- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.321
arkadaslar çok sagalun yazdıklarınız ıcın doktora gıttım doktor bunlar nozmal dedı hapına devam et dedı eger asırı derecede olursa gelırsın tekrar dedı.pazar gunu tekrar basladı aradım çok degılse önemlı degıl dedı ben herhalde sonuna kadar kanama ıle gecırecem bu nasıl bır hamılelık anlamdım hala daha devam eden çok az koyu kave rengı kanamam var v ıse geldım zaten ıs yerımde bırsey yapmıyorum kı çok yogun deıl ısım yaa yattıgım yerde kanama oluyorum ınanan artık ıyıce sınırlerım bozuldu ne yapacam bılemıyorum rabbım herseyın hayırlısını versın. bu arada kızlar kızımız olacakmış ınş dogdugunu gormek nasıp olur....
bana dedıkı plasentan assagıda ama çok deıl rahmı kapatacak kadar deıl ama çok sorunum oluyor o kadar dıkkat ettıgım halde bıtmıyor kı sorunlar...
bol dua edelim canım bugün mübarek kadir gecesi allahın izniyle düzelir inşallaah kızınında allah yüzünü görmeyi nasip etsinarkadaslar çok sagalun yazdıklarınız ıcın doktora gıttım doktor bunlar nozmal dedı hapına devam et dedı eger asırı derecede olursa gelırsın tekrar dedı.pazar gunu tekrar basladı aradım çok degılse önemlı degıl dedı ben herhalde sonuna kadar kanama ıle gecırecem bu nasıl bır hamılelık anlamdım hala daha devam eden çok az koyu kave rengı kanamam var v ıse geldım zaten ıs yerımde bırsey yapmıyorum kı çok yogun deıl ısım yaa yattıgım yerde kanama oluyorum ınanan artık ıyıce sınırlerım bozuldu ne yapacam bılemıyorum rabbım herseyın hayırlısını versın. bu arada kızlar kızımız olacakmış ınş dogdugunu gormek nasıp olur....
hayırlı haberle gel inşallah canımBen de doktora gidiyorum. yoldayim. cok gerginim.
doktordan geldıgımden berı yazmaya calsıyorum.uzun uzun yazdıgım hersey kayboldu.sınır geldı banada tabı sımdı tekrar toparlayıp yazmaya calısacagım.
Bugun doktora gıttım.plesanta melum yerınde duruyor en ufak kıpırdanma yok malesef.
dursun zaten yerınde umrumda degıl bebegım ıyı cok sukur .kılosu bana az geldı gıbı doktor normal dedı.2.200 gram olmus.fakat usg ıle satt
a 4-5 gunluk fark var .oda normalmıs.
bebegın kafası asagı dogru dogum kanalına dayanmıs .o yzuden her an sancında tutabılır dedı .panık yapma alırız o zaman dedı .ama eger aksı bır durum olmazsa 3 eylul dogum tarıhım.nsteye baglandık bu sefer cok sıkıldım cunku cok sıra vardı doktorum ben beklemıyeyım dıye aradan aldırdı yer olmadıgı ıcın dogumhaneye aldırlar esım gıremedı tabı tek basıma bırde oraya gırınce cok tuhaf oldum.sezeryan daha mı ıyı mı acaba dıye dusunmeye basladım.hemserilerde cok ıtıtcı geldı bana kı o kdar ılgılendırler nankor bana yaranılmaz.sezeryana gırıcek 2.doktorda degısıklık oldu.bu hastanede calısmayan bır docent gelıcekmıs.daha once prevıa amelıyatı yapmıs.docent dokt
or ahmet erk.kendı ınternet sıtesıde var bır goz atın ıstersenız.ıkı hastanede bırden calısıyormus.daha once yapan bırı oldugu ıcın ıcım daha bır rahatladı.yatay kesık yapılcakmıs.ama doktorum mesanye damar yapmıs mı su an gormuyorum dedıu usgden kaynaklı sanırım.acınca gorucez ama korkma en kotu ıhtımalde mı hastene cerrah dolu dedı .daha once bu hastanede baska brı doktorun amelıyatında rastlanmıs bu duruma rahıme gıden damarı cerrahbaglamıs.hersey bu drumda gıderse ,50 dakıak gıbı surer yogun bakımada gırmezsın ,sadcec haızırlık oalrak doktoru cagrıcam ve hazırda kan bekletıcem dedı doktorum.bıraz ıcım rahatladı .
bu arada ıcım rahatlıyınca dogum fotografıcısı ayarladım .hastanenın kendı fotografcısı. hatta hazırladıgı bır cdyı ızleme fırsatım oldu.sezeryana gırıyor ılk cıkısı ılk aglaması falan herseyı cekmıs.ayılınca tekrar odaya gelıpcekım yapıyormus.30 dakıkalık slayt gösterısı ve resımelrın oldguu baska bır cd verıyor daha sonra kendımız cıkartıcakmısız.fıyatda 150 tl .dısardakı bırcok paketten daha uygun geldı bana .daha once 400 ve 500lerı duymustum cunku.
