- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.861
Canım ben günleri karıştırmışım bugünü çrş sanıyorum daha bir günün var doğru ya.kafa kalmadıki bende.o damarlar bizi mahvetti aslında damarlardan ziyade doktorların salaklığı daha doğru olur.tek umudum ateş hoca o da kötü konuşursa yandım demektir çünkü moralim düşüşe geçti artık keşke hamilelerin kullanabileceği bir yatıştırıcı olsa çok ihtiyacım var.pasiflora verdi dr ama hiç işe yaramıyor.canım ya ben sizi bırakır gidermiyim allah nasip ederse yarın sabah bu saatlerde hastanedeyim ve işlemlerim başlamış olacak hayırlısıyla çıkayım en geç akşama size ceptende olsa msj yazarım yeterki sağlık olsun....
sende gerekirse yat hastaneye,ne güzel gidiyorudu değerler bişeylere üzülüp sinirlendiysen etkiler seni,rabbim hepimize yardım etsin
sağol canım allah razı olsun...o konuda diğer kızlr daha çok bilgi sahibi cnm
felaket tellalı bunlar allah korusun boşver sen onları banada dün bir sürü damar var dedi gösterdi yerini tepsit edelim ona göre ameliyatta dikkat edicem dedi,gözü körmü de kesecek önündeki şeyi afedersin bırak sen çok bilmiş kadınıda ateş hocaya git gönlün rahat olsun görürsün bak bugün hayırlı haberle döneceksin,banada neler söylediler anlattımya,o an çok üzülüyor insan ama ne yapayım kaçışım yok yarın hep beraber görücez artık allah ne kararladıysa o,korkma zaten inan bana allah sona doğru bir cesaret veriyor ki billemezsiznizrabbim büyük
Sen hiç panik yapma canım durumun benimki gibi değil en azından marjinalsin çok az damarlanma vardır.o da halledilir inşallah...
canım ya ben sizi bırakır gidermiyim allah nasip ederse yarın sabah bu saatlerde hastanedeyim ve işlemlerim başlamış olacak hayırlısıyla çıkayım en geç akşama size ceptende olsa msj yazarım yeterki sağlık olsun....
sende gerekirse yat hastaneye,ne güzel gidiyorudu değerler bişeylere üzülüp sinirlendiysen etkiler seni,rabbim hepimize yardım etsin
sağol canım allah razı olsun...o konuda diğer kızlr daha çok bilgi sahibi cnm
felaket tellalı bunlar allah korusun boşver sen onları banada dün bir sürü damar var dedi gösterdi yerini tepsit edelim ona göre ameliyatta dikkat edicem dedi,gözü körmü de kesecek önündeki şeyi afedersin bırak sen çok bilmiş kadınıda ateş hocaya git gönlün rahat olsun görürsün bak bugün hayırlı haberle döneceksin,banada neler söylediler anlattımya,o an çok üzülüyor insan ama ne yapayım kaçışım yok yarın hep beraber görücez artık allah ne kararladıysa o,korkma zaten inan bana allah sona doğru bir cesaret veriyor ki billemezsiznizrabbim büyük
canım valla sinirselde olabilir eşimle atisip duruyoruz bu ara kesin etkisi vardir... Gerci dr gebelik ilerledikçede bu durumun olabileceğini söylemişti...
Insallah yarin güzel haberlerini alicaz seninde... Bugünü guzel geçir karnında son gunu bebisinin yarın yerinden ediceksiniz kuzucugu rahatını bozacaksiniz... Orda ekmek elden su gölden çıkınca hepsi icin zorlancak aglicak talep edicek isteklerini ağlayarak...
Canım çok sağol boşverdim zaten salak kadın hem bana panikleme diyo hem de söylenmemesi gereken herşeyi söylüyo mal.gece uykum kaçtı çok fena kurdum kendimi musalla taşında buldum ordan mezar taşımı gördüm falan kalktım sabah namazını kıldım oturaraktan dua ettim Allahım bana sakinlik huzur ver diye.şimdi kızım okul için çıktı.gün ağarınca biraz kaygılar azaldı.ama dokunsan ağlayacak pozisyondayım.inşallah güzel moralle dönerim canım çok sağol öpüyorum..
canım valla sinirselde olabilir eşimle atisip duruyoruz bu ara kesin etkisi vardir... Gerci dr gebelik ilerledikçede bu durumun olabileceğini söylemişti...
