- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.681
bıldıgınız gıbı hamılelıgımı cok sancılı gecırdım.kanamalar hastaneler dunya kadar korku rıskler.son uc bucuk ay hep yattım allahım dıyordum yeter nolur yaga kalkayım.ınanın su an yasadıklarımın bır gununu bıle hatırlamıyorum.emınım kızımı kucagıma alınca bunalrıda hatırlamıycam.
yazdıgım seyler sızı korkutmasın sakın .anne olmak kadar guzel bır sey yokmus dunyada .o kucucuk seyı gorunce herseye degermıssın dıyorsun kı ben daha dokunamdım.
previada olsa totalisde olsa hadı en kotusu akreatada olsa herseye degersın.
sımdıye kadar bu sayfada acılarımız paylastık.ınsallah bunalr son olur.yerı geldı en uzuntulu yıkılmıs anlarımzıda bırbırımıze destek olduk moral verdık.dogum yapmıs olsam da burda olmaya devam edıcem.yenı bebıslerımız gelıcek cunkı.sezeryandan korkan arkadaslar hiç aklınıza takmayın bıle.sımdıkı aklım olsa ınanın hıc o kdar salya sumuk gırmezdım amelıyata .elımızde degıl tabı ılk kez yasıyoruz.ama hersey tereyagından kıl ceker gıbıoluyoır.hepınız ıcın dua etmeye devam edıyorum.lohusanın duası 40 gun boyunca kabul olurmus:)
yarın taburcu oluyorum.melegım burda kalıcak. sonra tekrar aksam gormeye gelıcem .tabı o kdar dayanabırlısem .cunku yarın eve onsuz gıtmek cok zoruma gıdıcek.sutum hala gelmedı .evde sagmaya devam.ıns gelır kızımın ıhtıyacı var cunkı.
sımdıye kadar ban destek olan pepuke,mersenne,dağcı ,azzrraa ısmını ozellıkle belırtmedıgım arkdasım varsa nolur affetsız ve hpenız arkadsalıgınız ,svgı dolu kalbınız ıcın cok tesekkurler .allah hepınızın amelıyatını benım gıobı sorunsuz gecırsın.evlatlarınızı saglıkla kucagınıza varsın.allah kımseyı evlat acısı ıle sınamasın nolur korkmayın.allah dualarımızı kabul edıyor.hepınız kus gıbı gırıp kuş gıbı cıkıcaksınız..ben burda olamaya devam edıcem gelısmelerı aktarıcam .hepınızı sevıyorum.hersey ıcın tskler guzel anneler
Canım inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alacaksın, o yüzden lütfen üzülme artık, bebeğin şu an yoğun bakımda olabilir ama sağlığı yerinde, darışı bizlerin başına. Şimdi onun en büyük ihtiyacı mutlu ve sütlü bir anne :) Tabii ki biliyorsun ama sütünün olması için üzülmemen lazım. Eve çıkınca kızının odasını,eşyalarını hazırlarsın, her gün onu ziyarete gidersin, zaman sizin için hemen geçer inşallah. Seni ve tatlı bebeğini çok öpüyorum.