ütüyü yaptınız mı
nevresimleri falan ütülemeyin ya
gereksiz bence
dünden önceki akşam yaptım ve hatta nevresimlerle çocuğun kıyafetlerini ütüledim. ama ütülenecek kıyafet daha var. vakit buldukça halim oldukça yapıyorum. :) yapacak bir şey yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ütüyü yaptınız mı
nevresimleri falan ütülemeyin ya
gereksiz bence
Utu isi hep kaliyor benimdünden önceki akşam yaptım ve hatta nevresimlerle çocuğun kıyafetlerini ütüledim. ama ütülenecek kıyafet daha var. vakit buldukça halim oldukça yapıyorum. :) yapacak bir şey yok.
Utu isi hep kaliyor benim
cuma sebze alışverişi oluyor.benim önceden çok düzenliydi cuma cumartesi ütü günümdü, bir rutinim vardı yani. sonra rutinim bozulunca kaldıkça kaldı. bu hafta pazar ve pazartesi acil olanlar ve çok yer kaplayanları ütüledim. ama bugünden itibaren normal rutinime dönmeyi planlıyorum.
size de tavsiyem ütü günleri belirlemeniz.
cuma sebze alışverişi oluyor.
cumartesi pazar misafirlik
pazartesi ablam çağırdı.
salı yada çarşamba olabilir.
hangi günler rahatça ütü yapabilecekseniz o günleri seçmek daha mantıklı. ben hafta içi de çamaşır makinesini sürekli çalıştırdığımdan cuma ve cumartesiye birikmiş çok ütü oluyor.
Mia- bugün ütücüklerimi yaptıııım :) ay ne sevindim. ütü tepeciği gitti, ayrık vadi geldi yarına da ütülenecek bir şeylerimiz var yani.
bugün her gün yaptığım gibi ev toplama yemek yapma temizlik yapmayla geçti. banyoyu bir elden geçirdim. yarının yemeğini hazırlarken tüp bittiii
yarın sabah erkenden dersim var, sonra gün benim. yarın azalma günüm olsun. dolap içlerine bir bakalım, kitap okuyalım, film izleyelim, kahve içelim falan... yani umarım.
ben ütüyü görmeyeli 3 ay olmuştur o kadar ki nerede hangi dolapta olduğunu unuttum
hiçbir şeyimi ütülemiyorum
teşekkür ederim, sürekli yazmıyorum. geçen gün yazdım, internet gitti. bir daha aynı şeyleri yazmaya üşendim.Motive edici bir topik:) Takibe aldım efenim.
Kolaylıklar dilerim.
2018 e hedeflerimden biri için büyük bir adım atarak girdim ve sigara defterini kapattım.
ocak ayı hedefim buydu.
şubat ayı sonuna doğru bir internet sitesi kurmayı planlıyorum.
planlar planlar...
kullanmadığım not defterimi kullanacağım bu yıl.
hedeflerimi yazıcam .
her sene bir hevesle aldığım ajandalar, not defterlerinin yarısından fazlasını düzgün dolduramadığımı farkettiğimden beri, herhangi bir kağıt parçası işimi görür oldu.
nereye yazdığının bir önemi yok bence, önemli olan yazmak, yazdığını görebilmek, üzerinde değişiklik yapabilmek.