- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.361
Geçmiş olsun canım...Allah bebeğini ve seni korusun öncelikle...ikinizin için de hangisi hayırlıysa o olsun...gerçekten çok zor bir durum..kızlar oncelıkle hepınızın kadır gecesı mubarek olsun.
sabah 8de gozlerımı actım ınanılmaz bır sancım vardı kalkmaya kortum acıkcası .yataktan dogrulunce tahmın ettıgım gıbı kanama baslamıstı.ılk kahverengı gelmıstı cok panıklemdım ama sancım cok fazlaydı sonra kırmızıya donmeye basladı .evdede tektım allahtan esım ıs yerınde 7-8 dakıkada geldı.hemen hastane tabı yatıs.nefret edıyoum suraya gelmekten .neyse kı kalp atısımız ıyıydı suda yerınde.nst ye bagladın uc sefer.kanam ve sancı kesıldı eve gıtmek ıstedım en son kontrol ıcın dogruldugumda ınanılmaz bır sancı ve kanama basladı cıglık atmammk ıcın zor tuttum kendımı.
bu gece burdayım seruma bırsey katıop verıyorlar.sancım keıslıyor bıraz oınce serum bıttı sancım basladı.kıymetınızı bılın yanı dogum sancısı cekerken sıze yazıyorum.rahımde de acılma baslamıs bu arada doktor az dedı ama eger sancın durmaz acılma devam ederse yarın sezeryana alıcakmıs.acıklıgım 2cm yakın.ama agrım cok.
bebıs daha 34.haftlık cok koruyorum .sezeryan ayrı dert bebek ayrı dert.doktor cunku kuvez ve cocouk ıcın bırsey dıyemem coocuk doktoru gorucek dedı.bır yandan alsında kurtulayım dıyorum bır yandan yavruıma uzuluyorum ne yapıcagını saırdım .bu geceyı burda nasıl gecıreıcem bılemıyorum.
bu arda sabahtan berı 4 normal3 sezeryana sahıt oldum.dogumhane katında yatıyorum .nst sesı,bebek aglaması,alkış sesi,sancı cekenllerın bagırması,sezeryana gıdenlerın helallesmesi senlık yanı burası.dua edın kızlar bana .yarın hıc kesılmeye nıyetım yok.zaten carsamba carsafa dolanır
canım benmya nekadar cesaretlisin senin cesaretin bana enerji verdi allah yardım etsin canım
Mersenneydi canim en son oda gitmisti kalmamis demislerdi oyle hatirliyorum...
aazzrraacım gel gıtler yasıyorum aslında.bır an yapamıycam dıyorum sankı baska carem varda bır an gelsın alsınalr dıyorum .ınsallah kızım sapasaglam dogucak .
hahay doguma brı kııs daha geldı.nstye baglıyorlar ama yıkıldı ortalık acıklık 4cmdaha .dogumhane muhabırı oldum bu gece.kendı kenıdme yapar yapamaz dıye ıddaya gırıyorum bence sezeryan dıye bagırmaya baslıycak bırazdan.:)
bu arda sımdı ben acıkl bır sekılde hanı bır tulu karar veremedıgım besık varya onu alıcam ama ıc olcusu 40a90.nette bulamdım o olculerde besıgın teslım suresı 3 gun dıyor bebefızde dogrurdur ıns.acaba varmıydı mothercarede o olculerde ya
canım korkma allah yardımcın olsun bu mübarek gecede allahın izniyle doğum olsa bile rabbim bebeğinide seni korur hayırlısı neyse o olsun her şer bir hayır vardır allaha emanet olun
Kizlarrr mersenneden haberi olan varmi dun dra gidecekti nerede bu hatunnnnnn..
kızlar oncelıkle hepınızın kadır gecesı mubarek olsun.
sabah 8de gozlerımı actım ınanılmaz bır sancım vardı kalkmaya kortum acıkcası .yataktan dogrulunce tahmın ettıgım gıbı kanama baslamıstı.ılk kahverengı gelmıstı cok panıklemdım ama sancım cok fazlaydı sonra kırmızıya donmeye basladı .evdede tektım allahtan esım ıs yerınde 7-8 dakıkada geldı.hemen hastane tabı yatıs.nefret edıyoum suraya gelmekten .neyse kı kalp atısımız ıyıydı suda yerınde.nst ye bagladın uc sefer.kanam ve sancı kesıldı eve gıtmek ıstedım en son kontrol ıcın dogruldugumda ınanılmaz bır sancı ve kanama basladı cıglık atmammk ıcın zor tuttum kendımı.
