Merhaba Hanımlar,
Ben 31 haftalık hamileyim ve plasenta previa var.Bugüne kadar hiç kanamam olmadı inş. da olmaz.Ama her gittiğim dokor sezeryanın çok problemli olacağını söyledi.ve bugün Marmara eğitim ve araştırmaya gittim ordada dopler istediler.Durumu daha net görmek için miş..Ancak bu haftada dopler çeken biryer bulamadım.Bu konuda bildiğiniz bir hastane var mı?
Çok acil yardımınıza ihtiyacım var.
neden sorun olacakmış ki acaba tam kapatan türden mi senki? ne tarafta oturuyorsun bılmıyorum ama ben yakınlardakı bıldıgım hastanelerı tek tek arayıp sormuştum varmı sızde dıye?
merhaba arkadaslr benmde hamileligimn en basindan beri total wardi son haftalarda parsiyel oldu hamileligimde kanama yasamadm hic aralik ayinda epdral sezeryan oldm planli olarak 37#5te dogum yaptim insallah sizinde sonuna kadar sorunsuz devam eder etmicek diye bisey yok sakin kendinizi uzmeyin
Evet.Tamamen kapatıyor.Kanamayı durduramayız iş rahmin alınmasına kadar gidebilir dediler.Sanırım bunlar en uç ihtimaller.Aynı zamanda kan pıhtılaşma problemimde var bunun için coraspin kullanıyorum.Ama bugün doktor artık bırakman lazım dedi.Kan sulandırıcı oldugu için sezeryan sırasında kanamayı durduramazlarmış fakat bu ilacı kesersem bebeğimin sağlığına bişey olur diye de çok korkuyorum.Doktorda garanti veremem dedi.Allah korusun bebekde sıkıntıda olabilirmiş.Şuan 32+6 günlüğüm bu durumda olupda coraspini kesen var mı acaba?
Hanımlar acil cevaplarınızı bekliyorum
bende bugün öğrendim.plasenta previa marjinalis olduğumu.korkuyorum inşallah bişey olmadan sağlıcakla kucağıma alırım bebeğimi.benimde bebeğim erkek.ve kan uyuşmazlığım var eşimle...
bende dün öğrendim plasentaprevia marjinals olduğumu 14haftalık hamileyim 11 aylık da bi kızım var doktor dinlen dedi. ama kızım hiç durmuyor. nasıl dinleniceğim bilmiyorum. yardım edenim de yok. inşallah bebeklerimize bişey olmaz... rabbim onları korusun...
aynı durum bende var maalesef.12 aylık kızım var.28 haftalık gebeyim.bugün plasenta previa totalis olduğum netleşti.bütün planlarımızı gözden geçirmemiz gerekecek.erken doğum,kanama,aşırı kan kaybı hatta gerekirse rahim alınmasına kadar gidebilecek bir dizi olasılığa karşı işinin ehli bir yerde doğum yapmam gerekecek.felaket stres oldum allahım..
Atlatacağız bir şekilde inş.Dün çok gergindim bugün kabullendim durumu iice.ille erken doğum olacak diye bişi yok.bakarsın 38.haftada tosuncuk olarak gelir kuzularımız.moral bozmamak gerek.canım allah yardımcımız olsun. bende ne yapıcağımı bilmiyorum. ablamdada aynı problem var oda 20 haftalık gebe ama o avrupa da yaşıyor. orda daha kolay eve hemşire falan geliyormuş kontrol altında tutuluyor sürekli bizim burda pehhh... bide bende şeker de var anlıycağın battım...
Atlatacağız bir şekilde inş.Dün çok gergindim bugün kabullendim durumu iice.ille erken doğum olacak diye bişi yok.bakarsın 38.haftada tosuncuk olarak gelir kuzularımız.moral bozmamak gerek.
Selam arkadasım kaç haftalık oldu bebeğin merak ettim iyi misintabi canım moral bozmak yok. biz tedbirimizi alacağız takdir allahın sizin ki erkek bebek mi.. gerçi sağlıklı olsunda ne olursa olsun
Selam arkadasım kaç haftalık oldu bebeğin merak ettim iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?