• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

Bilmiyorum ki. yeni bi vitamin daha baslamisti doktor o yapar diye avutuyorum.oyle cok yormuyorum.heryerde oturuyoruz.karnim da cok indi sanki. Bayram bi gecse diyorum ilk defa.

Asudçum en son ne zaman kontrole gittin? bir doktora görünsen için rahatlardı.artık 15te bir kontrole gitmekte fayda var.sayılı gün çünkü..bayramdan sonraya kaldı herhalde..

Asudçum en son ne zaman kontrole gittin? bir doktora görünsen için rahatlardı.artık 15te bir kontrole gitmekte fayda var.sayılı gün çünkü..bayramdan sonraya kaldı herhalde..

Haftada bire dustu kontrol.sali gunu gittim daha.fburak senin simdiden mi basladi belin yoksa. benim 2 hafta felan oldu ama gittikce artiyo. kalca ve bqcaga cok vuruyo arada.

Son düzenleme:
kızlar 1-2 haftadır bağırsaklarımdan gurul gurul sesler geliyordu bir de ishal oldum sanırım.ne yedim de dokundu diye düşünürken bir hamiş arkadaşım magnesyum içemediğini bağırsaklarını bozduğunu söyleyince bende ampul yandı.galiba beni de ishal yapıyor bu vitamin.napsam günde bire mi indirsem acaba?sabak akşam alıyodum.bir de nidilat kullanıyorum sabak akşam.o yapmaz ama sanmam.aha şimdi de gur gur sesler geliyor..:53:

Haftada bire dustu kontrol.sali gunu gittim daha.
Senin simdiden mi basladi belin yoksa. benim 2 hafta felan oldu ama gittikce artiyo. kalca ve bqcaga cok vuruyo arada.

anladım canım.haftada bir iyiymiş.artık kalça,bel ağrıları çok normal.kocaman göbekleri taşımak kolay mı,ben daha şimdiden çabuk yoruluyorum.daha çok var.zaman hiç geçmiyor.parmak hesabı yapıyorum vallahi.senin haftalara bir gelebilsem için daha rahat olurdu...

Haftada bire dustu kontrol.sali gunu gittim daha.fburak senin simdiden mi basladi belin yoksa. benim 2 hafta felan oldu ama gittikce artiyo. kalca ve bqcaga cok vuruyo arada.

Valla benim en basindan basladi 3 kere yatirdi beni... Simdi arada kotu arada iyi idare ediyorum sonlari hic dusunemiyorum ne olcak bakalim...

kızlar 1-2 haftadır bağırsaklarımdan gurul gurul sesler geliyordu bir de ishal oldum sanırım.ne yedim de dokundu diye düşünürken bir hamiş arkadaşım magnesyum içemediğini bağırsaklarını bozduğunu söyleyince bende ampul yandı.galiba beni de ishal yapıyor bu vitamin.napsam günde bire mi indirsem acaba?sabak akşam alıyodum.bir de nidilat kullanıyorum sabak akşam.o yapmaz ama sanmam.aha şimdi de gur gur sesler geliyor..:53:
Ben kullanmiyorum diyetimde bol bol yetecek kadar vitamin kalsyum vs var dr vermiyor bana onlari...
O yuzden bilemicem...

anladım canım.haftada bir iyiymiş.artık kalça,bel ağrıları çok normal.kocaman göbekleri taşımak kolay mı,ben daha şimdiden çabuk yoruluyorum.daha çok var.zaman hiç geçmiyor.parmak hesabı yapıyorum vallahi.senin haftalara bir gelebilsem için daha rahat olurdu...

Walla benimki bu haftalarin agrisi degil. direkt bel fitiginin ettikleri.daha once 41. Haftayi eminonunde karsiladim. :) gerci bu sefer hersey farkli. daha yorgun,daha acili,daha previa...daha daha daha...
Ama buna sukur di mi:-D

Valla benim en basindan basladi 3 kere yatirdi beni... Simdi arada kotu arada iyi idare ediyorum sonlari hic dusunemiyorum ne olcak bakalim...

Uff...isin zor canim ya. o haftalarda ben boyle degildim. senin fitik daha ileri. sen gelecegi goruyosun bu nedenle sinir bizucu bir yorum daha yapmiycam. Allah sabir,kuvvet versin.

