- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.441
doktor aklınca espri mi yapmış?Inan kendime olsa gider yaptiririm hsg çektirmistim ben o geliyor aklıma o ilaci verdiklerinde ilaç ne yakmışti...
Hadi ben dayandimda o el kadar ya yakarsa ya çok ağlarsa offff kaçıyorum suan ışte daha çok zarar veriyorum belki suan boyle davranarak..
Bu arada psikoloğa gittim bana dediki bakırkoye git niye öyle dedi bilmiyorum çokmu vahim gördü beni acaba onuda taktim kafama kura kura bi hal oldum...
Evde kimse ağzını açamıyor bana korkudan hırliyormusum onlarada tirsiyorlar benden..
Okadar sıkıntılı bi hamilelik ardından bukadar problem bide üstesinden bi türlu gelemediğim ev işleri...
Beni bi anlayan yok kafayı sıyırdın diyolar hiç konuşulmuyormus benle...
ben de bir süre aynen senin gibiydim.hala da zaman zaman o hale sokuyorlar beni.
bir insan neye yetsin,yetişsin.hiç mi yorulmaz,sıkılmaz,bunalmaz.makine değiliz ki ful çalışalım.yoruldukça,yıprandıkça sinirler yay gibi oluyor haliyle.
oooo süpersin.aklına gelenler bile yeter bana.Canım kereviz, patates ve karnıbahar haşla ez çok güzel oluyor...
Patates havuc haşla içine ıspanak ekle..
Bal kavagini haşla süt koy varsa yoksa mama ile yap...
Et suyuna patates , mercimek, havuc, ıspanak koy pisince kevgirden gecir sonra un kavur koy buda güzel...
Kabak haşla yoğurtla vs...
Şimdilik aklıma bunlar geldi benim...
ben balık hafızalı oldum.düşünemiyorum bile, bırak hatırlamaya çalışmayı.