- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.681
Hayatımın en zor dönemlerini yaşıyorum sanırım Allah bu zorlukları unutturacak başka sorunlar vermesin inşallah.dün akşam da dikişlerimden sıvı gelmeye başladı.bebişi emziriyim derken fazla zorladım galiba atletime baktığımda tentürdiyot renginde sıvı gördüm sonra da gece birlere kadar sdamla damla akmaya devam etti.acı yoktu ama sıvının fazlalığı beni korkuttu iki göğüs pedi ve koca bir tomar gazlı bez iki atlet kirlendi.en sonunda durdu.gece doktorun sekreterini aradık bugün için gelin dedi.sabah akmayınca çok üşendim çok yorgundum saatlerce araba yolculuğuna dayanamazdım.yol çok uzun.beylikdüzünden çamlıcaya.pzt sonda için gidiceğimiz için de gitmeyelim dedim.bebeğimi kucağıma alıp emziremiyorum malesef.sağıp biberonla veriyoruz.stok sütlerim de bitti.yetmezse ne halt etçem.bugün göbeğimiz düştü annemle kardeşim yıkadılar yavrumu sonrasında mışıl mışıl bir uykuya daldı hala uyuyor zor doyurduk.gece boyunca da mık mık yapıyor.bugün 10 günlük oldu ikinci topuk kanı için sağlık ocağına gidecektik illa 10.gündemi almak gerekiyor?of yaa havalar soğuk bizim apartmanın önü rezalet çalışma yapılıyor yürümek imkansız napçaz bilmiyorum.
Bu arada hepinizin güzel sözlerinize çok teşekkür ederim çok mutlu oldum desteğiniz bana güç kuvvet verdi vallahi.arada ağlıyorum napıcam ben herşey yoluna girecekmi ben bu bebeğe bakabilecekmiyim kucağıma almaktan acizim falan diye.zaten yaşlar hali hazırda bekliyor gözlerimin kenarında umarım daha beter depresyona girmem.bebek bakmak dünyanın en en en zor işi biliyordum da tekrar hatırladım.bunun altında kalkmak ta o kadar korkutucuki.mükemmelliyetçi insanlar için bu acayip zor bişey.
Tobegukçum mesajın beni benden aldı canım benim inan sen de hep benim dualarımdasın.o kadar güzel bir gönlün varki Allah gönlüne göre versin canım.inşallah bir dahaki hamileliğinde benim kadar çekmezsin.8 ay boyunca çin işkencesiydi yaşadıklarım.yine de elhamdülillah isyan etmiyorum.sabırlı gibi gözüküyorum ama bir de bana sor.yaşadıklarım beni daha korkak yaptı.inşallah sen kolaycacık kavuşursun meleğine canım benim.
Mersennecim dualarım seninle canım.inşallah fazla müdahale edilmeden doğal doğal bir doğum olur.sen çok olumlusun bence doğum da öyle olacak canım.hadi bakalım haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz..
Canım sakın korkma ben inanıyorumki her şey çok güzel olacakKızlar doktordan döndüm yine. Bugün ilk defa sancı çıktı, doktor bile heyecan yaptı ama açılmaya baktı, sıfır, açılma falan yok, kızım halen kanala inmemiş. Pazar gününe kadar kendiliğinden gelmezse pazar akşamı 7-8 gibi hastaneye yatış yapacağız. Önce rahim yumuşa. ilaç verilecek, yaklaşık 16 saat bekleniyormuş, sonra da suni sancı ile doğum başlatılacakmış. Rahim yumuşa. yapmadan suni sancı verirse normal doğum falan zor olurmuş, sonu sezeryana çıkar dedi. Önemli olan rahmi hazırlamakmış. Yani pazartesi gecesi ya da salı sabahı falan kızıma sağlıcakla kavuşmuş olurum bu yöntemle, inşallah. Durum böyle kızlar. Bizim için dua edin, doğum kendiliğinden başlasın, bu kadar suni yöntem çok sıkıcı geldi. Bir de internetten okuduğum, bu yumuşatıcı olayı falan çoook uzun sürüyormuş, biraz sancı manyağı olacağımSancı falan umurumda değil, korkmuyorum, tek dileğim kızıma sağlıcakla kavuşmak, onu kollarıma almak ama bu kadar uğraş ve bekleyişten sonra da normal doğum olmasını temenni ediyorum. Hepinizi öpüyorum, doğuma kadar uğrayamazsam ben dönene kadar sağlıcakla kalın.
