• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

Ohh ne guzel butun aksilikler seni bulmus... Ben telden giriyorum canim sorun yok ...

Ayy bende sorma goguslerim sisti oglan uykuya vurdu kendini kalksada emse keske kalkmiyor tos tos...

Benim de banyo yapip yatinca, kafam da ragatsa baaze oyle biri sisiyo. Kaldiriyorum ben emzirmek icin. Alisik degil agriyo. Bi de heves yapiyorum sut var diye. 2 dakikada somuruyo.
41 kere maasallah sana :)

Son düzenleme:
Ohh ne guzel butun aksilikler seni bulmus... Ben telden giriyorum canim sorun yok ...

Ayy bende sorma goguslerim sisti oglan uykuya vurdu kendini kalksada emse keske kalkmiyor tos tos...

fburakcıım öyle şişince sağ pompayla dondurucuya koy.sağdıkça süt çoğalıyor.şimdi küçük oldukları için az az emerler.süt fazla gelebiliyor onların acıkmasına karşı.hem ağrımaz hem süt artar.Allah kuzuların sütlerini bllaştırsın,güzel güzel büyüsünler inşaALLAH.
asud canım güzel fıstığının doğum günü kutlu olsun.
evlilik yıldönümünüz de canım.bugün benim de doğum günüm.

Canim dogumgunun kutlu olsun. Sevdiklerinle guzel gunlerde hep huzrlu ve saglikli olun insallah.
Sevgiler sana ve kuzularina

Doğum günün kutlu olsun canım, ailen ve sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllar dilerim. :46::46::46:

çok sağolun kızlar.hepimiz yavrularımızla sağlıkla yaşayalım.

bugün pepukemle konuştum.daha iyiyim dedi.İnşaALLAH hiç olmaz da fazla gazı olmadığı için benim kadar şiddetli ağrıları yokmuş,maaşALLAH arkadaşıma.benim ilk bir haftam çok feci idi.geçiyor sonuçta.Allah sağlık,sıhhat versin hepimize.

Benim de banyo yapip yatinca, kafam da ragatsa baaze oyle biri sisiyo. Kaldiriyorum ben emzirmek icin. Alisik degil agriyo. Bi de heves yapiyorum sut var diye. 2 dakikada somuruyo.
41 kere maasallah sana :)

ya benimde okadar olmuyordu idare ediyorduk dünle bugün öyle oluyor .. benim oğlan gündüz çok uyuyor ondan bide canım sanırım ..

fburakcıım öyle şişince sağ pompayla dondurucuya koy.sağdıkça süt çoğalıyor.şimdi küçük oldukları için az az emerler.süt fazla gelebiliyor onların acıkmasına karşı.hem ağrımaz hem süt artar.Allah kuzuların sütlerini bllaştırsın,güzel güzel büyüsünler inşaALLAH.
asud canım güzel fıstığının doğum günü kutlu olsun.
evlilik yıldönümünüz de canım.bugün benim de doğum günüm.

canım bende pompam falan vardı bulamadımki onları nereye koyduysam sağamıyorum :)) kaldımmı ortada şiş göğüsle dün 40 takla attım uyandırıpta emzirmek için ...

canım doğum günün kutlu olsun .. eşin ailen ve çocuklarınla mutlu uzun bir ömür diliyorum canım ...

çok sağolun kızlar.hepimiz yavrularımızla sağlıkla yaşayalım.

bugün pepukemle konuştum.daha iyiyim dedi.İnşaALLAH hiç olmaz da fazla gazı olmadığı için benim kadar şiddetli ağrıları yokmuş,maaşALLAH arkadaşıma.benim ilk bir haftam çok feci idi.geçiyor sonuçta.Allah sağlık,sıhhat versin hepimize.

Canım benim doğumgünün olduğunu şimdi öğrendim yavrulRınla çok uzun ve sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim vefalı arkadaşım benim...netteki arkadaşlıklara sanal diyenler halt etmiş canım benim.

