- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.661
iyi yapmışsın canım benim .. ben zaten hep dışarı çıkmak istiyordum başta anne engeline takıldım.. 8. gün doktor bahanesiyle sokak yüzü gördük çok şükür... 10 . günde sağlık ocağına gittim ondan sonra aşağı yukarı gün aşırı çıkıyorum dışarı ...
bende pazar günü airport avm ye gitim arkadaşlarla buluştuk ... ilk defa gittim oraya ama bundan sonra abone olcaz gibi geliyor bana .. çok güzel bir oyun parkı var içinde hem çok büyük hemde dışında oturma yeri var bizim için ... valla çocukları doyurduk saldık parka resmen 4 saat 5 saat kadar oynadılar .. arada su wc. ihtiyaçlarını gördük parktan bi çıktı kurt gibi aç :)) sonra bidaha girmek istedi yok artık dedim eve gitmek lazım akşamın körü oldu bizim oğlan oyuna doymadı ...
ben hem evde oturmayı severim ama en çokta gezmeyi severim azcık gezenteyimdir :))
bazen arkadaşım der gel bana oturalım cevaben derimki ben zaten evde oturuyorum daha parlak bi fikrin varsa onu yapalım biyerlere gidelim :))
haha cok ıyı yapmışsın cnm ya bızımde ıhtıyacımız var eymencık naptı cnm oda uyudumu hep hee bıde 2 kerede gune gıttık bayagı aktıfız
cnm aras 1 2 kere sarı ıle yeşil kaka karışık yaptı uşutuncmı oluyodu