plak doldurma

Redqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
21
1
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Konuya uygun bi yer bulamadım buraya açtım konumu.
Şimdi ben sevgilime bi hediye hazırlamak istiyorum. Yeni şarkıcıların (Lady Gaga gibi .. ) plaklarını görmüş duymuşsunuzdur belki. Bende öyle bir şey istiyorum. Sevgilimle Şarkımız var ve onu plak'a doldurmak istiyorum.
(Redd -Nefes bile Almadan ) Acaba bunu nereden nasıl yapabilirim bilen biri var mı ? kendimce araştırmaya çalıştım ama bulamadım size sormalıyım diye düşündüm. Yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz. İstanbul'da oturuyorum. Gidebileceğim bi yer önerirseniz çok iyi oluur.

Kimseden cevap gelmemiş ama ben de severim öyle nostaljik şeyleri . Yapışabildin mi acaba sen

Kuzenim Kadıköy'de araştırdı bayaa. Taksimdeki pasajlarda Tünel tarafında yaparlar demiş bir adam. Uzunca boş bir vaktimde gidip yaptırıcam :)

Cok sevindim inşallah yaptırabilirsin ve fazla pahalı değildir :KK70: umarım ankarada da vardır öyle bi yer :)

Hobin plak olunca ilk önce sitede plak konusunu aradım ilgilenen varmı diye fazla birşey yokmuş :)) Eskiden yoktu fakat şu anda yapıyorlar. Sanırım plak dolduran sitenin adı dönemplak tı gecen sene yaptırmıştım.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Konuya uygun bi yer bulamadım buraya açtım konumu.
Şimdi ben sevgilime bi hediye hazırlamak istiyorum. Yeni şarkıcıların (Lady Gaga gibi .. ) plaklarını görmüş duymuşsunuzdur belki. Bende öyle bir şey istiyorum. Sevgilimle Şarkımız var ve onu plak'a doldurmak istiyorum.
(Redd -Nefes bile Almadan ) Acaba bunu nereden nasıl yapabilirim bilen biri var mı ? kendimce araştırmaya çalıştım ama bulamadım size sormalıyım diye düşündüm. Yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz. İstanbul'da oturuyorum. Gidebileceğim bi yer önerirseniz çok iyi oluur.

İnternet arama motoruna "Boş plak doldurma vb" yazınca ; kişiye özel plak yapımı yaptığını söyleyen siteler çıkıyor. İsterseniz bu tür sayfalardaki iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz.

İnstgram’da rose plak var. Şehir olarak nerdedir bilmiyorum fakat sahibi çok naif bir bey. Belki size yardımcı olabilir☺️

X