• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plajda şort çalınma vakası...

denizaslim

Şahsına münhasır ironik insançağız..
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
3.609
15.029
408
İzmir
Kızlar bdvde ilk konumu açıyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyelim lütfen....

Bugün şile sahilde denize girip kayalıklarda güneşlenip müzik dinlerken dünyanın en mutlu insanı kesinlikle bendim ta ki bu kadar yeter gidip yemek yiyeyim diyene kadar.

Çantamın yanına bir geldim ki şortum yok... Arıyorum arıyorum yok yani. Bluzum var şortum yok.. denize baktım etrafa baktım hiç bi yerde yok en sonunda pareomu etek yapıp sahilden ayrıldım. Başına böyle saçma sapan bişey gelen var mı aranızda ?

IMG-20200702-WA0009.jpeg

çalınan şort: çok güzeldim, sahibimin pareosuyla rengim uyum içindeydi. kızlar beni fütursuzca giyiyorlar genişledim:KK43:(((
denizaslim gel beni kurtaaar:KK14:
Valla pareomla değil de bluzumla takım gibiydi. Hayatıma yeni girmişti erken bir ayrılık yaşadık ama sahilde ayrılmasak iyiydi 😂😂

Halk plajı değildi ama yani insanın şortu da çalınır mı ya.... Aklıma geldikçe istemsiz bir gülme tutuyor

benim starbucksta icecegim, dunyanin bir ucunda terligim (evet terlik), dunyanin baska bir ucunda sutyenim (aynen bildigimiz sutyen) calindi. aklima gelenler sadece. cok ustunde durmadim yani calma
potansiyeli olan insan her seyi caliyor.

benim starbucksta icecegim, dunyanin bir ucunda terligim (evet terlik), dunyanin baska bir ucunda sutyenim (aynen bildigimiz sutyen) calindi. aklima gelenler sadece. cok ustunde durmadim yani calma
potansiyeli olan insan her seyi caliyor.
Sorun çalınması değil otelde falan çalınır anlarım ama insanın çıplak kalacağını bile bile şort çalınır mı ? Aklım almıyor

Back
X