Bagirsaklari iyi calisanlari ishal yapiyor.ben de arada ilacima takviye iciyorum. ikisi biraRada daha iyi sokuyor. kronik kabizim da.

canım sağlık ocağındaki doktor verdi magnorm bende annemin bacakları ağrıyor diye ona verdim dün dedi 1 haftadır ishalim:1:demek annemde ondan ishal oldu geçmiş olsun canım dur onada söyleyeyim bari:53:

ishalden ziyade yumusatiyor diye biliyorum. bagirsak bosaltmiyor da mevcudu kolaylastiriyo yani. doktordan bir teyit edin isterseniz.
muhabbete bakin yahu :)))

ishalden ziyade yumusatiyor diye biliyorum. bagirsak bosaltmiyor da mevcudu kolaylastiriyo yani. doktordan bir teyit edin isterseniz.

:120::120::120: canım senin neydi plasentan yani durumun? ben böyle sorar dururum doğum nezamandı?ya çok unutuyorum az öncede tansiyonum yüksekti şimdi normalde bir uyku bastı açıldım çok şükür kaynanam bir tepsi baklava getirdi şerbetledim yedim tansiyon tavan yaptı of demek yarın bişey yemicem

şafak 36:18:

:120::120::120: canım senin neydi plasentan yani durumun? ben böyle sorar dururum doğum nezamandı?ya çok unutuyorum az öncede tansiyonum yüksekti şimdi normalde bir uyku bastı açıldım çok şükür kaynanam bir tepsi baklava getirdi şerbetledim yedim tansiyon tavan yaptı of demek yarın bişey yemicem

şafak 36:18:

marjinal, damarlanma var. baska bisey bilimiyorum ne olacak ne bitecek walla.
simdilik 5-6 eylul. ama haftada bir gidiyorum duruma bakacak.
bende unuturum hep :D

marjinal, damarlanma var. baska bisey bilimiyorum ne olacak ne bitecek walla.
simdilik 5-6 eylul. ama haftada bir gidiyorum duruma bakacak.
bende unuturum hep :D

banada aynısını dedi marjinal çıktı dedi 1 hafta öncede hiç hesapta olmayan kanama yapabilek bir damar var dedi çok kötü durumdayız ki:18:

Uff...isin zor canim ya. o haftalarda ben boyle degildim. senin fitik daha ileri. sen gelecegi goruyosun bu nedenle sinir bizucu bir yorum daha yapmiycam. Allah sabir,kuvvet versin.

ah canım ben bunların başıma geliceni zaten biliyordum baştanki hazırlıklıyım... dr bana demişti belimle ilgili sorun yaşadığımda bu belle sakın çocuk yapayım deme diye :))) gelde bana anlat :) ilk bi belim giti yatak döşşek yatıyorum ambulans çağırdık içinde dr la napabiliriz diye bu halde hiç bişey yapamayız dedi :)) bu ne cesaret dedi bu belle az dedi kilo verseydiniz ya dedi :)) oysaki bebek tedavisi olurken aldım hormonlar sağolsun güzel kilo aldırmıştı :)) oyüzden kimseye dert yanamıyorum kendim etim kendim buldum :)))

Kızlar bayramınız kutlu olsun :64: Ailenizle birlikte çok güzel vakit geçirirsiniz inşallah. Ben 3 günlüğüne Şile'ye gideceğim yine. Bu muhtemelen son gezmem olur herhalde, çok çabuk yoruluyorum artık, bir de bazen karnımı zor taşıyorum sanki, bugün bütün gün kek, poğaça v.s. yaptım ve pestilim çıktı, şimdi 3 gün dinleneyim, sizin yerinizede yüzerim :82: Sizi ve bebeklerinizi öperim, kendinize iyi bakın :16:

Kizlar bayraminiz mubarek olsun...

Ben bayrami evde geciriyorum esimi tatile yolladim dr um bana gidebilirsin dedi gerci ama bu belim ariza cikartiyor diye gitmek istemedim...
Insallah bayraminiz guzel gecer...

Kizlar bayraminiz mubarek olsun...

Ben bayrami evde geciriyorum esimi tatile yolladim dr um bana gidebilirsin dedi gerci ama bu belim ariza cikartiyor diye gitmek istemedim...
Insallah bayraminiz guzel gecer...

Walla karnim da canimda burnumda ,otursun. Birkac saatligine biyere gidecekti pisman ettim. Umarim yani. her sıkıntı bize cefa onlara. Bugun gerginim kimse kusura bakmasin. 10 sene araliksiz cok yogun calistim ,yorgunum hikayelerini yemem. Tatildeyim,hakkimdir vs. cekemem. oyle bayramda tek basima kalamam. zaten yuzum gozum sismis,3 saat de olda kusura bakmadin benimki.
Kotuyum mutluyum hesabi :)

Back
X