• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

Bu spam emzik almadi. Hepsinden aldim. Boguruyo. Beni kullaniyo emzik diye. Zaten kusuyo. Kolik artti. Fikri olan var mi? Nasil alistircam?

Bende alistiramadim canim bazen iyi oluyor bu emzik olayi...
Bana kolik demede nedersen de valla nefret ettim o illetten...

Bu arada demin otururken kafama dank dedi bugun carsamba dedim kendimce.. bugun pepukenin oglusu eve gelicekti bi haber yok bu saate kadar ...
Acaba naptilar merakettim simdi.. Ben bugunu sali saniyordum uykusuzluktan günler birbirine girdi bende, durumum vahim.

Bende alistiramadim canim bazen iyi oluyor bu emzik olayi...
Bana kolik demede nedersen de valla nefret ettim o illetten...

Bu arada demin otururken kafama dank dedi bugun carsamba dedim kendimce.. bugun pepukenin oglusu eve gelicekti bi haber yok bu saate kadar ...
Acaba naptilar merakettim simdi.. Ben bugunu sali saniyordum uykusuzluktan günler birbirine girdi bende, durumum vahim.

Super oluyo da bi alsa.midesi bulaniyo.kolik icin de iyi.ugrascam yine de. Sıkıntıdan alisverise verdim gene. Kapi susmuyo.

Hala haber yok. Insallahcikmistir da bebisle ugrasiyodur.

Dagcinin haberi olurdu ciksa. Merak ettim simdi iyice. Saat kac oldu.

Canım pepuke yazardı diye düşünüyorum bende...
Suan endişelendim dagcida yokki arayipta haber verseydi bize ne iyi olurdu...

Inşallah bir sorun yoktur öyle umut ediyorum...
Bir haber alan olursa yazsın mutlaka...

Mersenne canim korku normal. Bunu icin inan birinin bisey demesine gerek yok. Dusunme diycem ama mumkun olmadigini biliyorum. Becerikli kizsin sen kendini biseyler mesgul et.

Bu kadar yazida en cok neye takildim biliyo musun? Sen 1 sene 1 ay once mi evlendin? Kac yasindasin? Ne acelen vardi? :ssz:( birakali 2 sene oldu kuduruyorum bu gunlerde) :27:

Hehe he, belki en yaşlınız benim :) 34 yaşındayım canım,eşim 40, ama biz eşimle 11 yıldır birlikteyiz, evlilik olayını uzattık biraz, haliyle hemen bebek işine koyulduk:52::52: Biraz daha bekleyelim desek neyi bekleyeceğiz :) Yaş gelip gidiyor.

Canim gecen Ben sana demedimmi 20 kasima gelir diye bak sali ayin 20 so oluyor benim tahminimde o yondeydi... Gerci bu pek gelme degilde zorla getirilme oluyor ama neyse haticeye degil neticeye bak..

bu endiselerin normal canim inan ilk olmasi ikinci olmasi hic farketmiyor.. benimde ayni korkularim vardi besigini hazirladim surekli acaba burda yatirabilmek nasip olacakmi diye dusunup uykularimin cok kactigi olmustur... Inan ikincide olsa ayni heyecan ve ayni endiseler var...yani bende var canim belki zor hamile kaldigimdan olabilir bilemiyorum... Tedaviler vs ile oldugu icin bide cok kiymetliler ...

Insallah haftaya saliya kadar nazli kizin oykucugun kucsginda omit canim...

Rabbim bir avazda sag salim kurtulmayi nasip etsin Insallah...

Evet demiştin gerçekten, hisli kızmışsın :) Bakalım yarın doktora gittiğimde neler olacak, risk görürse cuma müdahale edeceğim demişti. Aslında olmuşken cumamı olsa diyorum, cuma müdahale eder, cumartesi doğar :16::16::16:Sanki sezeryan olacağım, gün seçiyorum :52:

kızlar pepukeye akşam üstü mesaj çektim ama dönmedi.ben de merak ediyorum

şimdi aradım kardeşi de o da cevap vermedi.inşaALLAH kötü bir şey yoktur.

