık emzir bunun dışında dere otu, bulgur pilavi, yeşil soğan, kabak tatlısı vs. Benim bildiklerim..
çok su içiyorum.bulgur pilavı gaz yapar die yemıyorum zaten cok gazlı bebeğim.yeşilliklerden de kocaman bir kase salata yapıp yıyorum.
çok cnm sıkılıyor yaa..
Tatlim humana stiel tee gunde 4 bardak duzenli icmeyi denedinmi bide tahin helvadasut yapiyi cnm
maaşALLAH canım sağlık,sıhhatle kavuşmuşsunuz.kaysı kompostosu,rezene çayı,bol su,irmik helvası artırır.bazen az bazen çok olur.en önemlisi stres yapma az diye.daha yeni bir ay olmuş sanırım doğalı.sonra sonra artıyor canım.
sıkıntıdan da olur,yorgunluk,üşütmeden de canım.hayırlısıyla olup bitse.
ooo yerim ben bunu.çok şeker maaşALLAH ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?