Plasenta previa teşhisi konulanlar.

Dağcı bişey sorcam marjinal de 37 38 leri gören var mıydı.
evet canım 38 de doğum yapanlar oldu.
totalismisin diye banami sordun dagci.bnim tlfna arada gidip geiliyo msjlari karistiriyorum belji sana yazacaklarimi baskasina baskasininkinide sana yazmis olabilirim.bana sorduysan evet totalistim.
sana sormuştm canım.
totalist olup rahat doğum yapan ilk hamileliklerini yaşayanlar vardı burda.

Canim benim 25.haftada teşhis kondu şimdi 32 oldum inşaallah 37 38 leri görebiliriz. Sende göreceksin inşaallah. Zaman zor geçiyor biliyorum ama inan geçiyor.
senin rahatsizligin ne senindemi plasentayla ilgilimi

sana sormuştm canım.
insallh oyle olur cnm.zaten bes seneden beri cocuk hasretimiz vardi allh nasip etti insallh sagsaglim kucagimada alirim.senin bebeginde bir sıkıntı olmadi degilmi.

senin rahatsizligin ne senindemi plasentayla ilgilimi

insallh oyle olur cnm.zaten bes seneden beri cocuk hasretimiz vardi allh nasip etti insallh sagsaglim kucagimada alirim.senin bebeginde bir sıkıntı olmadi degilmi.
tüp bebek mi?
olmadı çok şükür canım.
o dönemde doğum yapana hiç kimse de olmadı.

evt cnm tup bebek ve ilk denemem de tuttu diye sevinirken bu sorun cikti.
rahim zarar görmüş demek ki tüp bebek olayında.
endişe etme canım bir arkadaşım ikiz doğum yaptı.
birinini plesantası rahme yapışmış,kazıyıp çıkarmışlar.
2 yıl sonra süpriz 3. bebek geldi.
normal sezaryenini oldu.

normal sezaryenini oldu.
yapisik olupta oyle ayirabiliyolarmi.bn yapisinca kesin ra olup olmadigi belli deil.yapisik
normal sezaryenini oldu.
bn iki kere rahim filmi cektirmistim ilkinde rahmimin saga dogru egri oldugunu soylediler ikincisinde ise rahmimin egri olmadigini soylediler.demekki egriymiski boyle oldu.yapisik olupta esin ayrilabildigini bilmiyodum bn her yapisikta rahimi aliyolar sandim.bunuda solemen iyi oldu cnm.bnim suan yapisik olup olmadigi belli deil.sadece rahmin agzini tamamen kapttigini totalis oldugunu biliyorum.yapistigi dogum anindami belli oluyo.

biraz olsa icimi rahatlattin en azindan yapiskanligin ayrilabildiginide bilmiyordum.insallh bnimki yapismamistir

yapisik olupta oyle ayirabiliyolarmi.bn yapisinca kesin ra olup olmadigi belli deil.yapisik

bn iki kere rahim filmi cektirmistim ilkinde rahmimin saga dogru egri oldugunu soylediler ikincisinde ise rahmimin egri olmadigini soylediler.demekki egriymiski boyle oldu.yapisik olupta esin ayrilabildigini bilmiyodum bn her yapisikta rahimi aliyolar sandim.bunuda solemen iyi oldu cnm.bnim suan yapisik olup olmadigi belli deil.sadece rahmin agzini tamamen kapttigini totalis oldugunu biliyorum.yapistigi dogum anindami belli oluyo.

biraz olsa icimi rahatlattin en azindan yapiskanligin ayrilabildiginide bilmiyordum.insallh bnimki yapismamistir
benim ki gibi ileri boyutta değildir sanırım.
ama totalist olup normal olanlar vardı burda.
belki kan takviyesi yapılmıştır en fazla.

tam durumu doğumda gözüküyor canım.
benim hocaya gitme durumun olursa ismini ve telini özelden veririm.
en azından muayene için gidersin.
durumunu net söyler.

benim ki gibi ileri boyutta değildir sanırım.
ama totalist olup normal olanlar vardı burda.
belki kan takviyesi yapılmıştır en fazla.

tam durumu doğumda gözüküyor canım.
benim hocaya gitme durumun olursa ismini ve telini özelden veririm.
en azından muayene için gidersin.
durumunu net söyler.
saol cnm gerekirse isterim.bakalim haftaya gidecegim dr ne diyecek

sana sormuştm canım.
seninde zor galiba hamileligin passam
Canim benim rahim boyunda kısalma olmuştu previayida unutturdu bana şükür o biraz düzeldi derken bu sefer previayida yine canımı sıktı dün kanamam oldu. Canım şükür halimize hamileliğim zor diyemem çünkü benden kötüleri var şükür diyelim canım Allah yardımcımız olsun.

