Plasenta previa

kızlar herkese günaydın
yarın sabah kahvaltı yapamayacağımdan kendime güzel bir çay demledim,bugün hafif bişeyler yesem iyi olacak çünkü yarın lağman yaparlar midem şişmesin rahat olsun ama aksine şimdi kahvaltı ettim açlıktan geberiyorum :44:nasıl şeyse artık sanırım stres mideme vuruyorama bugünü süt yoğurt meyveyle geçirmem şart kızım doğduğunda çok ağlamış annemde çantada 2numara emzik vardı yanlış almışızpaketinden çıkarıp vermiş ağzına susmuş,dün diyoki kesin açlıktan ağlıyordu,yarın oğlumda yırtarsa ortalığı diye emziği evde sakladıminşallah iy olur narkozdan hemen uyanırda emziririm bebeğimi
bu arada yarın benide merak edin dua edin olurmu

Ahhh canim ya ben bu topice ilk yazdığımda aynı bu durumdaydim sağolsun dangalak drum biri aynı sana söylenenleti bana söyledi bebeği alırız kanama durmaz rahimi alırız demode kaybederiz vs vs. Neye uğradığımı şaşırdım bianda okadar vahimde degilmis durumum ağlaya ağlaya kendi dr uma gittim..
Bana hiç bahsetmemisti bu durumdan sadece usg kalkma du ic ilacını al ilişki yasak diyordu sık sık kontrole çağırıyordu...

Ogün dr um bana evet dedi pkesentanin ucu asagida bu durumun çok ciddi degil bi kac haftaya ben yukari çıkacağını düşünüyorum 17. Haftamdaydim ben dedi previa teşhisi koymak için bu haftanın çok erken olduğunu düşünüyorum cogu 20 lı haftLarda yukarı çıkıyor farzedelim çıkmadı senin sadrce normal doğurma olayın olmaz sezeryan olursun öyle kanamanda olmaz dedi olmezsin korkma dedi...
O gittiğim dr bana kanama olursa donanımlı hastaneye git dedi kendi drum hemen gel dedi... Ve benim drumun dediği gibi 20. Haftamda çıktı yukarı diğer dr a kalsa ölmüş bitmiştim şimdi..

O yüzden ateş hocayi dinle ona güven ne riza bey ne o bu boş ver onları sen...
Ben kendi dr uma güvendim çok şükür boşa çıkmadı güvenim...

Benim gogus uclarim cok yara oluyo. ilac surup bunu takiyosun.daha cabuk iyilesiyo. ucu kurumuyo vs. internetten bi bak istersen de gerekirse alirsin. eczanelerde satiliyo. yanina almana getek yok. aventin iyi.ama insallah gerekmez canim da rahat emzirirsin.

Tek kullanimlik kilot. kirlenince atiyosun. cok rahat oluyo hastanede.tavsiye ederim.

canım nerde var bun kilotlardan bende alayım iyi olur kullanır kullanır atarım ...
bide bişey sorcam ya sen pedmi aldın yoksa hasta bezimi ? benim oğlumda kalkınca baya birden kanamam oldu inan pijama dayandıramadım pedler yetersiz geldi acaba hasta bezi nasıl olur sezeryan olunca o bölgeye rahatsızlık veriyormu ??*
son zaman sezeryanla hatunlar bi akıl verin hangisini alayım yanıma pedmi hasta bezimi ?
zaten gecelikti pijamaydı doldurucam 4 takım kadar kanamam çok oluyor benim bide ...

ilkte 2 pijama takımı almıştım yanıma evden getirtmek zorunda kaldım ilk gün ne giydimse kirlendi hep 2. gün iyidi ama ped yeterliydi ...

