plasenta previa bendede var.. 26 haftalık hamileyim plasenta hala aşaqıda fakat doqum kanalını tam olarak kapamamış... 32. haftaya kadar yukarı çıkabileceqini, ilişkiye girmemin yasak olduqunu ve aqır kaldırmamam qerektiqini söyledi doktor bunun dışında bişey yok dedi.... herhanqibir sıkıntı yaşamadım bu haftaya kadar umarım bundan sonrada yaşamam ama çok korktuqum bir qerçek aklımdan çıkmıyor heran bişey olcakmış qibi korku içerisindeyim.. internette okuduklarım kabus qibi keşke okumasaydım diyorum bazen... Allah herkesin yardımcısı olsun arkadaşlar saqlıkla bebeklerimizi kucaqımıza almamızı nasip etsin..
Merhabalar... Suanda 25 haftasını yeni bitiren ve bir kız bebek bekleyen; iki yasında dünyalar güzeli oğlu olanbir anneyim....bende bir sağlıkçının, FİZYOTERAPİSTİM ama bu isler NASA gelince hicbiseye benzemiyor. Gecen Çarşamba gecesi, 8 gün önce kanama ile uyandım ve acilen hastaneye geldik.... Travay tetkik derken plesentamiz aşağıya yerleşmiş, bebek iyi, kanama kontrol altına alınacak dediler. Nidilat başladık, 2 gün oncede toparlanip kanamam ollarımıza keselim dediler. İlk dozu atladık ve kanamam başladıve şimdi yine başladık, yine yatıyorum.... Neler olacak bilmiyorum... Korku sadece... Umarım bebeğimi vaktinda saglicakla kucağıma alırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?