• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

planlı gebelik

merhabask

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
684
426
33
38
merhabalar. 1 senelik evliyim ve evlendiğimiz günden beri eşim çocuk istiyor. ikimiz de 32 yaşındayız. ben çok istekli değildim çocuk konudunda ama artık ben de istiyorum. ovülasyon takibi yapıyorum yumurtlama zamanımı biliyorum. ama eşime o gün bugün ya da önümüzdeki 6 gün içinde hamile kalabilirim dediğim zaman eşim bu amaçla ilişkiye girmenin kendisine çok itici geldiğini, tabiri caizse tahrik olamayacağını ve yapamayacağını söylüyor. bu yüzden yapamıyoruz ya yumurtlama dönemlerimde. ama çocuk istiyor devamlı dile de getiriyor. dündü mesela ovülasyon tarihim. bana neden iyi davranıyorsun neden gülümseyip duruyorsun. çocuk yapmak için mi beni öpüyorsun filan demeye başladı sonra da yapamadık haliyle. normal günlerde sorun yok ama ilişki açısından

Merhaba cok ilginc ama anlayabiliyorum da bi yandan tabi ki..
Bir de o niyetle iliskiye girip de tutmazsa o da baska hayal kirikligi olabilir - belki öyle düsünüyordur..

Bence sen hergün esine gülümse ve iyi davran anlayamasin hic birseyi :)

Siz bence çaktırmayın kendi kendinize takip esin günlerinizi kendiliğinden gelişsin her şey, bizde de o niyetle yapmak bana çekici gelmezdi ama eşim için farketmiyordu

:KK48:
hayırlısı ben hiç bilmeden tarih marih hesap etmedim hop bir baktım hamileyim :halay:
sık ve düzenli ilişki sonrası kalırsınız.
:nazar::emir_bebek:

:KK48:
hayırlısı ben hiç bilmeden tarih marih hesap etmedim hop bir baktım hamileyim :halay:
sık ve düzenli ilişki sonrası kalırsınız.
:nazar::emir_bebek:

sık ve düzenli ilişkimiz yok maalesef eşim çok çalışıp davul gibi kafayla geldiği için.

merhabalar. 1 senelik evliyim ve evlendiğimiz günden beri eşim çocuk istiyor. ikimiz de 32 yaşındayız. ben çok istekli değildim çocuk konudunda ama artık ben de istiyorum. ovülasyon takibi yapıyorum yumurtlama zamanımı biliyorum. ama eşime o gün bugün ya da önümüzdeki 6 gün içinde hamile kalabilirim dediğim zaman eşim bu amaçla ilişkiye girmenin kendisine çok itici geldiğini, tabiri caizse tahrik olamayacağını ve yapamayacağını söylüyor. bu yüzden yapamıyoruz ya yumurtlama dönemlerimde. ama çocuk istiyor devamlı dile de getiriyor. dündü mesela ovülasyon tarihim. bana neden iyi davranıyorsun neden gülümseyip duruyorsun. çocuk yapmak için mi beni öpüyorsun filan demeye başladı sonra da yapamadık haliyle. normal günlerde sorun yok ama ilişki açısından

Esinize yumurtlama takvimini soylemeyin bence. Bana da sahsen o gunler ozellikle itici gelirdk sanki cocuk icin evlenmisim gibi. 3gunde 1 bile iliskiniz oluyosa tutma ihtimali yuksek. Ama oncelikle karikoca bi muayene olun derim. Yani 1 2 yil deneyip sonra sikinti oldugunu ogrenirseniz daha cok uzuntu yasarsiniz. Onun disinda sorun yoksa akisina birakin biraz. Ben 1 ayda tek iliskiyle hamile kalani biliyorum. Nasip kismet

Back