• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

benimki hiç demedi 2 kişi giricez diye bende sormadım bakalım perşembe randevum var allah sanada yardım etsin inşallah bende marjinalim hiç kanamam olmadı hamd olsun allah göstermesin bende 38.hafta inşallah 24 eyül de 37 günüm var hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi ihmal etme ilk bbebeğinmi benim 2.kısmetse

benim de kanamam olmadı şükürler olsun Rabbime..Allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin canım Allah kuzunu da bağışlasın ne güzel senin ikiymiş benim ilk..doktor korkumda var baya tedirginim...

benim de kanamam olmadı şükürler olsun rabbime..allah sana da hayırlı doğumlar nasip etsin canım allah kuzunu da bağışlasın ne güzel senin ikiymiş benim ilk..doktor korkumda var baya tedirginim...

benim 15 gün önce çıkmış demişti bu hafta damar var tehlike devam ediyo dedi ucu aşağıda diyordu hep bakalım şimdi ne diyecek seninki ne diyor

benim 15 gün önce çıkmış demişti bu hafta damar var tehlike devam ediyo dedi ucu aşağıda diyordu hep bakalım şimdi ne diyecek seninki ne diyor

hayırlı haberler al inş..
Tehlikeleri biliyorsun söylemicem hiçbirşey dior..2 tüp kan bulundurucaz ekstradan ve bir sorun çıkmayacak sen de ohh diyeceksin ben de ohh diycem rahat ol dior..

bence epiduralle doğuracaksan ve resim çektireceksen hafif bir makyaj uygun olabilir.pudra,allık,kalem ve akmayan rimel.ama genel anestezi de çok mantıksız.ayılınca yap makyajını saçını, çektir resmini mis gibi.lüks hastanelerde doğumdan sonra kuaför hizmeti var.kuzenimi ziyarete gittiğimde dumur olmuştum.sanki birkaç saat önce kesilip biçilen o değilmiş gibi saçlar yapılı full makyajla fotoğrafçıya bebişiyle pozlar veriyordu.ama o normalde de acaip bakımlıydı zaten ben o kadar olamam valla..

tatlım ben de genel anestesıyle oldıuum ama 30 dkkada makyajımda gıtmedı doğum öncesı fotolar cekıldı vıdeo cekımı yapıldı neden bı ömurluk resımde soluk cıkıyaım dıye duşundum yanı mantıksız gelmış olabılır tabı saygı duyarım ama önemlı lan ınsanın nerde ve nasıl mutlu hıssedebılecegıdır makyajı ayılınca yap demışsın ama ınan ılk saatlerde okadar rahatr hareket edıp o makyajı yapabılcek bı sıhhat söz konusu olmuyo

ben de makyaj yaparım hatta evlenmeden önce estetisyenlik eğitimi aldım ama gene anestezide makyaj yüzde çamur gibi olur bulaşır.ama akmayan rimele ya da allığa bişey demem.yoksa fondöten,ruj,far bana komik geliyor.çıkınca palyaço kıvamında olunabilir:52:

çok şukur resımlerımde hıc palyonca kıvamına gelmemışım amelıyathane soğuk oldugundan olsa gerek camur gıbı olup bulaşmamış resımlerım öle dıyo

ay bıde buralar cok kalabalık ıftar sonrası bakmak mumkun degıl neredeyse ben sakaryada oturuyorum cnm sen ıstabulmu

evet canım istanbuldayım . burasıda çok kalabalık bide bunaldım nereye gitsem kalabalık daraldım yani anlıcan vaz geçtim artık pes ettim yani..

ya bende kalabalıgı sevmıyorum tatlım ya böyle başım dönuyo aklım karışıyo sankı

valal bizim burayı anlamadım ben burda okadar insan yaşıyomu dışardanmı geliyolar .. insanların işi yok hepsi birden sokağamı dökülmüş anlamadım gitti..

bide uzun zamandır görmediğim arkadaşımı gördüm çok şaşırdım bekardı en son grdümde evlenmiş hamileydi 1 haftası kalmış onla bile ayak üstü konuştum posam çıkmıştı resmen :)) neyse teli değişmiş yeni nosunu verdi falan öyle geldim evime dünya varmış dedim resmen ...

valal bizim burayı anlamadım ben burda okadar insan yaşıyomu dışardanmı geliyolar .. insanların işi yok hepsi birden sokağamı dökülmüş anlamadım gitti..

bide uzun zamandır görmediğim arkadaşımı gördüm çok şaşırdım bekardı en son grdümde evlenmiş hamileydi 1 haftası kalmış onla bile ayak üstü konuştum posam çıkmıştı resmen :)) neyse teli değişmiş yeni nosunu verdi falan öyle geldim evime dünya varmış dedim resmen ...

ama gunun en guzel haberı o olmuş bayagı hayatı degışmış bende bazen denk gelıyorum lıse arkadaşlarım aflan o zmanlar pek uyuşamadıgım arkadaşlarım bıle benı okadar heyecanlandırıyokı anlatamam

ama gunun en guzel haberı o olmuş bayagı hayatı degışmış bende bazen denk gelıyorum lıse arkadaşlarım aflan o zmanlar pek uyuşamadıgım arkadaşlarım bıle benı okadar heyecanlandırıyokı anlatamam

yok aslında biz bunla iyi uyuşurduk tabi ben evli o bekar olunca malesef kopmalar başladı ... eskiden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi taki ben evlenene kadar sonra benim gitiğim yer onu onun gitiği beni sarmamaya başladı ... işin güzel tarafıda bebişlerin yaşıt olacak olması oldu .. şimdi görüşücez tabikide kafadengi bi arkadaşım sonuçta ...

