Plasenta previa

şimdi çok nazlı çoğu temizliğe gelen bayanların.zaten zamna belli.o süre zarfında yaptığı kadar.herkes kolayına bakıyor.biz de anneme şirketten alıyoruz artık.binbir nazla iş yapıyorlardı.
ben eve gidiyorum.görüşürüz canım.

Canım bulucaz insallah birini elbet bulanazsamda yaparım bi şekil artik..

Tamam Canim görusuruz...

öğlen gidip geldim.bugün hava kapalı ve pek sıkıcı.artık güneş olsun istiyor insan.
belin nasıl canım?

öğlen gidip geldim.bugün hava kapalı ve pek sıkıcı.artık güneş olsun istiyor insan.
belin nasıl canım?

Evt çok kasvetli bir hava var dışarda... Şöyle yaz gelsede sahile atsak kendimizi atıştırmaliklarimizi alip... Eymen çimlerde yuvarlansa fatih parkta oynasa ... Bu havalarda çok zor dışarı çıkamiyoruz dr Kesinlikle avm yasak dedi eve hapsoldum resmen bütün gün...
Belim fena degil canım idare ediyor...

Kızlarcım nasılsınız?sohbete buraya geçtiniz demek..biraz mesajları okudum.fburakçım eymenin pipisi tamamen iyileşti mi?bizimki sünnet olalı çok oldu pipii içeri kaçtı tombişliktenmiş güya.bazen altını açtığımda deriyi ileri ittiriyorum inşallah düzelir bu durum.yarın aylık kontrol ve rotanın 2.dozu var yakın ve ucuz olduğu için ömer beye gideyim diyorum ama geçen sefer pek ilgilenmemişti inşallah bu sefer öyle olmaz yine olursa bir daha gitmem napiim.

Hava cidden cuma cmt çok güzeldi parka falan gittik eymeni de götürdüm.ama dün kötü oldu ece nezle oldu eymene geçirecek diye tırsıyom.karnım aç eymen dizimde uyuyo.eymenin de başı çok terliyo yazın napçam bilmem.

elif telefonla ilgili soruna cevabım hayır canım.ben öyle özellikli,dokunmatik vs.telleri sevmiyorum.çocukların elinden şimdi bile alamıyorum.bozulacak diye stres yaparım.işimi gören bir şey var elimde.konuşmak için yetiyor.ha bu arad yazdığın şey ne onu da bilmiyorum.

ben de uzun zamandır bebekle gitmiyorum.arkadaş ya da başka gezmeler yapıyoruz.h.sonu ev mesaisi çok fazla oluyor.hiç iş bitmez mi ya.

sağ
ol canim şükür daha iyiyiz biraz huysuzluk var... benimde bu hafta sondali idrar olayi icin cocuk cerrahina gitmem lazımda hala kiyamiyorum..

Bizimde pipi içeri kaciyor Aynen tombislikten dedi çocuk cerrahi sorun yokmus yani kafana takma... Yanliz sanada dedilermi çekip iyice yıka diye banyo yaparken.. senin oğlus bizimkinden daha tombis canım maşallah etli butlu isirmalik..
Sünnetleri atlattık cok şükür insan rahatliyor sanki yük kalkmis gibi oluyor degilmi?

Canım valla benim bi sorunum yok ömer beyle memnunum .. bizle baya ilgileniyor bende gittim okadar soru sordum bi bu kafa terlemesini sormayı unutmuşum demek sizdede var niye oluyorki? Hani yaz olsa dicemki sicaktan eh yazin napcaz böyle bilmiyorum yazin zor işimiz...

Bizde grip olduk ya zor atlattık en hafif eymen atlatti ondan cok korktum bronşit olcak yine diye cok sukur olmadi...
Aşı damlasinin faydasıda olabilir 10 günlük kür bugun biti..

Sizde insallah cabuk atlatirsiniz cok geçmiş olsun canım.. grip dışında baska sıkıntıniz yoktur insallah..
Bu mevsimsel değişimler bizi çok etkiliyor bide tam polen mevsimi bize yaramıyor hiç...

ben de uzun zamandır bebekle gitmiyorum.arkadaş ya da başka gezmeler yapıyoruz.h.sonu ev mesaisi çok fazla oluyor.hiç iş bitmez mi ya.

Canım dr katiyen gitme dedi avm ye yoksa benim ablam bi avm de çalışıyor zırt pirt gidiyordum... Bu çok hasta oldu diye dr'u çok titizleniyor buna... Bide çoK cekti diye aman hasta olmasin zaten alerjik bebek bide...

Yok canım yok bitmiyor ömür bitiyor iş bitmiyor malesef..