Umarım benim Dr.um da sizinki gibi iyi çıkar canım. Başka bir Dr.a daha göründüm. O bana "illaki previa olacaksın, previadan korkma. Tıp çok ilerledi hiçbir şey olmaz ama dua edelim de acreata olmasın" dedi. İnşallah benim de yüzüm sizler gibi güler de ben de sizinle doğumdu, gazdı, memeydi muhabbet ederim....canım benim,aynı acıyı yaşadın.senin yaşadıklarını hayal etmek bile çok acı.Allah senin de yüzünü güldürecek inşaALLAH canım.en kısa zamanda güzel haberlerini alacağız.
previadan korkma canım.burda kaç kişi sağlıcakla bebeğine kavuştu.önceki yaşadıkların bu konuda tecrübesi olmayan insanlarla karşılaşmandan kaynaklandı.
Allah senin karşına da ateş hoca gibi işinin ehli bir doktor çıkarsın canım.
nelerden nerelere geldik Allah'ın izniyle..
Hayatımın en zor dönemlerini yaşıyorum sanırım Allah bu zorlukları unutturacak başka sorunlar vermesin inşallah.dün akşam da dikişlerimden sıvı gelmeye başladı.bebişi emziriyim derken fazla zorladım galiba atletime baktığımda tentürdiyot renginde sıvı gördüm sonra da gece birlere kadar sdamla damla akmaya devam etti.acı yoktu ama sıvının fazlalığı beni korkuttu iki göğüs pedi ve koca bir tomar gazlı bez iki atlet kirlendi.en sonunda durdu.gece doktorun sekreterini aradık bugün için gelin dedi.sabah akmayınca çok üşendim çok yorgundum saatlerce araba yolculuğuna dayanamazdım.yol çok uzun.beylikdüzünden çamlıcaya.pzt sonda için gidiceğimiz için de gitmeyelim dedim.bebeğimi kucağıma alıp emziremiyorum malesef.sağıp biberonla veriyoruz.stok sütlerim de bitti.yetmezse ne halt etçem.bugün göbeğimiz düştü annemle kardeşim yıkadılar yavrumu sonrasında mışıl mışıl bir uykuya daldı hala uyuyor zor doyurduk.gece boyunca da mık mık yapıyor.bugün 10 günlük oldu ikinci topuk kanı için sağlık ocağına gidecektik illa 10.gündemi almak gerekiyor?of yaa havalar soğuk bizim apartmanın önü rezalet çalışma yapılıyor yürümek imkansız napçaz bilmiyorum.
Bu arada hepinizin güzel sözlerinize çok teşekkür ederim çok mutlu oldum desteğiniz bana güç kuvvet verdi vallahi.arada ağlıyorum napıcam ben herşey yoluna girecekmi ben bu bebeğe bakabilecekmiyim kucağıma almaktan acizim falan diye.zaten yaşlar hali hazırda bekliyor gözlerimin kenarında umarım daha beter depresyona girmem.bebek bakmak dünyanın en en en zor işi biliyordum da tekrar hatırladım.bunun altında kalkmak ta o kadar korkutucuki.mükemmelliyetçi insanlar için bu acayip zor bişey.
