• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

dedimya çok oluyormus bu durum..
Benim kanamam ilk hafta yoğundu 5 gün damla bile gelmedi dünle bugün az az var...
Sende ne alemde canım kanama?

hım benımde 2 gun yoğundu sonra bı haftaya yakın hap ıctım o azalttı bıraktım kullanmayı
şimdi cok az var cnm eger cok yoğun olursa 40 ıcınde yıne hapı kullan dedı dr um
bu arada emzırırken kullanman ıcın takvye verdımı cnm dr un ben kan surubu ve calsıyuma devam
ay amelyatta fazla duşmemış kanım 11 den 10.7 e duşmuş

hım benımde 2 gun yoğundu sonra bı haftaya yakın hap ıctım o azalttı bıraktım kullanmayı
şimdi cok az var cnm eger cok yoğun olursa 40 ıcınde yıne hapı kullan dedı dr um
bu arada emzırırken kullanman ıcın takvye verdımı cnm dr un ben kan surubu ve calsıyuma devam
ay amelyatta fazla duşmemış kanım 11 den 10.7 e duşmuş

Canım niye kama için ilaç verdiki çok normal 40 çıkana kadar ara ara kanamalar ...
Kan ilacını 2 ay kullanicam başka bisey yok zaten hamilelikte nr vitamin ne kalsyum kullanmadımki ben sadece kan hapı aldım... Benim dr karşı dışardan takviyeye gidalardan al diyor bunları takviyeye gerek yok diyor... Ilktede kullanmadım bundada...

canım niye kama için ilaç verdiki çok normal 40 çıkana kadar ara ara kanamalar ...
Kan ilacını 2 ay kullanicam başka bisey yok zaten hamilelikte nr vitamin ne kalsyum kullanmadımki ben sadece kan hapı aldım... Benim dr karşı dışardan takviyeye gidalardan al diyor bunları takviyeye gerek yok diyor... ılktede kullanmadım bundada...

cnm kanama yoğun olursa kullan dedı rahatsız edecek derecede olan kanamada
şurubu 3 ay kullanıcam cnm calsıyumda emzıren annelerın kullanması gerektıgını duşunuyo cnm bı tablet 1 kg sute eşdeger be okadar ıcememe zaten

cnm kanama yoğun olursa kullan dedı rahatsız edecek derecede olan kanamada
şurubu 3 ay kullanıcam cnm calsıyumda emzıren annelerın kullanması gerektıgını duşunuyo cnm bı tablet 1 kg sute eşdeger be okadar ıcememe zaten
Valla ben ilktede kullanmadim. Sutum gec geldi ama baya iyi kilo aldi fatih... Eymrndede günde 1 veya 2 kere takviye yaptım bıraktım 2 günde baya toparladi yarıyor sutum zaten kemik ölçümü yaptırdim takviyeye gerek yok zaten gayet iyi çıktı sonuçlari takviye gerekirse yapılır Canim farazi takviyeye gerek yok bence... Zaten bizim alt yapı sağlam... Ben zaten peynirimi sutumu ayranımi yoğurdumu eksik etmiyoum...
Zaten ilaç içmeyide sevmem hiç..

Selin decok kusuyo da son hafta asiri olmustu artik. Kilo daalmamis zaten. Insallah normale doner hepsi.
Ben daha mevlit bile yapamadim :( komsularda parca parca geliyor. Bugunlerde hic kalabalik istemiyorum. Sinirlerim tepemde hersey batiyo sanki.
Ama yarin defnemin dogumgunu. Temizlik yaptim biraz. Borek hazirladim, kek yaptim. Yarin da mercimek koftesi yapcam. Pastada tamam sayilir.kurupasta da hazir olsun. Bi kurabiye yapmaya bile halim kalmadi. Yeter mi sizce? Aile ici olacakti aradan biesimin arkadasi cikti .

Aile arasındaysa yeter canım, yorma kendini, yeni doğum yaptın, seneye istediğini yaparsın. Defne'nin doğum günü kutlu olsun şimdiden, kızımıza ömür boyu sağlıklı, mutlu bişr yaşam dilerim.

Canım 10 kasım zor bir ıhtimal 15 Belki ben 20 kasım diyorum varmi arttıran...

Sekerim biz atmadık seni sona sonda pepuke vardı zaten ben hep onun senden önce doğuracağını düşünüyordum hatta benden bile... Neyse herkez sağlıkla kurtulsunda ha once ha sonra...

