- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.401
Dağcı canım nasılsın kuzular nasillar...
günaydın canım,iyiler çok şükür.minik grip olmuş.
Kızlar previayı bitirenler topiğini bıraktınız sanırım.kazen diye biri bilmeden etmeden saçmalamış ne demek istediğini de anlamadım.isterseniz yeni bir başlık açın orada konuşuruz.açarsanız bana haber verin isterseniz tabi.
Kızlar previayı bitirenler topiğini bıraktınız sanırım.kazen diye biri bilmeden etmeden saçmalamış ne demek istediğini de anlamadım.isterseniz yeni bir başlık açın orada konuşuruz.açarsanız bana haber verin isterseniz tabi.
ordan devam ederiz yine canım.
valla bana hiç inan ister previayı bitirenler ister burası.. oraya kimse girmiyor diye ben buraya gelelim dedim canım..
günaydın canım,nasılsın?
diğer tarafa gece yine yazmışsın.ben dünden itibaren bitirdim her şeyi kafamda.bir elif, bir de sen ve tuğba gelirse görüşürüm.
yaşadığımız onca şeyin vefasına.
inşaALLAH tuğba da bu yıl bebeişine kavuşacak.onun her zaman yanında olmak istiyorum.
sabah erkenden uyandı pıtırcığım.epey oynadık uyudu.annesi de spor yapacak inşaALLAH.
burnumuz aynı.xclear kullanıyorum açılsın diye.bugün gezmeye gideceğiz.beyaz askılı bir elbise giycek fıstığım.içine pembe penye.sabah gösterdim cicilerini.cicili,bicili görünce gözleri parladı kokoşun.:)t
büyükleri babaları sinemaya götürecek.ayrı ayrı takılacağız bugün.
Merhaba benim doktorum da Çınarlı ile anlaşmış ama bana tam tersine heyet vermiyor. senin durumunun tam tersi ve ben çok ürküyorum heyet raporunu vermesi gerektiğini düşünüyorum çünkü. Okula gittiğimde en yaramaz sınıfların olduğu gün ilk kanamam oldu... İkinci kanamam daha dinlenmeden hastaneye rapor almaya gittiğim için oldu, merdivenleri çoktuben ondan olduğunu düşündüm... Şimdi raporluyum ve haftaya okula döneceğim, tekrar kanamam olursa heyet verilecek, bu da beni korkutuyor...
Çınarlı hastanesi donanımlıdır ama hamileliğinin çok büyük riski olmadığını düşünüyorsan tabii bu kadar para dökmek anlamsız. Ben zorunlu olduğumu düşünüyorum çünkü hem kan pıhtılaşması sorunu var hem de bu durum var...
Bu arada bu durumu ben de çok merak ediyorum neden riski göze alıp yeni kanamamızın olmasını bekliyorlar da heyet raporu vermiyorlar bu normal mi?
Çok merak ettiğim bir soru daha var. Yardım ederseniz minnettar olurum. İlk kanamam önce açık rankliydi ama sonra kırmızıya dönüştü, ikincisi kahverengiye dönüktü ama bugün garip bir renkte akıntım oldu kana benziyor ama ne kahverengi ne de kırmızıydı, koyu sarı ile kahverengi arasındaydı sizin de bu renkte kanamanız oldu mu? Hepsinden endişelenmeli miyim? Yoksa bu sadece akıntı mı?
Şimdiden teşekkür ederim
günaydın canim.. evet yazdım mesaj yazilinca kayitsiz kalamadim zaten yazilicak bisey kalmadi son noktayı koydum...
Kızlar biraz daha fenalar suse pide bayılıyorlar daha simdiden kokos olmus baksana canim...
Eminim cicisleride çok yakışır...
Umarım guzel geçer gününüz ..
Ben ve çocuklar yanlıziz yine bugün ve evdeyiz.. yarında oyke Malesef hergun boyle...
Bişey farkettim uzun zamandır müzik bile dinlememisim.. oysa eskiden saatlerce müzik dinlerdim...
Tek düze yaşayıp gidiyorum bi ara ot gibi bitigim yerde duruyorum...
normal hayata geçmek güzel canım.bundan sonra Allah kısmet ederse kuzularınla keyifli günler göreceksiniz.
ben de yaşadıkça hayattan ne kadar koptuğumu gördüm.sğlıklı,huzurlu yaşamak çok güzel.bu yüzden kimsenin keyfimi kaçırmasına izin vermiyorum.takmıyorum artık.:)
ne kadar şükretsek az.ben ölümün çok yakınından hayata döndüm.sonsuz şükürler olsun.:)Canım insallah ..
Bende çok takarim sanıyordum ya bugün farkettimki okadar takmamisim...
Hiç birşey olmamış gibi normal hayatıma döndüm valla...
Hayattan kopma canım çok zorluklar çektin ama hepsi geçmişte kaldı allahın izniyle... Kuzularin sağ salim yanında onemli olanda bu...
Insanın en büyük serveti evlatları Canim..
