- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.341
Ohh bizim bebisler besili desene.. tombul olmadi iyi bence kotu degil suan dogursan kuvoze bile girmeden rahatca nefes alabilir.....Biraz allakbullak dondum. Damarlanma var ama sen takma dedi. Sorun yok dedi. Haftada bir gorcem dedi. Bebek biraz tombul dedi ama gecen haftaki degerlerden daha dusuk. Anlamadim yani. Arkadasim aklima girdi, haftasonu da amerikana gidecektim ama iptal edip herseyi olurununa birakmayi dusunuyorum. Ya da ona gidip damarlanmayi enine boyuna konuscam. o da ameliyatinda sorun yok derse bi daha doktordan aciklama bile istemem. Bana tarih ver kilodan bile bahsetme derim sanirsam.
Bugun ilave ilaclar da verdi neden anlamadim ve sormadim. SIKILDIM.
Hersey yolunda giderse Eylul ilk haftasi dogum. 20 gun felan kaldi yani.
Cantami hazirlayim bari. Daha yatak da almadik. Bunlarla vakit gecireyim. Arada bayram da oyalar. Şu bel agrimin, kalca agrimin da caresi yok. Bunun da kabullendik mi tamam.
Ohh bizim bebisler besili desene.. tombul olmadi iyi bence kotu degil suan dogursan kuvoze bile girmeden rahatca nefes alabilir.....
Dr sana korkucak bisey yok dediyse ozaman ona guvenmekten baska care yok... Kotu bir durum olsa seni eylulun 20 sine birakmaz degilmi canim.. endise etsekte kafamiza taksakta olacak neyse o oluyor inanki rabbime siginip guvenmekten baska caremiz yok... Bu mubarek gecede bir birimize dua edip rabbimden hayirlisini dileyelim...
Insallah hic birimiz bir sorun yasamadan bebeklerimize ksvusacagiz...
Canim 20 eylul degil 20 gun sonra :) 4-5 eylul secicem sanirim.heralde damarlanma artarsa faha da erken.
Evet artik kurcalamadan dua edip oturcam. ne olacaksa olacak.
Kizlarrrr bir hafta doktora gittigimde plesentamin yukari ciktigini soylemisti kahverengi akintimda kaybolmustu ama bugun sabah yine kahverengi akintim basladi yogun degil ama plesentanin tekrar asagiys inme gibi bi durumu varmi cok korkuyorum 20 haftaligiz
Kizlarrrr bir hafta doktora gittigimde plesentamin yukari ciktigini soylemisti kahverengi akintimda kaybolmustu ama bugun sabah yine kahverengi akintim basladi yogun degil ama plesentanin tekrar asagiys inme gibi bi durumu varmi cok korkuyorum 20 haftaligiz
Bence hemen doktorunu ara. kahverengi olan akinti mi kanama miydi? Akintiysa zaten plasentayla ilgili degildir diyr dusunuyorum.ama bu gibi durumlarda hemen doktorunla irtibata gecmelisin.
Canim kahverengi akintida zaten eski kanama oluyor benim olmustu dr eski kanama o dedi 3 veya 4 gunluk dedi usg bakti aktif bir kanama yok suan dedi sebebini bilemiyorum suan dedi...
kizlar detayli ultrason yapildi bugun. placenta olmasi gereken yerde, previa degilsin dedi bakan doktor. bir hafta once kendi doktorumda asagida demisti, sizce 1 haftada yukari cikar mi? gerci bugun gosterdi asagida degildi. diger doktor bunca zaman bosuna mi panik yaptirdi bilmiyorum, gerci rahatti o da cok.
Cikar tabi. ne guzel gecmis olsun.ben sansimi kaybettim,darisi d umut olan diger arkadaslara.
kizlar detayli ultrason yapildi bugun. placenta olmasi gereken yerde, previa degilsin dedi bakan doktor. bir hafta once kendi doktorumda asagida demisti, sizce 1 haftada yukari cikar mi? gerci bugun gosterdi asagida degildi. diger doktor bunca zaman bosuna mi panik yaptirdi bilmiyorum, gerci rahatti o da cok.
Eski kan kahve geliyoda,kahverengi akinti da var. Yokda eski yeni eksik kalmadan yasadik.
Ben kahverengi akinti problemi cektim. Bildigin kahverengi pis pis akintin oluyo.oysa eger sorunu pek buyuk degil.
Bi de doktor bana bugun dil alti B12 vitamini verdi. siz de kullaniyo musunuz? Hapkolik oldum resmen. aksama kadar ilac iciyorum.
