- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #4.661
iyi yapmışsın canım benim .. ben zaten hep dışarı çıkmak istiyordum başta anne engeline takıldım.. 8. gün doktor bahanesiyle sokak yüzü gördük çok şükür... 10 . günde sağlık ocağına gittim ondan sonra aşağı yukarı gün aşırı çıkıyorum dışarı ...
bende pazar günü airport avm ye gitim arkadaşlarla buluştuk ... ilk defa gittim oraya ama bundan sonra abone olcaz gibi geliyor bana .. çok güzel bir oyun parkı var içinde hem çok büyük hemde dışında oturma yeri var bizim için ... valla çocukları doyurduk saldık parka resmen 4 saat 5 saat kadar oynadılar .. arada su wc. ihtiyaçlarını gördük parktan bi çıktı kurt gibi aç :)) sonra bidaha girmek istedi yok artık dedim eve gitmek lazım akşamın körü oldu bizim oğlan oyuna doymadı ...
ben hem evde oturmayı severim ama en çokta gezmeyi severim azcık gezenteyimdir :))
bazen arkadaşım der gel bana oturalım cevaben derimki ben zaten evde oturuyorum daha parlak bi fikrin varsa onu yapalım biyerlere gidelim :))
haha cok ıyı yapmışsın cnm ya bızımde ıhtıyacımız var eymencık naptı cnm oda uyudumu hep hee bıde 2 kerede gune gıttık bayagı aktıfız
cnm aras 1 2 kere sarı ıle yeşil kaka karışık yaptı uşutuncmı oluyodu
canım orda kimi zaman uysuzlandı ama genelde uyudu malum bizimki gece yatmıyor gündüz uykusu süper uyur .. geceleri uyumamasından ben bittim perişan oldum( orda zaten bisürü teyzesi vardı huysuzlanınca birileri sürekli ilgilendi ben pek yorulmadım açıkçası..
zaten kış geliyor canım çok gezilmez arada çıkarız şimdi havalar tam bozmadan biraz gezelim dimi ama..
evet canım üşütmüş paşan genelde sarı yapması lazım yeşil olunca normal olmuyor ... sıcak tut annesi ayaklarını ... mama falan veriyomusun veriyosan ısıssına dikkat et ..
cnm ben bıraz ustmustum sanırım ondan etkılendı ayacaıklarında hep havlu corabı var
hep sarı yapıyodu ıkı kere ortaya karışık yaptı
hıc mama vermedım cnm arasa
hanı ancak sutum yetmezse yada dr yeterlı kg almamış derse ozman verırım
demek senın oğlanın gözu ACILDI HE pekala neden uymuyo gazı falanmı var yoksa uyumayıp sakınce bakınıyomu
canım sende dikkat et kendine ayaklarını sıkı sıkı giyin ...
benimki canım geceleri kaka yapıyor uzun uzun :)) anlıcan kaka nöbeti tutuyoruz .. sonra uykusu açılıyor başlıyor ıyk mıykk arada ağlıyor .. gazı var ama öyle aman aman değil .. gece spor yapıyoruz gaz sporu vs bi bakıyorum sabah olmuş 6.30 veya 7 civarı uyuyoruz daha doğrusu sızıp kalıyoruz desek daah doğru olur:))
Yok canim yemiyo mama. Yese vercem de yemiyo. Mamalarra da guven olmuyo desene. Cok gecmis olsun.cnm benım bebışın kusması nrmalde yoktu sonradan mı başldı yakın bı arkadasın bebegıde bu şekılde oldu artık gözltarı kızardı çok bılınen bı marka mama bebegı zehırlemış mahkemelıı oldular bebegınmama kullnıyomu cnm
Kusmasi da cok su kaybettiriyo. Tukurugu azalirsa hemen gotururum. Surekli emziriyorum. Surekli derken mubalaga deil. Cidden uyanikken hep emiyo. Eve baglandim bu yuzden.anladım canım .. benim fatih 7 veya 8 kez ishal yapardı kusardı bide ozaman hemen serum taktırırdım götürüp çünkü çok fazla sıvı kaybı oluyor küçük olduğu içinde elden bişey gelmiyor malesef besleyemiyosun..