Rabbim sana sabir versin böyle belirsiz beklemekte zor...
Inşallah tez zamanda doğumun gerçeklesir...

20 yerine 21 olsunda yay burcu olsun :1: Baksana akrep kızları fena diyor kızlar :) Ben de pepukenin benden önce doğuracağını biliyordum ama o üzülür diye dememiştim, çünkü onun haftası benden gerideydi. Kızım sağlıklı olsun da istediği zaman doğsun, sabırsız annesi beklemeye devam edecek. Kaım annelerine bakıyorum bazen, herkesler doğurmuş, benim gibi 3-4 kişi kalmış normal doğum bekleyen.

Akrep kizlari anlatilmaz yasanir diyorum. Gel bi gor benimkini derim :)
Benim sancim 41. Hafta baslamisti. Hayirlisi nezamansa o zaman gelsin.
Gerci sen oglak erkegiyle basediyorsun. Bunu da halledersin. Esim de oglak.

Çok doğru diyorsun canım, hayırlısı ne zaman ise o zaman doğsun. Siz bakmayın bana ben sıkıntıdan doğum zamanına sardım, yoksa paşa paşa bekleyeceğiz :52:Oğlak erkeği (en azından eşim) çok uyumludur canım yaa,çok anlamam ama yükselenle ilgili olabilir, asıl oğlak kadını zordur yani ben, inatçı,dediğim dedik, kindar:18:Defne normal doğum muydu canım? Anlatsana doğumun nasıl başladı, su, nişan geldi mi, çok sancın oldu mu yoksa son sancısız açılmayla mı gittin doğuma. Amma sordum heee :33:

Aile arasındaysa yeter canım, yorma kendini, yeni doğum yaptın, seneye istediğini yaparsın. Defne'nin doğum günü kutlu olsun şimdiden, kızımıza ömür boyu sağlıklı, mutlu bişr yaşam dilerim.

20 yerine 21 olsunda yay burcu olsun :1: Baksana akrep kızları fena diyor kızlar :) Ben de pepukenin benden önce doğuracağını biliyordum ama o üzülür diye dememiştim, çünkü onun haftası benden gerideydi. Kızım sağlıklı olsun da istediği zaman doğsun, sabırsız annesi beklemeye devam edecek. Kaım annelerine bakıyorum bazen, herkesler doğurmuş, benim gibi 3-4 kişi kalmış normal doğum bekleyen.

Çok doğru diyorsun canım, hayırlısı ne zaman ise o zaman doğsun. Siz bakmayın bana ben sıkıntıdan doğum zamanına sardım, yoksa paşa paşa bekleyeceğiz :52:Oğlak erkeği (en azından eşim) çok uyumludur canım yaa,çok anlamam ama yükselenle ilgili olabilir, asıl oğlak kadını zordur yani ben, inatçı,dediğim dedik, kindar:18:Defne normal doğum muydu canım? Anlatsana doğumun nasıl başladı, su, nişan geldi mi, çok sancın oldu mu yoksa son sancısız açılmayla mı gittin doğuma. Amma sordum heee :33:
senimi kiricam hadi 21 i olsun canım... Bende 23 ekimle 1 günden yirttim akrep olmadık terazi olduk... 24 te akrep'e dönüyordu...

Burç murc bahane sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat...
Suan merakediyorum seni nezaman dogurcaksin nasıl gecicek doğumun... Inşallah normal olur son anda bir terslik olmazda... Ben doguramadim normal insallah sana nasip olur...

Canim nisandan 2 gun sonra sancim basladi. Gaz sandim. Sabah 7 de sanciyla uyandim. O saatte ben ise gitmek icin kalkiyodum, ilac aldigim icin de wc saatim. Gidiyorum geliyorum sanci gecmiyor. Saat 10 a kadar cektim. 10 kasimda doguurmak istemedigimden once kondurmadim. Doktoru aradim hemen gel dedi. Gittik acilma baslamis. Saat 2 ye kadar cektim. Kanalagirmedi dediler sezeryana aldilar. Hala soru isaretidir bende bu durum. Bu yuzden 15 yillik doktirumu biraktim bu sefer. Sancim oldu tabiama oylecekilmiycek biseydegil. Gerisi cok kolaydi. Genel anestezi. Odaya geldim, kizimi emzirdim. 4 saat sonra ayaktaydim. Karnim inmis, gazim cikmis, tuvalete girmistim. Ertesi gun hersey normaldi. Superdi yani.
Sana da en sonunda en superdi diycegin gonlunegore bir dogum dilerim canim. Ben cok istedim normali, olmadi.. Insallahsenin sagliklaolur.
Benim esim cok iatcidir. Ufff ki ne uf. Kin tutmaz ama. Ama inatta ondan otesini gormedim. Oglak kadini tanidigim da var. ayni anlattigin gibi. :P
Sigarayi birakali 2 seneyigecti. Bugunlerde canim cok istiyo yaaa :(

