Pepuke senin bu taraftaki kadın doktor cidden kötü ötesiymiş, bir daha gitme ona yaaa, kendisine güveni yok onun, ona bir şey emanet edilmez. Aynı hastaneye gideceksen bile doktor değiştir. Ateş hoca ne güzel açıklamış her şeyi, neler olabileceğini, en kötü senaryoları v.b.... Canım rahmin alınması yerine orada bol bol kan bulundursanız olmuyor muymuş, kanamayı durduramazlar mıymış? Sonuçta rahmin alınması kanamayı durduramamaktan kaynaklanmıyor mu? Riskleri tam olarak sorsaydın. Tabii bundan sonra çocuk düşünüp düşünmediğini bilmiyorum canım, düşünmüyorsan pek sorun yok, düşünüyorsan biraz daha detaylı konuşursun hocayla, inşallah bu kötü senaryo gerçekleşmez arkadaşım, ki bence (hissettiğim) senin durumun o boyuta gelmeyecek canım. Ama Allah göstermesin kötü durumlarda sana müdahale edecek doktoru (Ateş hoca) bulmana sevindim. En azından için rahat olur, sana ve bebeciğine çok iyi bakacağına, sizi riskli bir duruma sokmayacağına inanıyorum. Alışveriş yaparak çok iyi etmişsin canım, insanın keyfi geliyor vallahi, ben ara sıra kzımın eşyalarına bakıp rahatlıyorum, gözlerimi kapatıp doğurduğumu, onu yıkadığımı, emzirdiğimi hayal ediyorum :) :) Bazen hayalperest olmak iyi oluyor, üstündeki sinir stresi alıyor
Dağcı, canım Mihrimah kızımız ve sen iyisindir umarım, biraz daha iyisindir artık inşallah. İkinizi de çok öpüyorum.