inşallah daha fazla artmaz canım ..
ay bızımkıde 1 haftaya kadar gecelerı kaka yapıyodu ay degıştırırken cıın gıbı böcuk böcuk bakıyodu ama en gec yarım saat ıcınde uyuyodu sukur duzene gırdı gece nadır yapıyo artık yıkılıyodum yaptıgı anda o uykuya devam edıyodu ama ben mecbur degıştırıyodum
he u arada cok gazı olmamasına sevındım
Yok canim yemiyo mama. Yese vercem de yemiyo. Mamalarra da guven olmuyo desene. Cok gecmis olsun.
Kusmasi da cok su kaybettiriyo. Tukurugu azalirsa hemen gotururum. Surekli emziriyorum. Surekli derken mubalaga deil. Cidden uyanikken hep emiyo. Eve baglandim bu yuzden.
En tembel ben ciktim. Daha bu sali yapicam mevlidi
Yok canim yemiyo mama. Yese vercem de yemiyo. Mamalarra da guven olmuyo desene. Cok gecmis olsun.
Kusmasi da cok su kaybettiriyo. Tukurugu azalirsa hemen gotururum. Surekli emziriyorum. Surekli derken mubalaga deil. Cidden uyanikken hep emiyo. Eve baglandim bu yuzden.
En tembel ben ciktim. Daha bu sali yapicam mevlidi
benimkide baya yapıyor canım gecede gündüzde yapıyor... çok gazı yok derken var tabide abisi gibi kolikli değil .. o çok gazlıydı yıkardı ortalığı...
bende değiştiriyorum ama hemen uyanıyor uyuyorsa zaten.. ben zaten zor bebeğe alışığım canım bu bana kolay bile geliyor ... halbuki hiç uyku uyuyamıyorum ben buna bile zor bebek diyolar çok daha zorunu gördüğümden bu bana çerez kalıyo yani :)
gaz damlası olarak ne veriyorsun canım ?
Ikisi beraber buyuk adami bile yikiyi. Karni cok sis kolikten. Anlasilmisyo ki mubarek.evet sade ishalde sadece kusmada aynı şekilde sıvı kaybına neden oluyor ama ikisi bir aradaysa çokdaha tehlikeli oluyor...
benim oğlanda kusuyor çok ama görünürde bi sıvı kaybı yok şuan karnından belli oluyor ya derisini çekip bırakınca anlaşılıyor .. ben fatihten dolayı biraz uzman oldum sanırım bu konularda... o yazın niyeyse çok ishal ve kusma olayı olurdu bıkmıştık artık kusmuktan kakadan... neyseki büyüdükçe daha az hasta oluyor..
gecmış olsun cnm ya
ay bende bu cuma yapıcam mevlut 36 gunluk falan olucak senın kaç gunluken oluyo cnm
doğru cnm bebterın beterı var dımı bıde yaş olgunlaşınca bıraz daha rahat bakılıyo dımı
cnm gaz damlası kullanmıyorum şimdlık patır patır cıkarıyo
ama yarende zınco dan cok memnun kalmıştım 40 gun ıcınde duzene soktu hem gazını cıkarmaya hemde huzurlu uyumasına yardımcı olduyodu kızımın
Ikisi beraber buyuk adami bile yikiyi. Karni cok sis kolikten. Anlasilmisyo ki mubarek.
2 aylikdogumgununden once ama
bende zinco fatihte kullanmıştım hiç memnun kalmamıştımki kolikl olunca malesef işe yaramıyordu hiç ... ozaman sab simplex almıştım odaha iyi gelmişti .. birazcık pahalı ama işe yarıyor .. bundada aldım ama tükürüyor hemen içmiyo ne vitamini ne gaz damlasını ... bilmiyorum napcaz içmiyor .. gaz damlasından geçtimde vitamini verebilsem keşke .. tükürüp çıkartıyo hepsini ...