Dediğim internet üzerinden bir uygulama.ücretsiz mesajlaşıp resim,video gönderiyorsun.bende de normal tel vardı haşat olunca bunu aldım.eceden ıpadi alamadığım için cepten giriyorum.anca alıştım ekran klavyesine.dolma parmaklarla zor oluyor :)

Sondalı idrar çok mu eziyetli acaba?yaparken biraz sersemletici ilaç verseler çocuk helak olmasa yoksa canı yanar be canım.kıyamam yaa.ne kadar beklersen de o kadar rahatsız olcak için.zor bi valla karar vermek,Allahım işini kolaylasın canım..
Yaa eymenin pipisinin minicik bir kısmında azıcık yapışıklık var gibi,dr büyüyünce açılır dedi ama tedirgini,ya ileride oraya bıçak vurmak gerekirse diye.bize yıkarken açıp temizle denmedi.ama eşim bazen altını açtığımda yanımdaysa kurcalıyo ben pek yapamıyorum huylanıyorum :)
Ama yine de iyiki erkenden yaptırdık diyorum.çünkü büyüdükçe daha zor olacaktı biliyorsun.büyüyünce bize teşekkür edecekler inşallah.çok isterlerse kıyafet alıp resim çektiririz,eyüp sultana gideriz :)
Yarın belki hastaneye gitmeme gerek kalmaz aşıyı eczaneden alıp sağlık ocağında vurdurabilirsem iyi olur.ömer beyden memnun olduğunu biliyorum canım.aslında iyi biri gibi ama gittiğimizde eşim dışarıda hır çıkarmıştı o yüzden soğuk davranmış olabilir.eşim yüznden olan bana ve eymene olmuştu malesef.sorduğum sorulara cevap vermemişti.ben yelizin arkadaşıyım eymenin annesi dediğimde bile bişey dememişti.bilemiyorum artık..
Eymeni anca yatırdım ev sessiz ben de yatıp dinleneyim.sabaha karşı ezanla uyanır.süt sağıp veriyorum malum memeyi almıyor beyfendi.gecenin sessizliğnde tarr tarr tarr sağma makinesi sesi oluyor ama evdekiler alıştı ninni gibi geliyormuş

aman hasta olmasın.zaten biz de soğukda öyle pek çıkamıyoruz.sağlıkla büyüsünler de havalar ısınacak yakında,gezeriz.
akşam mihrimahın burnunu temizledim.ne sümük çıktı öyle.birinden yeşil geldi.ama gece düne göre daha iyiydi.4-5 ya da daha fazla uyandı ama ben de sürekli uyuyup uyanmaktan zihin beyin olmuşum hatırlamıyorum.
sabah tvyi açınca uyandı 8den sonra.

bu gece farkettim.gece onu emzirdikten sonra lavaboya gdiyorum (2-3 kez),sonra oğlumun üzerini,sonra kızımın üzerini örtüp yatıyorum.ve bu her gece 3 kez.sanki gece vardiyasındayım.dolanıp duruyorum sabaha kadar.

mihrimah 8 kilo olmuştur herhalde.ben de 9-12 ay aldım tshirtlerini ama tam oldu.benim tosun oğlum da eymen gibi iriydi.kızlar daha çıtır oluyor haliyle.normalde de erkekler bayanlarla bir değil tabi.:)

bakarım canım.yiğenlerim hatta bir dömen biz kullanıyorduk ama neydi hatırlamaz bu arkadaşın.:44:
inceleyeceğim canım.

kızlar dün eve gittim mihrimah yürüteçde arka arka gidiyor.şöyle kendini arkaya doğru itiyor.öğrenmiş yaramaz.hemen benim benjaminimin yanına gidip yapraklarını okşamış.
8-9 yıllık ağacım.çok seviyorum.çocuklar dokunsa ,yapraklarını çekse çok üzülürüm benjaminime.:)

Son düzenleme:

doktoruna sorsaydın keşke canı çok yanar mı diye.sonda çıkarken daha yakıyor sanki.inşaALLAH canını yakmadan hallederler.küçük kuzu kolaylıkla bundan da kurtulsa hayırlısıyla.
of ya şu sünnet bizim çok gecikti ve oğlum çok hassas bir çocuk.ayağını bir yere çarpsa bile boncuk boncuk göz yaşı döküp ,anne dua et, anne geçer mi,ya geçmezse,vs,vs.......diye mızmızlanır.şu an zaten hiç hazır değil de artık 7 yaşında falan düşünüyorum.

canım inanki onu sormadım zor değildir Belki çünkü dr dediki ilacli film zor bi işlem sondayla ilaç veriliyor öyle çekiliyor dedi... Yani sondayla temiz idrar almak istiyor bakteri urerse ozaman o ilacli film cekilcek..

Aslında benim dr'a dün gitmiş olmam lazımdı o cesareti hala bulabilmiş değilim kendimde çok etkilendim psikolojik olarak...

Eninde sonunda gidicem biliyorun nereye kadar kaçabilirimki...

Himmm dr bana günde 3 sefer çekerek pansuman dedi sünnet sonrası hatta ogün ilk pansumanda ne ağladı 2. Pansumanini korkarak yaptım ama onda hafif mızmizlandi...
1 hafta öyle pansuman yaptım sonrasındada yine çekerek iyice şampuanlayip yıka dedi iyice yıkıyorum...