Son düzenleme:
Hehe he, belki en yaşlınız benim :) 34 yaşındayım canım,eşim 40, ama biz eşimle 11 yıldır birlikteyiz, evlilik olayını uzattık biraz, haliyle hemen bebek işine koyulduk:52::52: Biraz daha bekleyelim desek neyi bekleyeceğiz :) Yaş gelip gidiyor.

Warya bende amma tespitte bulunurmusum. Superim daha nediim.
Evliligi uzatmakla ne iyi etmisin. Biz pazar gunu 12. Senemizi doldurduk. Ilk cocuk icin 7 sene bekledim. Sonra baktim herkes cok ugrasiyo.
Bu arada 34 e yasli felan denir mi? Gelmiim oraya. Bende subat 80 dogumluyum. Ederini soylememten hazzetmiyorum.:23:

Pepuke yi iyice merak etmeye basladim.

kızlar pepukenin kardeşiyle görüştüm az evvel.bebeğimiz annesine kavuşmuş çok şükür.sonda pazartesiye kadar kalacakmış.bana da 10 gün kalabilir demişti hoca zaten.
eymen kuzu benim pıtırcık gibi ememiyormuş.akşamdan bu yana ona uğraşıyormuş pepuke.iyiler çok şükür yani.ben de rüyamda gördüm pepukeyi.ağrı kesici iğne yapıyorlardı uyuyacakmış.

dün canım çıktı yorgunluktan.bu misafirlerime çok yoruldum.gece de malum yorucuydu.sabah oğlumu hazırlamak için zor kalktım.sırtım çok ağrıyor.

ben de emziğe alıştıramadım bunu.:19:

Evet demiştin gerçekten, hisli kızmışsın :) Bakalım yarın doktora gittiğimde neler olacak, risk görürse cuma müdahale edeceğim demişti. Aslında olmuşken cumamı olsa diyorum, cuma müdahale eder, cumartesi doğar :16::16::16:Sanki sezeryan olacağım, gün seçiyorum :52:

Canım hayirlisiyla gelsinde sağ salim ha cuma olmuş ha salı olmus hic farketmez Su dakkikadan sonra .. zaten uzatmalari oynuyor.. haftasi kucuk olsa hadi dursun sali olsun derdim ama zaten bebisinin orada isi kalmadi artik buyumek icin daha genis ortamlara ihtiyaci var ..
Saka maka sende doguruyorsun birtane hamile kaliyor oda cok aktif yazmiyor... Papatya ozmen nickli ikizleri olacakti sanirim 25 hafta civari olmasi lazim...

Buarada kames tumden kayboldu...

Bu arada mersennecim hic 34 gibi durmuyorsun.. hem burda hepimiz ayni yaslardayiz... Ben 33 yasindayim bak asudda 32 yani pepukede o civar dagcida demekki hepimiz yasliyiz canim... Hic ustume almicam valla ne yaslisi...
Hepimiz citiriz Ben biraz tombik citir...

kızlar pepukenin kardeşiyle görüştüm az evvel.bebeğimiz annesine kavuşmuş çok şükür.sonda pazartesiye kadar kalacakmış.bana da 10 gün kalabilir demişti hoca zaten.
eymen kuzu benim pıtırcık gibi ememiyormuş.akşamdan bu yana ona uğraşıyormuş pepuke.iyiler çok şükür yani.ben de rüyamda gördüm pepukeyi.ağrı kesici iğne yapıyorlardı uyuyacakmış.

dün canım çıktı yorgunluktan.bu misafirlerime çok yoruldum.gece de malum yorucuydu.sabah oğlumu hazırlamak için zor kalktım.sırtım çok ağrıyor.

Rabbime sukurler olsun bugunleride gorduk ya...
Emme problemide cozulur insallah zaten erken dogdu zamanla duzene girer insallah..