Insallah yarin güzel haberlerini alicaz seninde... Bugünü guzel geçir karnında son gunu bebisinin yarın yerinden ediceksiniz kuzucugu rahatını bozacaksiniz... Orda ekmek elden su gölden çıkınca hepsi icin zorlancak aglicak talep edicek isteklerini ağlayarak...
sağol cnm inşallah
benim ilk şeker tahlilimden 2 gün önce 2000 tl'lik laptopu süpürge yaparken kabloya takılıp üstünden geçip ikiye ayırmıştım o gün akşama kadar ağladım,içindeki fotolar bilgiler gitti diye,ama ne ağlamakneyse eşimde üzüldü çok ama napsın adam eresi gün biboy küçük olanlardan almış beni üzülmesin diye ama benzermi büyüğe,sonra beni şeker 179 çıktı 15 gün diyet yaptım düştü 3 günde hafta bir hep ölçtürdü dokto 60-70 anlattım inandı oda üzüntüden olduğuna yani fazla sinirlenme boşver muhakkak etk,ilemiştir
sağol cnm inşallah
benim ilk şeker tahlilimden 2 gün önce 2000 tl'lik laptopu süpürge yaparken kabloya takılıp üstünden geçip ikiye ayırmıştım o gün akşama kadar ağladım,içindeki fotolar bilgiler gitti diye,ama ne ağlamakneyse eşimde üzüldü çok ama napsın adam eresi gün biboy küçük olanlardan almış beni üzülmesin diye ama benzermi büyüğe,sonra beni şeker 179 çıktı 15 gün diyet yaptım düştü 3 günde hafta bir hep ölçtürdü dokto 60-70 anlattım inandı oda üzüntüden olduğuna yani fazla sinirlenme boşver muhakkk etk,ilemiştir
Canım inan sinirlenilmeyecek gibi olsa sinirlenmem...
Kırılan eşya olsun yerine konuluyor kalp kirildimi tamiride yok Malesef...
Canım inan sinirlenilmeyecek gibi olsa sinirlenmem...
Kırılan eşya olsun yerine konuluyor kalp kirildimi tamiride yok Malesef...
hay allah canım ya senin baya moralin bozuk,annen sizde kalıyo ayıp olur kandının yanında oda yapmasın yani kızdım şimdi
hay allah canım ya senin baya moralin bozuk,annen sizde kalıyo ayıp olur kandının yanında oda yapmasın yani kızdım şimdi
yok canım annem evine gitmişti hafta sonu geldi kavganın üstüne bide( tabi oda eşime kızdı niye böyle yapıyorsun diye ..
kısaca evde bişey kalmadı markete yollayamadım 2 gün gitmiyor uyuz şey hastayım yatıyorum ben acıktım ne yicem diye beni kaldırmalar .. çöp sineklendi dökmemeler... internette sorun var ara yaptır derim yapmamalar hep yarın yarın yarın yarında oluyor yine yok en sonunda delirdim yani ...
kaç gündür ağrıyla yatıyorum ya insaf naz yapıyorum sanıyor(
canım kullan at çamaşır nasıl bir şey ne işe yarıyor??? ben bunu hiç duymamışım da
Teşekkürler asudcum. Dediklerinin çoğu hazır zaten, fazla eksiğim kalmamış anlaşılan. Olmadı kocam sağolsun emrime amade her daim.Sadece göğüs kalkanı nedir, ne işe yarar onu bilmiyorum. :26: Zaten yarın hastaneye de sormayı düşünüyorum gerekecekleri.
Tek kullanimlik kilot. kirlenince atiyosun. cok rahat oluyo hastanede.tavsiye ederim.
canım nerde var bun kilotlardan bende alayım iyi olur kullanır kullanır atarım ...
bide bişey sorcam ya sen pedmi aldın yoksa hasta bezimi ? benim oğlumda kalkınca baya birden kanamam oldu inan pijama dayandıramadım pedler yetersiz geldi acaba hasta bezi nasıl olur sezeryan olunca o bölgeye rahatsızlık veriyormu ??*
son zaman sezeryanla hatunlar bi akıl verin hangisini alayım yanıma pedmi hasta bezimi ?
zaten gecelikti pijamaydı doldurucam 4 takım kadar kanamam çok oluyor benim bide ...
ilkte 2 pijama takımı almıştım yanıma evden getirtmek zorunda kaldım ilk gün ne giydimse kirlendi hep 2. gün iyidi ama ped yeterliydi ...
