• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

bıldıgınız gıbı hamılelıgımı cok sancılı gecırdım.kanamalar hastaneler dunya kadar korku rıskler.son uc bucuk ay hep yattım allahım dıyordum yeter nolur yaga kalkayım.ınanın su an yasadıklarımın bır gununu bıle hatırlamıyorum.emınım kızımı kucagıma alınca bunalrıda hatırlamıycam.
yazdıgım seyler sızı korkutmasın sakın .anne olmak kadar guzel bır sey yokmus dunyada .o kucucuk seyı gorunce herseye degermıssın dıyorsun kı ben daha dokunamdım.
previada olsa totalisde olsa hadı en kotusu akreatada olsa herseye degersın.
sımdıye kadar bu sayfada acılarımız paylastık.ınsallah bunalr son olur.yerı geldı en uzuntulu yıkılmıs anlarımzıda bırbırımıze destek olduk moral verdık.dogum yapmıs olsam da burda olmaya devam edıcem.yenı bebıslerımız gelıcek cunkı.sezeryandan korkan arkadaslar hiç aklınıza takmayın bıle.sımdıkı aklım olsa ınanın hıc o kdar salya sumuk gırmezdım amelıyata .elımızde degıl tabı ılk kez yasıyoruz.ama hersey tereyagından kıl ceker gıbıoluyoır.hepınız ıcın dua etmeye devam edıyorum.lohusanın duası 40 gun boyunca kabul olurmus:)

yarın taburcu oluyorum.melegım burda kalıcak. sonra tekrar aksam gormeye gelıcem .tabı o kdar dayanabırlısem .cunku yarın eve onsuz gıtmek cok zoruma gıdıcek.sutum hala gelmedı .evde sagmaya devam.ıns gelır kızımın ıhtıyacı var cunkı.

sımdıye kadar ban destek olan pepuke,mersenne,dağcı ,azzrraa ısmını ozellıkle belırtmedıgım arkdasım varsa nolur affetsız ve hpenız arkadsalıgınız ,svgı dolu kalbınız ıcın cok tesekkurler .allah hepınızın amelıyatını benım gıobı sorunsuz gecırsın.evlatlarınızı saglıkla kucagınıza varsın.allah kımseyı evlat acısı ıle sınamasın nolur korkmayın.allah dualarımızı kabul edıyor.hepınız kus gıbı gırıp kuş gıbı cıkıcaksınız..ben burda olamaya devam edıcem gelısmelerı aktarıcam .hepınızı sevıyorum.hersey ıcın tskler guzel anneler

Canım inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alacaksın, o yüzden lütfen üzülme artık, bebeğin şu an yoğun bakımda olabilir ama sağlığı yerinde, darışı bizlerin başına. Şimdi onun en büyük ihtiyacı mutlu ve sütlü bir anne :) Tabii ki biliyorsun ama sütünün olması için üzülmemen lazım. Eve çıkınca kızının odasını,eşyalarını hazırlarsın, her gün onu ziyarete gidersin, zaman sizin için hemen geçer inşallah. Seni ve tatlı bebeğini çok öpüyorum.

Kamescim yazdiklarini okudum bir bir Insallah bebeginde sorunsuz bir sekilde yaninda olucak Insallah yasadigin butun sorunlar bitecek Insallah....

Pepukecim yeni yasin kutlu olsun... Nice guzel senelere esin ve cocuklarinla girmen dilegiyle...

bıldıgınız gıbı hamılelıgımı cok sancılı gecırdım.kanamalar hastaneler dunya kadar korku rıskler.son uc bucuk ay hep yattım allahım dıyordum yeter nolur yaga kalkayım.ınanın su an yasadıklarımın bır gununu bıle hatırlamıyorum.emınım kızımı kucagıma alınca bunalrıda hatırlamıycam.
yazdıgım seyler sızı korkutmasın sakın .anne olmak kadar guzel bır sey yokmus dunyada .o kucucuk seyı gorunce herseye degermıssın dıyorsun kı ben daha dokunamdım.
previada olsa totalisde olsa hadı en kotusu akreatada olsa herseye degersın.
sımdıye kadar bu sayfada acılarımız paylastık.ınsallah bunalr son olur.yerı geldı en uzuntulu yıkılmıs anlarımzıda bırbırımıze destek olduk moral verdık.dogum yapmıs olsam da burda olmaya devam edıcem.yenı bebıslerımız gelıcek cunkı.sezeryandan korkan arkadaslar hiç aklınıza takmayın bıle.sımdıkı aklım olsa ınanın hıc o kdar salya sumuk gırmezdım amelıyata .elımızde degıl tabı ılk kez yasıyoruz.ama hersey tereyagından kıl ceker gıbıoluyoır.hepınız ıcın dua etmeye devam edıyorum.lohusanın duası 40 gun boyunca kabul olurmus:)