Warya bende amma tespitte bulunurmusum. Superim daha nediim.
Evliligi uzatmakla ne iyi etmisin. Biz pazar gunu 12. Senemizi doldurduk. Ilk cocuk icin 7 sene bekledim. Sonra baktim herkes cok ugrasiyo.
Bu arada 34 e yasli felan denir mi? Gelmiim oraya. Bende subat 80 dogumluyum. Ederini soylememten hazzetmiyorum.:23:

Pepuke yi iyice merak etmeye basladim.

gercekten supersin :) Yok yaşlı değilim,ben daha küçüküm ama aramızda, sizlere kıyasla en büyük olabilirim anlamında, yoksa ruhen 18 im vallahi :)

Allahıma şükürler olsun, belki anlayışsız diyeceksiniz ama oğluna kavuştuya, sondası v.s. çok önemli değil diyorum (yaşamayan bilmez tabii :)). Ben hep oğluna sağlıcakla kavuşsun diye dua etmiştim :) Şimdi de sondası için bol bol dua edeceğim.

Kızlar sizde kızıma sağlıcakla kavuşayım diye dua edin :)

Canım hayirlisiyla gelsinde sağ salim ha cuma olmuş ha salı olmus hic farketmez Su dakkikadan sonra .. zaten uzatmalari oynuyor.. haftasi kucuk olsa hadi dursun sali olsun derdim ama zaten bebisinin orada isi kalmadi artik buyumek icin daha genis ortamlara ihtiyaci var ..
Saka maka sende doguruyorsun birtane hamile kaliyor oda cok aktif yazmiyor... Papatya ozmen nickli ikizleri olacakti sanirim 25 hafta civari olmasi lazim...

Buarada kames tumden kayboldu...

Bu arada mersennecim hic 34 gibi durmuyorsun.. hem burda hepimiz ayni yaslardayiz... Ben 33 yasindayim bak asudda 32 yani pepukede o civar dagcida demekki hepimiz yasliyiz canim... Hic ustume almicam valla ne yaslisi...
Hepimiz citiriz Ben biraz tombik citir...

Ahh bir doğurayım, kızımı ısıracağım, niye o kadar bekledin diye. İnsanoğlu nankör, 3-4 ay önce erken doğum olmasın diye dua ediyorduk, şimdi de gelsin diyorum. Her gün isteyecek, dua edecek birşey yaratıyoruz :1::1: Kames ve Azraaa kayıp. Aslında Azraaayı başka topiklerde gördüm ama burayı beğenmiyor artık. Kamesi facebook ta görüyorum. Bu arada yaş için çok sağol şekerim. Ben zaten çok gencim daha, sadece sizden büyüküm :) Dolayısıyla siz daha da gençsiniz :52::52: Ama öyle, sizi görsem bunun iki, bunun 3 çocuğu var demem valla. Hepimiz genç ve güzeliz :):16::16::16: Bu arada sen doğumdan sonra bayağı bir kilo vermişsin bence canım, hiç yeni doğum yapana benzemiyorsun, darısı başıma.

