- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.341
Ohh bizim bebisler besili desene.. tombul olmadi iyi bence kotu degil suan dogursan kuvoze bile girmeden rahatca nefes alabilir.....Biraz allakbullak dondum. Damarlanma var ama sen takma dedi. Sorun yok dedi. Haftada bir gorcem dedi. Bebek biraz tombul dedi ama gecen haftaki degerlerden daha dusuk. Anlamadim yani. Arkadasim aklima girdi, haftasonu da amerikana gidecektim ama iptal edip herseyi olurununa birakmayi dusunuyorum. Ya da ona gidip damarlanmayi enine boyuna konuscam. o da ameliyatinda sorun yok derse bi daha doktordan aciklama bile istemem. Bana tarih ver kilodan bile bahsetme derim sanirsam.
Bugun ilave ilaclar da verdi neden anlamadim ve sormadim. SIKILDIM.
Hersey yolunda giderse Eylul ilk haftasi dogum. 20 gun felan kaldi yani.
Cantami hazirlayim bari. Daha yatak da almadik. Bunlarla vakit gecireyim. Arada bayram da oyalar. Şu bel agrimin, kalca agrimin da caresi yok. Bunun da kabullendik mi tamam.
Dr sana korkucak bisey yok dediyse ozaman ona guvenmekten baska care yok... Kotu bir durum olsa seni eylulun 20 sine birakmaz degilmi canim.. endise etsekte kafamiza taksakta olacak neyse o oluyor inanki rabbime siginip guvenmekten baska caremiz yok... Bu mubarek gecede bir birimize dua edip rabbimden hayirlisini dileyelim...
Insallah hic birimiz bir sorun yasamadan bebeklerimize ksvusacagiz...