- Konu Sahibi denizaslim
-
Yani yeni almıştım cidden güzeldi. En çok ona üzüldüm zaten yoksa pareoyu etek gibi yapıp sorunu çözdüm zaten ama aklım almıyor. Şort çalınır mı yawGecmis olsun. Sortunuz cok mu guzeldi?
Bana da öyle geldi. Kayalıkta güneşlenirken kızlar kayama göz dikmişlerdi o yüzden yapmış olabilirler.Biri pislik olsun diye alip gitmistir.
Yoksa insan ne yaparki baskasinin sortunu yaww.
Sanslisiniz yine de pareonuz etek olacak kadar uzunmus.Yani yeni almıştım cidden güzeldi. En çok ona üzüldüm zaten yoksa pareoyu etek gibi yapıp sorunu çözdüm zaten ama aklım almıyor. Şort çalınır mı yaw
Derdin küçüğü büyüğü olmaz. Yanımda pareo olmasa bayağı büyük dertti. Düşünsene ortada bikini altıyla dolaştığımıPareon güzelmiş.Ama konu yeterince bedevelik olmamış.
Ona şükrettim zaten. Ya yanımda olmasa ne yapardım resmen rezillikSanslisiniz yine de pareonuz etek olacak kadar uzunmus.
Halk plajı değildi ama yani insanın şortu da çalınır mı ya.... Aklıma geldikçe istemsiz bir gülme tutuyordunyada her gun binlerce hirsizlik vakasi oluyor. hele ki halk plajiysa sadece sortun gittigine dua edin.
Valla pareomla değil de bluzumla takım gibiydi. Hayatıma yeni girmişti erken bir ayrılık yaşadık ama sahilde ayrılmasak iyiydiçalınan şort: çok güzeldim, sahibimin pareosuyla rengim uyum içindeydi. kızlar beni fütursuzca giyiyorlar genişledim(((
denizaslim gel beni kurtaaar
Halk plajı değildi ama yani insanın şortu da çalınır mı ya.... Aklıma geldikçe istemsiz bir gülme tutuyor
Benim değilde sizin canınız sıkılıyor galiba. Yorum yazmak için yorum yapmak zorunda değilsiniz. Sizi laf sokabileceğiniz başka konulara alalım lütfen...Napak şimdieteğiniz güzel olmuş canınız sıkılıyor belli ki
Sorun çalınması değil otelde falan çalınır anlarım ama insanın çıplak kalacağını bile bile şort çalınır mı ? Aklım almıyorbenim starbucksta icecegim, dunyanin bir ucunda terligim (evet terlik), dunyanin baska bir ucunda sutyenim (aynen bildigimiz sutyen) calindi. aklima gelenler sadece. cok ustunde durmadim yani calma
potansiyeli olan insan her seyi caliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?