Kızlar selam ay çok değişik duygular içerisindeyim çok şükür miniğim yanımda uyuyor dünyanın en muhteşem varlığı benim için.o kadar minik ve masumki bildiğiniz üzere,bu beni derin bir tedirginliğe sürüklüyor bazen.sanki ilk defa anne olmuşum gibi acayip çömezim ona yetememekten,iyi bakamamaktan çok tırsıyorum.ben alışma devrelerini hiç sevmem biraz bunalıma girerim bu her konuda böyle.şu anda da bir adaptasyon süreci içindeyim.sondam malesef hala benle.hafta başı inşallah çıkacak.dün doktorcumla duygusal anlar yaşadık bana bakışları çok anlamlıydı seni karşımda böyle sağlıklı gördüğüme çok mutluyum dedi.sarıldık birbirimize.canım doktorum ameliyatı ve durumumu anlattı biraz.nasıl bir şey atlattığımı anlattı.meğer eşime önceden mesanenin durumunu da anlatmış bana hiçbirşey belli etmediler.mesanemin dörtte biri alındı.inşallah sonda çıkınca wc hayatımda bir değişiklik olmaz çok tırsıyorum.hayat şu an çok zor benim için rahat yürüyemiyorum oturamıyorum bazen çok fena batıyor.ev annem ve kardeşim olmasına rağmen dandini.her yer dağınık buna da sinir oluyorum.yapamıyorum ya ondan.sabrediyorum tek derdim bu olsun.herşeye şükretmeye çalışıyorum.bugün bebeğin şifonyeri geldi daha kalkıp bakamadım.boya kokuyor güya su bazlıydı odada yatamayacağız şimdi bir de bu çıktı.bir ay sonrasına ışınlanmak istiyorum yaa ben bebeğe o bana alışmış süt rayına oturmuş herşey yolunda olsa...biberona alıştığı için göğsümü alamaıyor göğsüm de boşalamadığı için acıyor ne yapacağımı şaşırıyorum.dün çok uykusuz ama bir o kadar da duygusal bir gece geçirdik karmaşık duygular.hep karnımda olan beni bazen rahatsız eden minik erkekim artık kollarımdaydı Allah tüm isteyenlere nasip etsin.sizleri çok seviyorum.mesajlarınızı okuyunca biraz rahatladım.sizleri çok seviyorum canlarım.hepiniz çok iyi olun inşallah.mersennecim de inşallah sağ salim doğurur herşey yolunda gider..

Kızlar selam ay çok değişik duygular içerisindeyim çok şükür miniğim yanımda uyuyor dünyanın en muhteşem varlığı benim için.o kadar minik ve masumki bildiğiniz üzere,bu beni derin bir tedirginliğe sürüklüyor bazen.sanki ilk defa anne olmuşum gibi acayip çömezim ona yetememekten,iyi bakamamaktan çok tırsıyorum.ben alışma devrelerini hiç sevmem biraz bunalıma girerim bu her konuda böyle.şu anda da bir adaptasyon süreci içindeyim.sondam malesef hala benle.hafta başı inşallah çıkacak.dün doktorcumla duygusal anlar yaşadık bana bakışları çok anlamlıydı seni karşımda böyle sağlıklı gördüğüme çok mutluyum dedi.sarıldık birbirimize.canım doktorum ameliyatı ve durumumu anlattı biraz.nasıl bir şey atlattığımı anlattı.meğer eşime önceden mesanenin durumunu da anlatmış bana hiçbirşey belli etmediler.mesanemin dörtte biri alındı.inşallah sonda çıkınca wc hayatımda bir değişiklik olmaz çok tırsıyorum.hayat şu an çok zor benim için rahat yürüyemiyorum oturamıyorum bazen çok fena batıyor.ev annem ve kardeşim olmasına rağmen dandini.her yer dağınık buna da sinir oluyorum.yapamıyorum ya ondan.sabrediyorum tek derdim bu olsun.herşeye şükretmeye çalışıyorum.bugün bebeğin şifonyeri geldi daha kalkıp bakamadım.boya kokuyor güya su bazlıydı odada yatamayacağız şimdi bir de bu çıktı.bir ay sonrasına ışınlanmak istiyorum yaa ben bebeğe o bana alışmış süt rayına oturmuş herşey yolunda olsa...biberona alıştığı için göğsümü alamaıyor göğsüm de boşalamadığı için acıyor ne yapacağımı şaşırıyorum.dün çok uykusuz ama bir o kadar da duygusal bir gece geçirdik karmaşık duygular.hep karnımda olan beni bazen rahatsız eden minik erkekim artık kollarımdaydı Allah tüm isteyenlere nasip etsin.sizleri çok seviyorum.mesajlarınızı okuyunca biraz rahatladım.sizleri çok seviyorum canlarım.hepiniz çok iyi olun inşallah.mersennecim de inşallah sağ salim doğurur herşey yolunda gider..

oh oh maaşALLAH.Allah ayırmasın sizleri.ben de senden haber alamayınca baya korktum.rüyama bile girmiş.hoca çok tatlı bir insan.ben de o sıcaklığını mutluluğunu unutamam.beni de ikinci gün oturur görünce çok sevinmişti.her gelişinde belirtiyordu sevincini.Allah razı olsun ve şükürler olsun.