yarın taburcu oluyorum.melegım burda kalıcak. sonra tekrar aksam gormeye gelıcem .tabı o kdar dayanabırlısem .cunku yarın eve onsuz gıtmek cok zoruma gıdıcek.sutum hala gelmedı .evde sagmaya devam.ıns gelır kızımın ıhtıyacı var cunkı.

sımdıye kadar ban destek olan pepuke,mersenne,dağcı ,azzrraa ısmını ozellıkle belırtmedıgım arkdasım varsa nolur affetsız ve hpenız arkadsalıgınız ,svgı dolu kalbınız ıcın cok tesekkurler .allah hepınızın amelıyatını benım gıobı sorunsuz gecırsın.evlatlarınızı saglıkla kucagınıza varsın.allah kımseyı evlat acısı ıle sınamasın nolur korkmayın.allah dualarımızı kabul edıyor.hepınız kus gıbı gırıp kuş gıbı cıkıcaksınız..ben burda olamaya devam edıcem gelısmelerı aktarıcam .hepınızı sevıyorum.hersey ıcın tskler guzel anneler

caım benim yazdklarını gözlerim dolu dolu okudum bende kısmet olup yazabilecekmiyim diye rabbim bebeğinede sanada acil şifalar versin tez zamanda kavuşun inşallah şükürden başka ne denirki hamd olsun rabbim beterinden korusun hepinize sağlıklı uzun ömürler versin:nazar::nazar::nazar:

kucagım bombos evıme geldım.kızım sarılık olmus.ışık tedavısıne baslamıslar.evde duramıyorum.sutum hala gelmedı.sut sagma makınesı aldık bırazdan tekrar denıycem.sonra hastaneye gıdıcem dayanıyorum evde cunkı .dunden berı uykum yok gzoelrım sıstı.dıkıslarıma pansuman yapıldı.bandaj cıktı.canım acıyor hala ama herseye ragmen kızımın yanına gıtmem lazım

kucagım bombos evıme geldım.kızım sarılık olmus.ışık tedavısıne baslamıslar.evde duramıyorum.sutum hala gelmedı.sut sagma makınesı aldık bırazdan tekrar denıycem.sonra hastaneye gıdıcem dayanıyorum evde cunkı .dunden berı uykum yok gzoelrım sıstı.dıkıslarıma pansuman yapıldı.bandaj cıktı.canım acıyor hala ama herseye ragmen kızımın yanına gıtmem lazım

Suan kendini eminin yarim hisdediyorsundur sabir bunlarda gecicek kavusacaksin bebegine sonunda...
Sarilik mavi isik tedavisiyle duzeliyor onu hic kafana takma olurmu...

Sezeryanda sut gec gelebiliyor canim benim oglumda 20 gun erken alindi bende baya cebellestim sutum gelsin diye... Surekli sag gelmesede bol bol Su ic sut arttiran vita malt var ondan al... Banyo icin Dr izin vetdiyse banyo yaparkrn masaj yap goguslerine... Ben sezeryan sonrasi cok ugrastim bu sut meselesiyle 1 ay sonunda geldi tamamen... Hem emziriyodum bisey gelmesede hem sagma makinasiyla sagmaya calisiyordum az maz derken cogaldi sonra..

kızlar yine kayboldunuz nerde herkes toplu bayram alışverşinemi gitti:44::44:

Digerlerini bilmem ama Ben tembellik yapiyordum.. benim isimi gicumu herseyimi annem yapti bana suan kiyamiyor... Cok cektin cok yiprandin bisey olur vicdan azabi cekeriz diyor..
Bu bebisten once bir temizlik sonrasi dusuk hikayem var zaten ozaman keske yapmasaydin Ben yapardim dedi... Benim bebislerde pamuk ipligine bagli mubarek....

