- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.701
cok sukur Mersenne de sonunda kavustu ne guzel...Kızlar günaydın,müjdemi isterim mersenneciğimiz de artık anne oldu öykücüğüne kavuştu.demin merak ettim aradım dün sabah sekizde sezaryenle yavrusuna kavuşmuş.4saat çok sancı çektikten sonra açılma olmayınca genel anesteziyle sezaryen olmuş.olsun varsın yeterki sağlıcakla bebişine kavuşsun nasıl olduğunun çok ta önemi yok.şu an kızıyla eşiyle mutlu mesut hastanede.yarın da taburcu olacak.inşalllah kolaylıkla iyileşir cancağızım.yardım edecek kimsesi yoktu kıyamam ona.
Kızlar ben de dün kontrole gittim ve sevimsiz arkadaşım sondadan kurtuldum.nasıl rahatladım anlatamam dünyaya yeni geldim sanki.yaşamayan anlayamaz Allah yaşatmasın canlarım.bebeğimin tadını yeni almaya başladım.sağıma soluma dönüp yatabiliyorum.sonda torbasını düşünmeden yürüyebiliyorum.daha nasıl anlatsam bilmiyorum.yine kukum yanıyor idrar yaparken sistit gibi canım acıyor ama umurumda değil.çok büyük bir ameliyatı en az kayıpla araz kalmadan atlattım.Allahımın sevdiği kuluymuşum diyorum.ne kadar şükretsem az.başımı secdeden kaldırmasam yeridir.artık hep beraber süt,gaz muhabbetleri yapabiliriz.tobegukçuğumu da yakın takipteyim.aramıza katılmak isteyen arkadaşları da tabiki.inşallah onlar da kuzularına bir an önce kavuşurlar.ama kimse benim çektiklerimi çeksin istemem.herşey herkesin gönlünce olsun...
Kızlar günaydın,müjdemi isterim mersenneciğimiz de artık anne oldu öykücüğüne kavuştu.demin merak ettim aradım dün sabah sekizde sezaryenle yavrusuna kavuşmuş.4saat çok sancı çektikten sonra açılma olmayınca genel anesteziyle sezaryen olmuş.olsun varsın yeterki sağlıcakla bebişine kavuşsun nasıl olduğunun çok ta önemi yok.şu an kızıyla eşiyle mutlu mesut hastanede.yarın da taburcu olacak.inşalllah kolaylıkla iyileşir cancağızım.yardım edecek kimsesi yoktu kıyamam ona.
Kızlar ben de dün kontrole gittim ve sevimsiz arkadaşım sondadan kurtuldum.nasıl rahatladım anlatamam dünyaya yeni geldim sanki.yaşamayan anlayamaz Allah yaşatmasın canlarım.bebeğimin tadını yeni almaya başladım.sağıma soluma dönüp yatabiliyorum.sonda torbasını düşünmeden yürüyebiliyorum.daha nasıl anlatsam bilmiyorum.yine kukum yanıyor idrar yaparken sistit gibi canım acıyor ama umurumda değil.çok büyük bir ameliyatı en az kayıpla araz kalmadan atlattım.Allahımın sevdiği kuluymuşum diyorum.ne kadar şükretsem az.başımı secdeden kaldırmasam yeridir.artık hep beraber süt,gaz muhabbetleri yapabiliriz.tobegukçuğumu da yakın takipteyim.aramıza katılmak isteyen arkadaşları da tabiki.inşallah onlar da kuzularına bir an önce kavuşurlar.ama kimse benim çektiklerimi çeksin istemem.herşey herkesin gönlünce olsun...
kızlar merhaba
uzun zamandır gıremdım .