Guatr ilaci,elevit,ferrum fort,B12,kabiz ilaci,gun asiri magnezyum( bunu salliyorum genelde),flor
bu kadar ilaca bebek cikinca konusursa sasirmam.
kızlar oncelıkle hepınızın kadır gecesı mubarek olsun.
sabah 8de gozlerımı actım ınanılmaz bır sancım vardı kalkmaya kortum acıkcası .yataktan dogrulunce tahmın ettıgım gıbı kanama baslamıstı.ılk kahverengı gelmıstı cok panıklemdım ama sancım cok fazlaydı sonra kırmızıya donmeye basladı .evdede tektım allahtan esım ıs yerınde 7-8 dakıkada geldı.hemen hastane tabı yatıs.nefret edıyoum suraya gelmekten .neyse kı kalp atısımız ıyıydı suda yerınde.nst ye bagladın uc sefer.kanam ve sancı kesıldı eve gıtmek ıstedım en son kontrol ıcın dogruldugumda ınanılmaz bır sancı ve kanama basladı cıglık atmammk ıcın zor tuttum kendımı.
bu gece burdayım seruma bırsey katıop verıyorlar.sancım keıslıyor bıraz oınce serum bıttı sancım basladı.kıymetınızı bılın yanı dogum sancısı cekerken sıze yazıyorum.rahımde de acılma baslamıs bu arada doktor az dedı ama eger sancın durmaz acılma devam ederse yarın sezeryana alıcakmıs.acıklıgım 2cm yakın.ama agrım cok.
bebıs daha 34.haftlık cok koruyorum .sezeryan ayrı dert bebek ayrı dert.doktor cunku kuvez ve cocouk ıcın bırsey dıyemem coocuk doktoru gorucek dedı.bır yandan alsında kurtulayım dıyorum bır yandan yavruıma uzuluyorum ne yapıcagını saırdım .bu geceyı burda nasıl gecıreıcem bılemıyorum.
bu arda sabahtan berı 4 normal3 sezeryana sahıt oldum.dogumhane katında yatıyorum .nst sesı,bebek aglaması,alkış sesi,sancı cekenllerın bagırması,sezeryana gıdenlerın helallesmesi senlık yanı burası.dua edın kızlar bana .yarın hıc kesılmeye nıyetım yok.zaten carsamba carsafa dolanır
kızlar oncelıkle hepınızın kadır gecesı mubarek olsun.
sabah 8de gozlerımı actım ınanılmaz bır sancım vardı kalkmaya kortum acıkcası .yataktan dogrulunce tahmın ettıgım gıbı kanama baslamıstı.ılk kahverengı gelmıstı cok panıklemdım ama sancım cok fazlaydı sonra kırmızıya donmeye basladı .evdede tektım allahtan esım ıs yerınde 7-8 dakıkada geldı.hemen hastane tabı yatıs.nefret edıyoum suraya gelmekten .neyse kı kalp atısımız ıyıydı suda yerınde.nst ye bagladın uc sefer.kanam ve sancı kesıldı eve gıtmek ıstedım en son kontrol ıcın dogruldugumda ınanılmaz bır sancı ve kanama basladı cıglık atmammk ıcın zor tuttum kendımı.
bu gece burdayım seruma bırsey katıop verıyorlar.sancım keıslıyor bıraz oınce serum bıttı sancım basladı.kıymetınızı bılın yanı dogum sancısı cekerken sıze yazıyorum.rahımde de acılma baslamıs bu arada doktor az dedı ama eger sancın durmaz acılma devam ederse yarın sezeryana alıcakmıs.acıklıgım 2cm yakın.ama agrım cok.
bebıs daha 34.haftlık cok koruyorum .sezeryan ayrı dert bebek ayrı dert.doktor cunku kuvez ve cocouk ıcın bırsey dıyemem coocuk doktoru gorucek dedı.bır yandan alsında kurtulayım dıyorum bır yandan yavruıma uzuluyorum ne yapıcagını saırdım .bu geceyı burda nasıl gecıreıcem bılemıyorum.
bu arda sabahtan berı 4 normal3 sezeryana sahıt oldum.dogumhane katında yatıyorum .nst sesı,bebek aglaması,alkış sesi,sancı cekenllerın bagırması,sezeryana gıdenlerın helallesmesi senlık yanı burası.dua edın kızlar bana .yarın hıc kesılmeye nıyetım yok.zaten carsamba carsafa dolanır
kızlar mothercareden beesık yatagı alan kımdı?bana cıl besık ıcı kucuk yatak lazım bulamadım
kızlar mothercareden beesık yatagı alan kımdı?bana cıl besık ıcı kucuk yatak lazım bulamadım
rabbim bu mübarek gecenin hürmetine kolay hayırlı doğum nasip etsin inşallah.senin ve bebeğin için hayirlisi ne ise o olsunkızlar oncelıkle hepınızın kadır gecesı mubarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?