Selin gene mamaya icmedi. Bogulmadan vazgectim. Ama sutte yok .uzerine bi de defne geldi biberondan mamayi icti. Guzelmis niye icmedi diye diye bitirdi.
Yatmaya gittiler. Ben selinle kaldim. Gene banyo yapamadim. Sinir oluyorum var ya. Aglarken tek benim kizim oluyo.

Canim nisandan 2 gun sonra sancim basladi. Gaz sandim. Sabah 7 de sanciyla uyandim. O saatte ben ise gitmek icin kalkiyodum, ilac aldigim icin de wc saatim. Gidiyorum geliyorum sanci gecmiyor. Saat 10 a kadar cektim. 10 kasimda doguurmak istemedigimden once kondurmadim. Doktoru aradim hemen gel dedi. Gittik acilma baslamis. Saat 2 ye kadar cektim. Kanalagirmedi dediler sezeryana aldilar. Hala soru isaretidir bende bu durum. Bu yuzden 15 yillik doktirumu biraktim bu sefer. Sancim oldu tabiama oylecekilmiycek biseydegil. Gerisi cok kolaydi. Genel anestezi. Odaya geldim, kizimi emzirdim. 4 saat sonra ayaktaydim. Karnim inmis, gazim cikmis, tuvalete girmistim. Ertesi gun hersey normaldi. Superdi yani.
Sana da en sonunda en superdi diycegin gonlunegore bir dogum dilerim canim. Ben cok istedim normali, olmadi.. Insallahsenin sagliklaolur.
Benim esim cok iatcidir. Ufff ki ne uf. Kin tutmaz ama. Ama inatta ondan otesini gormedim. Oglak kadini tanidigim da var. ayni anlattigin gibi. :P
Sigarayi birakali 2 seneyigecti. Bugunlerde canim cok istiyo yaaa :(

Benim de bugün hafif gaz sancım var sanki, hatta heyecan yaptım, acaba doğum mu diye ama sanmam, düzenli değil sancılar. Bazı doktorlar normal doğumdan çok çabuk pes ediyor yaaa, insan hangi doktora güveneceğini şaşırıyor gerçekten. Bakalım benim doktor normal doğum yolunda tam gaz gidiyor, hatta 40. haftayı geçince suni sancımı yapıyorsunuz dedim, yok dedi, öyle hemen pes etmek yok, bekleyeceğiz, senin ya da bebeğin sağlığında bir sorun olursa suni sancı son çare falan dedi. G üzel dileklerin için sağol canım, hayırlısı olsun bakalım.

Kendim oğlağım diye demiyorum ama oğlak kadını cidden zordur, çekilmez :1: Aslında şöyle, çok yakın arkadaşlarıma ve sevdiklerime karşı boynum kıldan incedir, ne kin tutarım ne inat yaparım, ne derlerse hee derim. Ama birisi damarıma basarsa:47::47::47: hayatı zindan ederim :) Eşim nasıl oğlak bilmiyorum, ne kin var, ne inat :16:

senimi kiricam hadi 21 i olsun canım... Bende 23 ekimle 1 günden yirttim akrep olmadık terazi olduk... 24 te akrep'e dönüyordu...

Burç murc bahane sağlıklı olsunlarda gerisi teferruat...
Suan merakediyorum seni nezaman dogurcaksin nasıl gecicek doğumun... Inşallah normal olur son anda bir terslik olmazda... Ben doguramadim normal insallah sana nasip olur...