ıyı haberler vardır umarım bırı bana neler oldu nolur ozetlesın .
sagolsun cağla hanım gram uyumuyor.yanı bır bebek sabah 10da uyanıp ertesı gun sabaha karsı 5de uyumur
vallahı ayakta zor duruyorum.
reflusude var yavrumun sureklı kusuyor ustunu degıstırmekten hasta oluyor sureklı
kım dogurdu sımdık
mersenne ye kadar hepimiz dogurduk cok sukur. ama ozet dersen coook zor. hepimizin cok uzun. dogumda ya da sonrasinda bayaga sorunlar yasadik. ama hepimiz iyiyiz cok sukur.
reflu problemi benimkinde de var. ilaca baslamak zorunda kaldik. azaldi biraz. kilo alamamistik. bakalim gene kontrol var onumuzdeki hafta. ilactan sonra durum ne ogrenicem. ust degistirmekten benimkide hastalaniyo. simdi de nezle. nefes alamiyo, zor yatiyo. zaten emerken tikaniyodu smdi daha beter oldu. ilaca baslamadan once daha vahimdi. ust bas surekli degisiyordu.. simdi bizdeki kadar onlugu bir de magazalarda gorursun. kakasi da sivi bayaga. bez tutmuyo. prima care vs. hepsi sizidiriyo. ilk cocuk olsa beceremiyorum diycem. sonucta makine full time calisiyo.
bir hafta da 80 gr alinca basladi bizim doktor solusyona. bende co rahatsızım ılac vermeketen ama cok kusuyo cok uzuldum. bir de benim buyuk uzun sure cok kustu, bununkini bşraz cabuk gecirme telasina dustum. kalici olmasindan korkuyorum walla.boz bır vaktımde gerıye donuk hepsını okuycam.cok sukur herkes ıyıymıs .herkesın bebısı hayırlı ugurlu olsun.
bana ılac vermedıler ılk altı ya beklıycez dedıler.en son gecen hafta asıları vardı saglık ocagında yaptırdım orda da kontro edıldı normal gecer dıyorlar.
uc gundur elma suyu vermeye basladım.bır tek onu cıkarmıyor.dun aksamda pırınc unu yaptım bıraz saldırdı.onuda cıkarmadı.cok koyu yapmadım tabı.
benım sokakta adım cıktı.gunde ıkı uc makıne.evde dort bes cocuk var gıbı allah tez zamnda kurtarsın vallahı cocukların ıcı dısına cıktı
canlarım misafirim vardı bugün.öğlen de büyük kızımın okuluna gittim.pepukenin güzel haberini gördüm sabah.çok şükür hepimiz kurtulduk.mersenneciğim normal yapar diye düşünüyordum ama hayırlısı buymuş.şurda içimizden kesilmeyen kalmadı kızlar.
dün iş yaptım bütün gün çok yoruldum.akşam da kızım sağolsun yorgunluğumu katmerlendirdi.bugün de öğleden sonra ilk kez gündüz uyuyayım dedim.yarım saat zor durdu.arkadaşım geldi de ona verip mutfağa geçebildim.
bir ay sonra işe başlayacağım maalesef.daha hiç bir şeyimiz oturmadı,düzen yok.ne zaman emzireceğim bilemiyorum.şöyle 3 ay daha evde kalsam süper olurdu.bu arada bakıcımız da belli değil.
doğuncaya kadar düşünmek istemediğim konulardı bunlar.şimdi gelde düşünme.
Allah büyüktür hayırlı birini kısmet eder inşaALLAH.
annem hastaneye yattı.kasığında ve bacağında çok sayıda tümör var.ameliyat olması gerekiyor.yaşı 73 ve bir çok rahatsızlığı da var.iki haftadır canım sıkkın.
yeni topiğimize isim önerim''previayı tarihe gömenler.'' olabilir.ben ameliyatım başarılı geçince previayı kendi adıma yokettiğimi ve yenilmediğimi hissetmiştim.aylarca o kadar tırsınca kurtulmak zafer sevinci verdi.
Kızlar günaydın,müjdemi isterim mersenneciğimiz de artık anne oldu öykücüğüne kavuştu.demin merak ettim aradım dün sabah sekizde sezaryenle yavrusuna kavuşmuş.4saat çok sancı çektikten sonra açılma olmayınca genel anesteziyle sezaryen olmuş.olsun varsın yeterki sağlıcakla bebişine kavuşsun nasıl olduğunun çok ta önemi yok.şu an kızıyla eşiyle mutlu mesut hastanede.yarın da taburcu olacak.inşalllah kolaylıkla iyileşir cancağızım.yardım edecek kimsesi yoktu kıyamam ona.