Kızlar şu süt işi canımı sıkıyor acaba normali,ideali kaç cc çıkmalı?kaç saatte bir sağmalı?şu an medelayla sağıyorum poşetlere koyuyoruz eşim de gece götürüyor ama yettiğini sanmam çok iştahlıymış miniğim.ben şu an emziremiyorum malum,gerçi inşallah haftaya çrş gelecek ama acaba sütüm yetecekmi endişesi taşıyorum.şu sonda da beni mahvediyor yaa sağlığınızın kıymetini bilin valla hiçbişeyden şikayet etmeyin.kukunuzdan sarkan bir boruyla yaşamak çok kötü bir his.ne rahat oturabiliyorum ne de yatabiliyorum.inşallah geçici bir durum diye sabrediyorum ama bazen fenalık geliyor.çıktığı zaman hayatım nası olacak idrarımı yaparken ne kadar süre zorlanacağım bunlardan da tedirginim.daha dikiş yerime bakamadım çok huylanıyorum.kızlar nolur dua edin bana çrş günü hem sondam çıksın hem de bebişimi alayım.artık daha ne isterim.

Canım benim doğumgünün olduğunu şimdi öğrendim yavrulRınla çok uzun ve sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim vefalı arkadaşım benim...netteki arkadaşlıklara sanal diyenler halt etmiş canım benim.

Kızlar şu süt işi canımı sıkıyor acaba normali,ideali kaç cc çıkmalı?kaç saatte bir sağmalı?şu an medelayla sağıyorum poşetlere koyuyoruz eşim de gece götürüyor ama yettiğini sanmam çok iştahlıymış miniğim.ben şu an emziremiyorum malum,gerçi inşallah haftaya çrş gelecek ama acaba sütüm yetecekmi endişesi taşıyorum.şu sonda da beni mahvediyor yaa sağlığınızın kıymetini bilin valla hiçbişeyden şikayet etmeyin.kukunuzdan sarkan bir boruyla yaşamak çok kötü bir his.ne rahat oturabiliyorum ne de yatabiliyorum.inşallah geçici bir durum diye sabrediyorum ama bazen fenalık geliyor.çıktığı zaman hayatım nası olacak idrarımı yaparken ne kadar süre zorlanacağım bunlardan da tedirginim.daha dikiş yerime bakamadım çok huylanıyorum.kızlar nolur dua edin bana çrş günü hem sondam çıksın hem de bebişimi alayım.artık daha ne isterim.
sut muhabbetlerimize hos geldin... Valla bunun normali nedir hic bilmiyorum... Bu eymenler boyle sanirim Bizde cok pis bogaziz valla...
Insallah carsamba gunu sondan cikar bende cok rahatsiz oluyorum sonda olayindan... Birde gunlerce dursa napardim acaba hic dusunemiyorum...

Bende hala bakamadim dikis yerime hic bakmak istemiyorum niyeyse Aynen bende huylaniyorum aynada Dan bakmiyorum hic... Ilkte icik cicik bakiyordum bunda hic gormek istemiyorum...

Umarim carsamba gunu guzel haberlerle donersin canim... Kap eymen pasamizida getir evine insallah...

pepuke cnm arkadaşım buyuk gecmış olsun zorlu bı amelıyatmış şukurkı rabbım onu da atlatanı nasıp etmış bıde sonda cıkıp evladını kucagına alıp eve getırdımmı tamamdır

fburak cnm sana bı sorum olcak formlardaa yazını gördum anal fissur tam olarak nasıl oluyo
sanırım ben öle olmuş olabılır

Normali felan olcme, olani gonder. Insallag gelince o sutunu arttirip icecek. Simdi kafanibunlarla mesgul etme, iyilesmene bak. Sut olacaksa oluyor, hicbirsey arttirmiyor, bu ayda azaltmiyor. Tecrubeli premature teyzesiyim :) Benim arkadasin 1 ay sonra saril saril gelmis. Ben de artmasini bekliyorum 2 ay oldu. Artmadi bisekil mamayi kabul edecek. Takmamayi ogrenelim. Ogrenmeye calissak da olur.
Carsambaya insallah cok iyi bir sekilde bebisinle donersin canim benim. Allah sabir kuvvet versin.