Ben de burçlardan pek anlamam canım, en iyi bildiğim burç oğlak ve ablam yüzünden ikizler, bunların dışındaki burçların özelliklerini bilmem. Sen o merakı bir de bana sor, doğuracağımı nasıl anlayacağım, sancım mı olacak, su mu nişan mı gelecek, tek mi olacağım evde.... Normal doğurabilecek miyim, yoksa bahane ile sezeryana mı sokacaklar....? İnşallah az kaldı öğrenmeme :)

Selin gene mamaya icmedi. Bogulmadan vazgectim. Ama sutte yok .uzerine bi de defne geldi biberondan mamayi icti. Guzelmis niye icmedi diye diye bitirdi.
Yatmaya gittiler. Ben selinle kaldim. Gene banyo yapamadim. Sinir oluyorum var ya. Aglarken tek benim kizim oluyo.

Ahhh Selin ahh, kusması devam ediyor mu canım, inşallah durmuştur.
Ben de küçükken çevremdeki bebeklerin mamalarını yerdim, muhallebi gibi olanlar, bayılırdım, şimdi de kızımıın mamalarını yerim :52::52:

Benim de bugün hafif gaz sancım var sanki, hatta heyecan yaptım, acaba doğum mu diye ama sanmam, düzenli değil sancılar. Bazı doktorlar normal doğumdan çok çabuk pes ediyor yaaa, insan hangi doktora güveneceğini şaşırıyor gerçekten. Bakalım benim doktor normal doğum yolunda tam gaz gidiyor, hatta 40. haftayı geçince suni sancımı yapıyorsunuz dedim, yok dedi, öyle hemen pes etmek yok, bekleyeceğiz, senin ya da bebeğin sağlığında bir sorun olursa suni sancı son çare falan dedi. G üzel dileklerin için sağol canım, hayırlısı olsun bakalım.

Kendim oğlağım diye demiyorum ama oğlak kadını cidden zordur, çekilmez :1: Aslında şöyle, çok yakın arkadaşlarıma ve sevdiklerime karşı boynum kıldan incedir, ne kin tutarım ne inat yaparım, ne derlerse hee derim. Ama birisi damarıma basarsa:47::47::47: hayatı zindan ederim :) Eşim nasıl oğlak bilmiyorum, ne kin var, ne inat :16:

Ben de burçlardan pek anlamam canım, en iyi bildiğim burç oğlak ve ablam yüzünden ikizler, bunların dışındaki burçların özelliklerini bilmem. Sen o merakı bir de bana sor, doğuracağımı nasıl anlayacağım, sancım mı olacak, su mu nişan mı gelecek, tek mi olacağım evde.... Normal doğurabilecek miyim, yoksa bahane ile sezeryana mı sokacaklar....? İnşallah az kaldı öğrenmeme :)

Ben de küçükken çevremdeki bebeklerin mamalarını yerdim, muhallebi gibi olanlar, bayılırdım, şimdi de kızımıın mamalarını yerim :52::52:

Uyku sersemi olmazsan benim gibi ayiredebilirsin gazla sanciyi :)
Kusmalar hiz kesti ama devam.
Insallah suni sanci vermezler ama ayni katta birine vermislerdi. Oyle anlatildigi gibi kotu degil demisti.
Esinindogum tarihi kesin yanlis. Bu oglaklari yukselen etkileyemiyo :D
Burdan normal biri cikacak. Arkandayiz :) dualarim seninle.
Muhallebi bende yerdim de aptamil felan cok kotu yaaa.

Canim kiminde pembemsi kanli akinti oluyormus yani nisan denen sey o dogumun cok yakin oldugunun habercisi oluyor ama bazende sanirim direk sanciyla beraber suyun gelebilir... Ozaman hazirlanmak icin valor varmis panik yapmadan dusunu alip rahat bi sekilde hastaneye gidebilirmissin... Benim yaptigim normal dogum analizlerim bu sekilde... Hemen panikle hastaneye kosatmrsan sancini orda cekersin ... Kimi evde biraz cekip gidiyormus...

Canim dr sezeryan yapmak isterse inan coktan bir kilif uydurup gununu verirdi... Belliki normal yaptiricak tabi dogum aninda bir sorun yassnmazsa insallah normal dogurursun...

Bazi sezeryanci dr lar yuzunden gercekten problemi olanlarda inanamiyor Dr lara...

Ilk oglumda cok aklima girmeye calistilar yok bebek iri degildir sezeryan yapmak icin oyle diyolar dogsun for bak 3.500 u gecmez kilosu... Aman sakin sezeryani kabul etme sakin olma normal dogur vs dediler beynimi yikadilar...