kızlar yorgunluktan bitap düşmüş durumdayım .. kollarım bile tutmuyor .. gece uykusu sıfır gündüzde öyle( bide kusmuk olayımız var evde kusulmadık köşe bırakmadık 8 bu cuma dr kontrolümüz var bakalım ne dicek bu kusma işine bukadarda fazla gibi
mesajları okudum ama cevap vercek mecalim bile yok .. hepinizi çok öptüm inşallah bi toplayım kendimi biraz bayılmak üzreyim(
Ah canim nolcaz boyle bilmiyorum. Biz gunde 3 kere ilac iciyoruz. Bir oranda azaltti. Kiloyu etkileediginde veriyor doktor. Insallah ikimizinki de gecicidir canim yaabenimki de simdi kalkti, bakalim kac mesaiyisi yazmis. Hastaya biraz uyuyo gunduz. Burnunu acamadim bi turlu. Hade dinlen bakalim.
Bilmiyorum canim nolcaz netcez... Sabah 8 de yattim 12 de kalktim buyuk oglan sagolsun uyumus yoksa en gec 10 Dan ayaktayiz...2 saat fazla uyumusum nasil iyi geldi bir bilsen...
Tos tosta misil misil uyuyor... Yarin annem gelicek 1 hafta en azindan gunduz bebis uyudugunda uyumayi dusunuyorum 1 hafta bari uyuyayim... Enerji depolamam lazim...
Canim aslinda ilac verse super olcak kustugu anne sutu olunca icim aciyor.. yer yemez gazini bile cikarmadan fosss gidiyor oyle boyle degil baya fazlaca sonra basliyor aranmaya mama veriyorum... Uyursa emerken hic gazini cikartmiyorum dun geceden beri en azindan ozaman daha ax kusuyor ama simdide gaz sikintisi var.. ne yapacahimi sastim kaldim... Emerken uyursa mama istemiyor kusmayinca.. ama gaz cikarttirayim dersem hemen kustugu icin basliyor aranmaya... Offf offf seni simdi cok iyi anladim inan makina makina yatak sparks kiyafet yikiyorum benim ustumde batiyor ... Soyun dokun biktim biktim...
kızlar yorgunluktan bitap düşmüş durumdayım .. kollarım bile tutmuyor .. gece uykusu sıfır gündüzde öyle( bide kusmuk olayımız var evde kusulmadık köşe bırakmadık 8 bu cuma dr kontrolümüz var bakalım ne dicek bu kusma işine bukadarda fazla gibi
mesajları okudum ama cevap vercek mecalim bile yok .. hepinizi çok öptüm inşallah bi toplayım kendimi biraz bayılmak üzreyim(
sub veriyorum beb cnm. jeller varya microdalgada 30 sn isitilabilen.onu da karnina koyuyorum.koynuma basturiyorum vs. iyi geliyo sanki
Ay kuzum kıyamam yaaa. Allah yardımcınız olsun yaa... Hem üzülüyor hem de bu bile bir mutluluktur diye gülümsemeden edemiyorum valla
Aynen oyle bir bakis bir gulumsemesi yetiyor gercekten...fburak canım Allah kolaylık versin hepimize.yaza hepsi büyümüş olacak yaramazların inşaALLAH.
insan ne kadar yorulsa,uykusuz kalsa da minicik bir gülücük mutlu etmeye yetiyor.benim ciddi kızım nihayet gülümsemeye başladı.hamileyken o kadar gergin ve tedirginlik içinde yaşamışım ki o da epeyce etkilenmiş.konuşmalarım hoşuna gidiyor ama uzun süre tedirgin bakışlarla inceliyor.nihayet gülüyor.nerdeyse üç ay olacak doğalı ciddiyette her daim hanım.:)
annemin de tetkikleri devam ediyor.biraz kafaya taksam içinden çıkamıyorum.kendimi çok kötü hissediyorum.geçen kış ortaya çıkmıştı ilk rahatsızlığı.öyle üzülmüştüm ki hiç yokken saçlarım ağarmıştı.arkasından kendi derdime düşünce sayısız beyaz oldu kafamda.
Allah zorda kalan herkesin yardımcısı olsun.kimseyi korktuğuna uğratmasın.
mersennenin fıstığını gördüm çok tatlı kuzu.
pepuke eymeniyle şimdi harikalar diyarında gibidir.insan ihtimal bile veremediği bir şeye kavuşsa bile gerçek olduğuna inanması zaman alıyor.
kızlar şöyle bir toplanalım da yeni topiğimize geçelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?