Canım Mihrimah doğalı 3 ay mı oldu? Neler atlattın neler,zaman nasıl geçiyor yaa. Gerçi senin için halen zor geçiyor, bir de işe başlayacaksın. Bakıcı bulabildin mi canım, umarım iyi birine rastlarsın.
Öncelikle geçmiş olsun diyelim, ne yazık ki hoşgeldin bu topiğe :) Benim de partial idi, 2-3 kere az kanamam oldu. Hamileliğimi 3. haftamda öğrendim, önce kanama bölgem olduğunu söyledi doktorum ve dinlen dedi, sonra üstüne previa çıktı dinelenmeye devam dedi. Ben 20 hafta boyunca karpuz gibi yattım, sadece yemek falan yaptım ve moralimi hep yüksek tuttum, iyileşeceğine inandım, plasenta yukarıya çıkmasa bile kızıma sağlıcakla kavuşacağıma inandım, burada hep birbirimize destek olduk veee 20. haftamda kızım plasentayı yukarıya çekmeyi başardı. Darısı başına, moralini yüksek tutup kendine iyi bak ve hep pozitif düşün, eminim ki sen de bizler gibi sağlıcakla kuzucuğuna kavuşacaksın. Plasentan yukarıya çıkmasa bile sakın üzülme, 38. haftada bile çıkabilir, çıkmasına bile gerek yok, burada pepuke, dağcı, kames arkadaşlarımızın durumları senden çooooooooooook daha kötü idi ve bak hepsi kuzusuna kavuştu, sen gönlünü ferah tut, kötü senaryolara aldırma.
Ben de memorialda doğum yaptım 12 gün önce ve hem doktorumdan hem hastaneden çok memnunum. Ben Remzi beye gidiyorum, hem seviyeli şekilde güleryüzlü hem hastayı korkutmadan bilgilendiriyor. İki tanıdığım Banu hanım ile doğum yaptı onlar benden daha memnun. Ne yazık ki Asud bazı şanssızlıklar yaşadı
Geçmiş olsun, sen de inşallah yavruna kavuşacaksın, biz hepimiz atlattık ve yavrularımıza kavuştuk. Zor ameliyatlar geçiren arkadaşlarımız da şu an bebekleriyle uğraşıyor, darısı sizin başınıza. Artık tıp o kadar ilerledi ki 1,5 kg. doğan bebekler bile sorunsuz yaşatılıyor. İçini rahat tut, güzel düşün güzel şeyler olur :) Bu forumda previadan dolayı başına kötü şeyler gelen yok Allah'a şükür. Önemli olan dinlenmek, moralini yüksek tutmak, doktorum hep böyle söyledi ve moral gerçekten önemli. İnan bebeciğine sağlıcakla kavuşacaksın ve ileride diyeceksin ki keşke hamileliğimin tadını çıkartsaydım, previayı o kadar düşünmeseydim diyeceksin :) Bizim gibi bebeğini kucağına alıp, onun dertleriyle uğraşmaya çalışacak, ama ona baktıkça tüm dertlerinden de kurtulacaksın, tuhaf bir şey, özellikle benim gibi ilk hamileliğin ise hamileliğinin tadını çıkar derim, sonrasında çok yoğun ve yorucu bir dönem başlıyor, şimdiden enerji topla ve bol bol dinlen :)
Canım topiği açsana o zaman. Bak buraya yeni gelen arkadaşlar var ve biz bu topiği bebek geyikleriyle şişiriyoruz

Yeni topiğimize başlayalım artık, ki yeni arkadaşlar eski previa ile ilgili yazılara daha kolay ulaşsınlar :) Madem topic ismi buldun sen aç, linki buraya koy canım.