- 7 Ağustos 2017
- 182
- 54
- 34
- Konu Sahibi CilekRecelim
Kızlar nasılsınızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilaç vs vermedi mi? Sadece yatacak mısın? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYok canım tam kapalı değilmiş kenaraymş neyseki. Hedefimiz 38. Haftaya gelmek dedi doktor
Anladım canm. Hayırlısı ne diyelim sen kendine dikkat et bakaraın dr u bile şaşırtır dönüverir.Yok canım tam kapalı değilmiş kenaraymş neyseki. Hedefimiz 38. Haftaya gelmek dedi doktor
Canım ben progestan ve proluton ipne yaptryordum doçemnte gitmeden önce.doçente gittim bıral bu ilaçla iğneyi dedi ekstrada hiçbi ilaç vermedi bana sadece dikkat ediyorm kendimeCanım ilaç vs vermedi mi? Sadece yatacak mısın? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Anladım cnm. Allahın izniyle önce sen bize mutlu haberlerini vereceksin. Sonrada biz sana güzel haberler vereceğiz.Canım ben progestan ve proluton ipne yaptryordum doçemnte gitmeden önce.doçente gittim bıral bu ilaçla iğneyi dedi ekstrada hiçbi ilaç vermedi bana sadece dikkat ediyorm kendime
Saol canm hepimize inşallah ☺Çok güzel allah sağlkla kucağına almayı nasip etsin canım..:)
Geçmiş olsun . Aynı zamanda hayırlı olsun. Kaç haftalıkken yaptınız doğumu.1 eylul de plesenta previalı olarak doğum yaptım...kanamam çok oldu şükür ayaktayım....benim plesenta baya bir yapışmiştı...herkesin durumu bir olmuyor onu ameliyat sırasında anlıyorlar
Geçmiş olsun . Aynı zamanda hayırlı olsun. Kaç haftalıkken yaptınız doğumu.1 eylul de plesenta previalı olarak doğum yaptım...kanamam çok oldu şükür ayaktayım....benim plesenta baya bir yapışmiştı...herkesin durumu bir olmuyor onu ameliyat sırasında anlıyorlar
33 haftalık iken dogum yaptım ...allah herkesin yardimcisi olsunzamanda
Amin canım inşallah33 haftalık iken dogum yaptım ...allah herkesin yardimcisi olsun
Ne süreçlerden geçtiniz birde anlatabilirmsnz hamilelk nasl geçti33 haftalık iken dogum yaptım ...allah herkesin yardimcisi olsun