Planlı gebelik ve doğum sonrası iş hayatı.

Hakkımızda hayırlısı olsun ben işten çıkarken bile mutlu çıkamayacağım burda tek çalışıyorum umarım güzel olur bizim için herşey.

Hakkımızda hayırlısı olsun ben işten çıkarken bile mutlu çıkamayacağım burda tek çalışıyorum umarım güzel olur bizim için herşey.
mesleğimi seviyodum ama bu iş yerinden sonra mesleğimden bile nefret ettim allahım inşallah bi evladım olur şuan iş değiştiremiyorum çünkü ya hamile kalırsam diye düşünüyorum

mesleğimi seviyodum ama bu iş yerinden sonra mesleğimden bile nefret ettim allahım inşallah bi evladım olur şuan iş değiştiremiyorum çünkü ya hamile kalırsam diye düşünüyorum
Bende aynı şekilde Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşallah

Sigortayı önceden yaptırmanıza gerek yok. Hamile kaldıktan sonra da yapılan poliçeler var. Boşuna para ödememiş olursunuz. Ben yeni yaptırdım. Çok araştırdım. Ve evet kalın biraz daha doğum paranızı alırsınız. Yeni iş kısmında çocuk sorun olabilir.

Ben olsam çalıştığım yerden çıkmazdım hakkınız yanmasın. Ayrıca herkes planladığı zamanda çat diye hamile kalamıyor. Misal biz bir yılı geçti hala deniyoruz ama olmadı o yüzden çok kafanıza takmayın şimdiden bu kadar plan yapıp strese girmeyin

1)
Anadolu sigorta sigorta bir aydı 20 Aralık 2021 de yaptırdım

2)ücreti öğretmenlik yaparken çalışamaz raporu alıp istifa ettim ama 7500 gibi doğum parası aldım bu 5 sene önce şuan nasıl bilemem.

Tek bir yerle görüştük o yüzden araştırmakta fayda var teşekkür ederim.

Rabbim en güzel zamanda nasip etsin inşAllah Allah bilir tabikide biz isteyelim de Takdir ondan.

Merhaba, konu hakkında bir bilgim yok çocuk sahibi olmadığım ve çocuk düşünmediğim için ama ben sizi herkesin aksine takdir ettim. Bence gebelik düşünüyorsa öncesinde her seyi elinden geldiği kadar planlayıp, plan yapıp, önlem alı bu şekilde gebe kalmalı. Bu yüzden bence ilerleyişiniz doğru geldi bana Her şey gönlünüzce olsun.

Çok teşekkür ediyorum sağolun böylesi daha sağlıklı gibi. Her ay gram alıyoruz Allah nasip ederse olucak bebeğimiz için. Arabayıda kenarda birikmiş paramız olsun hemde bebeğimiz için gerekli diye aldık. Borcu bitmesine yakın kilomu verip vitaminlerime başlayacağım. Kayınvalidemlerde alt katımda gitmiş olucak ve evliliğimde oturmuş. İnşallah herşey gönlümüzce olur

Hangi sigortadan yaptırdınız acaba ? Degylı bilgi verebilir misiniz?

Arabayı satmamak için doğumdan sonra çıkarım ben olsam. Hem doğum izninde toplu para da yatmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…