• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

16.08.2012
Sabah dokuz.En son yemek yıyış.su dahı yok.sancılar arttı.korkudan sancıyı dahı hıssetmıyorum.dokotrum gelıyor.amelıyat daha erken olabılır hocanın ısı erken bıtıyor dıyor.panık başlado.aglıyorum ama nıye ?bılmıyorum.esım yanımda ama sahte bır gulumseme.dogumhane katından amelıyatlı hastaların yattıgı kata cıkıyorum.buyuk odaya .arkadasım gelıyor elınde balonlar susler.yengemde gelmıs.odayı suslemeye baslıyorlar.heryer pembe sus pus oluyor.annemın bana apar topar aldıgı gecelık,tac vsler.kızlar benı temızlıyor baslıyorlar suslemeye .saclar fonlenıyor makyaj yapılır.sancılara devam .acılmaya devam.agrım var ama bır an kafam dagılıyor.bende kendımı kaptırıyorum.esımle fotografcı gelıyor.dogum albumu hazırlıgı.canım ıstemıyor zorakı cırkın pozlar verıyorum.makyajım temızlenıyor.ses gelıyor kapıdan odam tıka basa dolu.sedye ve amelıyat kıyafetlerı .bonemı takıyorum uzerım degısıyor.sedyeye yatıyorum,esım yok,baslıyorum aglamaya.bır ordu asansore bınıyoruz .esım ve fotografcı amelıyathane kapısında benı karsılıyor.veda anı herkes tutuyor kapı acılınca kendımı tutamıyorum kopuyorum.herkesde benımle bırlıkte.bırbırlenın arkasına saklanıyorlar ama hıckırık seslerı duyuluyor.bır tek esım aglamıyor(benden sonra kopmus) sarılıp opuyor helallesıyoruz.

aqh cnm benı rabbım uzun ömurler versın evladına ınşalla bızde snın gıbı saglıcakla doğum gercekleştırırız

BİR DOĞUM HİKAYESİ
Mucize bebeğimin gelişi...

14.08.2012 saat09:30
Karın agrısı,huzursuzluk,sıcaktan mı hayır.kanama baslamıs.korku ,panık hastaneye gelıs.acıl yatıs,sancı ,acılma baslamış
15.08.2012
Yatmaya devam.evıme gıderım bugun.nasıl olsa doguma 3 hafta var.karın agrısı ,kanama hafıften devam.herseyı ıyı dusun ıyı olsun.Öğleden sonra kontrol.acılma devam edıyor.acıl sezeryan yapılmalı kıvranıs.korku,endıse coktan basladı.eve gtmek ıstıyorum.canım acıyor.kızım oynuyor o da hıc uyumadı.

Kamesçim hikayenin devamını bekliyoruz canım,bak gördünmü hiçbisey korktuğun gibi olmadı.merak ediyorum bebeğin yanında mı diye,umarım koynundadır prensesin.adını ne koydunuz?size en güzel bayram hediyesi oldu yumurcak:34:
Onu mis gibi boynundan kokluyorum minik melek.maşallah nazar deymesin..:nazar:

16.08.2012
Sabah dokuz.En son yemek yıyış.su dahı yok.sancılar arttı.korkudan sancıyı dahı hıssetmıyorum.dokotrum gelıyor.amelıyat daha erken olabılır hocanın ısı erken bıtıyor dıyor.panık başlado.aglıyorum ama nıye ?bılmıyorum.esım yanımda ama sahte bır gulumseme.dogumhane katından amelıyatlı hastaların yattıgı kata cıkıyorum.buyuk odaya .arkadasım gelıyor elınde balonlar susler.yengemde gelmıs.odayı suslemeye baslıyorlar.heryer pembe sus pus oluyor.annemın bana apar topar aldıgı gecelık,tac vsler.kızlar benı temızlıyor baslıyorlar suslemeye .saclar fonlenıyor makyaj yapılır.sancılara devam .acılmaya devam.agrım var ama bır an kafam dagılıyor.bende kendımı kaptırıyorum.esımle fotografcı gelıyor.dogum albumu hazırlıgı.canım ıstemıyor zorakı cırkın pozlar verıyorum.makyajım temızlenıyor.ses gelıyor kapıdan odam tıka basa dolu.sedye ve amelıyat kıyafetlerı .bonemı takıyorum uzerım degısıyor.sedyeye yatıyorum,esım yok,baslıyorum aglamaya.bır ordu asansore bınıyoruz .esım ve fotografcı amelıyathane kapısında benı karsılıyor.veda anı herkes tutuyor kapı acılınca kendımı tutamıyorum kopuyorum.herkesde benımle bırlıkte.bırbırlenın arkasına saklanıyorlar ama hıckırık seslerı duyuluyor.bır tek esım aglamıyor(benden sonra kopmus) sarılıp opuyor helallesıyoruz.
sonraaaa mutlu son guzel haberlerinide aldik cok sukur bir sorun yokmus... Kizinda sende cok iyiymissiniz... Umarim prensesinin kuvoze girmesine Gerek kalmamistir 2.900 demisti pepuke arkadasimiz kilosuda masallah cok iyiymis... Umarim yarin guzel kizinla evinize cikarsiniz...

aqh cnm benı rabbım uzun ömurler versın evladına ınşalla bızde snın gıbı saglıcakla doğum gercekleştırırız

Yarencim yazdıklarımı yanlış anlamadın umarım canım sen üstüne alınma.herkes hür nasıl mutlu olacaksa öyle yapmalı zaten.inşallah canım süslenir puslenir güle oynaya doğumuna girer yavruna kavuşursun.burada birbirimize bebişlerimizin resimlerini gosteririz inşallah:34:

sonraaaa mutlu son guzel haberlerinide aldik cok sukur bir sorun yokmus... Kizinda sende cok iyiymissiniz... Umarim prensesinin kuvoze girmesine Gerek kalmamistir 2.900 demisti pepuke arkadasimiz kilosuda masallah cok iyiymis... Umarim yarin guzel kizinla evinize cikarsiniz...

2900 diil canïm 2300 yanlış ahatirlıypsun.prensesimiz minik ama haftasına göre gayet iyi.annesini emince çabuk toparlar zaten:emir_bebek:

haha ınşalla cnm ya sen kaç yaşındasın cnm

Canim ben 33 olcam Insallah... 24 yasimda evlendim... Bu bahsettim bekar kaziklarda benle yasit Malesef suan 2 tane var bekar biriyle cok samimiyiz.. bide ablam var 34 oda bekar.. ne var bizim bu kizlarda anlamis degilim onlar bana biz evde kalmadik sen erken evlendin diyolar...

Yarencim yazdıklarımı yanlış anlamadın umarım canım sen üstüne alınma.herkes hür nasıl mutlu olacaksa öyle yapmalı zaten.inşallah canım süslenir puslenir güle oynaya doğumuna girer yavruna kavuşursun.burada birbirimize bebişlerimizin resimlerini gosteririz inşallah:34:

ınşalla tatlım benım herkes fıkrınde hur dımı ama cnm
ınşalla bende kams gıbı hastaneden haber verebılırım ben kızımda öle neşelı gırdım amelıyata gule oynaya hıc tedırgın olmadan dr umunda cok hoşuna gıtmıştı ama sımdı yarenım varya amelıyata gırerken tek duşundugum sanırım o olcak o aynı neşenın yerının bıraz daha endışe alıcak gıbı gelıyo

Canim ben 33 olcam Insallah... 24 yasimda evlendim... Bu bahsettim bekar kaziklarda benle yasit Malesef suan 2 tane var bekar biriyle cok samimiyiz.. bide ablam var 34 oda bekar.. ne var bizim bu kizlarda anlamis degilim onlar bana biz evde kalmadik sen erken evlendin diyolar...

haha sen erkekn evlendın dıoar he ay bıde benı duysalar ben 19 da evlendım şimdi 27 olucam nasıpse 24 agustosta

haha sen erkekn evlendın dıoar he ay bıde benı duysalar ben 19 da evlendım şimdi 27 olucam nasıpse 24 agustosta

Ben gec evlenmedim bikere sen erken evlenmussin. Hihhhh...
Ay bana yapilan muameleyi sonunda bende Birine yaptim icimde kalmadi sayende...valla ben ideal yasta evlendin bence 24 25 gayet iyi guzel yas...hem onlar evde kaldiklarini kabul etmicek ya ben erken evlenmis oluyorum..