canım benim mesajlarını ağlaya zırlaya okudum.kıyamam sana bitanem..korkularını,yaşadıklarını çok iyi anlıyorum..her bir kelimende ben de seninle yaşadım adeta.sen ve minişin en zor safhaları atlattınız bunun farkındasın dimi?
geriyeçok birşey kalmadı,sarılık olası zaten Allahın emri ,her erken doğan sarılık olur ve atlatır.canını sıkma bak doktorun da hayati sıkıntısı yok demiş.10 gün dediğin sayılı gün sen toparlanana dek geçer.o arada eksiklerinizi de tamamlarsınız.bak Allaha çok şükür ameliyatın sorunsuz geçti hiç kanaman olmamış kan takviyesine gerek bile duymamışlar.Allahın şanslı kulusun biliyorsun değil mi canım?rahmin de duruyor.kızına ileridekardeş yapma şansın elinden alınmadı ne mutlu sana.önce kendin toparlanman lazım,artık sen bir annesin,kızın için senin sağlam olman lazım.sen iyi ve güçlü ol ki ona iyi bir anne olabilesin.kendini telkin etmeye çalış.onun yanına girdiğinde pozitif ol.sen ne hissedersen o da hisseder.minicikler ama onlar bizim sandığımızdan daha güçlüler.

doğumgünümü hatırladığın için çok teşekkürler canım..Çağla hanım size bayram hediyesi gibi geldi hoşgeldi.ileride ona anlatacağın maceralı ama sonu iyi biten bir hikayen var..

Bu da gececek kavusacaksin.sutun hemen gelmemesi normal.bebesini alinca eme eme getircek. bu arafa sagmaya devam. sicak havly kompres vs. islak kuru farketmez.
sen normal oldugunu bilirsen devaminda geldigini gorcen. moral,sabir. en buyuk sinavi verdin bunu mu gecemiycen
.

Pepukeciğim iyi ki doğdun, iyi ki tanıştık seninle, mutlu yıllar canım, ailenizin yeni üyesiyle de beraber ömür boyu mutluluklar dilerim sana :66::66::71::71:

teşekkür ederim şekerim bence de iyiki doğmuşum iyiki tanışmışız...inşallah seneye hepimizin ailesi +1 olur :)

Sarilik erken dogan cocuklarda cok sik rastlanan birsey....en iyi tedavi yintemi siksik emzirmek....allah kavustursu. Bebegine sag salim kucagina alirsin insssss....sutunu devamli pompala sik sik emzir ve bol sivi al su cay ve rezene cayi bulgur pilavi ozellikle tafsiye ederim.... Bende erken dogum yaptim zirlugunu cok iyi bilirim....ama butlu ol bebeginde karsisinda guclu bir anne gorsun....

Kizlar,adini koyamiycam ama ben hic iyi degilim. hic iyi gitmiyo. belim yuzunden diye gevistiriyorum ama zor yuruyorum artik.biseyler oluyo sanki. esim artik disariyi unut dedi. midem de cok sık bulanıyo.

Pepuke Rabbim ailenle sevdiklerinle hayırlı mutlu uzun ömürler nasip etsin inş iyiki doğdun!

Kamessi tebrik ederim Raabim bu yolda güç kuvvet versin inş..çoğu gitmiş azı kalmış...

Kizlar,adini koyamiycam ama ben hic iyi degilim. hic iyi gitmiyo. belim yuzunden diye gevistiriyorum ama zor yuruyorum artik.biseyler oluyo sanki. esim artik disariyi unut dedi. midem de cok sık bulanıyo.

bol bol dinlenmelisin..

Canim miden niye bulaniyorki?
Bel agrin normal fitiktan dolayi zaten ileri haftalatdasin fazla gezme yorma kendini.. dogumakadar sabret Insallah bu gunlerde gecicek...

Canim miden niye bulaniyorki?
Bel agrin normal fitiktan dolayi zaten ileri haftalatdasin fazla gezme yorma kendini.. dogumakadar sabret Insallah bu gunlerde gecicek...

Bilmiyorum ki. yeni bi vitamin daha baslamisti doktor o yapar diye avutuyorum.oyle cok yormuyorum.heryerde oturuyoruz.karnim da cok indi sanki. Bayram bi gecse diyorum ilk defa.

Bilmiyorum ki. yeni bi vitamin daha baslamisti doktor o yapar diye avutuyorum.oyle cok yormuyorum.heryerde oturuyoruz.karnim da cok indi sanki. Bayram bi gecse diyorum ilk defa.

Insallah ondandir yoksa niye olsunki bulantin... O Bel olayi cok kotu kendimden biliyorum azda gezsen agrir o meret...

Seninde as kaldi zaten ya ben napayim daha 2 ay var...

Back
X