ben bazı sevmediklerimle karşılaşsam bile selm vermiyorum .. benim hayatım bu semtte geçti ben 2 yaşındayken gelmişiz buraya o yüzden tanıdık çok haliyle ...işime gelenle konuşuyorum gelmeyenden uzak duruyorum... çünkü dedi kodu olayını sevmiyorum pek genelide çok dedikoducu :(((

yok aslında biz bunla iyi uyuşurduk tabi ben evli o bekar olunca malesef kopmalar başladı ... eskiden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi taki ben evlenene kadar sonra benim gitiğim yer onu onun gitiği beni sarmamaya başladı ... işin güzel tarafıda bebişlerin yaşıt olacak olması oldu .. şimdi görüşücez tabikide kafadengi bi arkadaşım sonuçta ...

ben bazı sevmediklerimle karşılaşsam bile selm vermiyorum .. benim hayatım bu semtte geçti ben 2 yaşındayken gelmişiz buraya o yüzden tanıdık çok haliyle ...işime gelenle konuşuyorum gelmeyenden uzak duruyorum... çünkü dedi kodu olayını sevmiyorum pek genelide çok dedikoducu :(((

evet cnmb encede gerek yok bennlıseyı bıtırelı 10 sne oldu o zmanlar uyuşmazlıklarımız olurdu duşununce öle komık şeyler gelıyokı görunce mutlu oluyorum bıkaç arkadaşımla yenıden göruşmeye başladım hatta cnm cocuklukmuş dıye guluyoruz artık hepımız evlı cocuk sahıbıyız
arkadaşınla da sevındım cnm artık ortak konularınınz cok olur dedıgın gıbı bekar evlı bıraz daha ılgı alanları farklı olabılıyo artık zaten bebkten konşmaya başlayınca muhappet bıtmez ne kadar guzel

evet cnmb encede gerek yok bennlıseyı bıtırelı 10 sne oldu o zmanlar uyuşmazlıklarımız olurdu duşununce öle komık şeyler gelıyokı görunce mutlu oluyorum bıkaç arkadaşımla yenıden göruşmeye başladım hatta cnm cocuklukmuş dıye guluyoruz artık hepımız evlı cocuk sahıbıyız
arkadaşınla da sevındım cnm artık ortak konularınınz cok olur dedıgın gıbı bekar evlı bıraz daha ılgı alanları farklı olabılıyo artık zaten bebkten konşmaya başlayınca muhappet bıtmez ne kadar guzel

Evet canim ortak noktamiz oluyor boylelikle diger turlu ayak uyduramiyorsun bekarlara.. bi arkadasim daha var benim onunda evlenmesini bekliyorum suan onlada gecinemiyoruz artik icin gecmis senin diyo bana.. kazik kadar oldu bi evlensede onlada eskisi gibi olsak onlada....

Evet canim ortak noktamiz oluyor boylelikle diger turlu ayak uyduramiyorsun bekarlara.. bi arkadasim daha var benim onunda evlenmesini bekliyorum suan onlada gecinemiyoruz artik icin gecmis senin diyo bana.. kazik kadar oldu bi evlensede onlada eskisi gibi olsak onlada....

hahahah ona hemen acıl bı eş adayı

BİR DOĞUM HİKAYESİ
Mucize bebeğimin gelişi...

14.08.2012 saat09:30
Karın agrısı,huzursuzluk,sıcaktan mı hayır.kanama baslamıs.korku ,panık hastaneye gelıs.acıl yatıs,sancı ,acılma baslamış
15.08.2012
Yatmaya devam.evıme gıderım bugun.nasıl olsa doguma 3 hafta var.karın agrısı ,kanama hafıften devam.herseyı ıyı dusun ıyı olsun.Öğleden sonra kontrol.acılma devam edıyor.acıl sezeryan yapılmalı kıvranıs.korku,endıse coktan basladı.eve gtmek ıstıyorum.canım acıyor.kızım oynuyor o da hıc uyumadı.

16.08.2012
Sabah dokuz.En son yemek yıyış.su dahı yok.sancılar arttı.korkudan sancıyı dahı hıssetmıyorum.dokotrum gelıyor.amelıyat daha erken olabılır hocanın ısı erken bıtıyor dıyor.panık başlado.aglıyorum ama nıye ?bılmıyorum.esım yanımda ama sahte bır gulumseme.dogumhane katından amelıyatlı hastaların yattıgı kata cıkıyorum.buyuk odaya .arkadasım gelıyor elınde balonlar susler.yengemde gelmıs.odayı suslemeye baslıyorlar.heryer pembe sus pus oluyor.annemın bana apar topar aldıgı gecelık,tac vsler.kızlar benı temızlıyor baslıyorlar suslemeye .saclar fonlenıyor makyaj yapılır.sancılara devam .acılmaya devam.agrım var ama bır an kafam dagılıyor.bende kendımı kaptırıyorum.esımle fotografcı gelıyor.dogum albumu hazırlıgı.canım ıstemıyor zorakı cırkın pozlar verıyorum.makyajım temızlenıyor.ses gelıyor kapıdan odam tıka basa dolu.sedye ve amelıyat kıyafetlerı .bonemı takıyorum uzerım degısıyor.sedyeye yatıyorum,esım yok,baslıyorum aglamaya.bır ordu asansore bınıyoruz .esım ve fotografcı amelıyathane kapısında benı karsılıyor.veda anı herkes tutuyor kapı acılınca kendımı tutamıyorum kopuyorum.herkesde benımle bırlıkte.bırbırlenın arkasına saklanıyorlar ama hıckırık seslerı duyuluyor.bır tek esım aglamıyor(benden sonra kopmus) sarılıp opuyor helallesıyoruz.

Back
X