- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.421
şimdi çok nazlı çoğu temizliğe gelen bayanların.zaten zamna belli.o süre zarfında yaptığı kadar.herkes kolayına bakıyor.biz de anneme şirketten alıyoruz artık.binbir nazla iş yapıyorlardı.aynen öyle oldu canım idare et valla.. suan en iyi sen anlarsın beni...
Bide eş destegide yok gece yattım adam 1 de gelmiş eve düşün pazar pazar okadar mesai yapmış...
Sabah kalktım normalde 6 da kalkar o işe gitmek icin saat 6:30 uyuya kalmış kaldıramadimda 8 de cikti evden...
Yoğunluğu bi kaç güne kadar bitiyormus... En azindan hafta sonu evde olsa biraz oyalar çocuklari...
Gerçi fatihi alıp kaçıyor evden bi gidiyor gece geliyolar vs. Zor geliyor eymeni bakmak huysuz ya biraz ...
Benim evde büyük bide kolay kolay kadın bulamıyorum canım camim pencerem ütüm çok geliyor bide köşe camlarım var dönmeli vs onlar daha zor geliyor.. halbuki ben normalde yapiyorum o işlerimi.. yani camla ütü yarım günümü alıyor kadın yok bitmez diyor yarım günde... Onlarda bi ehli keyf. Onlara dokunma genel temizlik yap diyorum oda zor geliyor.. aman diyorum ne marifetliymisim ben bunları normalde işten saymazdim meğer ne büyük islermis...
Tamam evimin işi çokta halı koltuk sil demiyorum camıda utuyude hadi gectim zaten onları yapsam gerisinide yaparım heralde..
Aslinda kimseye fazla yüklenecek değilim elbette bende cam ütü yu yapacak biri olsa kafi bana zaten bakalim bulucam birini ins..
Canım geçen bende griptimya ay ordan oraya attım kendimi Eymeni bile çok zor baktım o gün.. bir gün çok ağır tuttu beni.. yatmakta boş insan işi canım biz sürünne sürüne ayakta duruyoruz mecburen...
ben eve gidiyorum.görüşürüz canım.