Eveeeet, eşimle 10 günlük beraberdik, bugün yeni işine başladı, ben yine her zamanki gibi tek kaldım. Annem bu arada 26 eylülde hacıya gitti hayırlısıyla 8 Kasımda dönecek, benim beklenen tarihim 18 kasım, bakalım inşallah yetişir :) Bu arada bu hafta pelvik (çatı) muayenesi olacağım kızlar, inşallah çatımız normal doğum için uygun çıkar da sezeryan olmaktan yırtarım, hayırlısı, bebeğim nasıl sağlıklı olacaksa o olsun.
Canım, öncelikle geçmiş olsun, elektrikle yakma olayını hiç düşünme, ben daha önce kolumdaki et beni gibi birşeyi yaktırmıştım, ki büyük bir alandı, inan ne öncesinde ne sonrasında hiiiiiç acımıyor, sadece güzel güzel et yanığı kokuyor

Alışverişe başlamışsın ne güzel, aldığın herşeyi mutlu günlerde kullanın oğluşun ve ailenle. Bu arada sıramı kapmaya çalışıyormuşsun kaptırmaaaaam, çok ayıp, sıranı bil

sen benden sonra doğuracaksın, nokta.

Canım 35. hafta diye Ateş hocamı söyledi. Kanama v.s. olmadıktan sonra niye 35. haftada ameliyat yapıyor, yazdıysan da kaçırdım sanırım. Son 1 haftadır çok yazışma olmuş.
Doğum çantan hayırlı olsun canım. Ben de önümüzdeki hafta hazırlayacağım, muhtemelen hasta bezi alırım, ben regl dönemlerinde bile çift ped kullanan bir insanım, doğumda ne olur hayal edemiyorum, bir de Asud sanırım normal doğumda daha çok kanama oluyor demiş, eğer öyleyse bana hasta bezi bile yetmez herhalde :) Ama sizin bahsettiğiniz mesane bezlerinden de almayı düşünüyorum, biraz arada kaldım sanırım.
Birşey soracağım yaa, dün akşam tam vajinama bir kaç saniyeliğine sancı ggirdi, bıçak saplanmış gibi. Uyumadan önce de bir kere girdi, ama çok kısa sürüyor, bu ünlü Brixton Hicks kasılmaları mı? sizde de oldu mu? Bugün de olursa doktoru arayacağım ama merak ettim. Bir de son 1 haftadır sırtımın sağ tarafı ağrıyor, özellikle otururken, en rahat pozisyonda olmama rağmen ağrıyor. Akşamları panik atak gibi atağım oluyor, sanki nefes alamayacakmışım gibi oluyor. Bunu doktora sormuştum normal demişti, ama rahatsız edici vallahi. Hamileliğimiz başından beri ne midem bulandı, ne başım döndü ne de başka bir şey. İlk defa hamilelik belirtilerim başladı sanırım :) Bir de kızım sağolsun yine 1 haftadır sürekli ayklarını göğüs altımda şişiyor, alıp yiyesim geliyor o minnacık ayaklarını

sizin sıpacıklarda böyle sürekli ayak saplıyor muydu:)
Pepukeye de söyledim, sıramı kimseye vermem, herkes sırasında doğum yapsın. Önce sen Fburakcığım, sonra ben, en son Pepuke :)
Canım, Selin'imiz bence bir anda atağa geçecek. Benim kuzenimin bebişi öyle oldu, inşallah Selin'inde bir anda boy ve kilosu fırlayacak, birazcıcık daha sabır. Evet doktorlar hep az da olsa anne sütü diyor. Hatta hiç pes etmeyin, sütün randımanlı gelmesi 3 ayı bile bulabilir diyorlar.İnşallah yaran v.s. az olur da senin için çok işkence olmaz.
AZRAAAA, canım bu hafta inşallah Mustafa Asaf'ına kavuşacaksın, kuzunla güzel güzel hasret giderirsiniz. Bu kadar zorluk atlattın, bu da geçecek Allah'ın izniyle, üzme kendini, ayrıca misafirlerle kendini çok yorma, tüm enerjini oğluna sakla :)