Tobegukçum mesajın beni benden aldı canım benim inan sen de hep benim dualarımdasın.o kadar güzel bir gönlün varki Allah gönlüne göre versin canım.inşallah bir dahaki hamileliğinde benim kadar çekmezsin.8 ay boyunca çin işkencesiydi yaşadıklarım.yine de elhamdülillah isyan etmiyorum.sabırlı gibi gözüküyorum ama bir de bana sor.yaşadıklarım beni daha korkak yaptı.inşallah sen kolaycacık kavuşursun meleğine canım benim.
Mersennecim dualarım seninle canım.inşallah fazla müdahale edilmeden doğal doğal bir doğum olur.sen çok olumlusun bence doğum da öyle olacak canım.hadi bakalım haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz..
merhaba arkadaslar,12+5 günlük hamileyim.10.haftada hafif bi kanama gecirdim ve 2 gün önceki kontrolde de pl.previa teşhisi konuldu.yatak istirahati verildi.sürekli yatmak da çok rahatsız ettiği için zaman zaman yata içinde oturarak vakit geciriyorum ama bu da beni korkutuyor.acaba sakıncası varmıdır bilen varsa yardımcı olursanız cok sevinirim(
Bu teshis icin daha cok erken. Simdilik diye dusun. Ben yatak istirahatlerimi hep oturarak gecirdim nerdeyse.. Ama doktorun direkt yat dediyse dinle. Boyle devam etmiycek zaten. Kisitlamalarla da olsa yakinda hayatina devam edeceksin.
Cok gecmis olsun. O haftalarda cogumuz kanama yasadiik. 30. Haftalarda plasentasi yukari cikan arkadasimiz var. doktorundan emin ol ve oyle devam et.
Tşk ederim cvp verdiğin için şimdilik idare edeceğim mecburen 1 ay sonra kont.var inş.yukarı cıkar rabbimin izniyle...
merhaba arkadaslar,12+5 günlük hamileyim.10.haftada hafif bi kanama gecirdim ve 2 gün önceki kontrolde de pl.previa teşhisi konuldu.yatak istirahati verildi.sürekli yatmak da çok rahatsız ettiği için zaman zaman yata içinde oturarak vakit geciriyorum ama bu da beni korkutuyor.acaba sakıncası varmıdır bilen varsa yardımcı olursanız cok sevinirim(
mersenneden haber yok mu kızlar?
mersenneden haber yok mu kızlar?
hayırlısıyla mersennemiz de bebeğine kavuşur inşaALLAH.
artık bebek sohbetlerine geçelim başka bir topik açıp.
Seni birakip gidecegimizide nereden cikarttin...Yaaaaa..... Beni bırakıp gitmeyin amaaaaaa
bende gelebılırmıyım cnm benım
Seni birakip gidecegimizide nereden cikarttin...
Sadece bebeklerle ilgili sohbetler icin sanirim yeni biyer sart oldu...
Seni dogurtmadan bu topic ten ayrilmayacagiz meraketme sen...
Doğru haklısınız öyle bir topic daha doğru olur. Ama siz yine de beni de ihmal etmeyin bacılar olur mu???
Bu Arda mersenne ne yaptı ki acaba????
Normal sartlarda ugrardi sanki. Meraklandim bende. Bisey yok diye gelirse kizalim.
Bugun temizlik vardi. Iki kisi geldi. bi ona bi buna kostum durdum.Selin butun gun uyudu. Bi uyandi burnu akiyo. Sonra acayip bi agri cekti ki katildi aglamaktan. Simdi sizdi. Bende sizmaya gidiyorum. Ateslenmez insallah. Yarin da mevlit var. mevlitte dagitmak icin de bisey yapmadim. Bi ton dagittim hastanede cesit cesit demistim ama pisman oldum simdi. Neyse uyudugum kardir. Iyi geceler.
Bilmiyorumki yazmamis bisey.. yarin olsun bir hayirlisiyla olmadi ararim...
Insallah selin hanim ateslenmez cok zor hasta olmalari...
Yarin icin kolay gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?