Hayatımın en zor dönemlerini yaşıyorum sanırım Allah bu zorlukları unutturacak başka sorunlar vermesin inşallah.dün akşam da dikişlerimden sıvı gelmeye başladı.bebişi emziriyim derken fazla zorladım galiba atletime baktığımda tentürdiyot renginde sıvı gördüm sonra da gece birlere kadar sdamla damla akmaya devam etti.acı yoktu ama sıvının fazlalığı beni korkuttu iki göğüs pedi ve koca bir tomar gazlı bez iki atlet kirlendi.en sonunda durdu.gece doktorun sekreterini aradık bugün için gelin dedi.sabah akmayınca çok üşendim çok yorgundum saatlerce araba yolculuğuna dayanamazdım.yol çok uzun.beylikdüzünden çamlıcaya.pzt sonda için gidiceğimiz için de gitmeyelim dedim.bebeğimi kucağıma alıp emziremiyorum malesef.sağıp biberonla veriyoruz.stok sütlerim de bitti.yetmezse ne halt etçem.bugün göbeğimiz düştü annemle kardeşim yıkadılar yavrumu sonrasında mışıl mışıl bir uykuya daldı hala uyuyor zor doyurduk.gece boyunca da mık mık yapıyor.bugün 10 günlük oldu ikinci topuk kanı için sağlık ocağına gidecektik illa 10.gündemi almak gerekiyor?of yaa havalar soğuk bizim apartmanın önü rezalet çalışma yapılıyor yürümek imkansız napçaz bilmiyorum.
Bu arada hepinizin güzel sözlerinize çok teşekkür ederim çok mutlu oldum desteğiniz bana güç kuvvet verdi vallahi.arada ağlıyorum napıcam ben herşey yoluna girecekmi ben bu bebeğe bakabilecekmiyim kucağıma almaktan acizim falan diye.zaten yaşlar hali hazırda bekliyor gözlerimin kenarında umarım daha beter depresyona girmem.bebek bakmak dünyanın en en en zor işi biliyordum da tekrar hatırladım.bunun altında kalkmak ta o kadar korkutucuki.mükemmelliyetçi insanlar için bu acayip zor bişey.
Tobegukçum mesajın beni benden aldı canım benim inan sen de hep benim dualarımdasın.o kadar güzel bir gönlün varki Allah gönlüne göre versin canım.inşallah bir dahaki hamileliğinde benim kadar çekmezsin.8 ay boyunca çin işkencesiydi yaşadıklarım.yine de elhamdülillah isyan etmiyorum.sabırlı gibi gözüküyorum ama bir de bana sor.yaşadıklarım beni daha korkak yaptı.inşallah sen kolaycacık kavuşursun meleğine canım benim.
Mersennecim dualarım seninle canım.inşallah fazla müdahale edilmeden doğal doğal bir doğum olur.sen çok olumlusun bence doğum da öyle olacak canım.hadi bakalım haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz..