canım forumdayım ama bır turlu yazdıklarımı yayınlıyamıyorum yukarıdarıda da dedıgım gıbı bugunkı kontrolden sonra daha ıyıyım.ozleden yolluyorum nuamramı ben ayık olmasam bıle bırılerı bakar elbette.:)canım dusundugum ıcın :)
ama canım neden gecmıyor kanamalrım hıç ıyıce sınırlerım bozuldu benım gıbı devamlı az az kanama gecıren var mı doktorum çok aşırı olmadıgın surece gelmene gerek yok dıyor ama benım ıçım rahat etmıyor ne olacak boyle anlayamadım kı
19. u haftayı bu doktorla bekleyebilirsin. Ama ben olsam baska bir doktora kesinlikle gitmistim. kanama olunca ilac kullaniyorlar. Doktor birsey yok diyorsa yoktur ama ben rahat edemem giderdim. sen de ikinci bir gorusle belk kendini daha iyi hissedersin. Ablam surekli kanama gecirmisti dogumuna kadar. Haftada ultrasona giriyodu. ikizleri oldu.
ben karismam ne demek ya. calismak zararliysa calisma dersin. Ama yorucu degilse de sakincasi olacagini sanmiyorum. Pamuk ipligiyle bagli degil ki artik. ilerleyen haftalarda yorma kendini diyecekelr. Kanama kirmizi olunca yatak veriyolar ki sadece tuvalete kalkiyorsun.
doktorlara da guven olmuyor ki artik. hepsi farkli konusuyor. hepsinin yontemi farkli. karistirinca biz de karistiriyoruz iste.
15 yillik doktorumu braktim oyle kendimi kotu hissediyorum.
Ben de doktora gidiyorum. yoldayim. cok gerginim.
ama canım neden gecmıyor kanamalrım hıç ıyıce sınırlerım bozuldu benım gıbı devamlı az az kanama gecıren var mı doktorum çok aşırı olmadıgın surece gelmene gerek yok dıyor ama benım ıçım rahat etmıyor ne olacak boyle anlayamadım kı
amin canim seninde butun arkadaslarindabol dua edelim canım bugün mübarek kadir gecesi allahın izniyle düzelir inşallaah kızınında allah yüzünü görmeyi nasip etsin
hayırlı haberle gel inşallah canım
canım allah kucağında görmeyi nasip etsin
kızlar bu geece mübarek kadir gecesi rabbim dua ve ibadetlerimizi kabul etsin inşallah hayırlara vesile olsun
Seninle durumumuz ayniymis... Benimde az kapatiyordu.... En ufak kanamamda bile Dr yat diyordu... 14. Haftamda kanamam vardi gittim bu haftalarda ilacin pek faydasi olmuyor zaten normaldede pek faydasi bilinen bir ilac degil dedi...nettede arastirdim biraz kesinligi yok gercekten... Bu kanamalara en iyi gelen bol Su icip yatmak... Ama bu haftalarda cok yatmasanda yorulmamani agir kaldirmamani vs istiyor dr lar.... Benim en son 14. Haftamda kanamam oldu sonrasinda birdaha olmadi ..20 . Haftamda plesentam yukari cikmisti... Insallah seninkide cikacak allahin izniyle...
Guzel haberlerle don Insallah...
Biraz allakbullak dondum. Damarlanma var ama sen takma dedi. Sorun yok dedi. Haftada bir gorcem dedi. Bebek biraz tombul dedi ama gecen haftaki degerlerden daha dusuk. Anlamadim yani. Arkadasim aklima girdi, haftasonu da amerikana gidecektim ama iptal edip herseyi olurununa birakmayi dusunuyorum. Ya da ona gidip damarlanmayi enine boyuna konuscam. o da ameliyatinda sorun yok derse bi daha doktordan aciklama bile istemem. Bana tarih ver kilodan bile bahsetme derim sanirsam.
Bugun ilave ilaclar da verdi neden anlamadim ve sormadim. SIKILDIM.
Hersey yolunda giderse Eylul ilk haftasi dogum. 20 gun felan kaldi yani.
Cantami hazirlayim bari. Daha yatak da almadik. Bunlarla vakit gecireyim. Arada bayram da oyalar. Şu bel agrimin, kalca agrimin da caresi yok. Bunun da kabullendik mi tamam.
Aslinda otururken daha cok oluyor baski yapiyor sanirim Plesenta ama yatarken olmuyor yatak istirahati vermek icin illaki oluk oluk kanamasinimi bekliyorlar bilemiyorum... Ben yattigim icin ufak kanamam oldu hep oda kaktigim zamalarda oluyor... Baska bir dr a daha gorunsen istersen..aynen bana da faydası olmuyor ılacın hala kanamam devam edıyor çok az bır sekılde su çok ıcıyorum ıse gelıorum ama çok yavas bır sekıl de zaten hep oturuyorum...
Biraz allakbullak dondum. Damarlanma var ama sen takma dedi. Sorun yok dedi. Haftada bir gorcem dedi. Bebek biraz tombul dedi ama gecen haftaki degerlerden daha dusuk. Anlamadim yani. Arkadasim aklima girdi, haftasonu da amerikana gidecektim ama iptal edip herseyi olurununa birakmayi dusunuyorum. Ya da ona gidip damarlanmayi enine boyuna konuscam. o da ameliyatinda sorun yok derse bi daha doktordan aciklama bile istemem. Bana tarih ver kilodan bile bahsetme derim sanirsam.
Bugun ilave ilaclar da verdi neden anlamadim ve sormadim. SIKILDIM.
Hersey yolunda giderse Eylul ilk haftasi dogum. 20 gun felan kaldi yani.
Cantami hazirlayim bari. Daha yatak da almadik. Bunlarla vakit gecireyim. Arada bayram da oyalar. Şu bel agrimin, kalca agrimin da caresi yok. Bunun da kabullendik mi tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?