Son kontrolde dedimki dr'a ben istemiyorum normal dogurcam oda dediki bebek iri suan 4 kilo kafasi buyuk normal doguma suan bile uygun degil normal doguma daha var dedi en iyi ihtimalle 4.500 5 arasi olur tabi kafasida buyur yine normal dogumun cok zor olur bebegi veya seni kaybedebiliriz dedi... Bende kabuletmek zorunda kaldim...
Hakikatten koca kafali tombik bisey dogurdum... Dusun yenidogan kiyafetleri olmadi ustune sapkalar girmedi kafasina... Sonrae dedim milletin gazina gelip bide normal dogurcaktim bide normalime 15 gun vardi eymendede ayni 15 gun ama eymen minicikti tam normale uygundu...

Ben fatihte dr'umu iyikide dinlemisim dusun 15 gun bdt me varken dogdu 54 cm 4.100 gr. Eymende iri gitti 2 ay kalaya kadar sonra gelismedi garibim 3.350 kilo boyda 50 cm...

Ama suan bir tosun bir tosun kiyafetlere sigmiyor..

Canim benim cok saol :)
Cok beceriklo degilimdir ama ne zaman gelirsen, en iyi bildiklerimi zevkle yaparim. Cok cok da mutlu olurum walla.

Canim bana yeme icme de bu ara cok pis bogaz oldum ciktim...
Cok kilo alicam diye korkuyorum...
Gelmemmi seve seve canim havar duzelsin hepimiz doguralim bebislerle gorusuruz diye konusmustuk bir ara... Insallah bu yaz bi bulusma olurda toplu bir sekilde bebislerimizle gorusuruz...

Dogum gunu nasil gecti Canim?

Herkese selam
Çok şükür iyiyi kızlar buna şükür diyorum.hayatım kurtuldu.mesajları okumadım ama eminim hepinizi benim için dua etmişsinizdir hepiniziöpüyorum çok teşekkür ederim.sıkıntılarım var çok zor bir ameliyattı rahmim,rahim ağzım ve mesanemin bir kısmı alındı.bu kadarını tahmin etmiyordum.hocanın asistanı girdiğim en zor previa ameliyatıydı demiş.öncesinde yaşadıklarımın stresini anlatmaya kelimeler yetmez çok ta iyi değilim dün taburcu oldum ama hala sondam var daha da kalacak inanılmaz sıkıntı duyuyorum sonda yüzünden moralim çok bozuk.çıktıktan sonra da acaba neler yaşıycam mesanem eskisi gibi olacakmı çok korkuyorum çok tedirginim.gece wcyw kalktığımda kanama gördüm ve şok oldum gecenin 1buçuğuydu apar topar yola çıktık arabamız da yok txiyebindik babamlara ve doktora haber verdik derhal,babamlar yol üzerinde bizi bekliyorlardı 15 dakikada floryadan çamlıcaya gittik allahtan gece saatleriydi.kanamam aşırı olmadığı için ameliyata sabah girmeme karar verildi saatler geçmek bilmedi 11de ameliyata girdim nasıl korktuğumu anlatamam.ameliyat masasındaki halim çok fenaydı beni hemen bayıltın dedim ama dur daha doktorun gelecek bebek doktoru gelecek seni hazırlıycaz dediler öyle zavallı koyun gibi bekledim 15 dakika hazırlıkların bitmesini bekledim.bayıldıktan sonra herşeybitti zaten,farklıbirboyut yaşamaya başlasım.doktorum tam ameliyat bitti derken beni kapatması için asistanına devredecekken gene kanama başlamış hemde rahmi aldıktan sonra! Büyük panik olmuş plasentam sapıtmış neredeyse tüm vücudumu saracakmış.rabbim bana acıdı bana edilen dualar sayesinde de sonunda hayatım kurtuldu.