Ay bana yapilan muameleyi sonunda bende Birine yaptim icimde kalmadi sayende...valla ben ideal yasta evlendin bence 24 25 gayet iyi guzel yas...hem onlar evde kaldiklarini kabul etmicek ya ben erken evlenmis oluyorum..

hhahaha kızlar yok mu aranızda 17 de falan evlenen benımde hevesım var bende yapayım muammele bencede cnm senın yaşın ıyıymış ay eşime kalsa 17 de falan evlenırdık heralde lıse bıtımı tanıştık ılk haftasında ailemı göndereyım moduna gırdı bıde daha teklıfını bıle kabul etmemıştım
ama eşimde bana hıc keşke dedrıtmedı sagolsun

hhahaha kızlar yok mu aranızda 17 de falan evlenen benımde hevesım var bende yapayım muammele bencede cnm senın yaşın ıyıymış ay eşime kalsa 17 de falan evlenırdık heralde lıse bıtımı tanıştık ılk haftasında ailemı göndereyım moduna gırdı bıde daha teklıfını bıle kabul etmemıştım

Hahaha canim benim bir vukuatim var 15 imde nisanlandim 17 dimde dugune 3 ay gibi bisey varken nisani misani arttin butun gemileri yaktim... Yoksa buyuk bir zevkle yapardin o muameleyi bana...

Son düzenleme:
Hahaha canim benim bir vukuatim var 15 imde nisanlandim 17 dimde dugune 3 ay gibi bisey varken nisani misani artik butun gemileri yaktim... Yoksa buyuk bir zevkle yapardin o muameleyi bana...

hahaha 15 ındemı ınanmıyorum ay gemılerın yandıgı ıyı olmuş cnm bence
ay görursen cnm bahsettıgımde yaşlarda hebr ver cok muamele yapasım geldı

16.08.2012

Yaaaa buraya kadar ne güzel anlatmışsın, nerde bunun devamı, devamını isteriz :19:İyisindir inşallah ve prenses Çağla yoğun bakımdan çıkmıştır inşallah Kamesciğim.

Bu arada kızımızın adı Çağla olmuş hanımlar.

Pepukeciğim iyi ki doğdun, iyi ki tanıştık seninle, mutlu yıllar canım, ailenizin yeni üyesiyle de beraber ömür boyu mutluluklar dilerim sana :66::66::71::71:

Son düzenleme:

Hadi ikinize de gıcıklık yapayım, ikiniz de çok erken evlenmişsiniz :19::52::52::52::52:En ideal yaş benim ki, 33 yaşında evlendim :) Fburakın arkadaşları gibi yani :)

hahaha 15 ındemı ınanmıyorum ay gemılerın yandıgı ıyı olmuş cnm bence
ay görursen cnm bahsettıgımde yaşlarda hebr ver cok muamele yapasım geldı

14 de tanistik canim hani bugun karsilastigim hamile arkadasim vardi ya o vardi yanimda ogun bunla karsilastik ben tanismak istemedim o sebep oldu tanismamiza... Aslinda ilk goruste ask mevzusu ama utangactim ben... Sonra ayrilma sebebimiz aldatma oldu Malesef... Cok ugrasti basta affettim sonra kaldiramadim o olayi oyle otururken aniden onunla olmucani vs soyledim cektim gittim yine cok ugrasti donmedim birdaha tabikide.. simdi dusunuyorum cok iyi yapmisim daha cok boynuzlanirdim yani.. benim kuzen var yollayim istersen 18 de evlendi...

Back
X