bu gece burdayım seruma bırsey katıop verıyorlar.sancım keıslıyor bıraz oınce serum bıttı sancım basladı.kıymetınızı bılın yanı dogum sancısı cekerken sıze yazıyorum.rahımde de acılma baslamıs bu arada doktor az dedı ama eger sancın durmaz acılma devam ederse yarın sezeryana alıcakmıs.acıklıgım 2cm yakın.ama agrım cok.
bebıs daha 34.haftlık cok koruyorum .sezeryan ayrı dert bebek ayrı dert.doktor cunku kuvez ve cocouk ıcın bırsey dıyemem coocuk doktoru gorucek dedı.bır yandan alsında kurtulayım dıyorum bır yandan yavruıma uzuluyorum ne yapıcagını saırdım .bu geceyı burda nasıl gecıreıcem bılemıyorum.
bu arda sabahtan berı 4 normal3 sezeryana sahıt oldum.dogumhane katında yatıyorum .nst sesı,bebek aglaması,alkış sesi,sancı cekenllerın bagırması,sezeryana gıdenlerın helallesmesi senlık yanı burası.dua edın kızlar bana .yarın hıc kesılmeye nıyetım yok.zaten carsamba carsafa dolanır
kızlar mothercareden beesık yatagı alan kımdı?bana cıl besık ıcı kucuk yatak lazım bulamadım
aazzrraacım gel gıtler yasıyorum aslında.bır an yapamıycam dıyorum sankı baska carem varda bır an gelsın alsınalr dıyorum .ınsallah kızım sapasaglam dogucak .
hahay doguma brı kııs daha geldı.nstye baglıyorlar ama yıkıldı ortalık acıklık 4cmdaha .dogumhane muhabırı oldum bu gece.kendı kenıdme yapar yapamaz dıye ıddaya gırıyorum bence sezeryan dıye bagırmaya baslıycak bırazdan.:)
bu arda sımdı ben acıkl bır sekılde hanı bır tulu karar veremedıgım besık varya onu alıcam ama ıc olcusu 40a90.nette bulamdım o olculerde besıgın teslım suresı 3 gun dıyor bebefızde dogrurdur ıns.acaba varmıydı mothercarede o olculerde ya
Bebefix' den mi aldın canım, ne zaman aldın? istersen arayıp mağazaya bir şekilde baskı yapalım. Dedikleri sürede gelir inşallah.
canım cok saol valla forum olarak baskı yaparsak sanırım sartısa son verırıler:)
daha almadım yarın tel acıcam stokta vrsa soylıycem yatak da hıc bırs sıtede yok ıste alacagım besıgın ıc olcusu 40a 90.yarın besık okeylenırse yarın yatagıda almam gerekıcek .valla sana zahmet olmazsa super olur canım allah razı olsun.ınsallah yarın doguma gırmemde bır haftada odasını hazırlarım yanı hazırlanır.artıkben sadece tuvalet ıhtıycanı kalkıcam sanırım ama su saat oldu hala kanamam devam edıyor.sabahtan berı artık sıkıldım ben yaa allahım sabır ver sen bana ve hepımızee.oynatmaya az kaldım. doktorum nerde bır mınık kız yuzunden cıldıracagım. ayrıca ıtına ıle nst baglanır .makınam yanımda fısı takıldı .sabahtan berı cok az hareket edıyor.kafama takılınca jelımı surup kızımın uzerıne yapıstırıyorum .kalp atımı duyuyorum sadece su an.ama ılerletıcem kendımı.bu arada yan odadan allahım kurtar cocouk ıstemıyorum dıye cıglıklar gelmeye basladı:)sezeryan daha mı ıyı acaba?