Sıra geldi miniğime,eymenim bana göre dünyanın en tatlı varlığı malesef yanımda değil,48cm 2.790gr doğdu.bana göre kilosu gayet iyi çünkü zaten kilolu bebek çıkaramıyorum boyutlarım itibariyle.bebişim iyi ama gözlem altında.taburcu olmadan önce emzirmeye çalıştım hemen memeyi kaptı tosunum ama biraz cebelleştikten sonra dr aldı oksijen ihtiyacı oldu cebelleştiği için dedi.çok şükür kablolara bağlı değil sarılık olma ihtimali yüzünden dr vermek istemedi götürürseniz ve geri getirmek zorunda kalırsanız geceliği 300tl olur dedi.para önemli değil tabiki ben zaten bu sondalı halimle ve sütüm azken ona yetemem bir de beslerken tıkanırsa diye korktuğumdan almayalım dedim.eşim her akşam gün içerisinde sağdığım sütü götürecek.demin götürdü.günden güne iyi gidiyor maşallah.ben çrş günü kontrole gidicem inşallah o zaman hem sondadan kurtulurum hem de yavrumu alırım.hayırlısı artık.

Ben de kurtuldum bu hamilelikten öyle ya da böyle. Mersennecim inşallah senin doğumun benimkinin aksine çok kolay geçer canım.bence öyle de olacak zaten allahın izniyle.bana ter bastı iyi oldukça yazıcam aranıza katılıcam çok çömezim süt konusunda bakım konusunda,soracaklarım var.öptüm hepinizi.bu arada dağcı arkadaşım bebişiyle beni ziyarete gelerek çok mutlu etti anlatmıştır sizede.

Ah canim, buna sukur iyisiniz ya. Herseyi atlaticaksin, bugunleri unutacaksin insallah. Su sonda bi ciksin, bebegin gelsin, guzelliklerle basbasa kalacaksin. Sonra uzun uzun konusucaz.
O kadar cok dua ettik ki, cok sukur kabul oldu.

canım ben de kardeşini aradım seni rahatsız etmemek için.çok da merak ediyordum sizleri.kuzunu kucağına almana çok sevindim.mesane ve rahim ağzı olayı kötü olmuş ama buna da şükür.mesane zamanla toparlıyor demişti hoca.sonda rahatsız eder ama ben tuvaletimi yaparken çok ağrı çekiyordum.sondayı aratmayacak kadar.benim de bebek fazla kalsa senin gibi olurdu galiba.benim mesaneye damarlar uzamıştı ama mukozaya girmemişti.hayırlısıyla bir kaç hafta sonra çok çok iyi olacaksın canım.

Canim bana yeme icme de bu ara cok pis bogaz oldum ciktim...
Cok kilo alicam diye korkuyorum...
Gelmemmi seve seve canim havar duzelsin hepimiz doguralim bebislerle gorusuruz diye konusmustuk bir ara... Insallah bu yaz bi bulusma olurda toplu bir sekilde bebislerimizle gorusuruz...

Dogum gunu nasil gecti Canim?

Canim nasil gecsin bebekle tam felaket. Zirt pirt meme istiyo.
Yarin da evlilik yildonumumuz ve kayinbabam bizde kaldi,:47: sinirlerim tepemde yani. Arka odaya kapandim ipadi alip. Telden de forum acilmiyo. Kiz almazsa elimden burdan house izliyip rahatlamaya calisiyorum.selinde zaten doymuyo emip duruyo.

Son düzenleme:
Pepukecim gozumuz aydin olsun senide sag salim kurtardik ya cok sukur...

En korktugum dogumdu seninki cok sukur bitti kurtuldunuz bebisinde sende...
Rabbim ikinizede guzel uzun omurler versin Insallah...

Bence haftasina gore kilosuda boyuda cok iyi canim...

Hem sen ona simdi gul gibi bakar kilolari aldirirsin canim...

Senin dogumun en zor olandi artik rahim vs gitti belki ama Bebegin ve sen cok sukur iyisiniz ... Verilmis sadakaniz varmis Canim...

Bide mersennemiz kurtulsunda allahin izniyle bayram yapcaz topic olarak...

Canim nasil gecsin bebekle tam felaket. Zirt pirt meme istiyo.
Yarin da evlilik yildonumumuz ve kayinbabam bizde kaldi,:47: sinirlerim tepemde yani. Arka odaya kapandim ipadi alip. Telden de forum acilmiyo. Kiz almazsa elimden burdan house izliyip rahatlamaya calisiyorum.selinde zaten doymuyo emip duruyo.

Ohh ne guzel butun aksilikler seni bulmus... Ben telden giriyorum canim sorun yok ...

Ayy bende sorma goguslerim sisti oglan uykuya vurdu kendini kalksada emse keske kalkmiyor tos tos...

Back