Aynı şeyleri bende atlattım benimde 5 yaşında oğlum var.ikinci hamileliğimde yaşadım.hiç olumsuz olmayın pozitif düşünün bende sizin gibi atlattım.sizi çok iyi anlıyorum.dr unuzu bulun önce allah sonra dr.38 de bile çıkanlar olmuş hiç negatif olmayın.bir ünite kan almışım sadece kanınızı iyi depolayın.rabbim koruyor sakın olumsuz birşey düşünmeyin.tıp o kadar ilerdeki şükürler olsun erken teşhis oldu.aynı şeyleri sizde yaşıcaksınız die bişe yok.belki ayrılır eş sizde çünki olabiliyomuş.her zaman cvp yazarım yeterki üzülmeyin bebeğinizide üzmeyin dualarım sizinleÇok teşekkürler cevabınız için evet maalesef totalis ve üstelik damarlanma mevcut gibi dedi dr o gün doppler cihazında bir sorun vardı tam bakamadı ama muhtemelen benimkide eski sezaryen yerine yapışık bulunduğum ilin üniversitesinde kan bankası yok zaten yapışıklık varsa kesin izmire falan sevk edecek belki 35e kadar çıkar dedi ama benim hiç umudum yok iyi olmanıza çok sevindim benim dünden beri gozyasim kurumuyor diyebilirim allah ne yazdıysa o olacak tabi ama 3 yaşında bi kızım var bana bisey olursa o ne yapar diye düşünmekten aklımı yitirecegim