çok sevindim iyi olmanıza seni göremeyince baya merakettim neyseki herşey yolundaymış.. demek sizde 2 hafta önden gidiyosunuz ... maşaşllah kızına kilosu boyu yerinde rabbim nazarlardan saklasın ... bebekler son ana kadar gezerler yerleri bol nede olsa en son haftalarında artık gezemicek duruma gelicekler mekan daralıcak :)) ondan sonrada eee ben sıkıldım çıkartın beni burdan dicek :)) bende çok öptüm canım ..Ahh canım arkadaşım,geldim, iyiyim. Dünden beri çok hazlsizlik yorgunluk vardı üstümde, elimi oynatamıyordum. Şimdi iyiyim Allah'a şükür, sen de iyisindir inşallah ve diğer kızlar da :) Doktorumuzu özlemişiz kızımla :) Herşeyimiz çok iyi, kızım her ölçüsünde 2 hafta önden gidiyor, hayırlısı diyim :) 26+1 de 1020 gram. Doktor boyunu söylemiyor ama femur uzunluğunu 7 ile çarpınca 33 cm çıkıyor. Vajinal muayene yaptı ayrıca, doğum kanalında daha önceki doktorun dediği gibi bir açılma ya da hasar bulamadı. Previa herhangi bir hasar vermemiş yani. Benim kilomada çok iyi dedi. Bir daha 4 hafta sonrasına çağırdı, 31. haftam oluyor. 4 hafta sonra gel sonrasında 2 haftada bir geleceksin, sonlara doğru ise, durumuna bağlı olarak kararlaştırırız dedi. Kızım yüzünü yine 2 eliyle birden sakladı, sağolsun annesinden bile utanıyor, 3 hafta önce de yine yüzünü saklamıştı zilli3 hafta önce doğum pozisyonunda idi, şimdi ters pozisyonda, ayaklar vajinanın hemen üstünde. Doktor muayene yaparken çok güldük. Çek kızım ayaklarını görüntü alanından diyor :) Son haftalara kadar pozisyonu hep değişir, şu an böyle durması önemli değil. Bebek bu, ne yapacağı belli olmaz diyor, ne zaman nereye döneceği belli olmaz dedi. Çok öptüm canım seni.
Bu arada herkesin Kadir gecesi mübarek olsun, rabbim hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin, amin.
kızlar benım de kanamam var az az kahverengı akıntı gıbı geçmıyor hıç doktor dınlen dıyor dınlenıyorum gece ozellıkle daha çok artıyor herhalde ben doguma kadar kanama ıle gıdecem
Kames ne yapti acaba. dogum servisinde uyutmuyolardi bagris cagris. insallah normal yatis yaparlar 1 - 2 hafta. ablam yatmisti.
Ahh canım arkadaşım,geldim, iyiyim. Dünden beri çok hazlsizlik yorgunluk vardı üstümde, elimi oynatamıyordum. Şimdi iyiyim Allah'a şükür, sen de iyisindir inşallah ve diğer kızlar da :) Doktorumuzu özlemişiz kızımla :) Herşeyimiz çok iyi, kızım her ölçüsünde 2 hafta önden gidiyor, hayırlısı diyim :) 26+1 de 1020 gram. Doktor boyunu söylemiyor ama femur uzunluğunu 7 ile çarpınca 33 cm çıkıyor. Vajinal muayene yaptı ayrıca, doğum kanalında daha önceki doktorun dediği gibi bir açılma ya da hasar bulamadı. Previa herhangi bir hasar vermemiş yani. Benim kilomada çok iyi dedi. Bir daha 4 hafta sonrasına çağırdı, 31. haftam oluyor. 4 hafta sonra gel sonrasında 2 haftada bir geleceksin, sonlara doğru ise, durumuna bağlı olarak kararlaştırırız dedi. Kızım yüzünü yine 2 eliyle birden sakladı, sağolsun annesinden bile utanıyor, 3 hafta önce de yine yüzünü saklamıştı zilli3 hafta önce doğum pozisyonunda idi, şimdi ters pozisyonda, ayaklar vajinanın hemen üstünde. Doktor muayene yaparken çok güldük. Çek kızım ayaklarını görüntü alanından diyor :) Son haftalara kadar pozisyonu hep değişir, şu an böyle durması önemli değil. Bebek bu, ne yapacağı belli olmaz diyor, ne zaman nereye döneceği belli olmaz dedi. Çok öptüm canım seni.
Bu arada herkesin Kadir gecesi mübarek olsun, rabbim hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin, amin.
bende uyku tutmadı kalktım sabah sabah belki bi haber bardır diye .. inşallh sorunsuz atlatmıştır geceyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?