cnm bak zıncoyu dene derım her cocukla farklı oluyo mesela ablamın bebegıne hıc fayda etmezken yarende cok memnun kalmıştım
ablam nurse harweysten memnun kaldı yarenın gaz sancılarını dahada tetıklemıştı
sen vıtaın ne verıyosun cnm bısım bı s.o dan verılen d vıtamın var 3 damla bızımkıde ekşıtıyo dudakları buzuyo bayılıyorum ınankı o halıne ama yutuyo sonunda
10 günlük oldunuz demek ... zor bir operasyon geçirdin haliyle toparlanmasıda zor .. oyüzden bebeği bakmakta sanırım hem zor hem yorucu .. biraz daha toparlansan daha rahat bakarsın eminimki.. mesela ben hiç zorlanmıyorum çünkü kolay geçti benim doğumum .. senin yerine kendimi koyduğumda tahmin edebiliyorum nekadar zor olabileceğini... bebeği almak bile zor olsa gerek emzirmek bile o karnındaki dikilşler mahvetmiştir eminimki seni... sanırım 1 haftaya baya baya toparlarsın inşallah..Hayatımın en zor dönemlerini yaşıyorum sanırım Allah bu zorlukları unutturacak başka sorunlar vermesin inşallah.dün akşam da dikişlerimden sıvı gelmeye başladı.bebişi emziriyim derken fazla zorladım galiba atletime baktığımda tentürdiyot renginde sıvı gördüm sonra da gece birlere kadar sdamla damla akmaya devam etti.acı yoktu ama sıvının fazlalığı beni korkuttu iki göğüs pedi ve koca bir tomar gazlı bez iki atlet kirlendi.en sonunda durdu.gece doktorun sekreterini aradık bugün için gelin dedi.sabah akmayınca çok üşendim çok yorgundum saatlerce araba yolculuğuna dayanamazdım.yol çok uzun.beylikdüzünden çamlıcaya.pzt sonda için gidiceğimiz için de gitmeyelim dedim.bebeğimi kucağıma alıp emziremiyorum malesef.sağıp biberonla veriyoruz.stok sütlerim de bitti.yetmezse ne halt etçem.bugün göbeğimiz düştü annemle kardeşim yıkadılar yavrumu sonrasında mışıl mışıl bir uykuya daldı hala uyuyor zor doyurduk.gece boyunca da mık mık yapıyor.bugün 10 günlük oldu ikinci topuk kanı için sağlık ocağına gidecektik illa 10.gündemi almak gerekiyor?of yaa havalar soğuk bizim apartmanın önü rezalet çalışma yapılıyor yürümek imkansız napçaz bilmiyorum.
Bu arada hepinizin güzel sözlerinize çok teşekkür ederim çok mutlu oldum desteğiniz bana güç kuvvet verdi vallahi.arada ağlıyorum napıcam ben herşey yoluna girecekmi ben bu bebeğe bakabilecekmiyim kucağıma almaktan acizim falan diye.zaten yaşlar hali hazırda bekliyor gözlerimin kenarında umarım daha beter depresyona girmem.bebek bakmak dünyanın en en en zor işi biliyordum da tekrar hatırladım.bunun altında kalkmak ta o kadar korkutucuki.mükemmelliyetçi insanlar için bu acayip zor bişey.
Tobegukçum mesajın beni benden aldı canım benim inan sen de hep benim dualarımdasın.o kadar güzel bir gönlün varki Allah gönlüne göre versin canım.inşallah bir dahaki hamileliğinde benim kadar çekmezsin.8 ay boyunca çin işkencesiydi yaşadıklarım.yine de elhamdülillah isyan etmiyorum.sabırlı gibi gözüküyorum ama bir de bana sor.yaşadıklarım beni daha korkak yaptı.inşallah sen kolaycacık kavuşursun meleğine canım benim.
Mersennecim dualarım seninle canım.inşallah fazla müdahale edilmeden doğal doğal bir doğum olur.sen çok olumlusun bence doğum da öyle olacak canım.hadi bakalım haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz..
multitabs diye bir vitamin dr yazdı sağlık ocağından almadım ama sağlık ocağı bitince bana gel ben vericem dedi ne vericek bilmiyorum ... ya ben zincoda alsam içmiyorki sorun orda tükürüyor vitaminide öyle gaz damlasınıda almak çözüm değil alayım deneyeyimde yok tükürüyo hemen ...
hahah ay haylaza bak sen neler bılıyo ay bızım yarenede ıcırmek mumkun degıldı cocuk yutmuyodu resmen banyo ıle arası nasıl bızım ufaklıgın sesı cıkmıyo
ama ablası tam bı facıaydı doğumdan 3 yaşına kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?