Benim de bugün hafif gaz sancım var sanki, hatta heyecan yaptım, acaba doğum mu diye ama sanmam, düzenli değil sancılar. Bazı doktorlar normal doğumdan çok çabuk pes ediyor yaaa, insan hangi doktora güveneceğini şaşırıyor gerçekten. Bakalım benim doktor normal doğum yolunda tam gaz gidiyor, hatta 40. haftayı geçince suni sancımı yapıyorsunuz dedim, yok dedi, öyle hemen pes etmek yok, bekleyeceğiz, senin ya da bebeğin sağlığında bir sorun olursa suni sancı son çare falan dedi. G üzel dileklerin için sağol canım, hayırlısı olsun bakalım.
Kendim oğlağım diye demiyorum ama oğlak kadını cidden zordur, çekilmez

Aslında şöyle, çok yakın arkadaşlarıma ve sevdiklerime karşı boynum kıldan incedir, ne kin tutarım ne inat yaparım, ne derlerse hee derim. Ama birisi damarıma basarsa

hayatı zindan ederim :) Eşim nasıl oğlak bilmiyorum, ne kin var, ne inat
Ben de burçlardan pek anlamam canım, en iyi bildiğim burç oğlak ve ablam yüzünden ikizler, bunların dışındaki burçların özelliklerini bilmem. Sen o merakı bir de bana sor, doğuracağımı nasıl anlayacağım, sancım mı olacak, su mu nişan mı gelecek, tek mi olacağım evde.... Normal doğurabilecek miyim, yoksa bahane ile sezeryana mı sokacaklar....? İnşallah az kaldı öğrenmeme :)
Ahhh Selin ahh, kusması devam ediyor mu canım, inşallah durmuştur.
Ben de küçükken çevremdeki bebeklerin mamalarını yerdim, muhallebi gibi olanlar, bayılırdım, şimdi de kızımıın mamalarını yerim