pepuke rahminin resmini çekmiş mi gördün mü?

ameliyatınla ilgili neler anlattı canım?aynı ameliyatı yaşadığımız için merak ediyorum.
eşinin mesaneyi saklaması çok iyi olmuş.bir de onu dert ederdin.hoca ablama hayati risk olabileceğini söylemiş,ben sonra öğrendim tabi.

bir ay önce bakıcı ayarlamıştım.pek de sevmiştik.bugün aradı annem rahatsız ona bakacağım diye.pek inanamadım ama başkasına bakmak zorundayım.eşinden ayrı 3 çocuğu vardı okuyan.artık başka iş buldu galiba.
bir ay sonra işe başlıyorum ve bu da pek hoşuma gitmiyor.mihrimah daha çok küçük.ne zaman uyuduğu,ne zaman acıktığı belli değil.3 ayım daha olsa ne güzel olurdu.:5:

annemin de bacağında ufak bezeler çıkmıştı.daha önce lenfoma tedavisi görmüştü.bu daha hızlı üreyen bir şey ve ameliyat olması gerekiyormuş.bu da canımı sıkıyor.:18:

Canım benim, kuzucuğuna kavuştuğuna o kadar çooooook sevindim ki anlatamam sana,Allaha şükürler olsun. Sen zaten hali hazırda çok iyi bir annesin, maaşallah :nazar::nazar::nazar: dünya güzeli kocaman bir kızın var, Eymen'e daha deneyimli olduğun için daha da güzel annelik yapacaksın, o yüzden çok rahat ol canım. Benim gibi deneyimsiz olsan şüphen olsun derim ama öyle değilsin. Daha önceki mesajda da söyledim benim, senin için tek duam sağlıcakla oğluna kavuşmandı, onu atlattık, inşallah sondan da çıkacak ve hiç bir sıkıntın olmayacak, eski alışkanlıklarına geri döneceksin, hamile duası kabul olurmuşya şimdi senin için tek duam bu olacak, eehhh aranızda tek hamile ben kaldım:1: Diğer annişler sizi de unutmuyorum, bol sütünüz olsun diye dua ediyorum vallahi. Allah hepinizin dualarını kabul etsin.

ameliyatınla ilgili neler anlattı canım?aynı ameliyatı yaşadığımız için merak ediyorum.
eşinin mesaneyi saklaması çok iyi olmuş.bir de onu dert ederdin.hoca ablama hayati risk olabileceğini söylemiş,ben sonra öğrendim tabi.

bir ay önce bakıcı ayarlamıştım.pek de sevmiştik.bugün aradı annem rahatsız ona bakacağım diye.pek inanamadım ama başkasına bakmak zorundayım.eşinden ayrı 3 çocuğu vardı okuyan.artık başka iş buldu galiba.
bir ay sonra işe başlıyorum ve bu da pek hoşuma gitmiyor.mihrimah daha çok küçük.ne zaman uyuduğu,ne zaman acıktığı belli değil.3 ayım daha olsa ne güzel olurdu.:5:

annemin de bacağında ufak bezeler çıkmıştı.daha önce lenfoma tedavisi görmüştü.bu daha hızlı üreyen bir şey ve ameliyat olması gerekiyormuş.bu da canımı sıkıyor.:18:

İnşallah gönlüne göre çocuklarına iyi bakacak bir bakıcı bulursun canım, zor olsa gerek güvenebileceğin birini bulmak. Karşına iyi biri çıkar inşallah. Anneciğine çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifasını versin, ailenizden sağlık eksik olmasın.

pepuke cnm seni burda gormekbeni cok rahatlatti. Yaninda ya artik herseyi halledersin.sutunu sagip sakla canim. Sakin ihmal etme. Azalir ya da gogsun tikanabilir Allah korusun. Cok sizlatma. Benim bi gece tikandi mahvoldum sabaha kadar.