Canım canpedinin mesane pedini alacan. Hasta bezi vs. Olmuyo. Cok fazla buyuk.Sarı paket Migros'ta ve Real'e de var.7.5 tl. :)
Kullan at çamaşırı ben havuzluhan dan aldım. Bakirkoyde de vardı ama fiyat iki katıldı. Gür çarşı miydi yeraltında ki ? Fuar bebe de vardı. Havuzluhanda da en altta. 8 tl orda, 16 tl Bakırköy'de.
Benim de kanamam çoktu ama bunlarla geçmedi walla.

mesane pedimi bunuda ilk duydum ya ben hasta bezinin rahat olmayacağını biliyorum canım az çok ama naparsın benimgibi löp löp düşerse kanaman mecbur aranıyorsun başka altarnatifler.. inan ayağa bi kalktım kocaman bişey löp diye pedi medi dinlemeden aşağı kadar ini verdi terliklerim bile batmıştı yani (

migros var yakınımda bi bakayım çıkktığımda mesane pedimi yazıyor canım üstünde? bide ben ağrılardan artık biyere gidemiyorumki aminönü için geç kaldım sanırım ama nette bi araştırayım o kullan atları bulursam artık fiyatına falan bakmadan alırım napıyım ... inan artık bigün dışarı çıksam bi araba dayak yemiş gibi 2 gün evde yatıyorum (

Üzerinde aynen o yazıyor canım. Ben ilk hastabezi almıştım yanlışlıkla. Kullanamadım tabi. Hastanede bundan verdiler. Bir paket yetmedi tabi ben dışardan aynısından aldırdım. Canped mesane pedi. digeri de öyle büyük ki alt açmada kullandım kizima walla :) bitti çok şükür.
Seni çok iyi anlıyorum canım. ALlah su günlerinde yardım etsin. Sabır

Benim kiz bütün gün memede. Uyku velan kalmadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Kucağıma alıyorum iki emip uyuyo,bırakıyorum ağlıyor. Çok anlayınca çok küsüyor. Çok emmek istiyo. E benim kapasite de belli. Böyle giderse mama gerekecek. Zor sabrediyorum zaten. Hala şansımı deniyorum. ALlahim kızımın rızkını verişin diye bol bol dua ediyorum. Çok zor böyle. Bol bol sutunuz olsun inşallah kızlar.

Canım netten baktım idrar kaçıranlar içinmis.. emme kapasitesi yükselmiş pedlere göre hemen alicam ondan markette bulamazsam netten alicam 2 paket alayım bende ne olur ne olmaz dini canım...

Bu emme olayı doymamasindan kaynaklı demekki hala tam gelmemiş sütün napsin kucucuk doyamuyor sürekli yapışık memeye...

Benim en başından gelmemişti hiç hastanede mecburen başladılar mamaya sürekli gelip gidip bakiyolardi geldimi diye yok bir damla bile emzir yinede diyolardi yok yok yok....
Okadar zor geldiki ama 1.5 ayını aldı allahtan mamaya alışmadı kestim meme verdim sonra hep...

Mecbur kalirsan dr la beraber karar verip başla canım inşallah memeyide bırakmaz bazısı bırakıyormus...

Hastanede2paket bitirdim.evde de 1paket kullandım.sonra orkide geçtim. Hala kanamam devam ediyor bu arada.

Benim hemen geldi de . Durum böyle.geç olsun temiz olsun. Mamayla bı arada ben de bırakır diye korkuyorum.

C.tesi gene gidicez bu yüzden. Tartısına vs. Bakacak gene. Gerekirse verecek herhalde. Kilo alımı az çünkü. Küçüğüm diye seve seve öyle bırakıyorum sanırsam

kızlar baya bir alıntı yapmıştım.oğlum vermedi pcyi.çizgi film falan izliyordu.kalkınca da kapatmış.ben de ancak fırsat buldum.
azra ve ahistanbul planlı olarak gidiyorsunuz,inşaALLAH doğumunuz da güzel geçecek.

pepuke ateş hocaya gitti.geldiğin de ayrıntılı yazar ama memnun kaldı sanırım.

Bende bulamadım migrosta netten alayım ozaman 3 paket alayım kalirsa reglimin yoğun olduğu gecelerde yine kullanırım kalmaz yani...

Inşallah benim oglum gibi hem memeyi hem biberonu alır birakmasinda mama sonuçta takviye aslolan anne sutu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…