Ahh canım arkadaşım,geldim, iyiyim. Dünden beri çok hazlsizlik yorgunluk vardı üstümde, elimi oynatamıyordum. Şimdi iyiyim Allah'a şükür, sen de iyisindir inşallah ve diğer kızlar da :) Doktorumuzu özlemişiz kızımla :) Herşeyimiz çok iyi, kızım her ölçüsünde 2 hafta önden gidiyor, hayırlısı diyim :) 26+1 de 1020 gram. Doktor boyunu söylemiyor ama femur uzunluğunu 7 ile çarpınca 33 cm çıkıyor. Vajinal muayene yaptı ayrıca, doğum kanalında daha önceki doktorun dediği gibi bir açılma ya da hasar bulamadı. Previa herhangi bir hasar vermemiş yani. Benim kilomada çok iyi dedi. Bir daha 4 hafta sonrasına çağırdı, 31. haftam oluyor. 4 hafta sonra gel sonrasında 2 haftada bir geleceksin, sonlara doğru ise, durumuna bağlı olarak kararlaştırırız dedi. Kızım yüzünü yine 2 eliyle birden sakladı, sağolsun annesinden bile utanıyor, 3 hafta önce de yine yüzünü saklamıştı zilli

3 hafta önce doğum pozisyonunda idi, şimdi ters pozisyonda, ayaklar vajinanın hemen üstünde. Doktor muayene yaparken çok güldük. Çek kızım ayaklarını görüntü alanından diyor :) Son haftalara kadar pozisyonu hep değişir, şu an böyle durması önemli değil. Bebek bu, ne yapacağı belli olmaz diyor, ne zaman nereye döneceği belli olmaz dedi. Çok öptüm canım seni.
Bu arada herkesin Kadir gecesi mübarek olsun, rabbim hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin, amin.