İnşallah canım benim.. Benim içinde mutlu son olur inşallah... Sana katılıyorum canım. Pozitif düşünce ve duayla yeneceğim bunu, biliyorum ama ben yapı olarak da biraz pesimistimdir yani:26:neyse sizin ve ailemin duaları var, ona güveniyorum ben

Bu arada oğlunun pek bi ciddi ama o kızı görmeyeyim, ısırırım yanaklarınııııııııı
Hayır kuzum ya ne düşük ne kürtaj ne ameliyat ne bi darbe... Diyorum ya ilk gebelikti diye. Sapasağlamdı güya rahim..
Ve sana enteresan bir şey söyleyeyim mi bana bebeğimin fiziksel engelli olabileceği söylenmişti. 5 dr. un üçü aldır demişti. Ben Rabb'imden geldi, başım gözüm üstüne deyip aldırmamıştım. Sonra ayrıntılıda sağlam olduğu anlaşılmıştı ve dünyalar benim olmuştu. Ben o zaman "Rabbim beni imtihan etti ve ben bu sınavı geçtim" diye sevinmiştim. Bir buçuk ay sonra da kaybettim kızımı zaten. Meğer Allah " bu bebeğin ömrü yok, bakalım canını kendimi alacak, rızama mı bırakacak" demiş. Şükür ki sebebi ben olmadım..
Nasip canım, nasip. Öteye yol yok. Olacak olduktan sonra istediğimiz kadar dikkat edelim, en iyi Dr.ları bulalım fasafiso...aslında bu yüzden üzülüp canımı sıkmamda saçma çünkü beklediğimiz, istediğimiz değil olacak olan oluyor ama işte beynim kalbime söz geçiremiyo

Neyse bugünümüze şükür....