Canım benim, hoşgeldin, seni burada görmek çok güzel. İnşallah kısa sürede kendini toparlayacaksın. Canım ben ne anlarım,daha hiç emzirmedim bile, ama etrafımdan duyduklarım ve internetten okuduklarım kadarıyla, sütüm acaba az mı olacak, yeterli mi gibi bir psikolojiye sokma kendini, stres,üzüntü v.s. azaltıyormuş. Sen bir damla süt çıksa bile sağ gitsin, sağdıkça artıyormuş. Ayrıca süt yapımında en önemli şey yediğin yemekler, süt yapıcı çaylar v.s. değilmiş, bol bol en az 2 litre su içmek lazımmış. Lohusayken onu ye süt yapar bunu ye süt yapar denen şeylerin mantığı, onları yediğinde seni susatmasıymış. Senin süt sorunun olmayacak canım, öyle düşün, öyle olsun :) Bu arada kukudan boru benzetmene koptum valla :52::52::52: Bol su içmek sana şimdi zor gelir tabii bu durumda ama elinden geldiğince bol bol tüket, yanından su şişesini eksit etme bir tanem. Çarşamba günü senin için harika bir gün olacak, hem sondan gidecek hem Eymen paşayı kucağına alacaksın inşallah. Tüm korkuların bitti gitti canım, korktuğun ve bizim de korktuğumuz o zorlu ameliyatı atlattın, sağlıcakla bebeğini doğurdun ya artık her şeyin üstesinden gelirsin, moralini yüksek tut canım. Demesi kolay tabii, beni de göreceğiz :1: İnşallah ben de kızımı kucağıma bebeciğimi alırım da hep beraber huzurluca güzel sohbetler yaparız, öpüyorum seni :16:

Kızlar albümüme kızımla ikimizin fotoğrafını koydum, bir ara bakıp gülersiniz :52::52::52:Sadece irtibat listem görsün dedim, umarım başka kimse göremez :1:

Asud ve fburak, size de arkadaşlık isteği gönderdim, sizinle arkadaş olabilir miyiz :) :) :)

Son düzenleme:

amin canım benim.inşaALLAHsen de kuzuna kısa zamanda kavuşacaksın.çok şey atlattın,bundan sonrsı başedemeyeceğin şeyler değil canım.
en güzeli dünyaya yeniden gelmiş gibi hissettiğine eminim.onca korku,endişeden sonra ailenle evinde olmak çok büyük bir nimet.

sütünü sık sık sağ.bebeğe yetse bile gün içinde fazlaca sağ ki çoğalsın.sağdıkça arkası gelir.fazlasını dolaba da koyabilirsin.iştahı bol olsun kuzunun,büyüsün bir an önce tosuncuk.:)

dikişlerime ben de bir süre bakamadım.ama her gün eşim pansuman yapıyordu görüyordum mecburen.şu gaz belası yüzünden bandajı ne zorlukla yapıştırıyordu.biraz sıkı olsa kesiğin en yukarısı acaip acıyordu içten.o yer hala ağrır zaman zaman.ben zorladığımı da düşünüyorum.bebek evde olduğundan sürekli otur,yat,kalk oluyordum.minicik bir bebek nasıl emzireceğimi şaşırıyordum.kolumun altına yastık koyuyordum yatarken,üstüne de bebiş.bir de ağzını açabilse ne mutluydum:53:ağzını tam açabilmesi iki ayı buldu nerdeyse hanımın.tısır tısır sağa sola aranıp duruyordu ama ağzına sokabilmeyi bbaşaramıyordu parmak kızım.

fburak cnm sana bı sorum olcak formlardaa yazını gördum anal fissur tam olarak nasıl oluyo
sanırım ben öle olmuş olabılır

canım analfissür çok illet bişey :(( wc de kanama olur genelde wc sonrası zonklar günlerce zaten o zonklama hiç geçmiyo ne hikmetse ... afedersin totonun üstüne oturamazsın okadar fena yani..

Kızlar albümüme kızımla ikimizin fotoğrafını koydum, bir ara bakıp gülersiniz :52::52::52:Sadece irtibat listem görsün dedim, umarım başka kimse göremez :1:

Asud ve fburak, size de arkadaşlık isteği gönderdim, sizinle arkadaş olabilir miyiz :) :) :)

olduk bile şekerim :)) kızınla resminmi nasıl yani? usg çıktısımı?

canım analfissür çok illet bişey :(( wc de kanama olur genelde wc sonrası zonklar günlerce zaten o zonklama hiç geçmiyo ne hikmetse ... afedersin totonun üstüne oturamazsın okadar fena yani..

cnm bunlar ıllakı olması gerekırmı benım ıkı defadır afedersın acılı oluyo ve 1 2 damla kan gelıyo öle bahsettıgın şeyler olmuyo
zonklama yok popo ustu oturamamada yok ee benımkı ne

Back