Aman iyi yap yapışmasin dedi.. yapışırsa ne olur diye sormadım tabi..
Ama gidicem ya artık nezaman gidersem çocuk cerrahina senin için sorayım canım bu yapisma olayını oda düzelir derse için rahat olur en azından...

Ben fatihi erken yaptirdim demiştim ya suan asla yaptirtmazdi çok nazlı bir çocuk ufacık bisey olsa iki göz iki çeşme ağlar...

Pasamiz emmiyormu çok kötü olmuş böyle baya eziyet sağma işi hele gece çifte eziyet...

Canım ömer bey konusuna gelince malum çok sıkıntiliyiz ben tavsiyeyle dr dr gezdim o ara onada çok memnun olan varmış...
Hatta onu bana bi hastane personeli tavsiye etti daha önce burda çalışıyordu dedi şimdi avcılar hospitalda dedi beni iyi tanıdıklari için tavsiye etti normalde asla oyle tavsiye etmezler başka hastane dr'unu...

Bende gittin memnunum kendi adıma..
Memnun kalmadiysan gitme canım tabiki .
Bende memnun olmasam gitmem eymenin biliyorsun özel sigortası var bütün hastaneleri dolaşırım aksi taktirde mutlaka bulurdum memnun olabileceğim birini..
Ben ne sorsam cevapladi hatta anlayamadım şeyleri çizerek detayli anlatmışligida var hakkını yiyemem ... Inan bilmiyorum ogün niye oyle oldu size..

Hatta bi dr daha vardı enrico diye onuda çok metettiler gittim tıklım tıklım di randevu alin gelin dediler randevu aldım gittm ben memnun kalamadim... Demekki okadar insan memnunki doluyor sıra oluyorlar...

hakjatten hasta olmasınlar ya çok zor..

Maşallah canım kilosu iyi bence .. yaramazlıklarda başlamış gözün aydın..
Benimkide bi ayaklansa yandimki ne yandım oturduğu yerden her yere yetişiyor suan...

Canım valla ogün hem cerrah hem çocuk dr'una gittim resmen soru bombardimanina tuttum ikisinide... Hatta kafa terlemesi nide unuttum sormayı..
Ilacli filmi sordum anlattı zaten o an tirstim sondali idrar alma olayı onun yanında daha masum ona bile gidemiyorum dün gitmiş olmam lazımdı..
Cesaretimi bi toplasam gidicem bakalim..

ben de ne sebeple olursa olsun drdan tırsıyorum.nefesim daralıyor,geriliyorum.paronoyak olduk yaşadıklarımızdan.
seni çok iyi anlıyorum.anne yüreği çok naif oluyor.böyle hastalıklarla cebelleştikten sonra hastane lafını duymak istememen çok normal.
ilaçlı filmi merak etsem de sormuyorum.:18:

hakjatten hasta olmasınlar ya çok zor..

Maşallah canım kilosu iyi bence .. yaramazlıklarda başlamış gözün aydın..
Benimkide bi ayaklansa yandimki ne yandım oturduğu yerden her yere yetişiyor suan...

yeter bence de.ama sebze çorbasını halledemedik.oğluma değişik tarifler bulurdum.bunda aklıma gelmiyor.arasam da icraata geçemiyorum.
bugün et sulu bir çorba denemesi yapacağız.geçen mamasından kattım,kaşık maması kattım ama yediremedim cadıya.ağzı açık,yutturamadım.kapışacaktık,vazgeçtim,döktüm.

Inan kendime olsa gider yaptiririm hsg çektirmistim ben o geliyor aklıma o ilaci verdiklerinde ilaç ne yakmışti...

Hadi ben dayandimda o el kadar ya yakarsa ya çok ağlarsa offff kaçıyorum suan ışte daha çok zarar veriyorum belki suan boyle davranarak..

Bu arada psikoloğa gittim bana dediki bakırkoye git niye öyle dedi bilmiyorum çokmu vahim gördü beni acaba onuda taktim kafama kura kura bi hal oldum...

Evde kimse ağzını açamıyor bana korkudan hırliyormusum onlarada tirsiyorlar benden..

Okadar sıkıntılı bi hamilelik ardından bukadar problem bide üstesinden bi türlu gelemediğim ev işleri...
Beni bi anlayan yok kafayı sıyırdın diyolar hiç konuşulmuyormus benle...

Canım kereviz, patates ve karnıbahar haşla ez çok güzel oluyor...
Patates havuc haşla içine ıspanak ekle..
Bal kavagini haşla süt koy varsa yoksa mama ile yap...

Et suyuna patates , mercimek, havuc, ıspanak koy pisince kevgirden gecir sonra un kavur koy buda güzel...

Kabak haşla yoğurtla vs...
Şimdilik aklıma bunlar geldi benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…