Canim benim rahim boyunda kısalma olmuştu previayida unutturdu bana şükür o biraz düzeldi derken bu sefer previayida yine canımı sıktı dün kanamam oldu. Canım şükür halimize hamileliğim zor diyemem çünkü benden kötüleri var şükür diyelim canım Allah yardımcımız olsun.
simdi varmi kanaman.bn bnimkine alistim ama hafta gectikce bi damla bile riske giriyo.allh yardimcimiz olsun.bn ck korkuyordum 13 haftalijtan beri alismaya calistm hep duzelir denildi ama hic bi iletleme yokmus bakalim onumuzdeki haftalarda duzelmede olabilirmis.bugun dagci arkadasimiz birazda olsa icimi rahatlatti.sagolsun.sanada duzelirdedilermi passam

simdi varmi kanaman.bn bnimkine alistim ama hafta gectikce bi damla bile riske giriyo.allh yardimcimiz olsun.bn ck korkuyordum 13 haftalijtan beri alismaya calistm hep duzelir denildi ama hic bi iletleme yokmus bakalim onumuzdeki haftalarda duzelmede olabilirmis.bugun dagci arkadasimiz birazda olsa icimi rahatlatti.sagolsun.sanada duzelirdedilermi passam
Kuzum bugün kahverengiye döndü. Benim Dr düzelir veya düzelmez demiyor. Çünkü ben rahim boyu kısalmasi gibi zor bi süreç geçirdim bu Haftalara Allah in izniyle geldim . Previayi unutmuştüm baya bi yukarı çıkmıştı ama tekrar inmiş 2.5 cm uzaklıkta şimdi ve kanama oldu. Canım valla 1sn sonra ne olur bilmek zor Allah a emanet gidiyoruz işte. Inşallah 37 38 haftaları görürüz.

Kizlar sizi takip ediyorum
Totalisim bende musait zamanda yazicam durumumu ve yapilan tedavileri yasadiklarimi

Yanliz bu onemli
Hurmayi yemeyin

Rahim kasilmasini baslatip dogumu kolaylaştırır

Magnezyum yazdirin drunuza
Hem kasilmalarinizi onler hem hergün tuvalete rahat cikarsiniz
Totalisim bende musait zamanda yazicam durumumu ve yapilan tedavileri yasadiklarimi

Yanliz bu onemli
Hurmayi yemeyin

s
Kuzum bugün kahverengiye döndü. Benim Dr düzelir veya düzelmez demiyor. Çünkü ben rahim boyu kısalmasi gibi zor bi süreç geçirdim bu Haftalara Allah in izniyle geldim . Previayi unutmuştüm baya bi yukarı çıkmıştı ama tekrar inmiş 2.5 cm uzaklıkta şimdi ve kanama oldu. Canım valla 1sn sonra ne olur bilmek zor Allah a emanet gidiyoruz işte. Inşallah 37 38 haftaları görürüz.
insallh bnim 37 ye cikmaya umidim hic yok.cunku bu durumda olup okadar cikan duymadim hatta internette hep 20 lerde dogum yapmislar.tabi illa vardir 37 yi goren ama bnim umudum yok.insallh sag saglim kucagimiza aliriz bebegimizi.sende dikkat eet kendine.oglum suan sert sert vuruyo karnima.bna uzulme diyo heralde.saglikli gelcem sana diye gibi :)

Yanliz bu onemli
Hurmayi yemeyin

slm totalis size neler yasatti ??

s

insallh bnim 37 ye cikmaya umidim hic yok.cunku bu durumda olup okadar cikan duymadim hatta internette hep 20 lerde dogum yapmislar.tabi illa vardir 37 yi goren ama bnim umudum yok.insallh sag saglim kucagimiza aliriz bebegimizi.sende dikkat eet kendine.oglum suan sert sert vuruyo karnima.bna uzulme diyo heralde.saglikli gelcem sana diye gibi :)
Inşallah sağlıklı gelirler canım.

Herkese merhaba biraz önce ignemizi olduk yatıyorUz. Umarım herkes iyidir.
mrh bnde bugun aşi oldum.asidan yana sikinti yokta iki gundur sol kasigimda asiri batma var.agri falan deil hareket ederkenn bicak gibi batiyo.zaten ara ara batiyodu iki gundur surekli batiyo.normalmiki acaba.

mrh bnde bugun aşi oldum.asidan yana sikinti yokta iki gundur sol kasigimda asiri batma var.agri falan deil hareket ederkenn bicak gibi batiyo.zaten ara ara batiyodu iki gundur surekli batiyo.normalmiki acaba.
Canim bebeğin kafası veya ayağa olmasın benimkinin kafası kasikta acayip acıtıyor . Ama bazı bayanlarda seninki gibi ağrı oluyormuş rahim buyudugunden. Çokta şüphelenirsen bi tahlil yaptır enfeksiyon için. aMA muhtemelen rahim genişlemesinden veya kaslarda olabilir.

X