Ben hergün rabbime şükrediyorum onları bana verdiği için... Onlar olmasa hayatımızin ne anlamı varki dimi canım..
ne kadar şükretsek az.ben ölümün çok yakınından hayata döndüm.sonsuz şükürler olsun.:)
bugün cam silme ve ütü günü ilan ediyorum.
Aynen canım aynen şükret rabbim seni evlatlarina bagisladi..
Ayy evde en sevdiğim işlerin basinda geliyorlar...
Benim salonda 3 cam var 2 balkon komple cam çocuk odası 2 cam oturma odasi ile yatak odası tek cam hertaraf cam pencere...
Ütü desen dağ gibi yığılıyor...
Inan evin işi hiç zoruma gitmiyorda ütüyle cam işi zor geliyor bana...
Sanırım o işler için birini almam lazım bu bebeyle zor suan o işleri yapmam...
günaydın canım.
senin cam çok fazlaymış.ben evde kimse yok ve başka işim de yoksa cam silerim.o da pek mümkün olmadığından genelde almışımdır.benim camlar normal,çok büyük değil.sadece salonda 2 tane.cam balkon ve mutfağınkini silemiyorum.
dün sabah salonun perdelerini makineye attım.3 yaramaza kahvaltı hazırladım.onlarla uğraşırken epey vakit geçti.eşim geç kalktı.ben yığılan ütüyü halledeyim sen de yardım edersin dedim.camları bana bırak ben öğleden sonra silerim deyip yattı tekrar.ben akşam 9a kadar ütü yaptım.sonra onları yerleştir,dolapları,çekmeceleri düzelt.derken 11 de banyo yapıp yattım.
bu arada camlar hala silinecek.eşim ısrarla benimkileri bırak,ben şimdi yaparım.gece uyuyamamıştı,başı ağrıyor.biliyorum yapamayacak.sabah kalktım bir pantolon bir gömlek ütülemiş.gerisi sepette.
bu sabah da erken kalktım.spor yapayım diye salona gittim.mihrimah ağlayınca onu emzirdim.uyumuşum o arada.uyandığımda 15 dakikam vardı işe gitmeye.sersem gibi başladım güne.
iki gü ndür gece çok uyanıyor.dün tam 11 kez uyandı,erkenden de kaldırdı beni.
bu haftasonları yetmiyor bana.
mihrimahın saçları uzun ve çok terliyor.burnu tıkanıyor başı üşüyünce.akşam burnuna damla koymayı unutuyorum.gece de ceremesini çekiyorum tabi.
yorgunluktan karıştırdığını anladım canım.annen de yok.bitmeyen sorumluluklar.......Ayy iyice tozuttum ben yaa burdan cevap veriyorum diye özel mesaja yazmışım bu mrsaja verdigim cevabı...
Iyice şaşırdım bu ara ben naptimi kafa okadar yoğunki beden desen zaten goctum...
Idare et artık sen benim bu garipliklerimi...
Sabahın köründe uyandım bide oğlan geri uyusada az daha uyusam diyorum...
Aynen canim bizim okadar saç yok arka taraf yer yer kel ama emzirirken bile kolumu islatacak kadar terliyor... Uykuda da çok terliyor kafası sadece.. yatağına sürekli bisey seriyorum gece değiştiriyorum baya ıslak oluyor... Yazın daha fena olur sanırım... Dr'a sormayida unuttun okadar şey varki sıra ona gelmiyor...
Bizimde bugün baya tıkandı burnu normalde tikanmiyir pek buhari var sabah akşam ya be olduysa fena tıkalı bi dünya sümük temizledim muhtemelen usuttu herakde burnuna damlasini damlattim açıldı biraz...
aynen öyle oldu canım idare et valla.. suan en iyi sen anlarsın beni...yorgunluktan karıştırdığını anladım canım.annen de yok.bitmeyen sorumluluklar.......
yorgun düşmek çok normal.
ben de yazı düşünüyorum nasıl olacak bu saçlarla diye.
bu bahar havası tuhaf.bir sıcak,bir soğuk.çocukları da etkiliyor.
gece emerken uyuyor hanımcığım.ben de zaten bitap halde,uyumuşumoluyorum.sonra terden bunalıp ağlıyor.yerine koyuyorum.kolum su gibi ıslanmış oluyor.bazen şapka takıyorum,gece o ıslanmışsa tülbentle falan kuruluyorum.yastığını çeviriyorum vs.
eymenin alerjik durumu var ya çabuk etkilenir.
otri bebeyle temizlemeye üşeniyorum.yapsam gecem güzel geçecek de.
beraber çalıştığım arkadaşlar geçen hafta grip olduklarından konuşuyorlar.erkek olan tüm hafta sonu yattım diyor.ay dedim bana sakın böyle şeyler söylemeyin.ben de cuma izin alıp gittim ama ne gece ne gündüz uyumadım.artı saatlerce ütü yaptım,dolap düzelttim.
haftada yarım gün de olsa birini alsan canım.ütü yapar,evi süpürür.en azından bir nefes alır,kendini daha iyi hissedersin.hem yorgunluk,hem yetişememek insanı çok yıpratıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?