Canım canpedinin mesane pedini alacan. Hasta bezi vs. Olmuyo. Cok fazla buyuk.Sarı paket Migros'ta ve Real'e de var.7.5 tl. :)
Kullan at çamaşırı ben havuzluhan dan aldım. Bakirkoyde de vardı ama fiyat iki katıldı. Gür çarşı miydi yeraltında ki ? Fuar bebe de vardı. Havuzluhanda da en altta. 8 tl orda, 16 tl Bakırköy'de.
Benim de kanamam çoktu ama bunlarla geçmedi walla.
mesane pedimi bunuda ilk duydum ya ben hasta bezinin rahat olmayacağını biliyorum canım az çok ama naparsın benimgibi löp löp düşerse kanaman mecbur aranıyorsun başka altarnatifler.. inan ayağa bi kalktım kocaman bişey löp diye pedi medi dinlemeden aşağı kadar ini verdi terliklerim bile batmıştı yani(
migros var yakınımda bi bakayım çıkktığımda mesane pedimi yazıyor canım üstünde? bide ben ağrılardan artık biyere gidemiyorumki aminönü için geç kaldım sanırım ama nette bi araştırayım o kullan atları bulursam artık fiyatına falan bakmadan alırım napıyım ... inan artık bigün dışarı çıksam bi araba dayak yemiş gibi 2 gün evde yatıyorum(
Üzerinde aynen o yazıyor canım. Ben ilk hastabezi almıştım yanlışlıkla. Kullanamadım tabi. Hastanede bundan verdiler. Bir paket yetmedi tabi ben dışardan aynısından aldırdım. Canped mesane pedi. digeri de öyle büyük ki alt açmada kullandım kizima walla :) bitti çok şükür.
Seni çok iyi anlıyorum canım. ALlah su günlerinde yardım etsin. Sabır
Benim kiz bütün gün memede. Uyku velan kalmadı. Ne yapacağımı şaşırdım. Kucağıma alıyorum iki emip uyuyo,bırakıyorum ağlıyor. Çok anlayınca çok küsüyor. Çok emmek istiyo. E benim kapasite de belli. Böyle giderse mama gerekecek. Zor sabrediyorum zaten. Hala şansımı deniyorum. ALlahim kızımın rızkını verişin diye bol bol dua ediyorum. Çok zor böyle. Bol bol sutunuz olsun inşallah kızlar.
Canım netten baktım idrar kaçıranlar içinmis.. emme kapasitesi yükselmiş pedlere göre hemen alicam ondan markette bulamazsam netten alicam 2 paket alayım bende ne olur ne olmaz dini canım...
Bu emme olayı doymamasindan kaynaklı demekki hala tam gelmemiş sütün napsin kucucuk doyamuyor sürekli yapışık memeye...
Benim en başından gelmemişti hiç hastanede mecburen başladılar mamaya sürekli gelip gidip bakiyolardi geldimi diye yok bir damla bile emzir yinede diyolardi yok yok yok....
Okadar zor geldiki ama 1.5 ayını aldı allahtan mamaya alışmadı kestim meme verdim sonra hep...
Mecbur kalirsan dr la beraber karar verip başla canım inşallah memeyide bırakmaz bazısı bırakıyormus...
Hastanede2paket bitirdim.evde de 1paket kullandım.sonra orkide geçtim. Hala kanamam devam ediyor bu arada.
Benim hemen geldi de . Durum böyle.geç olsun temiz olsun. Mamayla bı arada ben de bırakır diye korkuyorum.
C.tesi gene gidicez bu yüzden. Tartısına vs. Bakacak gene. Gerekirse verecek herhalde. Kilo alımı az çünkü. Küçüğüm diye seve seve öyle bırakıyorum sanırsam
yok canım annem evine gitmişti hafta sonu geldi kavganın üstüne bide( tabi oda eşime kızdı niye böyle yapıyorsun diye ..
kısaca evde bişey kalmadı markete yollayamadım 2 gün gitmiyor uyuz şey hastayım yatıyorum ben acıktım ne yicem diye beni kaldırmalar .. çöp sineklendi dökmemeler... internette sorun var ara yaptır derim yapmamalar hep yarın yarın yarın yarında oluyor yine yok en sonunda delirdim yani ...
kaç gündür ağrıyla yatıyorum ya insaf naz yapıyorum sanıyor(
bende hiç dayanamam hemen deliririmkusura bakma kavgayı haketmiş küsseydin ben küser hiç konuşmam yalvarmadan gelir kendi sarılır haklısın der senin şekerin ondan yükselmiştir canım yaptımı kavgadan sonrra bari:26:yapacaksın tabi naz ne varmış 10 keremi doğuracaz sanki bazen hiç çeklmiyorlar değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?