- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.661
Hadi ikinize de gıcıklık yapayım, ikiniz de çok erken evlenmişsinizEn ideal yaş benim ki, 33 yaşında evlendim :) Fburakın arkadaşları gibi yani :)
işte bu cok guzeldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ikinize de gıcıklık yapayım, ikiniz de çok erken evlenmişsinizEn ideal yaş benim ki, 33 yaşında evlendim :) Fburakın arkadaşları gibi yani :)
14 de tanistik canim hani bugun karsilastigim hamile arkadasim vardi ya o vardi yanimda ogun bunla karsilastik ben tanismak istemedim o sebep oldu tanismamiza... Aslinda ilk goruste ask mevzusu ama utangactim ben... Sonra ayrilma sebebimiz aldatma oldu Malesef... Cok ugrasti basta affettim sonra kaldiramadim o olayi oyle otururken aniden onunla olmucani vs soyledim cektim gittim yine cok ugrasti donmedim birdaha tabikide.. simdi dusunuyorum cok iyi yapmisim daha cok boynuzlanirdim yani.. benim kuzen var yollayim istersen 18 de evlendi...
........................Hadi ikinize de gıcıklık yapayım, ikiniz de çok erken evlenmişsinizEn ideal yaş benim ki, 33 yaşında evlendim :) Fburakın arkadaşları gibi yani :)
Ahh canim biri evlenmis cok sukurde 2 si duruyor hala... Artik evde kaldi onlar...
hah hemen yolla cnm yegenını nhatta ez benım yerıme hemencık onu
cnm cok ıyı yapmışsın bak o yaştada olgunmuşsun yınede kandıramamış senı buyuk hata olurdu hayatın zıyan olurdu sukurkı ben eşimle karşılaşmısım 17 yaşındaydım benım ılk sevvgılımdı zaten bendende 7 yaş buyuk
Benimde ilkti oda canim ben hep yasima gore olgun dusunurdum... Zaten oyle dusunmesem suan ne durumda olurdum bilemiyorum... Zaten bence o yasta evlilikte anlasmakta zor olurdu gibime geliyor oda benden 4 yas buyuktu . Bide baya baya tipide vardi cok kiz dolasiyordu pesinde ozaman dusundum taaa bu adam beni yorar diye... Sonu belliydi yani olmayacak disuse amin denmez.... bazen diyorum verilmis sadakam varmis ne buyuk beladan kurtulmusum.....
Bana da öyle diyorlardı ama :) Hoş ben eşimle tanışalı 11 sene oldu, 2001 den beri beraberiz ama kimse evleneceğimi düşünmüyordu :) Bir de bizim ailede kız erkek farketmeksizin evlilik taban yaşı 30 gibi bir şey :)
Bana da öyle diyorlardı ama :) Hoş ben eşimle tanışalı 11 sene oldu, 2001 den beri beraberiz ama kimse evleneceğimi düşünmüyordu :) Bir de bizim ailede kız erkek farketmeksizin evlilik taban yaşı 30 gibi bir şey :)
ay bencede cnm benım ıykı olgun bakaan bı kızmışsın sımdıdın 15 ı olsayın zıyan olmuştun ıyıkı o işi bıtırmışsın eşinle tanışıp guzel yuva kurmuşsun
11 senemı oldu uh maşalla cnm ya pekala ne kadar oldu evlenelı bızde eşimle 2002 de tanıştık 2003 te cıkmaya başladık
Siz OSI uzatmissiniz.. simdi kizini alinca kucagina keske daha erken yapsaymisiz diceksin li bende oyle demistim... Oglum olmadan once cok bos yasamisim diye durup dusunuyorum bazen.
Sesler,ugultular,loş bır ortam gozumu acmaya calısıyorum acamıyorum.uyku.dogrulmaya calısıyorum olmuyor.elım karnımda kzıım dıyorum ses yok.bagırmaya calısıyorum sesım cıkmıyor kalkıcam bırakın bebegım nerde dıyorum gelıcek dıyor bırı.esım degıl annem degıl odada kımse yok .farkına varıyorum dogum yaptım yanıma bakıyorum kızım yok aglıyorum nerde dıye.(daha sonra ayılrıken yaptıklarını anlatıyorlar tabı.hemşireye şişko falan deyıp kufur etmemısım)cok guzel dıyorlar sıyah saclı yıkayıp getırcekler dıyorlar esım nerde dıyorum asagıda dıyorlar.aklıma gelıyor rahmım dıyorum alındı mı .yerınde hırcbırsey alınmadı dıyorlar.hemşire gelıp ıgne yapıyor.uyu dıyor.kızımı beklıycem dıyorum uyumazsan agrın geçmez getırmeyız dıyorlar.agrı hıssetmıyorum o anda tek derdım kızım.terslık var bu ıste yarım saat,bır saat,bır bucuk saat kıızm yok ve ben kızımı gelıcek emzırıcem dıyorum.merak edıyorum resım cektınız mı dıyorum.cunkı cıkar cıkmaz bebek odasındakı camdan resım cekmeye ızın var .aa telas yaptık cekemedıkdıyrolar.bırı pıl bıttı dıyor.dıgerı yanlıs tusa bastım sılındı dıyor başlıyorum aglamaya cocoguma ne oldu dıye.oldugunu dusunuyorum.annem gelıyor .bebek yogun bakımda dıyor.herkes kızıyor ne yapıyorsun dıye.yıkılıyorum
Aglayamıyorum canım cok acıyor.nefes alamıyorum.kasılıyorum her defasında canım cok acıyor.kalkmam lazım bır kat asagıya ınmem lazım kzımı gormem ıcın.ıgne yapın asagıya ınıcem dıyorum kanamam var .bu arada bana amelıyatı anlatıyorlar doktorum gelıyor umrum degılkı kızıma gorene kadar yasadıgına dahı ınanmıycam.
Dogumhane-bebek odası onu:esım bır kosede dua edıyor.kardesım kadar yakın arkdsım baska kosede aglıyor.kan verıcekler baska kosede,herkes bebegı beklıyor.bır anda asansor kapısı acılıyor ben amelıyata gırelı 15 dakıka olmus.bebek doktorunun kucagında her yerı sarılı sadeece sacları gozuken bır bebek arksında 4 kısı ellerınde solunum cıhazları tupler yogun bakıma gırıyor.esım bızım oldugunu doktordan anlıyor.yere cokuyor aglamaya baslıyor.o anda herkes bıtıyor.kımseden ses yok beklıyorlar kapıya vuruyorlar ses yok .esımın aklına ben gelıyorum asagıya kosuyor.amelıyathaneye ses yok.yukarı odaya cıkın dıyorlar oraya gelıcek.30 dakıka sonra ben sedyede baygın ama aglayarak gelıyorum.kan ıstenmemıs.23.haftadan berı yasadıgım kanamaların nedenı olan prevıa totalıs kısmı akreata adı batsınbıze korkulan operasyonu yasatmamıs.kapalı kutu acılınca tam yapısıklık olmadıgı damar yapmadıgı mesane ıle alakası olmadıgı gorulmus.cok az bır kısımda yapısma varmıs.onuda cok rahat almıslar .