Sağol canım, bakalım inşallah sorunsuz olacak herşey. Giderken size haber vereceğim tabii ki, sizin güzel,hayırlı dualarınız olmadan doğuma girmem :) Başkada kimseye haber vermeyeceğim zaten hastaneye giderken, eşimle konuştum, bebek doğduktan sonra ya da doğmasına çok yakınken haber vereceğiz, kimse önceden gelip elimi ayağıma dolaştırıp benim sinirlendirmesin, güzel günlerde gerginlik ve stresten nefret ediyorum, eşimle biz çok rahat sakin insanlarız, kimsenin bozmasına izin vermem. Aynen dediğin gibi canım, ilk annelik olduğundan en ufak şey bile benim için inanılmaz heyecanlı ve güzel, içim hep kıpır kıpır. Eşime dün diyorum ki, biz 11 sene evlenmedik, dolayısıyla kızımızı beklettik, şimdi o da bizi bekletiyor

Dertler bitmiyor hiç değil mi, hepimizin sürekli bir derdi oluyor. Bazen herşeyi kafaya takıyorum, sonra biraz ayılınca amaaaan, değer mi, kim ne derse ne isterse yapsın, umurumda değil, hayat iste herşey her zaman istediğimiz gibi olmayacak deyip kendimi avutmaya çalışıyorum. Ama bu hafta biraz daha ağlak ve duygusal oldum, annemler yüzünden hergün gözlerim kızarıyor. Bir tek bu sabah harika uyandım, çok yakın arkadaşımın mesajı sayesinde, bugün bize geliyor, gece de bizde kalacak. Nikah şahidimdi aynı zamanda, tam 1 sene 1 aydır (nikahımdan beri) görmüyordum, şimdi yeğenini sevmeye geliyor güzel teyzesi. Annem babam merak edip gelmiyor aramıyorsa ne yapayım, arkadaşım sağolsun bugün hayata döndürdü beni. Umarım senin de sinirlerin yatışmıştır biraz, Selin'le işin zor olacak vallahi,annesini şimdiden çok uğraştırıyor, gerçi küçükken huysuz,yaramaz olan büyüdüğünde çok uslu derler :) Kim bilir benim kız bana neler etçek

Nazlı olacak bence de teyzesi

anneyi bekletmekten zevk alıyor tatlı kurbiş

İşin kötüsü babası sakindi, hiç acelesi yoktu, onun ayarını da bozdum, o da benim gibi artık

Diyorum ki en zor zamanlar geçti 3. haftalıkken bak şimdi 9 aylık oldu, sabret, zaman aslında çabuk geçiyor diyorum ama dinletemiyorum kendime. Ama dünkü kontrolden sonra biraz daha rahatım en geç salı günü kızım kucağımda olacak sağlıcakla inşallah. Dün doktorun bahsettiği rahim yumuşatıcı tetikleme yöntemine baktım, 1 gece önceden yapılıyormuş, ertesi sabah doğum başlıyormuş, eğer kendiliğinden gelmezse kızım, en geç pazartesi günü doktor bu yöntemi deneyecek. Cuma günü risk çıkmazsa tabii. Aslında bana kalsa bu suni yöntemleri zorunlu kalmadıkça istemiyorum ama doktorlarda risk almak istemiyor tabii ki.
Şimdi hepiniz doğum yaptığınıza ve kuzularınızı sağlıcakla kucağınıza aldığınıza göre söyleyebilirim, taa en baştan beri bilerek söylemiyordum kimseyi korkutmayayım diye. Hamileliğimin 2. ya da 3. ayında ( ki düşük tehlikemin olduğu zamanlardı) annem telefonda demez mi, kızım, bizim komşu ... nın kızı hamileydi, zamanı gelince doğuma gitmiş ama bebek ölü doğmuş

Yaaaa hamile ve tehlikeli durumu olan birine bu denir mi? Annem sağolsun bazen aşırı ince fikirli oluyor bazen de böyle

Şimdi acele edip kızıma kavuşma isteği bundan kaynaklanıyor biraz, arada sırada içime şeytan giriyor. Doktorlarda bu yüzden 40. haftadan sonra fazla beklemek istemiyorlar anladığım kadarıyla.