konuyu açtığımı ben bile unutmuşum, hortlatanlara ve hortlak kalmasını isteyenlere selam olsun. :))
T tatlu @Artemisia Gentileschi artemisia, hangi kitaba başlamayı düşünüyordum, önceki mesajlara göz attım bulamadım
planlı hayat denemeleri devam ediyor, o zaman kaldığım yerden devam edeyim.
bu sene başka bir şehir, başka bir ev ve okuldayım. yenilikler zamanı....
sigarayla olan ilişkim bir dargın bir barışık devam ediyor. 2 farklı fakültede 2 bölüm okumaya başladım. evdeki bütün halıları attım. çukur dizisindeki aliçonun çikolata takıntısı gibi "çikolata yoook, çikolata yoook". halı takıntısı başladı. "halı yook, halı yook".
balkonda bir şeyler yetiştirmeye de merak sardım. şimdilik marul, nane ve yeşil soğanlarım var. mıııy çok datlu.
mümkün olduğunca hayatın her alanında sadeleşmeye çalışıyorum. bu aralar yine günlük harcamalarıma dikkat ediyorum, bu sefer para biriktirmek için değil, mevcut borçlarımı kapatmak için.
bu hafta okulda müthiş yoğunum. aile eğitimlerim başlıyor. o zaman gün planımı açıklayayım:
okulda: aile eğitimi ön çalışmaları (evrakları, isim listeleri, fotokopileri, telefon görüşmeleri) akşam da youtubedan indirmem gereken görüntüler var, unutmamalıyım.
evde: evi süpürmek, salonun tozunu almak, mutfağı mütemadiyen toplamak, banyoya şöyle bir el atmak veeee süper maddemiz : ütü yapmak
oğulcan: bu akşam ona kesirleri çalıştırsam mükemmel olacak.
bu hafta yemek derdim yok, hafta sonu hepsini yapıp, konserve şeklinde buzdolabına kaldırdım. canımız ne isterse, o kavanozu çıkartıp ısıtıyoruz, hepsi bu. çünkü bence planlı olmak tam olarak böyle bir şey. zaman çalıcılardan zaman çalmak.
aöf: bugün bir şekilde gastronomi tarihi 2. üniteyi bitirmem gerekiyor, hayırlısı....