mersenne cnm ben en kucugum yani. En genc en citir. :52: selinden once oyleydim de simdi bi perisan oldum. En yasli gorunumundeyimdir. Pek coktum. gobegi eritip bakima girmem spora gitmem lazim. ama once benim spam toparlamali.Senin cadi da gelse rahatliycaz. Yasini da gostermedigin cok dooru. Maasallah sana :nazar: ama fburaki gormedim walla.

dagci cnm ben biramadim bakiciya isten ayrildim ve oyle kaldim. Pismanim ama ben cok paranoyagimcocuk konusunda.ise devam etsem bakani da perisan ederdim.

gercekten supersin :) Yok yaşlı değilim,ben daha küçüküm ama aramızda, sizlere kıyasla en büyük olabilirim anlamında, yoksa ruhen 18 im vallahi :)

Allahıma şükürler olsun, belki anlayışsız diyeceksiniz ama oğluna kavuştuya, sondası v.s. çok önemli değil diyorum (yaşamayan bilmez tabii :)). Ben hep oğluna sağlıcakla kavuşsun diye dua etmiştim :) Şimdi de sondası için bol bol dua edeceğim.

Kızlar sizde kızıma sağlıcakla kavuşayım diye dua edin :)

Ahh bir doğurayım, kızımı ısıracağım, niye o kadar bekledin diye. İnsanoğlu nankör, 3-4 ay önce erken doğum olmasın diye dua ediyorduk, şimdi de gelsin diyorum. Her gün isteyecek, dua edecek birşey yaratıyoruz :1::1: Kames ve Azraaa kayıp. Aslında Azraaayı başka topiklerde gördüm ama burayı beğenmiyor artık. Kamesi facebook ta görüyorum. Bu arada yaş için çok sağol şekerim. Ben zaten çok gencim daha, sadece sizden büyüküm :) Dolayısıyla siz daha da gençsiniz :52::52: Ama öyle, sizi görsem bunun iki, bunun 3 çocuğu var demem valla. Hepimiz genç ve güzeliz :):16::16::16: Bu arada sen doğumdan sonra bayağı bir kilo vermişsin bence canım, hiç yeni doğum yapana benzemiyorsun, darısı başıma.
canım ben tombikim zaten baya kilo almıştım :) sen sanırım son resimlerimi gördün facede pazar günü çekindiklerim :)) arkadaşlarımada bir zayıf göründüm niyeyse onlarda öyle dediler o gün :)) yaş olarak hepimiz yakınız 1 aşağı bir yukarıyız yani ...
hele bi doğsun onu bırak ısırmayı bakmaya kıyamazsın sen o ısırma işini bi 6 ay kadar ertele canım hem ozaman baya ele avucada gelir:))
valla ben arada bacacıklarını mıncıklıyorum yavaştan alıştırma yapıyorum :))

ay çok şükür haber aldık senden rahatladık.. dün ben bi ara yorgunluktan günleri karıştırdım sallı sandım sonra muhteşem yy başlıcak falan muhabbeti geçince dank dedi aa bugün çarşambaydı pepukeden ses çıkmadı bişeymi oldu diye telaş yaptım açıkçası... neyseki sonda dışında başka bir sorun yokmuş ondanda inşallah pazartesi kurtulacaksın ...

çok zor bir ameliyat geçirdin doğum demiyorum çünkü çok extrem bir durumdu bu dağcının sayesinde ateş hocayla kesişti yollarınız iyikide kesişmiş öyle her dr'un yapabileceği bir ameliyat değilmiş ... sanırım birde insani yönleri de güzel olan bir dr ateş hoca .. iyiki son nada karar verip ona gitmişsin ...

eymen paşanıda yerimize kokla canım ...
umarım yakın zamanda bütün ağrılarında geçicek ozaman daha rahat olacaksın inşallah..

anneciğine çok geçmiş olsun canım .. umarım iyi bir bakıcı bulursun mihrimahımıza.. çok zor olacak işe dönmek senin için ama naparsın yapacak bişey yok ..

Back